• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçebilmek

Ayaklarım zaten yere basıyor benim.
Maddi özgürlüğüm var,okumama rağmen süper bir maaşla bir yerde müdürümsü bir konumdayım.
Yani iyiyim,mutluyum.
Ama gelin görün ki bunu bile istemiyor,kesinlikle karşı çıkıyor.
21 yaşında nerden müdürümsülük yapıyorsun tatlım?
Üniversite mezunu bile değilsin henüz
Okulundan bir adam için vazgeçiyorsun ki o adamla ilerde ne olucağınız belli değil bugün sıkıldım dese senden başkasına aşık oldum dese ne olucak?
Bunu hiç düşündün mü?
O senin kocan mı neye karşı çıkıyor?o kim oluyor ?başka şehirde okusan ne olucak ayrılmak zorunda mısınız sanki gayet yürütülür.hem ailen karışmıyor mu ?
Bu çocuk kaç yaşında hem ?
Tutturmuşsun beni seviyor diye gerçek sevgi bu değil işte.gerçek sevgi bir insanı kafese kapatmak değil geleceğini elinden almak kendine muhtaç etmek demek değil.

İşte nasıl yapıcam,acısına nasıl katlanıcam :KK70:
Hiç bir aci sonsuz değil unutma. Ölüyü bile mezara koyup arkasından pidesini yiyor millet:KK61:Eğer fırsatın varken yapmazsan ileride evlenip çoluk çocuk sahibi olup hergun yapamadiklarina hayıflanıp zamanı geri alamadığını düşün bakalım nasıl hissettiriyor kendini :mad:

İyiliğimi düşünür demişsin ama adam bildiğin bencil kimse kimsenin hayatına müdahale edemez böyle iyilik olmaz..

Benimde daha önce görüştüğüm bir insan bana müdahale etmeye çalıştırdı şöyle giyin falan filan sanane istediğim gibi giyinirim ben ona bile tahammül edemiyordum heleki hayatımla ilgili önemli kararlarda kimseyi karıştırmam..

Valla bir şey diyeyim mi
O bitince nolur korkusunun yaşattığı, bitinceden 100 kat fazla
Bana 1 ay önce sorsan
Vıyyy naparım ben nasıl katlanırım falan arabesklerindeydim

Sonra bitti
Daha ağlamadım valla 1 ay oldu ağlamadım
Çünkü ağlayacak bir şey bulamıyorum dönüp bakınca :KK70:
Neye ağlıcam mesela yani
Ağarmış totosunun üstünde oturmasına ve hiçbir şeyde sorumluluk almamasına mı?
İlgisizliğine mi?
Her Allahın günü çektiğim karın ağrısına mı?
Hani güzel bir şey olur da özlersin, ağlarsın vah da vah dersin
Ama %90ı kasım kasım kasıldığım, rahat olmadığım bir şey
Kafam çok rahat
İyi ki yetti demişim

Hee bu arada benimki de şey diyordu "Çünkü ben öyle istiyorum ve kuralları ben koyarım"

Ya bsg.......... :KK70:

:KK45:
Bende şuan öyleyim ya.
Vay efendim onsuz yapamam,ayrılamam tribindeyim.
Ama bitirmek istediğimi de biliyorum,ne derse tamam he diyorum çünkü bu nal dım.
İçi ölmüş gibi.
Dün kendisine söyledim. "60 yaşındaki emekli dedeler gibisin bir elinde iskambil kağıdı eksik,hergün ya kahvedesin ya cafede." dedim,ben böyleyim beni böyle kabullendin diyor.
Hastir ordan neyine kabullendim yani :D
Bir de geri kafalı olduğunu öğrendim bu süreçte.
"Benimle beraber oldun seni artık kimse almaz." diyor bana. Tam değişik kafalar yani.
Seninki nasıl oldu? Sen nasıl bitirdin,şuan bu konda bana en çok yardım edebilecek kişi sensin. :D

Hiç bir aci sonsuz değil unutma. Ölüyü bile mezara koyup arkasından pidesini yiyor millet:KK61:Eğer fırsatın varken yapmazsan ileride evlenip çoluk çocuk sahibi olup hergun yapamadiklarina hayıflanıp zamanı geri alamadığını düşün bakalım nasıl hissettiriyor kendini :mad:
Resmen cinnetlik ya,perde bile açtırmaz herhalde evde.
Değişik kafa yapısına sahip.
Neyse ayrılırsam bende waffle ısmarlayacağım evdekilere,ölü helvası niyetine bizde waffle'ını yeriz. :D

21 yaşında nerden müdürümsülük yapıyorsun tatlım?
Üniversite mezunu bile değilsin henüz
Okulundan bir adam için vazgeçiyorsun ki o adamla ilerde ne olucağınız belli değil bugün sıkıldım dese senden başkasına aşık oldum dese ne olucak?
Bunu hiç düşündün mü?
O senin kocan mı neye karşı çıkıyor?o kim oluyor ?başka şehirde okusan ne olucak ayrılmak zorunda mısınız sanki gayet yürütülür.hem ailen karışmıyor mu ?
Bu çocuk kaç yaşında hem ?
Tutturmuşsun beni seviyor diye gerçek sevgi bu değil işte.gerçek sevgi bir insanı kafese kapatmak değil geleceğini elinden almak kendine muhtaç etmek demek değil.
Evet üniversite mezunu bile değilim,çalıştığım yerdeki patronum bana güveniyor. Müdürümsü dedim zaten,müdür değilim. Zaman zaman beni şehir dışındaki toplantılara götürüyor,farklı lokasyonlardaki işyerine götürüyor,bazen şirkete götürüyor. Yani hemen hemen her işi öğretiyor,geleceğim parlak.
Okulumdan vazgeçtim demedim,lütfen düzgün okuyun. Şehir dışındaki okuluma gitmeme izin vermedi dedim,şuan üniversite okuyorum zaten bulunduğum şehirde. Diğer okulumu da dondurdum.
Ailem birşey söylemiyor,annem çok fazla bilgi sahibi değil,daha doğrusu aramızda geçen herşeyi bilmiyorlar. 21 yaşında.
Kafese kapatmadı,zaten bende bundan sıkıldım bana karışmasından,benim üzerimde baskı kurmasından sıkıldım ve bunaldım. Ayrılmak istiyorum,nasıl yapabileceğimi soruyorum.

Evet üniversite mezunu bile değilim,çalıştığım yerdeki patronum bana güveniyor. Müdürümsü dedim zaten,müdür değilim. Zaman zaman beni şehir dışındaki toplantılara götürüyor,farklı lokasyonlardaki işyerine götürüyor,bazen şirkete götürüyor. Yani hemen hemen her işi öğretiyor,geleceğim parlak.
Okulumdan vazgeçtim demedim,lütfen düzgün okuyun. Şehir dışındaki okuluma gitmeme izin vermedi dedim,şuan üniversite okuyorum zaten bulunduğum şehirde. Diğer okulumu da dondurdum.
Ailem birşey söylemiyor,annem çok fazla bilgi sahibi değil,daha doğrusu aramızda geçen herşeyi bilmiyorlar. 21 yaşında.
Kafese kapatmadı,zaten bende bundan sıkıldım bana karışmasından,benim üzerimde baskı kurmasından sıkıldım ve bunaldım. Ayrılmak istiyorum,nasıl yapabileceğimi soruyorum.
Ayrılmayı ksfaya koyan ayrılır
Bence sen ayrılmak istemiyorsun
Bence mesafe koy biraz rest çek dediğin gibi gerçekten seviyorsa mücadele eder senin için hareketlerine dikkat eder.
21 yaş ciddi bir ilişki için çok erken bir yaş.21 yaşındaki çocuk ne kadar olgun olabilir ki zaten?

Maddi özgürlüğüm var,okumama rağmen süper bir maaşla bir yerde müdürümsü bir konumdayım.
Yani iyiyim,mutluyum.

21 yaşında süper bir maaşla müdürümsü konumda olmak? Bu ülkede?

Geçin onu siz.

21 yaşında süper bir maaşla müdürümsü konumda olmak? Bu ülkede?

Geçin onu siz.
Bende onu anlamadım zaten
İki üniversite biri dondurulmuş falan
Arkadas bayağı şanslı yada eksik anlattığı birşey var.
Yönetici asistanı gibi birşey sanırım anlattığına göre de full time üniversite nasıl gider o işle bilemedim neyse konu bu değil zaten

Gec karşısına ele dum-dum söyle Ben istemiyorum artık bu ilişkiyi de kurallarını da kendine bunları çekecek başka birini bul ben seni çekemiyorum artık de. Iletisimi de kes. Kendini çocukların kurmalı oyuncakları gibi hissetmekten kurtarırsın en basiti

Dum dum yazmış telefon dumduk olacakti:KK76:
Gec karşısına ele dum-dum söyle Ben istemiyorum artık bu ilişkiyi de kurallarını da kendine bunları çekecek başka birini bul ben seni çekemiyorum artık de. Iletisimi de kes. Kendini çocukların kurmalı oyuncakları gibi hissetmekten kurtarırsın en basiti

Yönetici asistanı gibi birşey sanırım anlattığına göre de full time üniversite nasıl gider o işle bilemedim neyse konu bu değil zaten

İnanmıyorum ben.

Şansım çalıştığım yerdeki patronumun bana güvenmesiyle döndü. Bu ülkede çalışkan insanlarda var. Okuldan sonra çalışıyorum boş gezmiyorum,hafta sonu da aynı şekilde çalışıyorum.

Ayrılmayı ksfaya koyan ayrılır
Bence sen ayrılmak istemiyorsun
Bence mesafe koy biraz rest çek dediğin gibi gerçekten seviyorsa mücadele eder senin için hareketlerine dikkat eder.
21 yaş ciddi bir ilişki için çok erken bir yaş.21 yaşındaki çocuk ne kadar olgun olabilir ki zaten?
Ayrılmak istemesem buraya konu açmazdım zaten.
Ayrılmayı istiyorum ama bir türlü beceremiyorum.

İşte hergün yapıyorum bunu ben.
Mesajla ayrılıyorum,bir daha arayıp sorma diyorum.
3-5 saat sonra arayınca herşey başa dönüyor. Tam unutmuşken kendini hatırlatıyor yine yapamıyorum.
Telefonumu falan mı kapatsam,hattımı mı değiştirsem ne yapsam anlamadım.
Gerçekten bunaldım artık ilerlemek istiyorum.

Yani iyiyim,mutluyum.

Sevgilin erkek egosuyla kendisinden daha iyi bir konuma gelmeni, kendini geliştirmeni istemiyor, sende bunun farkındasın. 21 yaş bağlılıklar, alışkanlıklar için çok erken bir yaş, öyle olduğunu düşünüyorsun, biraz sabredip iletişimi kes, hiç bir bağlılığın olmadığını göreceksin. Önünde güzel bir gelecek varken sevgi adına bunun mahvedilmesine izin verme, sevgi böyle bir şey değil

Sevgilin erkek egosuyla kendisinden daha iyi bir konuma gelmeni, kendini geliştirmeni istemiyor, sende bunun farkındasın. 21 yaş bağlılıklar, alışkanlıklar için çok erken bir yaş, öyle olduğunu düşünüyorsun, biraz sabredip iletişimi kes, hiç bir bağlılığın olmadığını göreceksin. Önünde güzel bir gelecek varken sevgi adına bunun mahvedilmesine izin verme, sevgi böyle bir şey değil
Sevgi birbirine saygı duymak demekti,başarısıyla mutlu olmak demekti.
Ama o bunları yapmıyor,belki de dediğiniz gibidir. Alıştığımı sanıyorumdur ama aslında alışmamışımdır.
Bilemiyorum kafam öyle karışık ki,tek emin olduğum şey bir an önce kurtulmak istemek. Çünkü onunla oldukça 1 ileri gitsem 2 geri gidiyorum,yapamıyorum.

İşte hergün yapıyorum bunu ben.
Mesajla ayrılıyorum,bir daha arayıp sorma diyorum.
3-5 saat sonra arayınca herşey başa dönüyor. Tam unutmuşken kendini hatırlatıyor yine yapamıyorum.
Telefonumu falan mı kapatsam,hattımı mı değiştirsem ne yapsam anlamadım.
Gerçekten bunaldım artık ilerlemek istiyorum.
Arasa açma mesaj atsa cevap verme gelirse görüşme. Sizin ondan vazgecemeyeceginizi düşünüyor nasılsa yine devam edecek diye

Anlaşılan birlikte olduğunuz için ayrılamıyorsun.. sırf öyle dediği için bırakmalı bir kenarda ve yoluna devam etmelisin..
Elbette karşına seni seven ve değer veren biri gelecektir. Ve dik dur her zaman.. üstünü çiz ve geç. Bunu yapabilirsin.

Back