- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.341
canım doktorlar normal diyor ama nedense olmuyor bende anlam veremedim...sanırım aradan 5 6 ay geçsin olmazsa bende tüp bebeğe geçicem...seninde ne güzel ne mutlu sana rabbim sağlıklı uuzn ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inş :)merhaba canım.doktor ne diyor bu konuda?
o iniş çıkışlar bazen olabiliyor.bizde tam düzelttik derken son anda ameliyattan öncekinden de beter bi sonuç alıp direk tüp bebek yaptırdık.
14 ay bekledim düzelmesini ama olmayınca olmuyor.
inşallah geçici bir durumdur,bazen spermlerin yenileneceği zamana elebiliyormuş o zamanda düşük çıkıyormuş,bi daha tekrarlayın bence.
yok canım öncesinde düzelir deyip yolladılar 3 doktorda ama düzelmedi...bu dün gittiği doktor klomene başlatmış ama bende şu keçiboynuzu özü varmış onu alıp yediricemgeçmiş olsun canım . üzülme üzme eşini sakın . doktor ital ilaçlardan vermemişmiydi. Ekstradan neler yaptınız ?
ya canım bizimde iyi çıktığında biliyorsunuz hamile kaldım çok şükür ama düşürdüm malesefMerhaba cnm..sikma canini..bzde de ayni. Duurum oldu..3. Ayda indi degerlet..6. Ayda. Yyukseldi..7.8 ayda dustu..9 ayda ise tam dustu..yapack bisey takviyr de kullndiik arinmax heetkste ise yararken. Bizinki dustu..esim iiki gindur de ari sutlyu bsl polen karisimi kullniyor..dokttor bize siziin dgerler varikoelren degil dedi...ama hormonlarda normal . eee beden boylee oldu milmiyoruz..nasip biraz sabretmk gerrrekiiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşime ocak ayinda varikosel teshisi koyuldu o zaman dunyam yıkıldı sandim ameliyat olmam dedi kestirip atti acele ediyosun dedi.. Ama 3 ay her gun keciboynuzunu haslayip icti.. Bu ay yone 4 gun gecti adetim psikolojik olarak etkilendigimden heralde dedim ama son iki aydir aklim hic bebekte degildi inanin ogretmenim ben karne islemleri vardi tatil sevinci vardi planlar yapmaya basladim ve bebek tamamen aklimdan uctu gitti . Ama kasiklarimdaki agri ve adet olamayisim yuzunden bi kez daha test yaptim amacim arkadaslari rahatlatmakti esimde varikosel var diyememistim kimseye veeee pozitif cikti hemen doktora gttik kan degerim 415.9 cikti bugn tekrar gidecem iki katina yukselmis ise saglikli bi gebeliktir dedi doktorum o an soyledigim tek sey suydu rabbim olmaz denileni oldurursun bekleyen herkesin kucagini doldur evini neselendir... Dualarinizi bekliyorum arkadaslar hoscakalin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyorbu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
ama bu durumun olduğunu yaşayan arkadaşlarımızdan anladık gördüm canım...
ya vitamin destek ürün kullanmaya başlayacak ya da bir an önce tüp aşılama deneyeceksiniz.
doktor ameliyat için hiç düzelmeme az düzelme daha gerileme olayını bile anlatmışlardı bu ameliyatı olurken.
hatta bir çok doktorda gerek yok olmayın bile deniyor.ama bizimde kendi aklımızca araştırdıklarımızla olduk.
neden az önce en az ben cevap verebilirim yazdım. 7 ay oldu ameliyat olalı.
ama biz hiç sperm öreneği vermedik daha....
yaşadığımız başka süreçlerimiz var bundan dolayı.
umarım düzelir.
ameliyat yapan doktorunuzla görüşme şansınız varsa fikrini alır isterseniz canım.
Allahım bu mübarek günde ve ramazan başlangıcıyla hasta olan herkese şifa dertte olanlara devalar nasip etsin...
Hayırlı olsun canım.Negüzel Allahım daim etsin.
canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyor((( bu arada bizim 3.ayda değerler güzel çıktığında ben hamile kaldım ama düştü rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş
aynen öle canım bakalım biraz daha zaman geçsin olmadı tüp bebek başlıcam yaş ilerliyor çünkü eşiminde benimdesağol canım hepimize inşh...
Kendi doktorundan daha net bilgiler alacağımıza inanıyorum.
Esra8891 yazmış hamile ameliyat bile olmamış eşi.
Nasip olduktan sonra Rabbim ol desin olacak inşh.
Sadece zor ama sabır etmek zorundayız.
aynen öle canım bakalım biraz daha zaman geçsin olmadı tüp bebek başlıcam yaş ilerliyor çünkü eşiminde benimde
canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyorbu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
ya vitamin destek ürün kullanmaya başlayacak ya da bir an önce tüp aşılama deneyeceksiniz.
doktor ameliyat için hiç düzelmeme az düzelme daha gerileme olayını bile anlatmışlardı bu ameliyatı olurken.
hatta bir çok doktorda gerek yok olmayın bile deniyor.ama bizimde kendi aklımızca araştırdıklarımızla olduk.
umarım düzelir.
ameliyat yapan doktorunuzla görüşme şansınız varsa fikrini alır isterseniz canım.
canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyor((( bu arada bizim 3.ayda değerler güzel çıktığında ben hamile kaldım ama düştü rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş
bu morfoloji ne oluyormuş ki ben onu bilmyiorum bizim testlerde morfoloji diye bişi yokbizdede tek taraflı varikosel var...doktor ameliyatı gerek görmedi fazla ama bebek olmayınca acaba ondan mı diyorum...benim doktorumda tüp bebeğe yönlendirdi ama sayı vs o kadar da kötü değil yaa...kafam karışık cok karışık sürekli bunu düşünüyorum sayımız 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama işte morfolojimiz düşük yüzde6acaba varikosel morfolojiyi bozuyormu? bir bilginiz varmı???
bu morfoloji ne oluyormuş ki ben onu bilmyiorum bizim testlerde morfoloji diye bişi yok(( bu arada sizin maşallah sayı ve hareketlilikte iyimiş bu morfolojiyi tedavi eden ilaç falan yokmuymuş acaba???
BEN CVB YAZAYIM EVET BOZUYOR CANIM BIZIMDE SAYI YUKSEK ILERI HIZI MORFOLOJI VS KOTU ESIM AMELIYAT OLDU.....DR OLMASIN DEDI BAKALIM YENI TEST YAPILMADI DAHA ....
bizim testlerin hiçbirinde morfoloji diye bişi yok ama bakılmadı demek kibizim ki oldu ameliyat ilk 3 ayda iyi çıktı şimdi yine kötü anlamadık valla yeni test ne zaman yapılcak sizin
Merhaba Canım nasılsın?
haklısın canım ya şu iğne için versinlerde raporu artık...devlet ayrı uğraştıyor.zaten olsa insanar neden bu kadar uğraşsın ya..git gel hastaneye izin al... inşh bu emeklerinin karşılığnı alacaksın inşh.
Canım hoşgeldin...
vallaha üzülmemek değil.ya hamile çok ya herkes istediği zaman istediğini gibi yapıyor.
eskiden algımız olmadığından mı daha az etkileniyorduk bilmiyorum.Gözüm hamile insan görünce takılıyor inanmazsın.
sonra kendimden utanıyoruminşh bunalrın bir müfakatı olcak ize inşh güzel günler göreceğiz bizde.
İnşh iyi çıkar canım
bu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
umarım düzelir.
Evet tatlım ya çok stres yapıyorum valla olacağı varsa olmuyor...Allahım en yakın zamanda nasip etsin canım inşallah bu kadar cefa nin sonu sefa olur.sende gez dolaş Türkiye de kafanı dagit dönünce insalah hamile kalırsın
Tatlım 3 yıl önce tüp yaptırman gerekiyor deseler galiba 50 kere düşünürdüm normal olsun beklerim falan diye ama şimdi ileri Bakınca neler yaşamisiz... tüp, aşılama bile normal gebelik gibi gelmeye başladı valla önceden tüpe ön yargıli bakarken şimdi çok sıcak bakıyorum zaman insana herseyi öğretiyor.rabbim büyük canım bir bildiği var tabii ki inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin tedavi ile yada değil yeterki olsun bebeğimiz.o yüzden canım en kötü ihtimali düşünmek lazım tatlım tüp yaptırıp tutmayanlar var tüpün bile garantisi yok yeterki olsunZaten bir ogrenebilsek stres yapmamasini..Valla burda daha cok bos vaktim oldugundanmidir cevremde birsuru yeni dogum yapan insan oldugundanmidir sorulardanmidir bilmiyorum sanki daha cok takiyorum burda.Is yerinden de iki iki daha hamileymis benden cok sonra calismaya basladilar onlarda hamileymis iyice takar oldum ben kaldim diye.Insallah habire kendimi kandiriyorum zaten buraya gelmeden hamile kalirim diye umitleniyordum simdi gidis o da olmaz ondan sonra ne olur bakalim.Ben tup yaptirmak istemiyorum hiccc yaaa.Hic icimden oyle bir istek gelmiyor belkide korkuyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?