- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.321
biz 2 aylikken yaptirmistik cok az bi duzelme oldugunu gorduk aynen ramazan die yaptiramayiz bekleyemeyiz die bizde 24 martta olmustuk
Tatlim Merhaba nasil gidiyor. Benim herhangi bi sorunum yok çok şükür. 4 kilo aldim şimdiye kadartepecikti yada ay inan hatırlayamıyorum:)
[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Tatlim Merhaba nasil gidiyor. Benim herhangi bi sorunum yok çok şükür. 4 kilo aldim şimdiye kadar
merhaba canımmm:)iyiyim sen nasılsın??
benimde yok sorunum çok şükür.gayet rahat geçiriyorum,bugün taramamız vardı oda güzel geçti.
ee cinsiyet filan belli olmuştur senin:)
Canim ben de gayet iyiyim. Bu haftasonu doktora gideceğiz. Belki öğrenebiliriz. Ama hic merak etmiyorum. Iyi olsun da. Görüşürüz canim ben çıkıyorum
benimde yok sorunum çok şükür.gayet rahat geçiriyorum,bugün taramamız vardı oda güzel geçti.
Canim ben de gayet iyiyim. Bu haftasonu doktora gideceğiz. Belki öğrenebiliriz. Ama hic merak etmiyorum. Iyi olsun da. Görüşürüz canim ben çıkıyorum
Hoşgeldin tatlım ne kadar kalacaksın? aynen doktor bile olsa insan halinden anlamıyor tatlım allah yardımcımız olsun valla bu kadar yıl bekledik eşim ameliyat falan oldu ama son 2 aydır çok yıprandım hiç bu kadar çok yıpranmamistim
Evet canım bende artık hamile görünce dayanamıyorum önceden böyle değildim allah sabır versin ilk önce zor çünkü.evet allah Nasip ederse adetimi bekliyorum canım iğneli aşılama yaptırmak istiyorum bakalım rapor işi var bu ay alamadım diye diğer adetimi beklemek zorundayım valla aşı tüp yaptır Mamak için boşananlar var biz aşı tüp ne olursa olsun yeterki tutsun derken bide devlet ugradtiriyor ona canım daha çok yanıyorHosbulduk canim benim 2 ay burdayim,Sorma guzelim yaa ayni hayatimda bunlari yasayacagim aklima gelmezdi Allah beterini gostermesin.Bende geldim bebek ziyaretlerine basladim kuzenlerimin dusunebiliyormusun.o kadar tatli guzel bebekleri varki icim gitti resmen sevdim sevdim durdum.Birde evden ciktigimda elimde bebek kokusu kalmis kokladim yaa dusunebiliyormusun ne haldeyiz.Ustelik 2 tane daha hamile haberi aldim biraz moralim yerindeydi canim skildi yine.Bir daha asi deneyecekmisin yakinda?
Evet canım bende artık hamile görünce dayanamıyorum önceden böyle değildim allah sabır versin ilk önce zor çünkü.evet allah Nasip ederse adetimi bekliyorum canım iğneli aşılama yaptırmak istiyorum bakalım rapor işi var bu ay alamadım diye diğer adetimi beklemek zorundayım valla aşı tüp yaptır Mamak için boşananlar var biz aşı tüp ne olursa olsun yeterki tutsun derken bide devlet ugradtiriyor ona canım daha çok yanıyor
Evet tatlım ya çok stres yapıyorum valla olacağı varsa olmuyor...Allahım en yakın zamanda nasip etsin canım inşallah bu kadar cefa nin sonu sefa olur.sende gez dolaş Türkiye de kafanı dagit dönünce insalah hamile kalırsınuzulme cnm elbet bu yokusun birde inisi vardir.Benim yengemin yegeni sirf bu yuzden bosandi kocasindan adamin iste boyle sorunlari varmis millet biz gibi sabredip cekmiyor ki canim niye herkes canini sIksin.Bazen dayanilmayacak noktaya geliyoruz o dogru.Ama bak en azindan rapor alma sansiniz var 3-5 ay daha bekleyip melegine kavusacaksin hic olmadi.Benim oyle bir sansim da yok mecburen ya orda yaptiracagim ki cok pahali o da yada buraya gelip Istanbul'da kafam cok karisik ve her ikiside ugras istiyor.Gelmemiz gitmemiz sorun Istanbula orda desen cok pahali ev almak icin girisimlere basladik esim illa ev bebegin acelesi yok diyor cildiracagim yakinda.Teyzem arkadasim gibidir dertlesiriz o da benle sirlarini paylasir 7 yil cocuk aradilar olmadi en sonunda tup diye gittiler hamile cikti megersem enistemde de o sorun varmis varikosel illeti.Tabi 7 sene de az degil kimbilir ne kadar yiprandi bizim bilmedigimiz neler yasadi.Cok zor gulum yaa bilmiyorum Allah sabir versin dayanma gucu versin.Bizi ele gune gulunc muhtac duruma dusurmesin.Insallah seninde olacak birgun cok yakin o gunler.Kendini cok strese sokma belki buyuzden dogal olmuyor.Biraaz rahatlamaya ihtiyacin var tabi benimde ama bizim hizda da daha sorunlarimiz va,bende de pko
canım aklımdan çıkmış ya iki tarama testin vardı dimi iyi çıkmasına çok sevindim.gözünüz aydın.
Sağlık olsun canım çk sevindim sorunsuz geçirdiğine Allahım daim etsin ikinizde sağlıcakla aklın bebişlerinizi kucağınıza
Evet canım bende artık hamile görünce dayanamıyorum önceden böyle değildim allah sabır versin ilk önce zor çünkü.evet allah Nasip ederse adetimi bekliyorum canım iğneli aşılama yaptırmak istiyorum bakalım rapor işi var bu ay alamadım diye diğer adetimi beklemek zorundayım valla aşı tüp yaptır Mamak için boşananlar var biz aşı tüp ne olursa olsun yeterki tutsun derken bide devlet ugradtiriyor ona canım daha çok yanıyor
Hosbulduk canim benim 2 ay burdayim,Sorma guzelim yaa ayni hayatimda bunlari yasayacagim aklima gelmezdi Allah beterini gostermesin.Bende geldim bebek ziyaretlerine basladim kuzenlerimin dusunebiliyormusun.o kadar tatli guzel bebekleri varki icim gitti resmen sevdim sevdim durdum.Birde evden ciktigimda elimde bebek kokusu kalmis kokladim yaa dusunebiliyormusun ne haldeyiz.Ustelik 2 tane daha hamile haberi aldim biraz moralim yerindeydi canim skildi yine.Bir daha asi deneyecekmisin yakinda?
sağol canım kan sonucumuzda iy çıkarsa sorun yok demektir:)
KIZLAR MERHABA MORALİM ÇOK BOZUK EŞİM 7 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI OLMUŞTU 3.AYDA DEĞERLERİMİZ DÜZELMİŞTİ ŞİMDİ YİNE DÜŞMÜŞNEDEN BÖYLE OLDU BİLENİNİZ VAR MI VARİKOSELDEN SONRA YÜKSELİP TEKRAR DEĞERİ YÜKSELENLER ((( TAHLİLİ GÖRÜNCE DÜNYAM TEPEME YIKILDI RESMEN
Iyiyim canım Sağol.sen nasılsın Tatlım .evet canım hepimiz uğraşıyoruz inşallah kavuşacagiz bebeklerimize.az kaldı ya da belki hiç olmayacak bu ara negatifim canım allah kimseye bu derdi vermesinMerhaba Canım nasılsın?
haklısın canım ya şu iğne için versinlerde raporu artık...devlet ayrı uğraştıyor.zaten olsa insanar neden bu kadar uğraşsın ya..git gel hastaneye izin al... inşh bu emeklerinin karşılığnı alacaksın inşh.
Canım hoşgeldin...
vallaha üzülmemek değil.ya hamile çok ya herkes istediği zaman istediğini gibi yapıyor.
eskiden algımız olmadığından mı daha az etkileniyorduk bilmiyorum.Gözüm hamile insan görünce takılıyor inanmazsın.
sonra kendimden utanıyoruminşh bunalrın bir müfakatı olcak ize inşh güzel günler göreceğiz bizde.
İnşh iyi çıkar canım
bu soruya tek cevap vermeyecek benim galibaa...
ama bu durumun olduğunu yaşayan arkadaşlarımızdan anladık gördüm canım...
ya vitamin destek ürün kullanmaya başlayacak ya da bir an önce tüp aşılama deneyeceksiniz.
doktor ameliyat için hiç düzelmeme az düzelme daha gerileme olayını bile anlatmışlardı bu ameliyatı olurken.
hatta bir çok doktorda gerek yok olmayın bile deniyor.ama bizimde kendi aklımızca araştırdıklarımızla olduk.
neden az önce en az ben cevap verebilirim yazdım. 7 ay oldu ameliyat olalı.
ama biz hiç sperm öreneği vermedik daha....
yaşadığımız başka süreçlerimiz var bundan dolayı.
umarım düzelir.
ameliyat yapan doktorunuzla görüşme şansınız varsa fikrini alır isterseniz canım.
Iyiyim canım Sağol.sen nasılsın Tatlım .evet canım hepimiz uğraşıyoruz inşallah kavuşacagiz bebeklerimize.az kaldı ya da belki hiç olmayacak bu ara negatifim canım allah kimseye bu derdi vermesin
KIZLAR MERHABA MORALİM ÇOK BOZUK EŞİM 7 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI OLMUŞTU 3.AYDA DEĞERLERİMİZ DÜZELMİŞTİ ŞİMDİ YİNE DÜŞMÜŞNEDEN BÖYLE OLDU BİLENİNİZ VAR MI VARİKOSELDEN SONRA YÜKSELİP TEKRAR DEĞERİ YÜKSELENLER ((( TAHLİLİ GÖRÜNCE DÜNYAM TEPEME YIKILDI RESMEN
canım aklımdan çıkmış ya iki tarama testin vardı dimi iyi çıkmasına çok sevindim.gözünüz aydın.
Sağlık olsun canım çk sevindim sorunsuz geçirdiğine Allahım daim etsin ikinizde sağlıcakla aklın bebişlerinizi kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?