- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
siz tekrar biriyle görüştünüz mü?haklısın, inan çok haklısın
benim sorunum vazgeçememek
vazgeçmek için yeterince güçlü bir sebep bulamamak
siz tekrar biriyle görüştünüz mü? ya da yeni bir yuva kurabildiniz mi? oğlunuz babasıyla güzel bir baba-oğul ilişkisi yaşayabiliyor mu?
32 yaşımdayım... inan cıvıl cıvıl, çevresinde herkesi güldüren, arkadaş çevresi kalabalık, enerjisi ve motivasyonu çok yüksek biriydim
gitgide dibe çekiyorum kendimi
benim eşim gerçekten bunalımda, buna inanıyorum.
onun beni sevip sevmediğini anlamak istiyorum...
sevmiyorsa kararlıyım, kendi yoluma bakacağım...
Süper izlenimKafama takılan üç yer var :Birincisi eşinle bir ara ayrı takılıyordunuz boşanma aşamasındaydınız sanırım, nasıl bir araya geldiniz?
İlk adım kimden geldi?Eşin ne söyledide tekrar birleştiniz ?
İkinci konu hani üzerime titreyen ilacımı içirmek için bile saat tutan bir adam var diyordun. Nişanlındı galiba böyle bir adamdan neden ayrıldın?
Üçüncüsü seni tehdit eden adam hala nasıl etrafında sana nasıl yemek ısmarlayım diyebiliyor?Sen ondan köşe bucak kaçmıyormuydun?
Benim sormak istediklerimi sormuşsunKafama takılan üç yer var :Birincisi eşinle bir ara ayrı takılıyordunuz boşanma aşamasındaydınız sanırım, nasıl bir araya geldiniz?
İkinci konu hani üzerime titreyen ilacımı içirmek için bile saat tutan bir adam var diyordun. Nişanlındı galiba böyle bir adamdan neden ayrıldın?
Üçüncüsü seni tehdit eden adam hala nasıl etrafında sana nasıl yemek ısmarlayım diyebiliyor?Sen ondan köşe bucak kaçmıyormuydun?
siz tekrar biriyle görüştünüz mü?
Evet görüştüm 3 senedir biriyle görüşüyorum.
ya da yeni bir yuva kurabildiniz mi?
Yaza evleniyoruz inşallah.
oğlunuz babasıyla güzel bir baba-oğul ilişkisi yaşayabiliyor mu?
Babası 1 yıl oldu vefat etti yazmıştım diğer mesajımda. Ama vefat etmeden önce her hafta sonu alıyordu 1 gece kalıyordu getiriyordu. Oğlum çokta gönüllü istekli gitmiyordu... Çünkü orda canım sıkılıyor anne diyordu...
Yaşında gençmiş daha 32 yaşındasın, bende 28 yaşındayım...
Çalışıyorum... Yaniii mutluyum...
Beni üzen biriyle hala bile bile lades yapmam anca bana ve oğluma kötülük olurdu.
EŞin bunalım da değil, yapısı böyle bence bu saatten sonrada değiştiremezsin nettt!!! DediydiMy SouL dersin
Heralde gemileri yakıp gittikten sonra anlayabilirsiniz sevdiğini. Diğer türlü çok zor. Böyle ilgisiz bir adamla ömür çürütürsünüz.
Kafama takılan üç yer var :Birincisi eşinle bir ara ayrı takılıyordunuz boşanma aşamasındaydınız sanırım, nasıl bir araya geldiniz?
kızlar şimdi sorum şu, son bir çaba, son bir deneme mahiyetinde haftasonu ne yapayım?
termale eşimle gideceğim
oğlum zaten erken uyuyan bir çocuk, o uyuduğunda konuşacak fırsat olacaktır
onunla derli toplu ve kararlı bir konuşma yapmam lazım
ve bir karar alıp onun arkasında durmam, sürekli gelgit yaşamamam lazım
(mevcut durumda bir gün iyi iki gün kötü üç gün sakin bir gün celalliyim)
sürekli bu konuyu düşünüyorum, buna bir son vermek için kendimi meşgul etmem lazım. bu nedenle resim kursuna geri döneceğim. oğluyla vakit geçirmeyi zaten seviyor. istemezse de aileme bırakırım. en azından kafam meşgul olursa ona sarıp durmam.
geçen yıl da kendi kendime yaşamıştım, ona sormadan yaşıyor onsuz tatiller planlıyordum, sadece temizlik ve yemek konularında iletişim kuruyordum baktım tartışıyoruz eve düzenli yardımcı almıştım. ne oldu? 1 yıl geçti ama özleyip anlayacağı yerde "evliliğine sırt çevirdin" deyip aramız iyice açılmıştı
bu sefer de öyle olmamalı
anlamasını, hissetmesini sağlamalıyım.... ama nasıl....
illa bir yere mi gitmeniz gerekiyor ki canım.kızlar şimdi sorum şu, son bir çaba, son bir deneme mahiyetinde haftasonu ne yapayım?
termale eşimle gideceğim
oğlum zaten erken uyuyan bir çocuk, o uyuduğunda konuşacak fırsat olacaktır
onunla derli toplu ve kararlı bir konuşma yapmam lazım
ve bir karar alıp onun arkasında durmam, sürekli gelgit yaşamamam lazım
(mevcut durumda bir gün iyi iki gün kötü üç gün sakin bir gün celalliyim)
sürekli bu konuyu düşünüyorum, buna bir son vermek için kendimi meşgul etmem lazım. bu nedenle resim kursuna geri döneceğim. oğluyla vakit geçirmeyi zaten seviyor. istemezse de aileme bırakırım. en azından kafam meşgul olursa ona sarıp durmam.
geçen yıl da kendi kendime yaşamıştım, ona sormadan yaşıyor onsuz tatiller planlıyordum, sadece temizlik ve yemek konularında iletişim kuruyordum baktım tartışıyoruz eve düzenli yardımcı almıştım. ne oldu? 1 yıl geçti ama özleyip anlayacağı yerde "evliliğine sırt çevirdin" deyip aramız iyice açılmıştı
bu sefer de öyle olmamalı
anlamasını, hissetmesini sağlamalıyım.... ama nasıl....
illa bir yere mi gitmeniz gerekiyor ki canım.
genelde hep bunu vurguluyoırsun.
beraber bir yere gitmek,yemek yemek,falan filan.
bunlar sorununuzu çözecek mi?
ne değişecek.
sen eşinle uyumsuzsun.
beklentilerin çok farklı.
eşin bunları karşılayacak yapıda değil,niyeti de yok.
3gün ittire kaktıra yaptırırsın sonuç yine hüsrandır.
pek ümit görmüyorum ben ya.
çünkü sen duygularını uç noktalara taşıyıp fevri davranan birisin.
eşinden beklediğin ilgi de sevgi de fazla olmalı.
senin istediğin bu.
daha azı seni mutlu etmiyor etmeyecek te.
daha önce kendin yazdın gerçi,beklentilerini düşürebilirsen ortak bir paydada buluşabilirsiniz belki
evet beklediği ilginin şefkatin de bir şekli var.Baştan beri bir uyumsuzluk var.Adam içe dönük kadın dışa dönük.
Adamın yapısı bu.Eleştiriden de hoşlanmıyor tam tersi kabuğuna çekiliyor gibi.
Bir gıdım ilerleme yok.Tedaviyide yarım bırakmış.Tedaviyi niye bıraktığını anlamadım.
Yıldızın bazı istekleri banada abartılı geldi.Örneğin regilken başının okşanmasını istiyor.
Adam örneğin seni seviyorum demiş Yıldız niye banyoda söylüyor diyor.Gereksiz ayrıntılara takılıyor.
Önemli olan söylemesi nerede söylediği değil.
Sanki Yıldızın kafasında bir şekil var kalıplanmış onun dışına çıkamıyor.
evet beklediği ilginin şefkatin de bir şekli var.
bu dışarıda buluşmaklar gezmekler kısa tatiller filan da bu kalıbın içinde.
bunlar yersiz istekler demiyorum.
illa ki olmalı ancak bunların üzerinden evlilik sorgulanmasını doğru bulmuyorum.
ya da herşeyin bunlara endekslenmesini doğru bulmuyorum.
yıldız aşk istiyor,şımartılmak istiyor,yoğun ilgi ve alaka istiyor kısaca.
Her kadın ister sevilsin, şefkat gösterilsin ,şımartılsın, egosu yüceltilsin ama adamda bunlar yok , ailesindede görmemiş çok zıtlar.
kalıplaşmış kısmına kısmen katılıyorumBaştan beri bir uyumsuzluk var.Adam içe dönük kadın dışa dönük.
Adamın yapısı bu.Eleştiriden de hoşlanmıyor tam tersi kabuğuna çekiliyor gibi.
Bir gıdım ilerleme yok.Tedaviyide yarım bırakmış.Tedaviyi niye bıraktığını anlamadım.
Yıldızın bazı istekleri banada abartılı geldi.Örneğin regilken başının okşanmasını istiyor.
Adam örneğin seni seviyorum demiş Yıldız niye banyoda söylüyor diyor.Gereksiz ayrıntılara takılıyor.
Önemli olan söylemesi nerede söylediği değil.
Sanki Yıldızın kafasında bir şekil var kalıplanmış onun dışına çıkamıyor.
aynen aynenbenim evliliğim ile yıldızın evliliğinin çok benzer yanları var, benim minicik beklentilerim bile adam için büyük olay haline geliyordu, zaten adam da pasif agrasif kişilik bozukluğu vardı.
3 günlük dünya olmuyorsa olmuyor cidden.
aynen aynen
yahu insan eve gelince nasıl oldu karnının ağrısı sormaz mı diyorum
neden hemen sormam lazım ne bu acele niye beni gözetliyorsun vs vs vs
yahu çok basit bir reflekstir bu karşında hasta biri varsa otomatikman sorasın gelir
benim evliliğim ile yıldızın evliliğinin çok benzer yanları var, benim minicik beklentilerim bile adam için büyük olay haline geliyordu, zaten adam da pasif agrasif kişilik bozukluğu vardı.
3 günlük dünya olmuyorsa olmuyor cidden.
kalıplaşmış kısmına kısmen katılıyorum
eşim de der bunu zaman zaman
kendimi çok tarttım bu konuda, o bir şey yapmadığında, sessiz sedasız kendi başıma kaldığımda keşke şunu yapsa, ben olsam bunu yapardım diye düşündüğüm oluyor, haliyle düşündüklerimi dile getirince de "illa öyle mi yapmam lazım" diye tepki alıyorum
halbuki illa öyle yapması lazım değil, herhangi bir şey yapsa yeter ama benimki hiçbirşey yapmıyor :)