Gorunumde duzelme varmi peki.damarlar tamamen kayboldumuİlaç değil, bitkisel bir krem olduğundan ismini yazmam sakıncalı olmaz diye düşünüyorum. Bahsettiğim ürün BIORICHI, şu an karşımda duruyor kendileri. Duygusal bir bağ var aramızda, ağrılarımı dindirdiği için :)
Arkadaşlar ben de dün Kent Hastanesi'nde kalp damara gittim. Doktorum at kestanesinden yapılan bir hap ve varis çorabı verdi. Çorabı şu an giyiniyorum. Oldukça rahatsızlık veriyor, her an sıkılık hissi bunaltıyor. Ama alışırım umarım. Bugün bacağım hiç ağrımıyor. Zaten bunu önceden tesadüfen keşfetmiştim. Bana dar gelen bir külotlu çorabım vardı. Onu giyindiğimde bacağım hiç ağrımıyordu.
Burada bazı arkadaşlar Alman markasının at kestanesi balsamından bahsetmiş. Ben de yıllardır kullanıyorum ve tavsiye eden arkadaşıma her gün dua ediyorum. Çünkü önceleri ağlatacak kadar ağrıyordu sol bacağım. Bu balsam sayesinde dayanılmaz ağrılardan kurtuldum. Çok arkadaşıma da hediye ettim, dua edin yeter dedim.
Arkadaşlarım da fayda gördü. Sadece annem pek etki etmediğini söyledi. Çünkü düzenli kullanmadı. Babam mentol kokusundan rahatsız olduğu için süremiyormuş
BU arada doktorumun verdiği varis çorabı 230 tl idi. Medikalci arkadaşım çok daha uygun fiyatlı bir ürün önerdi. Kullanamazsan parana yazık dedi. Zaten havalar ısınınca kullanamayacağıma eminim. Giyinip çıkartması bile çok zor. Ama bacaklarımı çubuk kraker gibi yaptı, görüntüye bayıldım
1 yıl içinde yeniden oluşan yerlere ücretsiz yapılıyormuş ve 10dk sürüyormuş narkozsuz bıçaksızKılcal damarlar için lazer tedavi olanlar... Biraz bahsedebilir misiniz? Kaç seans sürdü? Acıdı mı? Maliyeti nedir? İşe yaradı mı?
Bende ND-yağ iyi geliyor diye duydum ama henüz bir ücret alamadım. Belki bende çok pahalı değilse lazer yaptırırım. Bana işlemi ve işe yarayıp yaramadığını yazarsan sevinirm. Geçmiş olsun şimdiden.İmready ben bugün araştırdım internrtte yakın Zaman'da lazer ya da köpük tedavisi yaptırcam özelde varisistanbulcom medicalart diye bir yermiş sgk lı işen %50indirim yapıyormuş min800₺ max 4000₺ Dedi iki bacak
Benim acil ameliyat olmam gerekiyordu kaçak vardı damarda ve dr lazer aşamasını geçmişsin Dedi.Ve ben eylül sonunda spinal anestezi yapılarak zamk teknolojisi ile ameliyatı oldum.İlk üç ay Ağrı'm oldu hemde fazlasıylaBende ND-yağ iyi geliyor diye duydum ama henüz bir ücret alamadım. Belki bende çok pahalı değilse lazer yaptırırım. Bana işlemi ve işe yarayıp yaramadığını yazarsan sevinirm. Geçmiş olsun şimdiden.
Bulunduğum ilde devlet hastahanesinde oldum bu aradaBenim acil ameliyat olmam gerekiyordu kaçak vardı damarda ve dr lazer aşamasını geçmişsin Dedi.Ve ben eylül sonunda spinal anestezi yapılarak zamk teknolojisi ile ameliyatı oldum.İlk üç ay Ağrı'm oldu hemde fazlasıylaama çok istirahat edemedim.20 günlük raporun 10gününü tamamladım ve kendimi iyi hissettiğim için öğrencilerime koştum bununda etkisi oldu sanırım Ağrı'larımda.Ama şuan iyiyim şükür.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım varislerden tamamen kurtulmuşsundur. Yani görüntüsü de temizse bacaklarının süper olmuş senin için. Bir komşum vardı yaşlı bir teyze... bacakları mosmordu ve kapkalın varis vardı. Seninki de mi öyleydi? O yüzden mi amaliyat dedi acaba doktor?Benim acil ameliyat olmam gerekiyordu kaçak vardı damarda ve dr lazer aşamasını geçmişsin Dedi.Ve ben eylül sonunda spinal anestezi yapılarak zamk teknolojisi ile ameliyatı oldum.İlk üç ay Ağrı'm oldu hemde fazlasıylaama çok istirahat edemedim.20 günlük raporun 10gününü tamamladım ve kendimi iyi hissettiğim için öğrencilerime koştum bununda etkisi oldu sanırım Ağrı'larımda.Ama şuan iyiyim şükür.
Evet sgk indirimi var.Bende kaçak vardı.alttan üste doğru reflü gibi damarda kaçak vardı.4yıldır çorap giyiyordum.inşaallah iyi olur.İyi bir yerde yaptırıp istirahat etmenizi şiddetle tavsiye ederim.Çok çok geçmiş olsun. Umarım varislerden tamamen kurtulmuşsundur. Yani görüntüsü de temizse bacaklarının süper olmuş senin için. Bir komşum vardı yaşlı bir teyze... bacakları mosmordu ve kapkalın varis vardı. Seninki de mi öyleydi? O yüzden mi amaliyat dedi acaba doktor?
Bende önce devlet hastanelerini bir araştırıyım. Eğer oralar yapmazsa burada özel hastaneler var. Oralardan fiyat alıcam. Ama ben seneye yaptırcam. Acaba özeller indirim yapar mı? eşim üzerinden SGK'lıyım.
Evet
Evet sgk indirimi var.Bende kaçak vardı.alttan üste doğru reflü gibi damarda kaçak vardı.4yıldır çorap giyiyordum.inşaallah iyi olur.İyi bir yerde yaptırıp istirahat etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Evet
Evet sgk indirimi var.Bende kaçak vardı.alttan üste doğru reflü gibi damarda kaçak vardı.4yıldır çorap giyiyordum.inşaallah iyi olur.İyi bir yerde yaptırıp istirahat etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Üsküdar devlet hastanesine gittim sadece iğneli lazerla yaktırdı maalesef geçmedi,Çok çok geçmiş olsun. Umarım varislerden tamamen kurtulmuşsundur. Yani görüntüsü de temizse bacaklarının süper olmuş senin için. Bir komşum vardı yaşlı bir teyze... bacakları mosmordu ve kapkalın varis vardı. Seninki de mi öyleydi? O yüzden mi amaliyat dedi acaba doktor?
Bende önce devlet hastanelerini bir araştırıyım. Eğer oralar yapmazsa burada özel hastaneler var. Oralardan fiyat alıcam. Ama ben seneye yaptırcam. Acaba özeller indirim yapar mı? eşim üzerinden SGK'lıyım.
var canım Üsküdar devlet hastanesinde ayhan Özcanbende de kılcal damar varisi denen bir varis var. dr çorap verdi. istersen lazer yaptır ama kesin çözüm değil yine çıkabilir dedi. Devlet hastanesinde lazer var mı bildiğiniz? istanbulda yaşıyorum
Siz de düşünüyor musunzu köpük tedavisini?Üsküdar devlet hastanesine gittim sadece iğneli lazerla yaktırdı maalesef geçmedi,
bi tanıdığım devlet hastanesinde köpük tedavisi yaptırdı sonuç çok memnunmuş para almadılar bile ama bursada yapıyor :/
düşünüyorum tabi başka çare mi varSiz de düşünüyor musunzu köpük tedavisini?