Arkadaşlar ben de dün Kent Hastanesi'nde kalp damara gittim. Doktorum at kestanesinden yapılan bir hap ve varis çorabı verdi. Çorabı şu an giyiniyorum. Oldukça rahatsızlık veriyor, her an sıkılık hissi bunaltıyor. Ama alışırım umarım. Bugün bacağım hiç ağrımıyor. Zaten bunu önceden tesadüfen keşfetmiştim. Bana dar gelen bir külotlu çorabım vardı. Onu giyindiğimde bacağım hiç ağrımıyordu.
Burada bazı arkadaşlar Alman markasının at kestanesi balsamından bahsetmiş. Ben de yıllardır kullanıyorum ve tavsiye eden arkadaşıma her gün dua ediyorum. Çünkü önceleri ağlatacak kadar ağrıyordu sol bacağım. Bu balsam sayesinde dayanılmaz ağrılardan kurtuldum. Çok arkadaşıma da hediye ettim, dua edin yeter dedim.
Arkadaşlarım da fayda gördü. Sadece annem pek etki etmediğini söyledi. Çünkü düzenli kullanmadı. Babam mentol kokusundan rahatsız olduğu için süremiyormuş
BU arada doktorumun verdiği varis çorabı 230 tl idi. Medikalci arkadaşım çok daha uygun fiyatlı bir ürün önerdi. Kullanamazsan parana yazık dedi. Zaten havalar ısınınca kullanamayacağıma eminim. Giyinip çıkartması bile çok zor. Ama bacaklarımı çubuk kraker gibi yaptı, görüntüye bayıldım