Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım öncelikle canını sıkma benim eşimde varikoselden tek taraflı ameliyat oldu ve üzerinden 1 sene geçti düzelmeler olmuştu 200 deyken 47.000 milyonlara kadar çıktı fakat buna ragmen herhangi bir hamilelik olmadı baba adayısınız deyip durdukar ve en son çare tavsiye üzerine bi hastahaneye gitmek oldu orda sonuç verdi eşim 47.000 milyondan 1.000 milyona düşmüş başımızdan aşağıya kaynar sular indi elim ayagın titredi ve mecburen tüp bebege başvurduk allah hayırlısı neyse onu versin siz siz olun iyi araştırın önemli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Eşime ocak ayinda varikosel teshisi koyuldu o zaman dunyam yıkıldı sandim ameliyat olmam dedi kestirip atti acele ediyosun dedi.. Ama 3 ay her gun keciboynuzunu haslayip icti.. Bu ay yone 4 gun gecti adetim psikolojik olarak etkilendigimden heralde dedim ama son iki aydir aklim hic bebekte degildi inanin ogretmenim ben karne islemleri vardi tatil sevinci vardi planlar yapmaya basladim ve bebek tamamen aklimdan uctu gitti . Ama kasiklarimdaki agri ve adet olamayisim yuzunden bi kez daha test yaptim amacim arkadaslari rahatlatmakti esimde varikosel var diyememistim kimseye veeee pozitif cikti hemen doktora gttik kan degerim 415.9 cikti bugn tekrar gidecem iki katina yukselmis ise saglikli bi gebeliktir dedi doktorum o an soyledigim tek sey suydu rabbim olmaz denileni oldurursun bekleyen herkesin kucagini doldur evini neselendir... Dualarinizi bekliyorum arkadaslar hoscakalin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
ama bu durumun olduğunu yaşayan arkadaşlarımızdan anladık gördüm canım...
ya vitamin destek ürün kullanmaya başlayacak ya da bir an önce tüp aşılama deneyeceksiniz.
doktor ameliyat için hiç düzelmeme az düzelme daha gerileme olayını bile anlatmışlardı bu ameliyatı olurken.

hatta bir çok doktorda gerek yok olmayın bile deniyor.ama bizimde kendi aklımızca araştırdıklarımızla olduk.
neden az önce en az ben cevap verebilirim yazdım. 7 ay oldu ameliyat olalı.
ama biz hiç sperm öreneği vermedik daha....
yaşadığımız başka süreçlerimiz var bundan dolayı.
umarım düzelir.
ameliyat yapan doktorunuzla görüşme şansınız varsa fikrini alır isterseniz canım.[/QUOTE]
canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyor ((( bu arada bizim 3.ayda değerler güzel çıktığında ben hamile kaldım ama düştü rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş

canım doktorlar normal diyor ama nedense olmuyor bende anlam veremedim...sanırım aradan 5 6 ay geçsin olmazsa bende tüp bebeğe geçicem...seninde ne güzel ne mutlu sana rabbim sağlıklı uuzn ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inş :)

geçmiş olsun canım . üzülme üzme eşini sakın . doktor ital ilaçlardan vermemişmiydi. Ekstradan neler yaptınız ?
yok canım öncesinde düzelir deyip yolladılar 3 doktorda ama düzelmedi...bu dün gittiği doktor klomene başlatmış ama bende şu keçiboynuzu özü varmış onu alıp yediricem

ya canım bizimde iyi çıktığında biliyorsunuz hamile kaldım çok şükür ama düşürdüm malesef bu ay doktor çok umutluydu olur dedi ama olmadı bende kurt düştü eşime gönderdim hastaneye korktuğum oldu malesef dünkü doktorda normal demiş %5 hareketlilikle hamile kalır demiş nedense bizim ameliyat öncesi de aynıydı ama kalamadım biraz daha bekleyip olmadı tüp bebeğe geçicem bende yaş ilerliyor çünkü sen naptın canım son durumlar ne?

Allahım bu mübarek günde ve ramazan başlangıcıyla hasta olan herkese şifa dertte olanlara devalar nasip etsin...

Hayırlı olsun canım.Negüzel Allahım daim etsin.

canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyor ((( bu arada bizim 3.ayda değerler güzel çıktığında ben hamile kaldım ama düştü rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş[/QUOTE]

sağol canım hepimize inşh...
Kendi doktorundan daha net bilgiler alacağımıza inanıyorum.
Esra8891 yazmış hamile ameliyat bile olmamış eşi.
Nasip olduktan sonra Rabbim ol desin olacak inşh.
Sadece zor ama sabır etmek zorundayız.

sağol canım hepimize inşh...
Kendi doktorundan daha net bilgiler alacağımıza inanıyorum.
Esra8891 yazmış hamile ameliyat bile olmamış eşi.
Nasip olduktan sonra Rabbim ol desin olacak inşh.
Sadece zor ama sabır etmek zorundayız.[/QUOTE]
aynen öle canım bakalım biraz daha zaman geçsin olmadı tüp bebek başlıcam yaş ilerliyor çünkü eşiminde benimde

aynen öle canım bakalım biraz daha zaman geçsin olmadı tüp bebek başlıcam yaş ilerliyor çünkü eşiminde benimde [/QUOTE]

aynen canım hepimiz öyle düşünüyoruz.
Allahım inşh tüpe başlamızı ve hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin.

aynen öle canım bakalım biraz daha zaman geçsin olmadı tüp bebek başlıcam yaş ilerliyor çünkü eşiminde benimde

aynen canım hepimiz öyle düşünüyoruz.
Allahım inşh tüpe başlamızı ve hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin.[/QUOTE]

amin canım inşallah hepimiz iyi haberler veririz :))))

canım biz 3.ayda gittiğimizde ameliyat yapan hastanede de kötü çıktı sonra 2 ayrı yerde yaptırdık değerler iyi idi...ameliyat yapan doktor da normal demiş yollamış ama 6.ay önemli demiş şuan sayımız 9 milyondan 29 milyona çıktı şükür ama hareketlili,ğimiz halen %5 ikinci saatte ise %0 ...eşim haftaya ameliyat olduğu doktora gidicek bakalım ne dicek...dün gittiği doktorda klomen vermiş olur çocuğunuz demiş yollamış ama nedense 1 buçuk senedir olmuyor ((( bu arada bizim 3.ayda değerler güzel çıktığında ben hamile kaldım ama düştü rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş[/QUOTE]

bizdede tek taraflı varikosel var...doktor ameliyatı gerek görmedi fazla ama bebek olmayınca acaba ondan mı diyorum...benim doktorumda tüp bebeğe yönlendirdi ama sayı vs o kadar da kötü değil yaa...kafam karışık cok karışık sürekli bunu düşünüyorum sayımız 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama işte morfolojimiz düşük yüzde6 acaba varikosel morfolojiyi bozuyormu? bir bilginiz varmı???

bizdede tek taraflı varikosel var...doktor ameliyatı gerek görmedi fazla ama bebek olmayınca acaba ondan mı diyorum...benim doktorumda tüp bebeğe yönlendirdi ama sayı vs o kadar da kötü değil yaa...kafam karışık cok karışık sürekli bunu düşünüyorum sayımız 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama işte morfolojimiz düşük yüzde6 acaba varikosel morfolojiyi bozuyormu? bir bilginiz varmı???[/QUOTE]
bu morfoloji ne oluyormuş ki ben onu bilmyiorum bizim testlerde morfoloji diye bişi yok (( bu arada sizin maşallah sayı ve hareketlilikte iyimiş bu morfolojiyi tedavi eden ilaç falan yokmuymuş acaba???

Mrb herkese bu sayfaya baktım ıcım acıldı......benım esımde 2 ay olcak neredeyse varıkosel amelıyatı oldu.....saha test yapılmadı.....beklıyorum......bu ay kendımı degısık hıssedıyom ama psıkolojıkte olabılır....okadar cok hamıleymısım hıssıne kapıldım kı.......hep yanıldım...nasıpte nevarsa o olucaktır........beklıyorum ınsallah ıyı haberler alırız

bu morfoloji ne oluyormuş ki ben onu bilmyiorum bizim testlerde morfoloji diye bişi yok (( bu arada sizin maşallah sayı ve hareketlilikte iyimiş bu morfolojiyi tedavi eden ilaç falan yokmuymuş acaba???[/QUOTE]

BEN CVB YAZAYIM EVET BOZUYOR CANIM BIZIMDE SAYI YUKSEK ILERI HIZI MORFOLOJI VS KOTU ESIM AMELIYAT OLDU.....DR OLMASIN DEDI BAKALIM YENI TEST YAPILMADI DAHA ....

bu morfoloji ne oluyormuş ki ben onu bilmyiorum bizim testlerde morfoloji diye bişi yok (( bu arada sizin maşallah sayı ve hareketlilikte iyimiş bu morfolojiyi tedavi eden ilaç falan yokmuymuş acaba???

BEN CVB YAZAYIM EVET BOZUYOR CANIM BIZIMDE SAYI YUKSEK ILERI HIZI MORFOLOJI VS KOTU ESIM AMELIYAT OLDU.....DR OLMASIN DEDI BAKALIM YENI TEST YAPILMADI DAHA ....[/QUOTE]

bizim testlerin hiçbirinde morfoloji diye bişi yok ama bakılmadı demek ki bizim ki oldu ameliyat ilk 3 ayda iyi çıktı şimdi yine kötü anlamadık valla yeni test ne zaman yapılcak sizin

BEN CVB YAZAYIM EVET BOZUYOR CANIM BIZIMDE SAYI YUKSEK ILERI HIZI MORFOLOJI VS KOTU ESIM AMELIYAT OLDU.....DR OLMASIN DEDI BAKALIM YENI TEST YAPILMADI DAHA ....

bizim testlerin hiçbirinde morfoloji diye bişi yok ama bakılmadı demek ki bizim ki oldu ameliyat ilk 3 ayda iyi çıktı şimdi yine kötü anlamadık valla yeni test ne zaman yapılcak sizin[/QUOTE]

CANIM 3 AY DOLMASI GEREKIYORMUS.......BIZIM IKI AY OLDU BAKALIM NASIP

bizim testlerin hiçbirinde morfoloji diye bişi yok ama bakılmadı demek ki bizim ki oldu ameliyat ilk 3 ayda iyi çıktı şimdi yine kötü anlamadık valla yeni test ne zaman yapılcak sizin

CANIM 3 AY DOLMASI GEREKIYORMUS.......BIZIM IKI AY OLDU BAKALIM NASIP[/QUOTE]
aaa çok yeni imiş rabbim o zaman hayırlısını nasip etsin inşallah düzelir en kısa zamanda hamile kalırsın

Hosbulduk canim tesekkur ederim.Insallah yaa bizde o gunleri gorecekmiyiz ki hic umudum yok gibi sanki.Allah sonumuzu hayir etsin.Ben bir hamile degil bebekli insanlarada bakiyorum yani ozeniyoruz cnm ondan oluyor.Ben sahsen ilk gunden beri takiyorum acikcasi ama ilk ay hamile kalirm sanirdim 1 kez yapmak yeter ne yum gunu ne birsey biliyordum cunku milletin anlatisina bakis hemen hamile kaldim diyorlar oyle sanirdim gun gectikce aylar gectikce umudumda tukendi

Zaten bir ogrenebilsek stres yapmamasini..Valla burda daha cok bos vaktim oldugundanmidir cevremde birsuru yeni dogum yapan insan oldugundanmidir sorulardanmidir bilmiyorum sanki daha cok takiyorum burda.Is yerinden de iki iki daha hamileymis benden cok sonra calismaya basladilar onlarda hamileymis iyice takar oldum ben kaldim diye.Insallah habire kendimi kandiriyorum zaten buraya gelmeden hamile kalirim diye umitleniyordum simdi gidis o da olmaz ondan sonra ne olur bakalim.Ben tup yaptirmak istemiyorum hiccc yaaa.Hic icimden oyle bir istek gelmiyor belkide korkuyorum bilmiyorum

Tatlım 3 yıl önce tüp yaptırman gerekiyor deseler galiba 50 kere düşünürdüm normal olsun beklerim falan diye ama şimdi ileri Bakınca neler yaşamisiz... tüp, aşılama bile normal gebelik gibi gelmeye başladı valla önceden tüpe ön yargıli bakarken şimdi çok sıcak bakıyorum zaman insana herseyi öğretiyor.rabbim büyük canım bir bildiği var tabii ki inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin tedavi ile yada değil yeterki olsun bebeğimiz.o yüzden canım en kötü ihtimali düşünmek lazım tatlım tüp yaptırıp tutmayanlar var tüpün bile garantisi yok yeterki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…