- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.841
Evet canım kesinlikle kilo vermem lazım aldığım 20 kilonun 10 unu verdim. 10 kaldı. 67 idim ama 69 olmuşum. Normal bmi aralığındayım ama yine de 65 üstü bozuyor adet düzenimi. Bir An evvel silkelenip kendime gelmem lazım yeniden :)Evet Cnm tuplerim acikti gecen sene bakilmisti ama dusuk ten sonra bilmiyorum nasil muayene falan oldum Hersey temiz cikti.Esim gitmez Cnm deve inadi var onda daha dun annesi telefonda bak TV de duydum tup bebek hakkinda konusuyorlardi sigara icilmicekmis dedi suratina kapatti azarladi kizdida.Oyuzden ben de desem hi hi Tmm der ama gerisi gelmezbence Iyi yapiyorsun seni uzenlerle arana mesafe koy ama dedigim gibi en azindan anneni babani uyar onlar Sadece senin nekadar uzuldugunu goremiyorlar cunku bugune kadar hep guclu durmussun onlerinde.sahsen Bende dusugu varikosele bagliyorum Allah bilir de.bukadar stres yapma bak kalici psikolojik sorunlara yolacar benim de canim Cok yaniyor her gun hamile arkadaslarimi akrabalarimi cocuklarini gordukce ama yapacak biseyimkz yok kaderimizde varsa olacak yoksa napsan bosa zaten.Gelecek bebegin icin guclu olmalisin herseyden herkesten once sen senin sagligin onemli saglik gidince inan bisey in degeri kalmiyor.Sukur edelim yinede halimize.insallah bizi de olcak birgun o gune kadar da guclu ol Birak herkesi isterse anan Baban olsunKilo en buyuk dusman bide hamilelikte yuruyus yap Sabah ve aksamlari hem stress atarsin Ben zayifim ama yinede bazen yuruyorum aciliyorum.sanada tavsiye ederim
Canım sen de bahsetmiştindir mutlaka ama unuttum ne kadar süredir istiyodun düşük yapmışsın o kaç haftalıktı? Pıhtılaşma falan çıktı mı eşin ameliyat olmadan önce miydi?