Varis Sorunu İle İlgili Paylaşım Alanı

canım rica etsem nasıl yaptırdığını detaylı anlatırmısın.tek seans mı gittin ücreti ne kadardı ve varislerinin durumu neydi??

Canim benim kilcal seklindeydi ama goruntusu kotuydu.Seans diye bis yok burda varisine bakip ucret aliyor.800.e yapti Radyofrekans ve skleroterapi yontemi.kontrole gitcem 1ay sonra ama bir sene icinde cikan varislere ucretsiz tedavi uygulancak.suan bacaklarim igne izi ve morluk dolu.bende oneri uzerine buraya gittim bakalim nasil olcak.damar bitane ikitane kucuk var suan ama izler feci.gecicekmis zamanla.

Buarada ben hostesim.d'un yaptirdim bugun ucusa gidebiliyorum.sargi falan hicbisi sarmadilar tedavi icin onermiyor.gunde yarim saat yuruyus yapmam istendi sadece.yasak falan yok.

Arkadaşlar ben Huncalife ın at kestanesi kremini geçen hafta aldım, hafta içi akşamları ve haftasonu sabah akşam sürüyorum. Açıkçası baya ferahlatıyor bacakları baya üşütüyor hatta; ama izlerde bir değişim yok. Zamanla geçer mi bilmiyorum.Daha önce kullananlar varsa izler hakkında yorum yapabilir mi geçmiyorsa ayrıca doktora gideyim.

yaa çok geçmiş olsun canım.bende gecen sene skleroterapi yaptırdım (lazer den iz kalır diye korktum yaptıramadım) sadece 1 bacağıma.memnun kalırsam diğerine de yaptırırım diyordum ama bende de skleroterapi den sonra iğnenin girdiği yer su topladı izler kaldı.ki hala var..bir arkadaşım elletme bence hiç onları diyordu şimdi o kadar pişmanım ki ve 1 sene geçmesine rağmen izler geçmedi.umarım sen memnun kalırsın.daha öncede yazdım tekrar söylüyorum ben bu varislerin geçeceğine gerçekten inanmıyorum..

Varisten Kurtulmanın 15 Yöntemi
Kadınlarkulübü editörleri olarak araştırdık, uzman önerilerinden oluşan varisten kurtulmanın 15 yöntemi yazımızı siz varisten muzdarip kişiler için hazırladık.

Varislerden kurtulmak için bir çok yöntem vardır. Fakat bunun tek kesin kurtuluş yolu ameliyattır. Şayet ameliyat olmak istemiyorsanız, bu çirkin görüntülerden ve varis ağrılarından kurtulmanın evde uygulayabileceğiniz basit çareleri vardır.Varisleriniz hafif miktarda ve ağrısızsa, evde tedavi yöntemleriyle, hayat tarzınıza uygulayacağınız bir kaç iyileştirme ile bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Tedavi seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için yazımızı okumanızı öneririz. Kadınlarkulübü editörleri olarak araştırdık, uzman önerilerinden oluşan varisten kurtulmanın 15 yöntemi yazımızı siz varisten muzdarip kişiler için hazırladık.
Yazının devamı için; Varisten Kurtulmanın 15 Yöntemi

Son düzenleme:
Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D

Lütfen ama lütfen at kestanesi hapının ismini yazarmısın,bende şifa bulayım herkes yazıyo isim

arkadaşlar merhaba
varis için amerikan hastanesine doktora gıttım ama ameliyat olmadan once yenı bır krem çıkmış onu yazdı eğer bu kremde iyi gelmez ise ameliyat yada lazer ile operasyon yaparız dedı ama ameliyatta olsan sonrasında bu kremi yazacaktım sana dedi bana ismi VARİCLEAR KREM . 3 haftadır kullanıyorum bacaklarımda ağrı ödem 2 defa sürmemle birlikte kayboldu. bacaklarımdakı damarlar ıse yavas yavas azalıyor. çok guzel bır krem denemenizi tavsıye ederım.
her eczanede yok ama krem bilginiz olsun internetten firmanın telefonunu buldum o sekılde eczaneden aldım....

merhaba canım.bacakların nasıl oldu?? morlukların ne durumda merak ettim

Merhaba yaklaşık 2 yıl önce varis tedavisi oldum. Gittiğim 1 doktor ameliyat dedi ikinci görüş almak için başka bir doktora daha gittim 3 seans skleroterapi ile vârislerim tümüyle geçti Dr deniz durak 1 saate yakın dopler ultrasound ile muayene etti ve muayene sırasında da detaylı bilgi verdi öğrendiklerimden diyeceğim o ki eğer gerçekten ameliyatlık bir durum varsa ne kremle ne lazer ile ne de skleroterapi ile geçmez çünkü damarda bir kaçak var ise ve kaçak olan kısmı onarmazsanız varis yine oluşur yani şöyle bir örnek veriyor musluk açık ve boruda çatlak var sadece çatlağı onarmak yeterli değil musluğu kapatmak da gerekiyor. Sizin gerçekten ameliyatlık bir durumunuz var ise kremle vs ile düzeltemezsiniz başka yöntemlerle gerçekten düzeliyorsa zaten ameliyatlık değilsiniz. Teşhis iyi konmalı siz bilirsiniz ama bence benim doktorumdan da bir görüş almanızı öneririm. Hiçbir şey havada kalmıyor elinize detaylı bir muayene raporu da veriyor. Sevgiyle kalın

merhaba..öncelikle şunu sormak istiyorumm skleroterapi sonrası bacaklarınızda herhangi bir komplikasyon oldu mu??kan oturması morarma vs. gibi
ve önceden varisleriniz ne durumdaydı?? şu anda bir sıkıntınız var mı? memnun musunuz??

Merhaba. Benim doğumdan sonra varislerim arttı diyebilirim. moralim bozulmuştu. çünkü ağaç dalı gibi yaygın bir mor görüntü vardı. o zamanlar bende ameliyat gerekir herhalde diye düşünmüştüm o kadar mordu ancak o sıralar hazır olmadığım için ameliyat fikrine 2. görüş için bu doktora gittim. o da ameliyat deseydi o zaman olacaktım. ama o kadar güzel bilgilendirdi ki anlatamam. iyi ki 2. görüşü ondan almışım. Şu an bir iki ufak kılcal damar kaldı. Gözü rahatsız etmiyor. Tedaviden önce doktor bey morarma olabilir ama zaman içinde geçeceğini söylemişti. Ancak bende olmadı. Tedaviye başlamadan önce işlemden sonra kızarıklık da olabilir demişti. hafif kızarıklık oldu ama hemen geçti. şu an hiçbir sorunum yok. çok rahatım. daha rahat etek giyiyorum. mutluyum. doktorumu da şiddetle tavsiye ederim. yaptırmasanız bile muayene olun en azından damarlarınızın durumunu öğrenin.

ben zayıf olmama ragmen varis sorunum var sülükle tedavi yöntemini bilen var mı?

merhaba dr. ikamet ettiği sehir hastaneyi yazabilirmisiniz birde benim ileri derecede venöz yetmezlik

Bence varis baslangici ayni agri bendede oldu ve sorasi malum orda kucuk mor kilcar damar cikti ve yavas yavas ilerliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…