merhaba herkese..
biz 2 yıllık evliyiz ve çocuk sahibi olmak için tedavi oluyoruz. ne kadar zormuş meğer bu süreç. eşimde varikosel vardi 2. derece ve hareketlilik yavaştı ama doktor ameliyat önermedi bekleyin bu sayı ile çocuk sahibi olan çok kişi var dedi. bekledik olmadı tekrar gittik bende sadece rahim yarası çıktı diğer herşey normaldi doktorum, iltihaplanma nedeniyle sperm geçişleri engelleniyor olabilir dedi yakma işlemi istedi ama öncesinde şansımızı denemk için klomen+çatlatma iğnesi verdi tabi tutmadı ve ben kiste dönen 8 tane yumurtam yüzünden mahvoldum, çok kötü bir adet dönemi geçirdim ve yakma işlemine razı oldum. 1,5 ay ara vereceğiz deyince eşimde ameliyat oldu ve şimdi artık sorun yok ortada tabi ameliyat olalı 2 ay oldu. sperm testi yapılmadı sonuçları bilmiyoruz doktorum bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi verdi, eşimim sperm testini aşılamaya geçince bakarız, biz yinede şansımız deneyelim dedi ama sanırım bu ayda olmadı

( çünkü ben hiçbirşey hissetmiyorum. çok yıprandım, doğrumu yapıyoruz anlayamadım. eğer sperm sonucu kötüyse ben niye bu tedaviyi oluyorum, ağrılar, vucuttaki değişiklikler mahvediyor beni.
Allah herkesin yardımcısı olsun.