hayır kızlar ameliyet olmadan önce vimjo.com da tüm kılcal ve orta boy varisleri %100 tedavi eden bir krem gördüm aldım kullanıyorum 2 hafta oldu ağrıları kesti şişlikler indi hala devam ediyorum çok iyi geldi bence ameliyat olmadan bi deneyin
Arkadaşlar ben de dün Kent Hastanesi'nde kalp damara gittim. Doktorum at kestanesinden yapılan bir hap ve varis çorabı verdi. Çorabı şu an giyiniyorum. Oldukça rahatsızlık veriyor, her an sıkılık hissi bunaltıyor. Ama alışırım umarım. Bugün bacağım hiç ağrımıyor. Zaten bunu önceden tesadüfen keşfetmiştim. Bana dar gelen bir külotlu çorabım vardı. Onu giyindiğimde bacağım hiç ağrımıyordu.
Burada bazı arkadaşlar Alman markasının at kestanesi balsamından bahsetmiş. Ben de yıllardır kullanıyorum ve tavsiye eden arkadaşıma her gün dua ediyorum. Çünkü önceleri ağlatacak kadar ağrıyordu sol bacağım. Bu balsam sayesinde dayanılmaz ağrılardan kurtuldum. Çok arkadaşıma da hediye ettim, dua edin yeter dedim.
Arkadaşlarım da fayda gördü. Sadece annem pek etki etmediğini söyledi. Çünkü düzenli kullanmadı. Babam mentol kokusundan rahatsız olduğu için süremiyormuş
BU arada doktorumun verdiği varis çorabı 230 tl idi. Medikalci arkadaşım çok daha uygun fiyatlı bir ürün önerdi. Kullanamazsan parana yazık dedi. Zaten havalar ısınınca kullanamayacağıma eminim. Giyinip çıkartması bile çok zor. Ama bacaklarımı çubuk kraker gibi yaptı, görüntüye bayıldım
varisin ilerleme durumuna göre tedavi şekli değişiyor. ilk etapta jel ya da kas gevşetici ilaçla ilerlemesini durdurmak hedefleniyor. çok yoğun, şişmiş damarlar ve morluklar varsa iğneli operasyon ya da ameliyat tedavi yöntemi. ancak kılcal damar şeklindeyse lazer yöntemiyle tedavi ediyorlar. normal bir muayeneye gider gibi, bandaj ve soğutucu sprey (çok işe yarıyor), gerekirse iğne ve enjektör alıp gidiyorsunuz. damarların çokluğuna göre seans sayısı artıyor. seanstan sonra bandajla bacaklar komple sarılıyor. 2 gün boyunca sarılı kalıyor sonra tekrar gidiyorsunuz.. seanslarınız bittiğinde ortalama 2,5 ay varis çorabı giyiyorsunuz. bu tedaviyi özellikle kış aylarında tavsiye ediyorlar çünkü çorap çok sıkı ve bunaltıcı. ilk birkaç gün operasyon yapılan yerlerde kabuklanma oluyor, hafif bir kızarıklık oluşuyor. kabuklar hemen geçiyor fakat kızarıklık kalıyor. 2-3 ay sonra solmaya başlıyor fakat tamamen geçmesi için güneş yanığı veya solaryum gerekiyor. ben yaptırdım memnun kalmadım. 7 ay geçti hala izleri var. eğer sizde ilerlememişse önlemini alın günde yarım saat ayaklarınızı uzatmaya çalışın. sadece uzun süre ayakta durmaktan değil uzun süre oturmaktan da kaynaklanıyor. takıntılı kadınlar için gerçekten çok can sıkıcı bir durum. acil şifalar dilerim.
kesinlikle rahatsız edici bir durum, peki bunun icin hangi branşa gözükmem lazım? siz neden memnun kalmadınız? ne kadara yaptırdınız bu ameliyatı? yani varisleriniz mi alındı yoksa lazer tedaviyle kılcal damarlar mı yakıldı?
herkese merhaba.benimde yaklaşık 7-8 aydan beri varis şikayetlerim vardı.hatta internette varisle ilgili araştırma yaparken bu siteye rastladım.izmir'de bir devlet hastanesinin kalp damar cerrahisi uzmanına yaklaşık 2 hafta önce köpük tedavisi oldum.sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
herkese merhaba.benimde yaklaşık 7-8 aydan beri varis şikayetlerim vardı.hatta internette varisle ilgili araştırma yaparken bu siteye rastladım.izmir'de bir devlet hastanesinin kalp damar cerrahisi uzmanına yaklaşık 2 hafta önce köpük tedavisi oldum.sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
merhaba hangi devlet hastanesi
Köpük tedavisi nasıl oluyor ve hepsi geçti mi?