Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canımmm:)iyiyim sen nasılsın??
benimde yok sorunum çok şükür.gayet rahat geçiriyorum,bugün taramamız vardı oda güzel geçti.
ee cinsiyet filan belli olmuştur senin:)

benimde yok sorunum çok şükür.gayet rahat geçiriyorum,bugün taramamız vardı oda güzel geçti.

Canim ben de gayet iyiyim. Bu haftasonu doktora gideceğiz. Belki öğrenebiliriz. Ama hic merak etmiyorum. Iyi olsun da. Görüşürüz canim ben çıkıyorum

canım aklımdan çıkmış ya iki tarama testin vardı dimi iyi çıkmasına çok sevindim.gözünüz aydın.

Canim ben de gayet iyiyim. Bu haftasonu doktora gideceğiz. Belki öğrenebiliriz. Ama hic merak etmiyorum. Iyi olsun da. Görüşürüz canim ben çıkıyorum

Sağlık olsun canım çk sevindim sorunsuz geçirdiğine Allahım daim etsin ikinizde sağlıcakla aklın bebişlerinizi kucağınıza

Hosbulduk canim benim 2 ay burdayim,Sorma guzelim yaa ayni hayatimda bunlari yasayacagim aklima gelmezdi Allah beterini gostermesin.Bende geldim bebek ziyaretlerine basladim kuzenlerimin dusunebiliyormusun.o kadar tatli guzel bebekleri varki icim gitti resmen sevdim sevdim durdum.Birde evden ciktigimda elimde bebek kokusu kalmis kokladim yaa dusunebiliyormusun ne haldeyiz.Ustelik 2 tane daha hamile haberi aldim biraz moralim yerindeydi canim skildi yine.Bir daha asi deneyecekmisin yakinda?

Evet canım bende artık hamile görünce dayanamıyorum önceden böyle değildim allah sabır versin ilk önce zor çünkü.evet allah Nasip ederse adetimi bekliyorum canım iğneli aşılama yaptırmak istiyorum bakalım rapor işi var bu ay alamadım diye diğer adetimi beklemek zorundayım valla aşı tüp yaptır Mamak için boşananlar var biz aşı tüp ne olursa olsun yeterki tutsun derken bide devlet ugradtiriyor ona canım daha çok yanıyor

uzulme cnm elbet bu yokusun birde inisi vardir.Benim yengemin yegeni sirf bu yuzden bosandi kocasindan adamin iste boyle sorunlari varmis millet biz gibi sabredip cekmiyor ki canim niye herkes canini sIksin.Bazen dayanilmayacak noktaya geliyoruz o dogru.Ama bak en azindan rapor alma sansiniz var 3-5 ay daha bekleyip melegine kavusacaksin hic olmadi.Benim oyle bir sansim da yok mecburen ya orda yaptiracagim ki cok pahali o da yada buraya gelip Istanbul'da kafam cok karisik ve her ikiside ugras istiyor.Gelmemiz gitmemiz sorun Istanbula orda desen cok pahali ev almak icin girisimlere basladik esim illa ev bebegin acelesi yok diyor cildiracagim yakinda.Teyzem arkadasim gibidir dertlesiriz o da benle sirlarini paylasir 7 yil cocuk aradilar olmadi en sonunda tup diye gittiler hamile cikti megersem enistemde de o sorun varmis varikosel illeti.Tabi 7 sene de az degil kimbilir ne kadar yiprandi bizim bilmedigimiz neler yasadi.Cok zor gulum yaa bilmiyorum Allah sabir versin dayanma gucu versin.Bizi ele gune gulunc muhtac duruma dusurmesin.Insallah seninde olacak birgun cok yakin o gunler.Kendini cok strese sokma belki buyuzden dogal olmuyor.Biraaz rahatlamaya ihtiyacin var tabi benimde ama bizim hizda da daha sorunlarimiz va,bende de pko

Evet tatlım ya çok stres yapıyorum valla olacağı varsa olmuyor...Allahım en yakın zamanda nasip etsin canım inşallah bu kadar cefa nin sonu sefa olur.sende gez dolaş Türkiye de kafanı dagit dönünce insalah hamile kalırsın

Son düzenleme:

sağol canım kan sonucumuzda iy çıkarsa sorun yok demektir:)

KIZLAR MERHABA MORALİM ÇOK BOZUK EŞİM 7 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI OLMUŞTU 3.AYDA DEĞERLERİMİZ DÜZELMİŞTİ ŞİMDİ YİNE DÜŞMÜŞ NEDEN BÖYLE OLDU BİLENİNİZ VAR MI VARİKOSELDEN SONRA YÜKSELİP TEKRAR DEĞERİ YÜKSELENLER ((( TAHLİLİ GÖRÜNCE DÜNYAM TEPEME YIKILDI RESMEN

Merhaba Canım nasılsın?
haklısın canım ya şu iğne için versinlerde raporu artık...devlet ayrı uğraştıyor.zaten olsa insanar neden bu kadar uğraşsın ya..git gel hastaneye izin al... inşh bu emeklerinin karşılığnı alacaksın inşh.

Canım hoşgeldin...
vallaha üzülmemek değil.ya hamile çok ya herkes istediği zaman istediğini gibi yapıyor.
eskiden algımız olmadığından mı daha az etkileniyorduk bilmiyorum.Gözüm hamile insan görünce takılıyor inanmazsın.
sonra kendimden utanıyorum inşh bunalrın bir müfakatı olcak ize inşh güzel günler göreceğiz bizde.

sağol canım kan sonucumuzda iy çıkarsa sorun yok demektir:)

İnşh iyi çıkar canım

bu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
ama bu durumun olduğunu yaşayan arkadaşlarımızdan anladık gördüm canım...
ya vitamin destek ürün kullanmaya başlayacak ya da bir an önce tüp aşılama deneyeceksiniz.
doktor ameliyat için hiç düzelmeme az düzelme daha gerileme olayını bile anlatmışlardı bu ameliyatı olurken.

hatta bir çok doktorda gerek yok olmayın bile deniyor.ama bizimde kendi aklımızca araştırdıklarımızla olduk.
neden az önce en az ben cevap verebilirim yazdım. 7 ay oldu ameliyat olalı.
ama biz hiç sperm öreneği vermedik daha....
yaşadığımız başka süreçlerimiz var bundan dolayı.
umarım düzelir.
ameliyat yapan doktorunuzla görüşme şansınız varsa fikrini alır isterseniz canım.

Iyiyim canım Sağol.sen nasılsın Tatlım .evet canım hepimiz uğraşıyoruz inşallah kavuşacagiz bebeklerimize.az kaldı ya da belki hiç olmayacak bu ara negatifim canım allah kimseye bu derdi vermesin

Iyiyim canım Sağol.sen nasılsın Tatlım .evet canım hepimiz uğraşıyoruz inşallah kavuşacagiz bebeklerimize.az kaldı ya da belki hiç olmayacak bu ara negatifim canım allah kimseye bu derdi vermesin

sağol canım çok şükür işte uğraşıyoruz her sabah kalkıp.gün bitiyor.görevlerimizxi tamamlıyoruz.

Her zaman güçlü her zaman mutlı her zaman umutlu olmayız canım..

elbette arada hep de olucaz.Hep diycez bu bir süreç geçecek bitecek.

annemde hep böyle dedim.çok ağladım 1 hafta annem ölmüş gibi ağladım.

sonra kabul ettim bu durumu geçecek dedim bitecek hep süremez ya bitecek elbet...

ama ne negatif olupta diplere vurdum.

daha çocuk olayının telaşını anlayamadım. Çok üzülüyorum bende...yaşım gidiyor.

mutlaka bir takdiri vardır diyorum hayırlı günlere başlıyoruz.

elimizden geleni yaıpı gerisi bırakacaz mecburuz canım benim.

merhaba canım.doktor ne diyor bu konuda?
o iniş çıkışlar bazen olabiliyor.bizde tam düzelttik derken son anda ameliyattan öncekinden de beter bi sonuç alıp direk tüp bebek yaptırdık.
14 ay bekledim düzelmesini ama olmayınca olmuyor.
inşallah geçici bir durumdur,bazen spermlerin yenileneceği zamana elebiliyormuş o zamanda düşük çıkıyormuş,bi daha tekrarlayın bence.

Sağolasın inşallah bu topikteki herkes hamile kalacak bir gün. Bana o kadar uzak geliyordu ki

geçmiş olsun canım . üzülme üzme eşini sakın . doktor ital ilaçlardan vermemişmiydi. Ekstradan neler yaptınız ?

Merhaba cnm..sikma canini..bzde de ayni. Duurum oldu..3. Ayda indi degerlet..6. Ayda. Yyukseldi..7.8 ayda dustu..9 ayda ise tam dustu..yapack bisey takviyr de kullndiik arinmax heetkste ise yararken. Bizinki dustu..esim iiki gindur de ari sutlyu bsl polen karisimi kullniyor..dokttor bize siziin dgerler varikoelren degil dedi...ama hormonlarda normal . eee beden boylee oldu milmiyoruz..nasip biraz sabretmk gerrrekiiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.