• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Samsunun Gülleri buluştu

sago annemm eline sağlık koymuşun resimleri ...opuyorumnanaktanama bacııımm biz bir sürü resim çekindik...bu kadarcıkmıydı:uhm:kız sana üzüldük resim çekmekten çıkamadı hadi senide çekelim diye...maşallah ay parçası gibim oturmuşun profillerde...ben kendime yanayymışım meğer:roflol::roflol:birinde göbişime yapışmışım kamufle edeceğim diye (gerçi Alya'nın bayağı bir işine yaradı o cumba:roflol:)birinde suratımı buruşturmuşum:bbo:birinde gülnur'un omzuna yatmış sırf gıdık çıkmışım:roflol:yok mu Allah rızası için normal sıfatlı bir resmimmafoldumbenhele birinde komple sırtımı dönmüşüm alkisalkisalkis...buyrunnnnnnnnn

sago annemm eline sağlık koymuşun resimleri ...opuyorumnanaktanama bacııımm biz bir sürü resim çekindik...bu kadarcıkmıydı:uhm:kız sana üzüldük resim çekmekten çıkamadı hadi senide çekelim diye...maşallah ay parçası gibim oturmuşun profillerde...ben kendime yanayymışım meğer:roflol::roflol:birinde göbişime yapışmışım kamufle edeceğim diye (gerçi Alya'nın bayağı bir işine yaradı o cumba:roflol:)birinde suratımı buruşturmuşum:bbo:birinde gülnur'un omzuna yatmış sırf gıdık çıkmışım:roflol:yok mu Allah rızası için normal sıfatlı bir resmimmafoldumbenhele birinde komple sırtımı dönmüşüm alkisalkisalkis...buyrunnnnnnnnn

olurmu ablacık ya sen buluşmanın gülüydün bizlerde naçizana bülübülün ha bu arada sen güzel ben güzel herkes güzel :) gülnur az güzel delikafadulden

Kizlar tum resimleri soyle doseseniz arti ilk sayfadaki resimleri acik ekleseniz cok daha guzel olur, gul cemalinizi daha net goruruz..

olurmu ablacık ya sen buluşmanın gülüydün bizlerde naçizana bülübülün ha bu arada sen güzel ben güzel herkes güzel :) gülnur az güzel delikafadulden

he vallahi ben gülüm değil mi:dilcikar:deee bülbül bana aşkından çok şakıdığı için,kıskanç kargalar yapraklarımı çiğnemiş birazcık o kadar:roflol::roflol::roflol:

bende olanları eklemeye çalışacağım şimdi...bak bakda gör yakışıklı oğluşunla nasıl çekmişim senibuyrunnnnnnnnn

ekrulum ve saruböcegi tanıdım dıgerlerı kımler bırılerı bana acıkmlama yapsın lutfen..

sıcacık bır bulusma.. bayıldım resmlere..

he vallahi ben gülüm değil mi:dilcikar:deee bülbül bana aşkından çok şakıdığı için,kıskanç kargalar yapraklarımı çiğnemiş birazcık o kadar:roflol::roflol::roflol:

bende olanları eklemeye çalışacağım şimdi...bak bakda gör yakışıklı oğluşunla nasıl çekmişim senibuyrunnnnnnnnn

oyyyyyy annesinin nar taneside gelmiş buluşmaya eve gelirgelmez uyudu kuzucum yorulmuş babasıyla gamyoncuiremsu

ekrulum ve saruböcegi tanıdım dıgerlerı kımler bırılerı bana acıkmlama yapsın lutfen..

sıcacık bır bulusma.. bayıldım resmlere..

arkadaşım çok özürdilerim vallahi elimden geleni yaptım ancak bukadar ekleyebildim sarıböcek gelsin daha güzel düzenleme yapacak inş kusura bakmayın lütfennnn

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim sizleri tanıdığıma çok memnun oldum harika bir gün geçirdim sayenizde tekrar tekrar teşekkürler

arkadaşım çok özürdilerim vallahi elimden geleni yaptım ancak bukadar ekleyebildim sarıböcek gelsin daha güzel düzenleme yapacak inş kusura bakmayın lütfennnn

ACELEN NEYDı AY BALAM BEKLESEYDıN YAAA:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
bak ben poz almışım... aniden,gizlice paparazilik yapıp,bir şişe boşaltmış çakırkeyif görüntüler yakalamamışım:dilcikar:ailenizin foto'cusu ekrulumbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
çok duygulandım kızlar samsunda hep yalnızım yalnızım diye ağlardım şimdi ablalarım var yalnız değilim yaaaaaaaaaa çok tşk ederim hepinize kızlar öpüyorum gül yanaklarınızı

Sağom çok güzel bir buluşma olmuş. Şeniz

Kıskançlığım diz boyu oldu bu günlerde... mafoldumben

Kimin kim olduğunu çözemedim ama yüzlerinden çok mutlu bir ortam içinde oldukları belli...

Allah neşenizi bozmasın... zemuszemus

Bedoo kardeşini çok merak ediyodu, sülo da...
Demek daha vakit var... mafoldumben

Yaz kısım şu isimleri teker teker, adamı hasta etme... :mymeka:​

uploud etmek vakit alıyor amabenneyaptımkikusura bakmayın...gülnur'cuğum hoşgeldin bitanem...bugün sizinle beraber olmaktan ve tanışmaktan bende çok zevk aldımzemuszemus çok keyifli bir gündü sabah oğlanın sınavından dolayı ne kadar gergindim...ilaç gibi oldu vallahi...ne çok güldük...eve gelince uyudum:roflol:sago'mun oğlu ile ben ve Alya uyuduk :roflol:yani çocuklar ve yaşlılar :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back