- Konu Sahibi delinefsim
- #8.361
Eşime ocak ayinda varikosel teshisi koyuldu o zaman dunyam yıkıldı sandim ameliyat olmam dedi kestirip atti acele ediyosun dedi.. Ama 3 ay her gun keciboynuzunu haslayip icti.. Bu ay yone 4 gun gecti adetim psikolojik olarak etkilendigimden heralde dedim ama son iki aydir aklim hic bebekte degildi inanin ogretmenim ben karne islemleri vardi tatil sevinci vardi planlar yapmaya basladim ve bebek tamamen aklimdan uctu gitti . Ama kasiklarimdaki agri ve adet olamayisim yuzunden bi kez daha test yaptim amacim arkadaslari rahatlatmakti esimde varikosel var diyememistim kimseye veeee pozitif cikti hemen doktora gttik kan degerim 415.9 cikti bugn tekrar gidecem iki katina yukselmis ise saglikli bi gebeliktir dedi doktorum o an soyledigim tek sey suydu rabbim olmaz denileni oldurursun bekleyen herkesin kucagini doldur evini neselendir... Dualarinizi bekliyorum arkadaslar hoscakalin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayyy ne guzel yaa gozunuz aydin.Insallah bizede boyle surpriz oldugu gunleri goruruz en kisa zamanda.Psikoloji kesinlikle cok etkiliyor ama yapabilmek mesele iste.Hele de benim gibi hasssas bir insansaniz takmadiginiz dusunmediginiz an saniye hatta ruyalarda dahil olmuyor.Ne diyelim hayirlisi demekten baska caremiz yok.Ameliyat oncesi ve sonrasi degerleriniz nasildi yani ameliyattan 3ay sonrami hamile kaldin 5 mi?