Merhaba kizlar Ben beyaz tenliyim ve kilcal damarlarim vardi su orumcek agi denenden.medicalart diye bi yeri onerdi arkadasim bugun yaptirdim.suan izler var 1 sene icinde cikanlari ucretsiz yapicaklar.sonra tekrarlarsa birdaha yaptiririm cunku Ben goruntusunden nefret ediyordum.gelismeleri aktaririm sizlere..
Canim benim kilcal seklindeydi ama goruntusu kotuydu.Seans diye bis yok burda varisine bakip ucret aliyor.800.e yapti Radyofrekans ve skleroterapi yontemi.kontrole gitcem 1ay sonra ama bir sene icinde cikan varislere ucretsiz tedavi uygulancak.suan bacaklarim igne izi ve morluk dolu.bende oneri uzerine buraya gittim bakalim nasil olcak.damar bitane ikitane kucuk var suan ama izler feci.gecicekmis zamanla.
Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D
Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D
Yaşın daha çok genç canım,aslında ne yapacağını bende bilmiyorum ama benden sana bir teyze tavsiyesi,''Doktor'' 'a gitmelisin canım.bendede yeni yeni oluşuyorlar sanki yaşım daha 16 ne yapmalıyım
Canim benim kilcal seklindeydi ama goruntusu kotuydu.Seans diye bis yok burda varisine bakip ucret aliyor.800.e yapti Radyofrekans ve skleroterapi yontemi.kontrole gitcem 1ay sonra ama bir sene icinde cikan varislere ucretsiz tedavi uygulancak.suan bacaklarim igne izi ve morluk dolu.bende oneri uzerine buraya gittim bakalim nasil olcak.damar bitane ikitane kucuk var suan ama izler feci.gecicekmis zamanla.
arkadaşlar merhaba
varis için amerikan hastanesine doktora gıttım ama ameliyat olmadan once yenı bır krem çıkmış onu yazdı eğer bu kremde iyi gelmez ise ameliyat yada lazer ile operasyon yaparız dedı ama ameliyatta olsan sonrasında bu kremi yazacaktım sana dedi bana ismi VARİCLEAR KREM . 3 haftadır kullanıyorum bacaklarımda ağrı ödem 2 defa sürmemle birlikte kayboldu. bacaklarımdakı damarlar ıse yavas yavas azalıyor. çok guzel bır krem denemenizi tavsıye ederım.
her eczanede yok ama krem bilginiz olsun internetten firmanın telefonunu buldum o sekılde eczaneden aldım....
Merhaba yaklaşık 2 yıl önce varis tedavisi oldum. Gittiğim 1 doktor ameliyat dedi ikinci görüş almak için başka bir doktora daha gittim 3 seans skleroterapi ile vârislerim tümüyle geçti Dr deniz durak 1 saate yakın dopler ultrasound ile muayene etti ve muayene sırasında da detaylı bilgi verdi öğrendiklerimden diyeceğim o ki eğer gerçekten ameliyatlık bir durum varsa ne kremle ne lazer ile ne de skleroterapi ile geçmez çünkü damarda bir kaçak var ise ve kaçak olan kısmı onarmazsanız varis yine oluşur yani şöyle bir örnek veriyor musluk açık ve boruda çatlak var sadece çatlağı onarmak yeterli değil musluğu kapatmak da gerekiyor. Sizin gerçekten ameliyatlık bir durumunuz var ise kremle vs ile düzeltemezsiniz başka yöntemlerle gerçekten düzeliyorsa zaten ameliyatlık değilsiniz. Teşhis iyi konmalı siz bilirsiniz ama bence benim doktorumdan da bir görüş almanızı öneririm. Hiçbir şey havada kalmıyor elinize detaylı bir muayene raporu da veriyor. Sevgiyle kalın
merhaba..öncelikle şunu sormak istiyorumm skleroterapi sonrası bacaklarınızda herhangi bir komplikasyon oldu mu??kan oturması morarma vs. gibi
ve önceden varisleriniz ne durumdaydı?? şu anda bir sıkıntınız var mı? memnun musunuz??
merhaba dr. ikamet ettiği sehir hastaneyi yazabilirmisiniz birde benim ileri derecede venöz yetmezlikMerhaba. Benim doğumdan sonra varislerim arttı diyebilirim. moralim bozulmuştu. çünkü ağaç dalı gibi yaygın bir mor görüntü vardı. o zamanlar bende ameliyat gerekir herhalde diye düşünmüştüm o kadar mordu ancak o sıralar hazır olmadığım için ameliyat fikrine 2. görüş için bu doktora gittim. o da ameliyat deseydi o zaman olacaktım. ama o kadar güzel bilgilendirdi ki anlatamam. iyi ki 2. görüşü ondan almışım. Şu an bir iki ufak kılcal damar kaldı. Gözü rahatsız etmiyor. Tedaviden önce doktor bey morarma olabilir ama zaman içinde geçeceğini söylemişti. Ancak bende olmadı. Tedaviye başlamadan önce işlemden sonra kızarıklık da olabilir demişti. hafif kızarıklık oldu ama hemen geçti. şu an hiçbir sorunum yok. çok rahatım. daha rahat etek giyiyorum. mutluyum. doktorumu da şiddetle tavsiye ederim. yaptırmasanız bile muayene olun en azından damarlarınızın durumunu öğrenin.
Bence varis baslangici ayni agri bendede oldu ve sorasi malum orda kucuk mor kilcar damar cikti ve yavas yavas ilerliyoArkadaşlar tam diz kapağımın arkasında çokta koyu olmayan bir damar var yaklaşık 3-4 cm kadar.Bu damar 1 senedir var fakat şu son iki haftadır sızlamaya ve diz kapağımın biraz üstüne ve altına ağrı yapmaya başladı..İşim gereği neredeyse sürekli oturuyorum sizce ne yapmam gerekir?Yürüyüşe başlasam iyi gelir mi?Ya da varis çorabı çözüm olur mu iyileşmesine?
Bir de şu var ben bel fıtığı ameliyatı oldum ve ara sıra ağrı vurur diz kapağımın arkasına..Acaba o mu yapıyor yoksa bu damar mı bilemedim çünkü hiç varis ağrısı çekmedim daha önce.Bu daha çok sızlama gibi..Eğer varis ağrısını bilen varsa bana bir tarif edebilir mi acaba nasıl oluyor delireceğim bu ağrıyla
Ismi yazabilirmisinizhayır canım salvosanoyu vermedim. Alman firmasının varis balsamını verdim.