Ve Gnn Ak sz...

Dünya 3 günlüktür. Dün, bugün ve yarin. Dün gecti, yarinin gelecegi belli degil, öyleyse bügünün kiymetini bil..

Hayat Yasayabildigin Sürece Yasanmıstir..

Basaril insan zor olabilir, ama imkansiz degil der. Basarisiz insan, mümkün olabilir ama cok zor der..

Yasamak insanin Dünyadaki Faaliyetlerini Gösterir..

Gercek basari basarisiz olma korkusunu yenmektir..

Hayat 3 Evrimdir Dogar, Büyür Ve öLürsün..

Mezardakilerin pisman olduklari seyler icin, dünyadakiler birbirlerini yiyiyorlar..

Hayata Dair Seyler Sevgiyle Baslar Nefretle öLür..

Hayati Sonuna Kadar Yasamak istiyorsan önce Yasamayı Hak Ediceksin..

herkezin Hayattan Beklentileri Vardir önemLi OLan o Bekletiler icindeki Mücadelen..

Bu Hayatta herkez Bir Birinden üstün Yada üstün OLmaya Calisiyor Ya Diğer hayatta?

Bu hayatta Sorumluluklarini Görevlerini Yapki Diger Dünyada Rahat Edesin..

Hayat Mucizelerle Doludur ” Bugün Variz Yarin Yokuz ” Gibi..

Hayat Kumar Gibidir Sonuna Kadar Gitmek icin Cesaret Göstermelisin Yasadigin Her Saniye..

Hic Bir Canli kalici Degildir Bu hayatta..

halbuki mutluluk icimizde, mutlu olmakta, olmamakta kendi elimizde......
nasil bakarsan öyle görürsün.......

Hayal kur, yorul lkuracaksın ve devam edeceksin... Durmayacaksın. .. Yılmayacaksın. .. Öyle çok tekrar edecesin ki işini; artık bıkacak sana sataşmaktan, seninle zaman harcamaktan başarısızlık!..

Aşk yemini
Bugün olduğu gibi yarın da,yarından sonrada,ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine,

Bu günüm gibi yarında hep sevginle yaşayacağıma,

Her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanında göreceğine,

En yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma,

Sıkıntının sıkıntım, üzüntünün üzüntüm olacağına,

Her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime,

Her üzgün anında gülüşünün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma,

Yanında olamadığım ve yardımıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma,

Gözümün gözüne değdiği her an sana yeniden aşık olup seni bir prensese dönüştüreceğime,

Her sabah sana yeniden aşık olup uyanacağıma,

Sen uyurken sana bakıp ikimiz için dualar edeceğime,

Beni tanıdığın gün bende gördüğün neyse, ömrünce beni aynı şekilde göreceğine,

Sevgimin asla değişmeyeceğine, asla azalmayacağına, aksine hergün büyüyen bir sevgiyle seni mutluluk ormanına taşıyacağıma,

Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma,

Elini usul usul, korka korka tutup o ilk gündeki heyecanı aynı şekilde yaşayacağıma ve elini hiç bırakmayacağıma,

Bir ömür boyu senin canın, aşkın, sevgilin ve herşeyin olarak kalmak için elimden gelen herşeyi yapacağıma SÖZ VERİYORUM..!

Dunya Da Hersey Kendine Bir Es Arar,tasin Kalbi Yoktur Ama Onu Da Yosun Sarar...

Gulu Oylesine Sevmelisin Ki Soranlara Dikeni Yok Diyebilmelisin.

Erkekler Mi Daha Akilli Yoksa Kadinlar Mi , Cevap Vermek Cok Zor Ama Siz Hic Bacaklari Guzel Diye Bir Erkegin Arkasindan Kosan Kadin Gordunuz Mu?

dudaklarimdan Dusurmedigim Bir Sigara Gibisin.ustelik,oyle Bir Illetsin Ki Bir Sara Gibi Her Daim Uykularimda Beni Nobet Nobet Yoklarsin...oyle Uslanmaz Oyle Utanmaz Nobetlerine Alisamadim.her Aciyi Tasidim Da Yuregimde Bir Sensizligi Tasiyamadim...

[ı]bırlıkte yasabılecegın bırıyle degıl onsuz yasayamayacagın bırıyle ol.geldıgınde bosluk dolduranla degıl gıttıgınde yerı dolmayanlardan olsun... [/ı]

[ı]benı kalbınde kursun yarası degıl,avucunda mutluluk, gozbebegınde sevınc olarak tası, cunku bız unutmak ıcın sevmeyız bır tanrıyı bır de sevdamızı asla unutmayız! [/ı]

-»sevmeye niyetliysen iyi düsünmelisin,aglamayi ögrenip gülmeyi bilmelisin,ask bir kumar gibidir, DIKKAT etmelisin,oynadin zar degil "DUYGUDUR" bilmelisin

..........................................................

Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...

......................................

-»Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?Söz verip de tutmadığın günler kadar,beni beklettiğin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kaçırdığın geceler kadar,sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim...

Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?

Gönlüme taht kurdun, Gönlümün sultanı oldun, Gece gökyüzünde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun ..

Damdan düşer gibi hayatıma girdin, beni deli divane ettin, suçum neydi ki, beni kendine bu kadar aşık ettin

Her gün sevda çekipte, Gülünmüyor değil mi, Bir güzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi??

Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin
sen var ya sen, özlemlerin içinde en çok özlenensin!!

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALIKaynakwh:

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar

Seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen sende uzayı gören insanlardan biri olurdun...

BİR SABAH UYANDIĞINDA GÜNEŞİ GÖREMEZSEN YANINDA SAKIN GÖZLERİNİ KAPATMA YILDIZLARI DA KAYBEDERSİN SONRA.

Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir tutku.
amaç bir şeyleri paylaşmaksa, paylaşmak dostluk.
dostluk hatırlamaksa eğer, hep aklımdasın!!!

Gülü bir gün, Seni her gün, Gülü soluncaya kadar, Seni ölünceye kadar seveceğim...

Beni terk ettiğin gün saçlarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gün kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gün öleceğim

Dava: Bir aşk hikayesi
Davacı: Yalnızlık
Davalı: Ayrılık
Şahit: Yeminler
Suçlu: Sevgilim
Ceza: Sonsuza dek seveceğim

ONUN ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞIP.. ONUN İÇİN AĞLIYORSANIZ BU AŞKTIR... O OLMADAN ONU DÜŞÜNÜP AĞLADIĞINIZ OLDUYSA .. O DA AŞKTIR.

SANA BİR ŞEY SÖYLEYECEM AMA SAKIN ÜZÜLME; DÜN DR,gittim böbreğimde kum,kalbimde seni buldular!!!!!

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçarsım gelir, bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silisim gelir ama ne çare bir tanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim...

Diyorsun bana yaren sis yasa . yaşar mı bu beden ruhu olmasa..¿

ZAMAN GECE YARISI ISLAK GÖZLERİM CAMDA BELKİ GELİR DİYORUM, HANİ BİR ŞARKIMIZ VAR YA ONU SÖYLÜYORUM VE SENİ ÖLESİYE SEVİYORUM

Bir soluk kadar yakın yıldız kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin ama unutamazsın!!

Bir su gibi Berrak , bir Çiçek gibi sevgi yüklü , Gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar büyük bir SEVGİMİZ olduğunu sakın UNUTMA

Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizdiği zaman bitecek

Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim. Sevmek,sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana sadece biri kaldı beklemek beklemek beklemek

GÖZLERİN DALARSA BİL Kİ DÜŞÜNDÜM SENİ, KULAĞIN ÇINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ ÖPTÜM, GÖZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ ÖLDÜM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…