Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet tatlım maalesef tutmadı.eyül de tüp raporum çıkarsa tüpe devam.sende son duırumlar nasıl canım
Bayram,düğün,sonra yatılı misafirler derken anca uygun olabildim.Memlekette çok canım sıkıldı yine.Canım ben de senin arkandan geliyorum,özelde yaptırdığım aşılama tutmayınca bide eğitim araştırma hast gidip infertile bölümüne başvurdum bir aydır hormon tahlili,smear,rahim filmi vs ile uğraştım,işlemler devlette çok uzun sürüyor,haftaya konuşmaya gideceğim,benim iki aşılama ilaçla olduğu için kabul etmiyolar,iki iğneli aşılama olmazsa tüp dediler,ne olacak bilmiyorum. Kafam çok karışık devlette devam etsem mi yoksa özelde mi tüp yaptırsam? Sen şimdi hangi aşamadasın canım?

Merhaba canım.evet devlet işi gerçekten zor inan ben 2 saat yol çekip fakülteye gidip rapor için uğraştım hastaneyi asistanlara bırakmışlar kimsenin birşey den haberi yok evrakları veriyorum tamam diyorlar 1 hafta sonra rapor kuruldan geçmiyor eksik bilgi verdikleri için 2 3 kere git gel yaptım her heyet günü raporum geçmedi ilaçlı aşı yaptırmıştım bende kabul etmediler doktora gittim iğneli aşı raporu hazırladı getirdim fakülteye verdim nihayet geçen hafta aldım raporu ... şuan özel bi hastanede tüp tedavisine başladım canım iğne yapıyorum hergün kendime.bence hiç bekleme tüp yaptır aşılama zaman kaybı canım.sizin son değerler nasıl ileri hızlı

Canım bizim son teste ileri hızlı yine sıfır çıktı Ama morfoloji %3 ten 16 ya yükselmiş,sayı 27 milyn,yavaş hareketli değeri artmış. Ben de ilk tüpün tutup tutmayacağı belli değil devletten rapor alırım belki diye uğraşıyorum.Rapor alabilir miyim bilmiyorum,kafam karışıkSen rapor alınca özele ne kadar para ödeyeceksin avantajı nedir? Zaman kaybediyorum diye zaten çok canım sıkılıyo ama ne yapacağımı bilemiyorum artık

Morfoloji çok iyi yükselmiş canım tüp bebekte morfoloji önemli zaten.valla canım bizde bir seferde 6 7 bin vereceğimize rapor alalım en azından tutmazsa iki üç kere daha denemeye maddi gücümüz kalsın diye, çok uğraştım rapor için çok şükür çıktı. Tatlım eğer raporum olmasaydı hastaneye 3500 tl ilaçlara 2000 binden fazla verecektik.. şuan raporlu olduğum için hastaneye 1500 tl ilaçlara 600 tl verdim. Özel hastane fiyati canım. Benim bi arkadaşım fakülte de tüp yaptıracak raporlu devlette bile 3000 bini buluyor. Raporlu baya karlı canım ne yap ne et raporu al. Tüpün bile ne olacağı belli değil garanti değil kim bilir kaç kere daha deneyeceğim

İnşallah ilk denemede tutar canım.Ben de ne olacağı belli olmadığı için rapor için uğraşayım diyorum,bu hafta dr bulabilirsem sonuçları göstermeye gideceğim.Değerler sürekli değişiyo.Senin ücret baya uyguna gelmiş.Aşamalardan beni de haberdar et.İşlerimizi kolaylaştırsın Rabbim.

Tatlım bizim değerle de aynı durumda çok değişkenlik gösteriyor. ilaç kullanmaya başladım tatlım gonal f menapon kullanıyordum bugün kontrolde solda 3 sağda 8 yumurta var şimdilik daha sonra çoğalma ihtimali var yum toplama zamanı tam olarak toplam yum sayısı belli olur yumlar 10 ve 11 mm boyutlu. Çarşamba günü durumum az çok belli olur şimdilik iyi gidiyor tedavi

Merhabalar Canlar,
İsten ayrılcagım icin giremedim uzun zamandır
Bebek surecı ıcın cıkmak zorumdayım.
Annemin tedavi ( meme kanseri ) surecı derken epey izin kullandım.
Şimdi nasıl yazıyorum işte degilim daha çıkmadım ama babam hastaneye yatırıldı.
Kalp yetmezligi kalp koah hastası cigerleri de kötü .
Şimdı onun yanında kalıyorum.
Babamda yaklaşık 3-4 yıldır bunla mücadele ediyor ve her gün güçten düşüyor.
Kimseyi okuyamadım direkt derdimi yazdım ama.
Kusura bakmayın
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Allahım hepinize gönlündekini tez zamanda versin.
Sevdiklerinizin saglıgıyla ilgili sınamasın

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Canım benim rabbim yardımcın olsun hem annen hem baban rabbim şifa versin annene babana İnşallah senin mutlu haberlerini alırlar hasta yataklarında moral olur. Rabbim Her kuluna ayrı ayrı dert verirmiş ne kadar sabırlı isyankar mi sınamak için,rabbim önce sağlık versin sevdiklerimizi Başımızdan eksik etmesin.

Allah razı olsun canım çok sagol.
Allahım bu sınavları verip gecmeyi nasip etsin insh.
Çok tşk ederim.Güç oluyorsunuz bana.

CANIM DEMEKKİ TÜPE BAŞLADIN HADİ HAYIRLI OLSUN bizimde ameliyata 3 ay oldu tık yok malesef burda bi arkadaşın eşi oldu amelıyatı hemen kaldı 2.ayında bizde neden olmuyo anlayamıyorum hayırlısı tabiki kontrolumuz var haftaya aldım randevu bakalım naasıl bir sürece gircez üni hastanesine gidiyorum buarada sen nerede yaptırıyosun geçmişe bakamadım kusura bakma bende bayadır girmiyodum kk
canım bnm çok çok geçmiş olsun Allahım kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin hayırlı acil şifalar versin Rabbim

Tatlım Merhaba. Evet tüp tedavisine başladım sanırım çarşamba gibi yumurta toplama işlemi olacak.heyecan dorukta. Tatlım ben trabzon özel karadeniz hastanesinde tedavi görüyorum.
Evet tatlım tüp tedavisine başladım şuan tedavinin ortasındayim. Trabzon karadeniz hastanesinde tedavi görüyorum. Canım bizimde bu ameliyatı olduğumuz 1 yıl 3 ay oldu ameliyat öncesi değerlere göre evet değerlerimiz arttı ama yeni birşey öğrendim doktorlar direkt ileri hızlı ya bakıyorlar çünkü yumurtayı dölleyen sperm ileri hızlı.bizim sayımız hareketimiz iyi ama ameliyat öncesi ve sonrası ileri hareketli % 5 kaldı hep o yüzden normal yolla olma ihtimali çok az tedavisiz hamile kalamam anladım. Bundan önce değer iyi diye havalarda uçuyordum.daha yeni test yaptırdı eşim
Sayı : 153 milyon
Konsantrasyon : 48 milyon
Toplam hareketli : % 58
ileri hareketli % 2
Morfoloji; % 1
sayı iyi hareket iyi ama en önemli iki kriter düşük o yüzden tüpten başka Çaremiz yok

Canım çok sağol.Allah razı olsun.

Hayırlı olsun ben takip edemeyeli bayagı aşama atlamışsın.
Zeynep gibi hemen tutsun dilerim.

canım benım sayınız cok ıyıymıs maşallah ilaç falan vermedimi peki doktor ileri hızlı için ama morfolojide düşük ona çözüm yok galiba bende daha hiç bişe bilmiyorum bu konularda bizimde sayı ameliyattan öncede iyidi ama morfoloji düşüktü2 ve 3 arası değişiyodu ilreri hızlı yüzde 68 lerdeydi nasip kısmet ama çok heyecanlıyım spermogramı fakültede vericek eşim nerden baksan 15 güne anca randevu verırler ve 4.ayımız biticek nasipse bakalım biz geçer not alıcakmıyız

canım buarada dualarım seninle hakkından hayırlısı olsun kuzenımde galiba bu hafta başladı tüpe oda izmirde inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıyla

canım buarada dualarım seninle hakkından hayırlısı olsun kuzenımde galiba bu hafta başladı tüpe oda izmirde inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıyla
Inşallah canım ameliyat öncesi değerleriniz iyi maşallah İnşallah ameliyat sonrası daha iyi olacak değerleriniz:) canım doktor bize ilaç verdi ama pek faydası olmadı hız be morfoloji ye rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin

Merhaba Canlar ,
Allahım bu mübarek kimin ne hayırlı duası var ise kabul eylesin.
Allahım tüm hasta ve darda sıkıntılı olan kullarına şifalar ve devalar eylesin.

Inşallah canım ya çok zormuş bu tüp allah yüzünümüzu güldürsun İnşallah canım
Amin canım benim.
Her zorlugun ardından bir güzelik verir Allahım.
İnşh herşeyguzel olcak.

sperm kons:9.2 HACİM:3.6
toplam hareketli:45 PH:7.8
ileri hareketli :27 LOkosit:=1
yerinde hareket:18
hareketsiz :55
morf:normal formlar:6
hareketli sperm konst.4.1
ileri hareketli sperm konst:2.5
fonksiyonel sperm kons:0.3
İleri hareketli:9.0
toplam sperm kons:33.1
toplam hareketli:14.8
DEĞERLİ YUKARIDAKİ GİBİDİR arkadaşlar.heyet toplantı ve sol tarafta varikosel olduğuna kanı getirdiler.ayrıca sperm saysıında ve hareketliliğinde sorun var demişler.ameliyat olması için tercihi tamamen eşime bırakmışlar.yani şuanki durumuyla hamile kalmam imaknsızmı?tüp bebek merkezine gidin demiş direk doktor çıakrken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…