hastane işleri falan gerçekten zor. ilerlemiş olanlara kolay gelsin, umarım iyi sonuçlanır. bende de bu sorun var ama şiş ya da çok fazla belirgin değiller. bazen dışarı çıkarken fondotenle biraz daha belirsiz hale getirmeye çalışıyorum.
her tarafa fondoten sürülmüyor işte....
selam bayanlar. anladığım kadarıyla çoğu kişi varislerinden adı geçen kremi kullanmalarına rağmen çözüm bulamadı. biizm iş yerinde çay dağıtımı yapan yaşlı bir amca var. her zaman 3 kat inip çıkmakta ve yaşının da ilerlemiş olmasından dolayı bacak ağrılarından şikayetçi. bacakları kararmış şekilde varisli. kardeşimin de kullanmış olduğu ürünü dün çaycımıza verdim. bugün sabah neşe ile gelip teşekkür etti. 1 gecede o karartılar gitmiş bacakları da rahatlamış. kardeşim de sağlık sektöründe ve sürekli ayakta olduğu için çok memnun kaldı. ürün alman firmasının tümüyle bitkisel.
Merhaba arkadaşlar. Varis derdim kalmadığı için başlığa da girmez olmuşum. Soru soranlar arkadaşlardan özür dilerim geç cevap vereceğim için. Kullandığım at kestanesi balsamının adını burada yazmam doğru olmaz sanırım. Ancak şöyle söyleyebilirim beyaz plastik kavanozda, Alman markası. At kestanesi balsamı diye aratınca çıkıyor hemen. Üstündeki etiketi yeşil ve kestanenin resmi var. Çok çok faydasını gördüm. Ayrıca Kent Hastanesi'ndeki doktorumun verdiği at kestanesi hapı ile tamamen iyileştim diyebilirim, çok şükür. Benim varisler öyle kılcal falan değildi üstelik. Özellikle çok ayakta kaldığımda sancıdan ağlatıyordu. Hapı 3 ay kullandım 3 ay ara verdim. Tekrar 3 ay kullan, 3 ay ara ver demişti ama açıkçası iyi hissettiğimden sadece çok nadiren hafif sancım olursa at kestanesi hapımdan içiyorum. Umarım herkes şifa bulur.
Merhaba arkadaşlar. Varis derdim kalmadığı için başlığa da girmez olmuşum. Soru soranlar arkadaşlardan özür dilerim geç cevap vereceğim için. Kullandığım at kestanesi balsamının adını burada yazmam doğru olmaz sanırım. Ancak şöyle söyleyebilirim beyaz plastik kavanozda, Alman markası. At kestanesi balsamı diye aratınca çıkıyor hemen. Üstündeki etiketi yeşil ve kestanenin resmi var. Çok çok faydasını gördüm. Ayrıca Kent Hastanesi'ndeki doktorumun verdiği at kestanesi hapı ile tamamen iyileştim diyebilirim, çok şükür. Benim varisler öyle kılcal falan değildi üstelik. Özellikle çok ayakta kaldığımda sancıdan ağlatıyordu. Hapı 3 ay kullandım 3 ay ara verdim. Tekrar 3 ay kullan, 3 ay ara ver demişti ama açıkçası iyi hissettiğimden sadece çok nadiren hafif sancım olursa at kestanesi hapımdan içiyorum. Umarım herkes şifa bulur.
canım rica etsem bana at kestanesi hapının ismini özelden atar mısın??
Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D
arkadaşlar varis için huncalife ın at kestanesi kremini öneririm.öncelikle googledan at kestanesinin faydalarına bakın,öyle yorum yapın krem 10 tl sadece
Teşekkürler ben bir deneyim, kremden birşey çıkmaz ama malesef kalıcı çözüm olmuyor.
canım at kestanesı varise çok iyi geliyor.dene kesınlıkle aldın mı acaba ürünü
kızlar benim bacaklarımda anadamar varisi var çok ayakta durunca şişiyor damar hacamat ve sülük tedavisi yaptırdım görünüşüne pek bir etkisi olmadı ağrıya iyi geldi ama ben görüntüsünden de rahatsız oluyorum . bunun için ne yapmamı önerirsiniz mesela skloterapi yada başka bir varis tedavisi krem hap ne olursa ben bu görüntüden kurtulmak istiyorum hani tamam belki tamamen yok olmaz ama azalsın en azından göz batmasın varisler. ayrıca fiyatta yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?