Ve Gnn Ak sz...

gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

Ben seni sevmek için değil sevmenin nasıl olduğunu gör diye sevdim sen benim alın yazımsın

Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi

Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!!

BAŞKASINA KENDİNDEN FAZLA DEĞER VERME, YA ONU KAYBEDERSİN YADA KENDİNİ MAHVEDERSİN

DEMEDİM Mİ BU HASRET BİTİRİR SENİ. AY DOLANIR GİDER,YALNIZ KALIRSIN. HER GÜN YENİ BAŞTAN DAĞILIR, UFALIRSIN. DEMEDİM Mİ YÜREĞİM BÖYLE SEVME DİYE!

Cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne istiyorum biliyor musun her gün yağmur yağsın!!

AŞK BİR ELMALI ŞEKERE BENZER,, BİTİNCE SAPI KALIR

Ne senden vazgeçerim, ne düşlerimden, nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, inan hayatı seni bana verdiği için, seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum!!

Gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüreğimi, savursam küllerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi küllerim sana olan sevgimle

Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi. Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin

Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burada yalnız sen varsın!!!Kaynakwh:

Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım. Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın

Aşk bir göldür, üstünde kazlar yüzer.

Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...

Aşkımız şekerden, sevgimiz tuzdan, evimiz ateşten... Bir gün ne oldu biliyor musun?... Yağmur yağdı...

Sevmek suçsa suç işledim, Ölmek buysa ölümü seçtim

Birisini sevmek için neden,niçin olmazmış bunu seni tanıyınca anladım.Birisini sevmek insanın sevgisini sorgulamadan sevmekmiş.Yarın uyandığında yanında olduğunu ,arkasını döndüğünde çıkarsız orada sevdiğinin olacağını bilmekmiş.Seni çok seviyorum bitanesi.Sen bana Tanrı'nın en güzel armağanısın.

buda benden:) aşkımın telefon mesajı bende faceıme yazdım:)

faılı bellı bır katılsın sen yuregımı katleden, kovansız bır kursunla vurdun sozlerın vardı ıcınde yuregı sahte bakısların sahte sen sahte bır gerceksın bende...yalnızım sensızlıgımın en derın yanları sızım sızım, zamanı unutalı unutmalar kadar uzun .sensızlestıkce sana senlesıyorum her adımın bensızlıge benım senlıgıme uzanısım sımdı, ve ben sensızlıgımle sana cogalanım.... yıne aynı yoldayım ve bugun bır selam verdım yuzunde bır kucuk gul bana tebessum etti...hıc haketmedıgım halde..

tahammulsuzum sana yıne sen sevmeden yasayamazlardayım bılıyorum buna ragmen senı ıcımde hapsedıp sevdanı boguyorum ve yuregım son sozum sana sakın benden ote sevdalımı sevme seveceksende cık gıt ıcımden ben yureksızde yasarım tek bır beden , yeterkı sen olma ıcınde senı sevıyorumsuzum artık sakın sen sevdalarındayım dıye uzulme sahte tebessumlerınle gulumse ....

cok degıl sevdalım sol yanımda kucuk bır vırgulsun belkı o kadar, bende bır damla gozyası bıle degılsın artık senlıgıne dokebılecegım baska gozlerın yasları ol sevdalım sana ben kadar aglayamayacak olan...

SöyLedikLerimin arkaSındayım..

söyLemeye caLı$tıkLarımın

pLanLarındayım

........................................

kaÇmak iStiyorum..

Sen ve yaLan cümLeLerinden !
..........................

heß aynaLara ßakıyorum..

ama heß Sana ßenzer Sahte yüzLerdeN

$arkıLarın qünahı yok

acıtan sensin içimi. . .

hayaLin kırıLınca
imkansızı umunca korkulan gerçek oLunca

qözya$ı kurumuyor....

bu yüreK iLk defa buqün kırıLmıyor
ben unuttum desemde yerin haLa doLmuyor...

ÖyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ
SonSuz Yaяını DüşünmέDέn

SέVgimi Hiç βiя zaman taяtmadan
Hiç βiяşέyden Hiç βiя Kimsέdέn şüphέlέnmέdέn
Koяkmadan üяkmέdέn
Kέndimi ÖyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka
DoĞяu Kişi miSin Diyέ Düşünmέdέn
Kollaяına Atlamak İstİyoяum
βέnİm mİsİn Diyέ Hiç SoяmaDan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…