Varis Sorunu İle İlgili Paylaşım Alanı

hastane işleri falan gerçekten zor. ilerlemiş olanlara kolay gelsin, umarım iyi sonuçlanır. bende de bu sorun var ama şiş ya da çok fazla belirgin değiller. bazen dışarı çıkarken fondotenle biraz daha belirsiz hale getirmeye çalışıyorum.

her tarafa fondoten sürülmüyor işte....

bende iyi ki yaptırmışım diyorum. Yalnız benim doktorum ultrosonu kendisi yapıyor 1 saate yakın detaylı muayene yapıyor. böylece damarda bir kaçak vs bir sorun mu var yoksa kozmetik bir varis mi onu tespit ediyor. ondan sonra tedavi öneriyor. ben lazer ile tedavi oldum arkadaşım skleroterapi oldu. doktorum deniz durak tan çok memnun kaldım. doktorumu da varis tedavisini de öneririm.

selam bayanlar. anladığım kadarıyla çoğu kişi varislerinden adı geçen kremi kullanmalarına rağmen çözüm bulamadı. biizm iş yerinde çay dağıtımı yapan yaşlı bir amca var. her zaman 3 kat inip çıkmakta ve yaşının da ilerlemiş olmasından dolayı bacak ağrılarından şikayetçi. bacakları kararmış şekilde varisli. kardeşimin de kullanmış olduğu ürünü dün çaycımıza verdim. bugün sabah neşe ile gelip teşekkür etti. 1 gecede o karartılar gitmiş bacakları da rahatlamış. kardeşim de sağlık sektöründe ve sürekli ayakta olduğu için çok memnun kaldı. ürün alman firmasının tümüyle bitkisel.

kremin adı nedir acaba?

Merhaba arkadaşlar. Varis derdim kalmadığı için başlığa da girmez olmuşum. Soru soranlar arkadaşlardan özür dilerim geç cevap vereceğim için. Kullandığım at kestanesi balsamının adını burada yazmam doğru olmaz sanırım. Ancak şöyle söyleyebilirim beyaz plastik kavanozda, Alman markası. At kestanesi balsamı diye aratınca çıkıyor hemen. Üstündeki etiketi yeşil ve kestanenin resmi var. Çok çok faydasını gördüm. Ayrıca Kent Hastanesi'ndeki doktorumun verdiği at kestanesi hapı ile tamamen iyileştim diyebilirim, çok şükür. Benim varisler öyle kılcal falan değildi üstelik. Özellikle çok ayakta kaldığımda sancıdan ağlatıyordu. Hapı 3 ay kullandım 3 ay ara verdim. Tekrar 3 ay kullan, 3 ay ara ver demişti ama açıkçası iyi hissettiğimden sadece çok nadiren hafif sancım olursa at kestanesi hapımdan içiyorum. Umarım herkes şifa bulur.

Merhaba arkadaşlar. Varis derdim kalmadığı için başlığa da girmez olmuşum. Soru soranlar arkadaşlardan özür dilerim geç cevap vereceğim için. Kullandığım at kestanesi balsamının adını burada yazmam doğru olmaz sanırım. Ancak şöyle söyleyebilirim beyaz plastik kavanozda, Alman markası. At kestanesi balsamı diye aratınca çıkıyor hemen. Üstündeki etiketi yeşil ve kestanenin resmi var. Çok çok faydasını gördüm. Ayrıca Kent Hastanesi'ndeki doktorumun verdiği at kestanesi hapı ile tamamen iyileştim diyebilirim, çok şükür. Benim varisler öyle kılcal falan değildi üstelik. Özellikle çok ayakta kaldığımda sancıdan ağlatıyordu. Hapı 3 ay kullandım 3 ay ara verdim. Tekrar 3 ay kullan, 3 ay ara ver demişti ama açıkçası iyi hissettiğimden sadece çok nadiren hafif sancım olursa at kestanesi hapımdan içiyorum. Umarım herkes şifa bulur.

canım ben arattım dediğin gibi ama bir çok marka çıktı yeşil etiketli ve üstünde kestane olan
Buraya yazsan süper olur

Bu dedigin krem bende var sanirim, ama yazarsan buraya ismini iyi olur.

İlaç değil, bitkisel bir krem olduğundan ismini yazmam sakıncalı olmaz diye düşünüyorum. Bahsettiğim ürün BIORICHI, şu an karşımda duruyor kendileri. Duygusal bir bağ var aramızda, ağrılarımı dindirdiği için :)

canım rica etsem bana at kestanesi hapının ismini özelden atar mısın??

canım rica etsem bana at kestanesi hapının ismini özelden atar mısın??

Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D :KK66:

Özelden mesaj atamıyorum. Ama doktorların yazdığı, eczanelerde satılan bir ilaç bu. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilemiyorum. Eczaneye danışırsanız hemen yönlendirir. Baş harfi D :KK66:

benim de malesef varis problemlerim var. Bir kaç sorum olacak? Sizin varisleriniz hangi seviyeydi ve önceki yazdığınız krem ve haptan başka bir tedavi gördünüz mü acaba? Kremin hapın adını buraya yazmanızda bir sorun yok çünkü herkes yazıyor.

ben daha 25 yaşındayım ve üst bacağımda varis var... yaş ilerledikçe muhtemelen daha da artacak. şimdiden ne yapabilirim bu sorun için?

arkadaşlar varis için huncalife ın at kestanesi kremini öneririm.öncelikle googledan at kestanesinin faydalarına bakın,öyle yorum yapın krem 10 tl sadece

Açıkçası ben bu varisin tamamen geçeceğine hiç inanmıyorum.etrafımdaki bütün kadınlarda da dikkat ediyorum az da olsa hepsinde var olduğunu görüyorum.bütün kadınların gerçekten belası bu varis!!

Geçen sene sağ bacağıma skloterapi yaptırdım hatta bu başlığa da yazdım ama yok.. bu sene tekrar başladı.haftada 3 gün 5km hızlı tempoda yürüyorum.oturuşuma ayakkabıma herşeye dikkat ediyorum bacak bacak üstüne atmıyorum.sırf tekrar başlamasın tetiklemesin diye sir i ağdayı bıraktım ama yok minik minik de olsa o örümcek ağı görüntüsüne dayanamıyorum.benim öyle çok çok ilerlememiş olmamasına rağmen bile görünce deliriyorum.şöyle pürüzsüz lekesiz damarsız bacaklarım hiçbir zaman olmayacak heralde diye düşünüyorum:KK43:

kızlar benim bacaklarımda anadamar varisi var çok ayakta durunca şişiyor damar hacamat ve sülük tedavisi yaptırdım görünüşüne pek bir etkisi olmadı ağrıya iyi geldi ama ben görüntüsünden de rahatsız oluyorum . bunun için ne yapmamı önerirsiniz mesela skloterapi yada başka bir varis tedavisi krem hap ne olursa ben bu görüntüden kurtulmak istiyorum hani tamam belki tamamen yok olmaz ama azalsın en azından göz batmasın varisler. ayrıca fiyatta yazarsanız sevinirim

Merhaba kizlar Ben beyaz tenliyim ve kilcal damarlarim vardi su orumcek agi denenden.medicalart diye bi yeri onerdi arkadasim bugun yaptirdim.suan izler var 1 sene icinde cikanlari ucretsiz yapicaklar.sonra tekrarlarsa birdaha yaptiririm cunku Ben goruntusunden nefret ediyordum.gelismeleri aktaririm sizlere..

kızlar benim bacaklarımda anadamar varisi var çok ayakta durunca şişiyor damar hacamat ve sülük tedavisi yaptırdım görünüşüne pek bir etkisi olmadı ağrıya iyi geldi ama ben görüntüsünden de rahatsız oluyorum . bunun için ne yapmamı önerirsiniz mesela skloterapi yada başka bir varis tedavisi krem hap ne olursa ben bu görüntüden kurtulmak istiyorum hani tamam belki tamamen yok olmaz ama azalsın en azından göz batmasın varisler. ayrıca fiyatta yazarsanız sevinirim

ben gecen sene devlet hastanesinin kalp damar cerrahisi bölümünde skloterapi yaptırdım.ücretsiz yapıyorlar.sen sadece iğne ve bandaj alıp gidiyosun o kadar.

X