• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

87544077se0.jpg

Tutkulu bakışların sağanağında yağmur çiçeklere olan özlemini yağdırır. Özlemler sağanak şeklinde yağar alabildiğine hızla ve sessizce. Unutma ki; martılar okyanusları ister, kuşlar engin mavileri, kelebekler papatyaları, bülbüller hasret kaldıkları uğurlarında aşk şiirleri fısıldadıkları gülleri ister. Bense uğruna ölümü bile hiçe sayacağım sevgini istiyorum karçiçeğim. Sevginle yaşamak ve sevginle ölmek istiyorum. Beni var eden sevgini benimle bir ömür boyu paylaşır mısın?

---Çivi'nin Aşkı----

89871595qt8rg6.png

heeeyyyy gidi günler......

22339357wv5xx9.png

neden acaba......

images

77220615dq9ku3.png

gittinde sanki cok da tın...... civi kıtlıgı sanki

clipimage005wi3rc1cv5.jpg

Yazılan mı Önemliydi Çizilen mi Sevdalara?
Oysa, Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı...

İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen...
Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini...

Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda sana ihtiyacım Var!"
Diyemedim ki...Diyemezdim de..

Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye...Ki, Kalma Meraklısı da hiç mi hiç Olmamışsın...
Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde...

Ya Sen?
Savaştın mı Benim gibi?

Korktun mu Kaybetmekten Deli Sevdanı?
Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile?

Ben Sevdamdan da Utanmadım... Seni Sevmekten de...
Pişman Değilim, Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kere de Olsa Seni Severim!

Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar!
Çünkü, Umutlarımda Binlerce Güzellik Var...

Şimdi Bana Kalan Ardından;
Bomboş Bir Hayat...
ve Bir O kadar da Dolu Kalbimin Yamaları...

Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan...
Gittin İşte...
Bitti... Bu sefer Dönüşü Yok...
Kalbim Alıştı Belki de Bu sefer ama Telafisi Yok...
Olmayacak da...
"Unut" Deme, Sakın...
Unutmak İçin Sevmedim ki seni...
Kolay mı ki Unutmak o kadar Savaşın O kadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni?
Hadi Sen Unut Beni Sevgili...
Ben Es geçtim Unutulması Gereken Her şeye...

Oğlan kıza kavuşamayınca Aşk olur/muş .. Oğlan kıza kavuşamadı birtanem ........... kavuşamadı .....

İnsan Aşık Olduğunda Ona ne kadar KIZGIN ne kadar KIRGIN olsada Hep atacağı bir tek Mesajı Bekler..Eğer Gelmeyeceğinden Eminse, önceden Attığı Mesajları okur yada TELEFONUN Titreşimde Olduğunu Bile Bile Her Dakika Belki Hissetmemişimdir Diye Tekrar Telefona Bakar,Aşk Bu Değilmidir? BEKLEMEK Beklemek Birdaha Beklemek...

Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle

bir insan bilmiyosa ne istediğini hem seni ziyan eder hem de kendini Dİbini görmediğin suya dalmadığın gibi sonunu bilmediğin sevgiye teslim etme kendini..

bir insan bilmiyosa ne istediğini hem seni ziyan eder hem de kendini Dİbini görmediğin suya dalmadığın gibi sonunu bilmediğin sevgiye teslim etme kendini..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok begendim bu sozu harikasin

Hayat çoğu zaman bir film gibidir. İyi başlar, kötü biter. Önceleri keyifle izlersin. Heyecanlanır, mutlu olursun. Sonra yavaş yavaş keyif almamaya başlarsın, sıkılırsın. Başka kanallara yönelir ama yinede aradığını bulamazsın. İlişkilerde böyledir; İlk karşılaştığınız an hiç silinmez beyinlerden. Hele o ilk göz göze gelişler, ilk dokunuş, ilk öpüşme...
Hepsi güzel bir anı olarak kalır. Yanınızdayken dünyanın en mutlu insanı hissedersiniz kendinizi. Ne olursa olsun sizi bir kalkan gibi koruyacağına inanırsınız. Gün geçtikçe anlarsınız aslında sizi koruyanın o olmadığını. Kalkan vazifesini üstlenenin aslında kendinizin olduğunu. Bu aşka zarar gelmesin kimseler mutluluğunuzu bozmasın diye!
Aslında uzakta çok uzakta sanırken korkularınızı tam karşınızda olduğunu fark edersiniz. Mutsuzluk yavaş yavaş kemirmiştir tüm benliğinizi. Aylarca, yıllarca sinsice işlemiştir kanınıza. Ve artık öyle bir hal almıştır ki artık ne emilecek kan, ne de kemirilecek bir beden yoktur!
O an geriye dönüp baktığınızda aslında hiç bir zaman mutlu olmadığınızı, bu aşkın sadece üzüntü ve keder verdiğini fark edersiniz. Yıkılır, hayattan ümidinizi kesersiniz. Artık bir hiç olduğunuzu düşünmeye başlarsınız. Oysa hayat hiçte sandığınız kadar acımasız değildir. Acımasız olanlar insanlardır.
Mutluluk bir bebeğin gülüşündedir, bir çiçeğin yaprağında, yıldızlardadır...Asıl mutluluk varoluşunuzdadır.
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey hayattan intikam alırcasına sevmek, herşeyden zevk almak, herşeye rağmen dimdik ayakta kalıp ölünceye kadar mutlu olmak, mutluluk saçmaktır...

Derin bir karanlık insanda ne uyandırır?
Kiminde korku,benim seni unutacağım korkusu gibi....
Kiminde acaba sonu nerde biter?sorusu gibi...
Benim seni 'nasıl unutacağım''sorusu gibi..
Kiminde sabahı olacak karanlıktır.
Benim az olsa sana geleceğim ümidi gibi....
Kiminde sessizliktir.....
Benim seni sessiz sevdiğim gibi...
Kiminde sonsuzluktur...Sonsuz sevgilerin devam etmesi gibi....
Kiminde sade ve sadece karanlıktır...beklemektir....
Benim ümitsiz beklediğim gibi...
Kiminde hayat sondur....benim sende son bulduğum gibi.....

seninle uyanmak isterdim yeni bir güne,doğan güneşi seninle beraber seyretmek isterdim.
batan güneşle beraber ayrılacağımı bilsem,o güneşin hiç batmamasını isterdim.batan her güneş;biten bir gün gibi seni benden alıp götürecek.o zaman ben tekrar yalnız akşamlarıma gömüleceğim.soğuk yatağıma yalnız uzanıp tekrar seni hayal edeceğim.
senden aklımda kalanları hayal edeceğim.pervasızca öpüşün,bırakmak istememekcesine sarılman ve içimi eriten bakışın.işte bunlar aklımda kalanlar.ben bunları hayal ederken uyuyacağım ve yeni bir gün doğacak,tabii ki ben o güne yine sensiz uyanacağım.
yatağımda oturup şunları fısıldayacağım;
şimdi yanında olmak vardı.....

Back