• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkes nerde kızlar, kımse uğramaz olmuş, zaten siteyi değiştirdiler, hiç bisi anlamıyorum, eski hali çok güzeldi yönetimmm duyrulur, delinefsim naptın tatlım sonuçlar ne durumda, bizimkide aslında test verecek ama randevu alamadı üzerinde de durmadı 11 ay oldu ameliyat olalı off off, bende bu ay preseed alacağım sanırım bide onu deneyelim arginmax aldık ama günde iki üç tane veriyorum, paralar suyunu çekti napalım :KK17:
taylim sen nerdesin bakayım...hoş geldin..bizde dağıldık iyice..
bende sevmedim yeni sitenin şeklini...
aynen ilaçalra para dayanmıyor..
syı biraz yükselmiş..eşim daha gelmedi..teste detaylı bakayım..yazarım...
Canım dns hasar testi sperm olmayana yapılır diye birşey yok.
bizde yaptırdık diğer topclerde okuduğumda nice arkadaşlar yaptırdı.

Harbi şaşırmışlar iyice....

site değişince bende kalakaldım öyle:mad:
canımm sperm test sonucuna bakmış doktor sayı az bişey yükselmiş..nerdeyse 1 yıl olmuş hiç gelişme olmmaı demiş..dna yapalım demişler..sonucu 25 gün sonra çıkacak..bakalım ne olacak..

taylim sen nerdesin bakayım...hoş geldin..bizde dağıldık iyice..
bende sevmedim yeni sitenin şeklini...
aynen ilaçalra para dayanmıyor..
syı biraz yükselmiş..eşim daha gelmedi..teste detaylı bakayım..yazarım...

canımm sperm test sonucuna bakmış doktor sayı az bişey yükselmiş..nerdeyse 1 yıl olmuş hiç gelişme olmmaı demiş..dna yapalım demişler..sonucu 25 gün sonra çıkacak..bakalım ne olacak..

günaydın canım ;

hayırlı sonuçlar çıksın inşh.
az da olsa yükselme iyidir yaa..gerilemekten iyi aynı kalmak bile.
muhteşem 3 lüyü bi de bakalım....
sperm testi versin bende onu denicem inşh.

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür.
Eşimde varikoselden sol varikoselden ameliyat oldu.Daha sonra çeşitli kürler proceed plus denedim.
1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.Eşimde varikoselden sol varikoselden ameliyat oldu.Daha sonra çeşitli kürler proceed plus denedim.

Proceed plus 30 adet

merhaba canım;

hayırlı olsun inşh ...
yetişir inşh da eylülde denersin zaman kaybetmeden...
site değişmiş şaşkınlık içindeyim yaa..o_O
Evet canım bende çözmeye çalışıyorum siteyi.bakalim kısmet canım tüp bebek doktorum ile görüştüm eşime 3 kutu ilaç verdi tüp bebeğe kadar hareket artsın diye raporum eylüle yetişir umarım

merhaba canım;

hayırlı olsun inşh ...
yetişir inşh da eylülde denersin zaman kaybetmeden...
site değişmiş şaşkınlık içindeyim yaa..o_O
Evet canım bende çözmeye çalışıyorum siteyi.bakalim kısmet canım tüp bebek doktorum ile görüştüm eşime 3 kutu ilaç verdi tüp bebeğe kadar hareket artsın diye raporum eylüle yetişir umarım

Hemen taburcu olunabilir,hemen hamile kalınabilir diye bir şey yok,sperm testi ameliyattan 3 ay sonra veriliyor.
3 ay ile 1 yıl arası iyileşme süresi denebilir.

Selam hanımlar özledim sizi netim yoktu gelemedim bayadır var mı güzel haberler. Bizim ameliyatımız 2 ayı geçti yarın annemlere gidicem bi kaç hafta kalıcam nasipse sonrasında dönünce artık tekrar kontrole başlıcaz bakalım değerlerde değişme olmuşmu eşimin. Baya bi merak ediyorum hayırlısı olsun hakkımızdan

Merhaba kizlaaaarr hepinizi cok ozledim epeydir giremedim malum tatil vaktimi bilgisayar basinda gecirmek istemedim.Ben 2 gun sonra gidiyorum :(Insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun.Yazin annemde surekli insallah gidince hemen hamile kalirsin deyip dua ediyor.Gittikten 6 gun sonrada doktor kontrolumuz var 2.sperm testini verdi esim 26si ogreniriz insallah guzel sonuclar cikar 6.ay dolmus olacak.Kizlar dua edin iyi ciksin sonucumuz bu yuzden hic gidesim gelmiyor valla kotu cikarsa diye korkuyorum ve bunun sonucuna gore doktor bize ne yapmamiz gerektigini soyleyecek asi yada tup diyecek.Allahim yardim etsin yaa.Bu arada siteyi hic begenmedim eskisi daha guzeldi mesela sayfanin en basina en sonuna direk tiklayamiyoruz alintilamayida begenmedim.Kisaca begenmedim:mad:

Arkadaslar merhaba esim ameliyat olali 4ay oldu bugun spermiogram sonucunu aldik husrana ugradik, hic degisiklk yok esim bosu bosuna 2.kez varikosel ameliati oldu. Iste sonuclar
CYMERA_20140818_103419.webp

Zaten memlekete gittim tum psikolojimi bozdu yine millet bebek bebek diye ne yapayim sizce bu durumda asilama ,tup yada bekliyeyimmi off

Materyalin Alınma Yeri : Laboratuar

Abstinens Süresi : 4 GÜN

Liquifaksiyon Süresi : 19 dk.

Viskozite : Normal

Volüm : 2.4 cc

pH : 7.9

Fruktoz : 290 mg/dl ( Normali : 200 - 600)

Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:

Sperm : 5-10 Round Cell : 15-20 Eritrosit : - Aglütinasyon ve tipi: ( - )

Sperm Sayımı : 500 000 /cc

Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 66

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 510 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 51

Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :

Liquifaksiyondan Sonra 1.saat 2. saat

4. Derecede Motilite : 2 - -

3. Derecede Motilite : 19 16 11

2. Derecede Motilite : 14 11 9

1. Derecede Motilite : 9 10 7

0. Derecede Motilite : 56 63 73

Motilite Oranı ( 3 ve 4 derecede olanların toplamı) : % 21

Morfolojik Değerlendirme : (X) Kruger Strict Kriterleri

Normal Sperm Oranı : % 2

Anormal Sperm Oranı : % 98

Baş Anormallikleri: Ara Parça Anormallikleri: Kuyruk Anormallikleri

1) Küçük başlı : % 7 1) Ara parçasız form : % 1 1) Çift kuyruk : % 2

2) Büyük başlı : % - 2) Vakuollü form : % 6 2) Uzun Kuyruk : % -

3) Yuvarlak başlı : % 3 3) Kalın Boyun : % 2 3) Kısa kuyruk : % 1

4) Sivri başlı( taperet) : % 9 4) İnce Boyun : % - 4) Kıvrık kuyruk : % 3

5) Çift başlı : % 1 5) Kuyruksuz form : % -

6) Stoplazmik vakuollü F. : % 2 6) Vakuollü form : % 4

7) Akrozom anormalliği : % 11 7) Katlanmış kuyruk : % 1

8) Armutlaşmış baş : % 20

9) Amorf başlı : % 25

Normal Morfoloji : > % 14

P pattern ( Poor prognosis): < % 4

G pattern( Good prognosis): % 5 – 14
Arkadaslar 24 mart2014 te ameliyat olmustuk cumartesi yaptirdigimiz test. Sizce nasil daha onceki testlerimiz her sahada 3-4 hareketli 5-6 hareketsiz die cikiodu hep. Bu seferki testi anlamadik doktorumuz donus yapcam dedi ama henuz aramadi

Merhaba kizlaaaarr hepinizi cok ozledim epeydir giremedim malum tatil vaktimi bilgisayar basinda gecirmek istemedim.Ben 2 gun sonra gidiyorum :KK43:Insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun.Yazin annemde surekli insallah gidince hemen hamile kalirsin deyip dua ediyor.Gittikten 6 gun sonrada doktor kontrolumuz var 2.sperm testini verdi esim 26si ogreniriz insallah guzel sonuclar cikar 6.ay dolmus olacak.Kizlar dua edin iyi ciksin sonucumuz bu yuzden hic gidesim gelmiyor valla kotu cikarsa diye korkuyorum ve bunun sonucuna gore doktor bize ne yapmamiz gerektigini soyleyecek asi yada tup diyecek.Allahim yardim etsin yaa.Bu arada siteyi hic begenmedim eskisi daha guzeldi mesela sayfanin en basina en sonuna direk tiklayamiyoruz alintilamayida begenmedim.Kisaca begenmedim:mad:
tatlım merhaba... inşallah dönünce annenin dediği gibi hamile kalırsın sperm değerlerinde iyi çıkar...ben de tüp bebek raporu için uğraşıyorum eğer yetişirse eylülde tüp yaptıracağım

Canım aşılamanın tutmamasına çok üzüldüm,hayırlısı ile tüp olur inşallah. Ben de çok kararsızım,ne zaman yaptırsak bilemiyorum,bi yandan biraz daha iyileşmesi için beklesek mi diyorum bi yandan da hemen hamile kalmak istiyorum ama tüp de olmayacak diye korkuyorum,Allah yolumuzu açsın işlerimizi kolaylaştırsın
evet tatlım maalesef tutmadı.eyül de tüp raporum çıkarsa tüpe devam.sende son duırumlar nasıl canım

Materyalin Alınma Yeri : Laboratuar

Abstinens Süresi : 4 GÜN

Liquifaksiyon Süresi : 19 dk.

Viskozite : Normal

Volüm : 2.4 cc

pH : 7.9

Fruktoz : 290 mg/dl ( Normali : 200 - 600)

Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:

Sperm : 5-10 Round Cell : 15-20 Eritrosit : - Aglütinasyon ve tipi: ( - )

Sperm Sayımı : 500 000 /cc

Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 66

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 510 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 51

Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :

Liquifaksiyondan Sonra 1.saat 2. saat

4. Derecede Motilite : 2 - -

3. Derecede Motilite : 19 16 11

2. Derecede Motilite : 14 11 9

1. Derecede Motilite : 9 10 7

0. Derecede Motilite : 56 63 73

Motilite Oranı ( 3 ve 4 derecede olanların toplamı) : % 21

Morfolojik Değerlendirme : (X) Kruger Strict Kriterleri

Normal Sperm Oranı : % 2

Anormal Sperm Oranı : % 98

Baş Anormallikleri: Ara Parça Anormallikleri: Kuyruk Anormallikleri

1) Küçük başlı : % 7 1) Ara parçasız form : % 1 1) Çift kuyruk : % 2

2) Büyük başlı : % - 2) Vakuollü form : % 6 2) Uzun Kuyruk : % -

3) Yuvarlak başlı : % 3 3) Kalın Boyun : % 2 3) Kısa kuyruk : % 1

4) Sivri başlı( taperet) : % 9 4) İnce Boyun : % - 4) Kıvrık kuyruk : % 3

5) Çift başlı : % 1 5) Kuyruksuz form : % -

6) Stoplazmik vakuollü F. : % 2 6) Vakuollü form : % 4

7) Akrozom anormalliği : % 11 7) Katlanmış kuyruk : % 1

8) Armutlaşmış baş : % 20

9) Amorf başlı : % 25

Normal Morfoloji : > % 14

P pattern ( Poor prognosis): < % 4

G pattern( Good prognosis): % 5 – 14
Arkadaslar 24 mart2014 te ameliyat olmustuk cumartesi yaptirdigimiz test. Sizce nasil daha onceki testlerimiz her sahada 3-4 hareketli 5-6 hareketsiz die cikiodu hep. Bu seferki testi anlamadik doktorumuz donus yapcam dedi ama henuz aramadi
canım doktorunuz kim?

Kızlar Merhaba Nerelerdesiniz.?Tüp bebek raporu için başvuru yapmıştık allaha Şükür onaylandı salı günü imza işlemleri biter dedi hastane inşallah yetişirse haftaya tüp bebeğe başlayacağım

Kızlar Merhaba Nerelerdesiniz.?Tüp bebek raporu için başvuru yapmıştık allaha Şükür onaylandı salı günü imza işlemleri biter dedi hastane inşallah yetişirse haftaya tüp bebeğe başlayacağım
Merhaba canim eskisi gibi giren olmuyor artik siteye yaa herkes sanki biraz umitsizlesi gibi i yoksa ben mi oyleyim bilmiyorum kimsecikler gelmiyor.Senin adina cok sevindim canim nihayet.Insallah o bekledigimiz guzel haberide bize verirsin.Bende tupten korkarken istemezken ona bile razi oldum ama esim istemiyor buseferde konusamiyorum bile bu konuyu hayir diyor baska birsey demiyor.Eylul sonunda muayenemiz vardi tupe baslariz diye uut ediyordum bu sene yapmicakmisiz seneye bile mechul yani.Yine stresler basladi buraya geleli.Artik cevremde bir yada iki arkadasim vardysa hamile olmayan onlarda hamile bir ben kaldim :(

Merhaba canim eskisi gibi giren olmuyor artik siteye yaa herkes sanki biraz umitsizlesi gibi i yoksa ben mi oyleyim bilmiyorum kimsecikler gelmiyor.Senin adina cok sevindim canim nihayet.Insallah o bekledigimiz guzel haberide bize verirsin.Bende tupten korkarken istemezken ona bile razi oldum ama esim istemiyor buseferde konusamiyorum bile bu konuyu hayir diyor baska birsey demiyor.Eylul sonunda muayenemiz vardi tupe baslariz diye uut ediyordum bu sene yapmicakmisiz seneye bile mechul yani.Yine stresler basladi buraya geleli.Artik cevremde bir yada iki arkadasim vardysa hamile olmayan onlarda hamile bir ben kaldim :KK43:
Tatlım ilk başlarda benim eşim de tüp lafını duyunca ne tüpü diyordu öylece kalıyordum:( allaha Şükür şuan kendi de istiyor nasip olursa yarın tüp tedavisine başlıyoruz.zaman geçtikçe eşin de ister tatlım inşallah gerek kalmaz inan dün stresten mi bilmiyorum ama adet oldum soğuk soğuk terledim başım döndü midem bulandı kaç saat ağrı çektim hiç böyle olmamıştı korkmaya başladım bide rabbim yardımcımız olsun kimseyi düşürmesin böyle dert le ugrastirmazsın

Tatlım ilk başlarda benim eşim de tüp lafını duyunca ne tüpü diyordu öylece kalıyordum:KK43: allaha Şükür şuan kendi de istiyor nasip olursa yarın tüp tedavisine başlıyoruz.zaman geçtikçe eşin de ister tatlım inşallah gerek kalmaz inan dün stresten mi bilmiyorum ama adet oldum soğuk soğuk terledim başım döndü midem bulandı kaç saat ağrı çektim hiç böyle olmamıştı korkmaya başladım bide rabbim yardımcımız olsun kimseyi düşürmesin böyle dert le ugrastirmazsın
Bende oyle canim ya sali gunu adet oldum 10 gun erken geldi bu sefer hatta daha erken geldi ama sali sokuldu anlamadim neden boyle oldu.Insallah bunda da bir hayir vardirda kendiliginden olur.Hayirlisi olsun cnm senin icinde insallah bu sefer olacak bu sene artik hamile kalamayipta kalanlari yili olsun rabbim.Amin.Bende az once Amerikadan preseed siparis verdim.Kanada da yok malesef bulamadim eczaciya sordugumda o ne demisti.Bende aldim esim sanki kizdi biraz o ne yaa birak sacmalama vs dedi ama ben yinede aldim heehe.Dedim cnm senle alakali degil sadece belki benimki asidik oyuzden olduruyor spermleri bu dengeyi sagliyor hizlandiriyor kotu bisey degil dedim ondan sonra ikna oldu 1 paketini 21 dolara aldim 42 lira gibi yani.Insallah kotu bir etkisi olmaz.Aranizda kullananlar varmi kizlar lutfen soyleyin,

Merhabalar
Ben cok aktif bir uye olamadim henuz, cunku ogrendigimiz dakikadan beri hep sok icindeydik
Oyle boyle derken bizi de uroloji doktorumuz ikna etti ve esim varikosel aml. Oldu. Bugun 3.ayimiz doldu ve spermiogram da krugers yine 1 cikti. Ve urologumuz artik tup bebek sart diyor. Nisandan beri bizi oyaladi... simdi cok korkuyorum tup bebek tedavisinden... onerebileceginiz bir merkez ve doktor var midir? Bu sureci nasil gecirmeliyim biraz korkuyorum da... simdiden tesekkurler...

Back
X