• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçebilmek

Tanışma flört aşamasında gayet modern açık görüşlü gibiler... Bundan önceki 3aylik sürede sabah evden çıkıp ofise varana ve dönüşte adım adım msj artırıyordu. Bu ise olayı abarttı evdeyken bile msjina 1 dk sonra cvp versem ya da yanlışlıkla sessize alsam ya da uyuya kalıp duymasam görüntülü arayıp türlü laflar söyleyip öleyim de kurtulayım moduna sokardi.

Hepimiz senin yasinda efsanevi olarak gordugumuz asklar yasadik.Bitti.Uzulduk.Agladik.Gecti.Arabeske baglaman normal ama bir sure sonra geciyor.

Merhaba,evet oyum ben.
Ayrılmak için beyefendiyi bekliyoruz ama gelmedi.
Geri kalan mesajları da okudum, önemli bir şey konuşacağız dediğin halde gelmeyen sevgiline iyi yapmışsın engellemekle. Karar senin kararın, ben o en son okuduğum konudan gayet iyi bir ilişkin olduğunu çıkarmıştım ama durum öyle değilmiş. Okul konusunu sakın atlama, hayalin neyse onu yap. Çünkü sonra gerçekten insanın içinde ukte kalıyor. Ben mesela mesleğimi severek okudum, öğrenmeye de çok açığımdır seviyorum mesleğimi ama şuan piyasaki imkanlar yüzünden keşke daha stressiz bir iş seçseydim kendime diyorum arada. Hele okurken o kadar zorlanıyordum ki bir ara anaokulu öğretmeni olmak istedim okulu bırakıp, daha kolay ve stressiz diye. (öğretmen olanlar üstüne alınmasın her mesleğin stresi var)
Velhasıl diyeceğim şey, ilişkiler öyle ya da böyle yürür veya biter, kendine kafana uyacak birini mutlaka bulursun ama okul ertelenmez veya ha diyince bitmez, o yüzden kararın konusunda da seni tebrik ederim sanırım o kazandığın okula devam etmek de istiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.

Tanışma flört aşamasında gayet modern açık görüşlü gibiler... Bundan önceki 3aylik sürede sabah evden çıkıp ofise varana ve dönüşte adım adım msj artırıyordu. Bu ise olayı abarttı evdeyken bile msjina 1 dk sonra cvp versem ya da yanlışlıkla sessize alsam ya da uyuya kalıp duymasam görüntülü arayıp türlü laflar söyleyip öleyim de kurtulayım moduna sokardi.
Peki ama neden kendinize bu kötülüğü yaptırdınız ki?
İlk eve gidene kadar msj at dediği zaman tavrınızı koysaydınız 3 ay boyunca çekmezdiniz. Ya da benim de evde işlerim oluyor, telefonu boynuma asıp dolanamam ya deseydiniz.
Neyse en azından tecrübe edinmişsiniz🙂

Peki ama neden kendinize bu kötülüğü yaptırdınız ki?
İlk eve gidene kadar msj at dediği zaman tavrınızı koysaydınız 3 ay boyunca çekmezdiniz. Ya da benim de evde işlerim oluyor, telefonu boynuma asıp dolanamam ya deseydiniz.
Neyse en azından tecrübe edinmişsiniz🙂
@-Unexpected- yeni gelişme var mı? Buluşmaya neden gelememiş beyefendi:KK47::sopa:
Ya kızlar benim ballı lokmam geç kalmışjajxhshdh
Bilmiyorum nedenini öğrenemedim,buradan aldığım gazla hala istikrarlı bir şekilde konuşmamaya devam ediyorum,bu sefer olacak ha gayret ediyorum. Kendisi de bana eline geçen her telefondan ulaşmaya çalışıyor ama açmıyorum :D

Geri kalan mesajları da okudum, önemli bir şey konuşacağız dediğin halde gelmeyen sevgiline iyi yapmışsın engellemekle. Karar senin kararın, ben o en son okuduğum konudan gayet iyi bir ilişkin olduğunu çıkarmıştım ama durum öyle değilmiş. Okul konusunu sakın atlama, hayalin neyse onu yap. Çünkü sonra gerçekten insanın içinde ukte kalıyor. Ben mesela mesleğimi severek okudum, öğrenmeye de çok açığımdır seviyorum mesleğimi ama şuan piyasaki imkanlar yüzünden keşke daha stressiz bir iş seçseydim kendime diyorum arada. Hele okurken o kadar zorlanıyordum ki bir ara anaokulu öğretmeni olmak istedim okulu bırakıp, daha kolay ve stressiz diye. (öğretmen olanlar üstüne alınmasın her mesleğin stresi var)
Velhasıl diyeceğim şey, ilişkiler öyle ya da böyle yürür veya biter, kendine kafana uyacak birini mutlaka bulursun ama okul ertelenmez veya ha diyince bitmez, o yüzden kararın konusunda da seni tebrik ederim sanırım o kazandığın okula devam etmek de istiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.
Evet bir ayrıl bir barış ilişkimiz artık yürümüyordu.
Başından beri sorumsuzdu ama devam etmeye inat ediyordum,düzelir diye düşünüyordum ama olmadı.
Bende bırakmaya karar verdim,kendi hayatımı daha fazla ertelemek istemedim. Böylesi daha iyi oldu.

Keşke başından tepkiyi koysaydın ya.
Benimki böyle değildi aksine çok umursamazdı.
Ya da kıskançtı ama umursamazlığından farkedemiyordum,bilmiyorum. :D

Ya kızlar benim ballı lokmam geç kalmışjajxhshdh
Bilmiyorum nedenini öğrenemedim,buradan aldığım gazla hala istikrarlı bir şekilde konuşmamaya devam ediyorum,bu sefer olacak ha gayret ediyorum. Kendisi de bana eline geçen her telefondan ulaşmaya çalışıyor ama açmıyorum :KK70:
Eee tutuştu tabi. Ne hali varsa görsün artık. 😄

3 senelik bi ilişki öyle engellemekle bitmez bence çok ergence...
Gelmiyorsa arayin yada mesaj atın ona göre hayatinizi yasamak istemediginizi tüm olumsuz duygularinizi yazin yada anlatin ve ciddi olun beni birdaha rahatsiz etme deyin ve ayrilin..yani böyle sürekli size ulasmaya calisip sizin duygunuzu aktif tutar ve akliniza düsüp durur istemeden ...

Evet ya,ne bu kıskançlık anlamadım.
Sanırım hanımefendi okumayıp pişman olanlardan.
Ne bu çekememezlik anlamadım. :KK70:

Ya beni de alın o time :KK70:
Gerçekten sonumuz da benzedi,umarım bir sonraki ilişkimizde daha mutlu oluruz ikimiz de.
Hakediyoruz fazlasıyla. :)

Hoşgeldin time:)
Ben de yeniyim daha hahah
Şaka bir yana yaşadığım, gördüğüm, tüm olumsuz durumları kadınların gözünü açmak için tavsiyeye dökeceğim
İnşallah birkaç kişinin gözü açılsa boşa gitmez yani tüm o deneyimler
Ulvi görevim :D
Ben bir süre ilişki düşünmüyorum şu an hedef iyi bir ülkede/üniversitede doktora :KK59:
Sonra gelip çok başarılıyım yazıcam foruma ahsjhsjshd
Ne yapıyor senin düdük makarna? :KK45:

Yalnız özgüveni de baya tavan yapmış. Neymiş ben istiyorum öyle olacak. He paşam ayağını da sıcak suyla yıkayayım mı üşümesin deseydin :KK70:

Hayır o da yersen yani
Hayatımda bu kadar hiçbir konuda fikri olmayan, boş insan görmedim ya
İnsan "ben karar alamam sen al karar" der mi
Hiç mi istediğin/istemediğin bir şey yok tövbest
Neyse bunların bi tarafları arşa çıkmaya eğilimliymiş işte
Biz de kuzu kuzu davranınca malum :KK45:

3 senelik bi ilişki öyle engellemekle bitmez bence çok ergence...
Gelmiyorsa arayin yada mesaj atın ona göre hayatinizi yasamak istemediginizi tüm olumsuz duygularinizi yazin yada anlatin ve ciddi olun beni birdaha rahatsiz etme deyin ve ayrilin..yani böyle sürekli size ulasmaya calisip sizin duygunuzu aktif tutar ve akliniza düsüp durur istemeden ...
Adam önemli birşeyi bile konuşmaya gelmiyorsa ciddi konuşmanın anlamı ne?
Ulaşmaya çalışsa da bir bir o yolları kapatıyorum,vazgeçer yakında. Benim ilişki bitirme yöntemim bu,ergence olduğunu sanmıyorum. Defalarca ayrılık konuşması yaptım da ne oldu,yüzüme yüzüme kahkaha attı. Bu yüzden gerek yok.

Hoşgeldin time:)
Ben de yeniyim daha hahah
Şaka bir yana yaşadığım, gördüğüm, tüm olumsuz durumları kadınların gözünü açmak için tavsiyeye dökeceğim
İnşallah birkaç kişinin gözü açılsa boşa gitmez yani tüm o deneyimler
Ulvi görevim :KK70:
Ben bir süre ilişki düşünmüyorum şu an hedef iyi bir ülkede/üniversitede doktora :KK59:
Sonra gelip çok başarılıyım yazıcam foruma ahsjhsjshd
Ne yapıyor senin düdük makarna? :KK45:
En iyisi.
Önce eğitimi tamamlayıp işini eline almak.
Daha sonra ilişki elbet olur,düzgün adam elbet bulunulur
Aceleye gerek yok :KK70:
Arıyor beni bütün arkadaşlarının telefonundan. Az önce yine aradı boş bulundum açtım hemen geri kapattım.
Çıldırıyor eminim :KK70:

En iyisi.
Önce eğitimi tamamlayıp işini eline almak.
Daha sonra ilişki elbet olur,düzgün adam elbet bulunulur
Aceleye gerek yok :KK70:
Arıyor beni bütün arkadaşlarının telefonundan. Az önce yine aradı boş bulundum açtım hemen geri kapattım.
Çıldırıyor eminim :KK70:

Oh olsun, ayrıca ergence falan değil bitiriş şeklin
Çünkü adamın 3 yıllık tavırları ergence
Bir de buna iyi niyet mi göstereceksin
İnsan bir totosuna takar da ayrılık konuşmasına gelir ya
Ben olsam sindiremem bunu yapmasını valla

Back