How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım.... tekrar tüp bebek denedin mi ne var ne yok? Benim de ikinci tüp bebekte tutmadı:KK43:

Canım nasılsın?Bende de birşey yok..

kızlar benim ilkinde embriyo oluşmamıştı biliyorsunuz daha transfer aşamasına bile gelemedim ben...:(

2.de de aynı şeyi yaşabiliriz garantisi yok.o yüzden an topladım.hayırlısı deyip başladık bakalım

gene neler yaşıcaz.

inşh güzel şeyler yaşarız.

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz..uzun zaman oldu girmeyeli..umarim siz de güzel gelişmeler olmustur..
Bana gelince...İkinci tüp bebek için ankaraya gittik..novaartta ...embriolar imiz pgd gidecekti eğer güzel ilerleme olursa..Eşim iki ay boyunca igne tedavisi gördü umutluyduk..
12 yum topla di 10 tane işleme alindi..sadece iki tane dollendi...sagliklilarsa döndürüp 3 ay sonra dener ve toplamını pgd ye gönderir iz diye dusunmustim..doktorumuz kim ci aradı yarın gelin bi konuşalım embriolar hakkında neler yapacağımızı dedi..3. Gün gittim..bizim embriolar 2. Gün gelişimi durmus...transfer de dondurma da iptal dedi....
Sasirsum..bizim ne kromozom testi istedi..yumurtalarını n kalitesini arttırılması dedi...eşime de 6 ay igne kılan dedi..bizimneeklwyip gorecegiz daha neler le karsilacagi..sorunun ne olduğu henüz bilinmiyor..

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz..uzun zaman oldu girmeyeli..umarim siz de güzel gelişmeler olmustur..
Bana gelince...İkinci tüp bebek için ankaraya gittik..novaartta ...embriolar imiz pgd gidecekti eğer güzel ilerleme olursa..Eşim iki ay boyunca igne tedavisi gördü umutluyduk..
12 yum topla di 10 tane işleme alindi..sadece iki tane dollendi...sagliklilarsa döndürüp 3 ay sonra dener ve toplamını pgd ye gönderir iz diye dusunmustim..doktorumuz kim ci aradı yarın gelin bi konuşalım embriolar hakkında neler yapacağımızı dedi..3. Gün gittim..bizim embriolar 2. Gün gelişimi durmus...transfer de dondurma da iptal dedi....
Sasirsum..bizim ne kromozom testi istedi..yumurtalarını n kalitesini arttırılması dedi...eşime de 6 ay igne kılan dedi..bizimneeklwyip gorecegiz daha neler le karsilacagi..sorunun ne olduğu henüz bilinmiyor..
Canim yaaa bende ne yaptilar diye dusunuyordum.gecen bi msj atayim sana dedim unuttum.simdi gordum yazdiklarini.uzuldum valla yaa.sasirdim inanki..yumutta sayinda iyiymis halbuki.ama nasip iste.
Uzulme dicem elde degil tabi.rabbim hayirlisini versin.
Eee ne yapcaksiniz simdi.ilacmi kullancaksiniz.

Canım seni çok merak ettim. Allahtan herşeyin hayırlısı inşallah. Biz tedaviye devam eetmdik allah herkesin yardımcısı olsun.

evet canım Herkes dağıldı:KK43: canım onun tüp bebek transferi iptal oldu embiryolar bölünmedi maalesef doktor 6 aylık ilaç tedavisi vermiş...
Ah kuzum yazmış.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben artık sakinim öyle uzağımki bu fikirden ve konudan.Dört bir yanımda hamile ve bebek.sıra girdi herkes doğurmaya özenle ve ilginç bir sakinlikle bebek kıyafetleri seçiyorum.Doğum kurabiyeleri yapmaya çalışıyorum.Galiba delirdim :)

Ah kuzum yazmış.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben artık sakinim öyle uzağımki bu fikirden ve konudan.Dört bir yanımda hamile ve bebek.sıra girdi herkes doğurmaya özenle ve ilginç bir sakinlikle bebek kıyafetleri seçiyorum.Doğum kurabiyeleri yapmaya çalışıyorum.Galiba delirdim :)
Canım benim çok iyi anlıyorum seni.. bende kafayı yemek üzereyim en çok hamile birini görürsem etkileniyorum Rabbim yardımcımız olsun.

canım anlayamadım bu yaşadıklarımız nedir böyleyaa?
bende de hiç döllenme olmuyor?
hayırlısı olsun diycez gene Allah beterin korusun diycez...
Allahım son tedaviler nasip etsin hepimize.
şimdi 6 ay tedavimi olcak size?

Ewet kizlar..6AY kadar tedavi gorecegiz..ama üroloji doktoru ile gorusecem ameliyattan sonra yükselme mesi için neden ne olabilir diye..başka bir merkezleri gorustum..bana ameliyat yanlış yapılmış olabilir..yoksa iniş mümkün değildir ameliyattan sonra dedi..detaylı ultrason çektirmek gerek dedi..bende novaartta bağlı mufit beye soyluyecegim..ve doktorunuza sperm dondurma işlemini de uygulayın dicen .Eşim 6 ay igne kullanacak..bnde vitamin..Hayırlısı demekten başka çare yok sanirim..

canım anlayamadım bu yaşadıklarımız nedir böyleyaa?
bende de hiç döllenme olmuyor?
hayırlısı olsun diycez gene Allah beterin korusun diycez...
Allahım son tedaviler nasip etsin hepimize.
şimdi 6 ay tedavimi olcak size?
Size ne dediler hı dollenmeyince...ve ne yapmayı önerdi dojtorunuz..
Yaşananları anlatmak bile zor geliyor ki biz bunları yadiyoruz..allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Canim yaaa bende ne yaptilar diye dusunuyordum.gecen bi msj atayim sana dedim unuttum.simdi gordum yazdiklarini.uzuldum valla yaa.sasirdim inanki..yumutta sayinda iyiymis halbuki.ama nasip iste.
Uzulme dicem elde degil tabi.rabbim hayirlisini versin.
Eee ne yapcaksiniz simdi.ilacmi kullancaksiniz.
Ewet canim ..bnde seni dusunuyordum..sperm durumunuz ne oldu..
Ve şimdi ne asamadadiniz..
6 ay ilaç kullnicak..bn kromozom testi yaoaxam...Eşim igne tedavisine devam edefek..bnde vitamin kullnacam..hayırlısı birde böyle deniyrlim..

evet canım Herkes dağıldı:KK43: canım onun tüp bebek transferi iptal oldu embiryolar bölünmedi maalesef doktor 6 aylık ilaç tedavisi vermiş...
Ewet canim dagildik..belki de gücümüz kalmadı ..hersey elimizde patliyor..Ameliyattan sonra 6vay içinde hamile kalmayi beklerken 2 kere tuo bebek gecirdik..şimdi de tuo bebek tutsun diye bekliyoruz..ınsallh hepimiz için herşey yoluna girer..

Ewet canim dagildik..belki de gücümüz kalmadı ..hersey elimizde patliyor..Ameliyattan sonra 6vay içinde hamile kalmayi beklerken 2 kere tuo bebek gecirdik..şimdi de tuo bebek tutsun diye bekliyoruz..ınsallh hepimiz için herşey yoluna girer..
Aynen ya hiç sorma elbet birgün ya tedavi ile ya da kendiliğinden hamile kalacağız allahın izni ile;)

Mrb. Arkadaşlar yazdıklarınızınbbur kac sayfasini okudum on gun once benim esimde ameliyat oldu bizim degerlerde cok cok dusuk ameliyattan once bi kere tup denedik tutmustu ama 7 haftalikken gelişimi durdu. Alindi. Ne kadar zor bir surec iyi biliyorum rabbim cok fazla aratmasin hicbirimize. Herşeye dayanma gücü versin. HosCakalin

Size ne dediler hı dollenmeyince...ve ne yapmayı önerdi dojtorunuz..
Yaşananları anlatmak bile zor geliyor ki biz bunları yadiyoruz..allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Testler yapıldı gözle de görünen birşey
yasıma baglı kalitesiz yumurta ve ya sperm kalitesizligi ama doktor der ki gözle incelemede saglıklı yumurta ve spermden farkı yok.kromozon testleri vs testler temız çıktı sebepsiz deniyor kibarca.

Valaha dogru dıyorsun ameliyat olup 6 ay hamilelik düşleyen bizler :-(
embriyom bile olmuyor sebebi sebepsiz.
tekrar denicez ama aynı sonucu alabiliriz buna da hazırlıklı olmalıyız.
Allaha sıgınırın ne yapcaz başka.

Mrb. Arkadaşlar yazdıklarınızınbbur kac sayfasini okudum on gun once benim esimde ameliyat oldu bizim degerlerde cok cok dusuk ameliyattan once bi kere tup denedik tutmustu ama 7 haftalikken gelişimi durdu. Alindi. Ne kadar zor bir surec iyi biliyorum rabbim cok fazla aratmasin hicbirimize. Herşeye dayanma gücü versin. HosCakalin
Merhaba canim...inşallah ameliyattan başarılı bir sonuç alirisniz..eşinin seferleri nasil..

Testler yapıldı gözle de görünen birşey
yasıma baglı kalitesiz yumurta ve ya sperm kalitesizligi ama doktor der ki gözle incelemede saglıklı yumurta ve spermden farkı yok.kromozon testleri vs testler temız çıktı sebepsiz deniyor kibarca.

Valaha dogru dıyorsun ameliyat olup 6 ay hamilelik düşleyen bizler :-(
embriyom bile olmuyor sebebi sebepsiz.
tekrar denicez ama aynı sonucu alabiliriz buna da hazırlıklı olmalıyız.
Allaha sıgınırın ne yapcaz başka.
Bugün Bülent tıraş in yazısını okudum döllenme olmasi ve kalitesiz olmasi %80 yumurtaya %20 sprem e bagliymis..ewet yumurtalar gözle bakılınca kaliteli gorunuyor..sprem de zaten imsi ile srcikiyor..
Allahım yardımcımız olsun..

Back