• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama sen beni mahvettin... Hüngür hüngür ağlıyorum şu anda... Okadar güzel anlatmışsınki.. Hamilenin duası kabul olur diyorlar ya,her gün dua ediyorum hepiniz için ama senin için daha bi içten edicem... çünkü gerçekten aynılarını yaşadım, yazını okudum ve kalbim paramparça oldu...
Güzel günler gelicek kardeşim,görüceksin...

Sagol cnm Allh razi olsun..hepimiz ayni seyleri yasiyiruz..ama sukur ki sen melegine kavustun..insallh hayirlisi kucagina da alacksin..Rabbim bizlari de cok bekletmesin insallh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm Allh razi olsun..hepimiz ayni seyleri yasiyiruz..ama sukur ki sen melegine kavustun..insallh hayirlisi kucagina da alacksin..Rabbim bizlari de cok bekletmesin insallh..

Inan herkesin kendine göre derdi var.. Ben gecen sene 12+4 te bi bebeğini kaybettim ve şimdi inanılmaz tedirginim.. doğru düzgün sevinemedim,herkes niye mutsuzsun diye soruyo..mutsuz değil tedirginim ve sevinmeye korkuyorum.. hamile kalmakla da iş bitmiyo malesef,ben bi gece yarısı gelen kanamayla acı tecrübe ettim...bizlerin psikolojisinde bozuldu artık,burdaki herkes neler neler yaşıyoruz...
Ama Allah inşallah bu defa kucagimiza sağ salim almayı nasip eder...
Ama nolursa olsun dileğim,bu tedirginlikleri yaşamadan melegine kavuşman...Dualarimda olacaksın cnm..

Inan herkesin kendine göre derdi var.. Ben gecen sene 12+4 te bi bebeğini kaybettim ve şimdi inanılmaz tedirginim.. doğru düzgün sevinemedim,herkes niye mutsuzsun diye soruyo..mutsuz değil tedirginim ve sevinmeye korkuyorum.. hamile kalmakla da iş bitmiyo malesef,ben bi gece yarısı gelen kanamayla acı tecrübe ettim...bizlerin psikolojisinde bozuldu artık,burdaki herkes neler neler yaşıyoruz...
Ama Allah inşallah bu defa kucagimiza sağ salim almayı nasip eder...
Ama nolursa olsun dileğim,bu tedirginlikleri yaşamadan melegine kavuşman...Dualarimda olacaksın cnm..

İnsallh sorunsuz bir hammilelik yaasarsinn. Sag salim bebeegini kucagina alirsin..buyuutursun..

Hayırlısı tabi canım,Rabbim hayırlısı ile bize de nasip eder inşallah:16::16::16: Senin bebiş de maşallah büyüyüp gidiyo:nazar: zaman nasıl da akıp gidiyor değil mi...

öyle canım zaman ne cabuk geçiyor...
yakında sizin bebişleride takip edeceğiz inşallah:)

Kızlar sizce bu ay umutlanmslı mıyım yaklaşık bir ay oldu ameliyatımıza😊

her ay umutlu olmamalısın cnm...ama 1 ay içinde düzelme şansı yok diyecek kkadr az...3 ay ıcınde kndine gelir spermler..
tabi bizlere gerekli olantek canlı sperm o da bu ayı bulur mu bşlmem..nasıp..hayırrlısı..

Kızlar iyi günler ben birsey soracaktım benim eşimin sonucunda sağda grade 2 solda 2-3 varikosel saptanmıştır yazıyor. Bu ileri derecede mi? Değerlerimiz düşük ve Ankara da iyi bir doktor arıyoruz tavsiyeleriniz hangisi?

her ay umutlu olmamalısın cnm...ama 1 ay içinde düzelme şansı yok diyecek kkadr az...3 ay ıcınde kndine gelir spermler..
tabi bizlere gerekli olantek canlı sperm o da bu ayı bulur mu bşlmem..nasıp..hayırrlısı..

Offff napalım hayırlısı olsun yinede sayımız zaten 63 milyonlardaydı hızda 52 lerde morfoloji 3 ama olmamıştı bundan daha düşük değerlerle hamile kalanlar var eniştemizdede vardı bundan 7 sene önce olmuş ameliyat 10sene beklemişler ameliyat olmamış 17 yıllık evliler şimdi 6 yaşında 4 yaşında ve 7 aylık 3 kızı var değerleri 1000 lerdeymiş değerleri ameliyattan 2 Ay sonra 12 mlyn ve hız falanda düşüktü amaRabbim nasip etmişnasippppp kısmet aslında...

Kızlar iyi günler ben birsey soracaktım benim eşimin sonucunda sağda grade 2 solda 2-3 varikosel saptanmıştır yazıyor. Bu ileri derecede mi? Değerlerimiz düşük ve Ankara da iyi bir doktor arıyoruz tavsiyeleriniz hangisi?

Evet cnm baya ilerlemiş ameliyattan fayda görebilirsiniz değerlerinizide yazar mısın cnm

Canım grade 2 ileri derece değil.3 ve üstü ileri derece bizim 3.5 ve 4 grade varıkosel vardı bu gibi değerler ileri derece.ama varıkosel in ileri yada normal olmasından ziyade değerlere etkisi ve el ile varıkosel var olup olmadığını saptamak.grade 2 olup el ile muayenede varıkosel cikmayabiliyor canım kısaca teşhis önemli tek başına ultrason sonucu önemli değil canım.

Canım sayı 4 buçuk milyon ama hız ve morfoloji sayı azlıgından yapilamadi diyor. Sizin nasıl?

Sadece bi kere mi test verdi eşiniz bizim sayı 63 mlyn hız 52 morfoloji 3 bakalım ameliyattan sonra nasıl olcak kısmetse eylülde test vercek eşim. İnşallah herşey güzel olur hayırlısıyla👶

Son düzenleme:
Sadece bi kere mi test verdi eşiniz bizim sayı 63 mlyn hız 52 morfoloji 3 bakalım ameliyattan sonra nasıl olcak kısmetse eylülde test vercek eşim. İnşallah herşey güzel olur hayırlısıyla👶

Canım bir hafta sonra bi test daha verdi onda hiç değer yazmiyordu sayı az diyordu sadece anlamadım bende hiç yoksa 0 yazmaz miydi?

Canım bir hafta sonra bi test daha verdi onda hiç değer yazmiyordu sayı az diyordu sadece anlamadım bende hiç yoksa 0 yazmaz miydi?

Canim merhaba ;
Bende eskilerdenim teşhis için jonguilin dediği gibi çok önemli test sonucu ile beraber degerlendirilmeli ve testinizi iyi sonuçlarına güvenilir bir yerde yaptirin.ayrıca iyi bir uzmana degerlendirin eşinin hormonlarının bakılsın sorun sadece varikoselmi bu önemli canim bizim bir yıldan fazla oldu hala uğraşıyoruz.seni üzmek umizsizlige yada ümide düşürmek istemem canim ameliyatın birinci ayında hamile kalan da var bekleyen de var allahtan hakkınızda hayirlisi olsun ama iyi düşünüp. Çıkılması gereken bir yol ameliyat umarim hersey güzel olur sizin için.

Evet sayı olmasa az demezlerdi bi hafta az bi sure en az 15 günde veriyodu eşim Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kizlar nerdesiniz...

Hamile olunca birakip gidiyorlar diye soylenirken bizim kizlar hamile kalmadan birakip gittiler..:eek::eek::eek:

Son düzenleme:
Back
X