Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ayyy ne guzel yaa gozunuz aydin.Insallah bizede boyle surpriz oldugu gunleri goruruz en kisa zamanda.Psikoloji kesinlikle cok etkiliyor ama yapabilmek mesele iste.Hele de benim gibi hasssas bir insansaniz takmadiginiz dusunmediginiz an saniye hatta ruyalarda dahil olmuyor.Ne diyelim hayirlisi demekten baska caremiz yok.Ameliyat oncesi ve sonrasi degerleriniz nasildi yani ameliyattan 3ay sonrami hamile kaldin 5 mi?

Evet malesef ki yok.Belkide bundan korkuyorum istemiyorum sanirim ben 1 sene daha bekleyecegim zor olacak ama oraya gidince doktor tup calismalarina baslayalim diyordu suan vazgectim gibi sanki kafam allak bullak ne dusundugumu bende bilmiyorum artik.

Evet canım bazen bende çok kararsız kalıyorum ama çoğu zaman artık ne olacaksa olsun diyorum adetimi bekliyorum 2. Aşılama ile devam edeceğiz allahım kimseyi bu dertte sınamasın asilama esnasında çok karışık duygular içindeyim kim bilir Tüpte ne hale geleceğim ama tatlım biran önce tüpe geçmek istiyorum sanırım raporları çıkarmak için uğraşırken kışı bulur .sende çevreye falan bakıp tatili bozma tadını çıkar canım iyi motive şekilde dön takma kafana hamile kalan kişilerin yazılarını okuduğum zaman tek dikkatimi çeken "kafamdan bebek düşüncesini attım" cümlesi oluyor.galiba biz ne zaman bu fikri atarsak o zaman olacak .

Canim esim ameliyat olmadi zaten :) ameliyat olmadan hamile kaldim

gerci ben gecen ay hic takmadim evde yanlizdik esimle stres yoktu hatta ayaklarimi bile havaya dikmedim okadar umursamadim ama olmadi yine demekki daha vakti zamani var beklememiz gerekiyor

Bana derlerdi inanmazdim stres yapma etkileniyor diyeee . Varikosel 2 grade yaziyor rapora simdi baktim hizida dusuk morfolojiside cok iyi deg esimin aralik testlerinde.. Sonrasi da ben ocak subat ve martta klomen tedavisi gordum yine bisi yok ama hep kafamda bebek vardi sonra baktim olmuyo amaaan dedim bi kac sene sonra tup bebek denerim dedim kendimi isime verdim bu ay adetim gec kaldi bi de baktim melegim benimlee lutfen bi hastaliklari arastirmyin kizlar arastirdikca daha cok inaniyorsunuz korkuyorsunuz yani ben oyle yapmistim eger sizde oyle iseniz bu aliskanligi hen terkedin kendiniZi baska seylere verin insallah hersey guzel olacak rabbim herkese tattirsin hepimiz sagsaglim kucagimiza alalim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah. Bir şey soracaktım sana eşinin sperm sayisi kaçtı?

Herkese hayırlı Ramazanlar,benim ikinci aşılama da tutmadı malesef demekki vakti değilmiş olacak inşallah diye avutuyorum kendimi,çok sorgulamak da istemiyorum ama kafam çok karışık Rabbim hepimize hayırlısı ile en kısa ve en güzel zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Canım demek hayırlısı buymuş üzülme tatlım.allah inşallah en yakın zamanda nasip eder.bende bu ay nasip olursa ikinci aşılamamı yaptiracagim.

Son düzenleme:
Ben iyiyim canım sende umarım iyisidir.ilk oruç günü çok seviyorum Ramazanı allahım bu mübarek ayda inşallah dualarımızı kabul eder. Eşin ne zaman test verecek canım

çok şükür iyiyim bende amin canım.
işteyim malesef

ama akşama ne yapsam diye düşünüyorum hep

test vermiyor canım yaa sen istersen gideyim zaten tüp bebek yaptıracaz diyor.

ikimiz gidince olsun 2 defa para ödemeyelim diyor.bende uyuz sinir oluyorum susuyorum.

sen istersen gideyim ne demek ?

kavga etmek istemiyorum yoruldum sustum ondan.

ben yönlendiriyorum hayatımda herkesi annemi babamı abimleri herkes bana birşey soruyor artık eşimde soruna benden yönlendirme bekleyince çıldırıyorum susuyorum ondan.

bak sana patladım

Canım demek hayırlısı buymuş üzülme tatlım.allah inşallah en yakın zamanda nasip eder.bende bu ay nasip olursa ikinci aşılamamı yaptiracagim.

Herşeyin hayırlısı tabi,bayramdan sonra ben de tüp yaptıracağım sanırım,en azından aşılamayı da denemiş olduk,sana dr söylediklerini okudum da adam saçmalamış resmen bu işler dr ların dediği gibi olmuyor malesef herşey kısmet,bizim en son teste dr bu değerlerle normal olur bundan kötülerin çocuğu oluyor dedi ama kısmet,inşallah senin işler kolay olur bide bence rapor almak istiyorsan en iyi çıkan değeri gösterme iyi diye vermzlerse bide gerçi ben rapor işini hiç bilmiyorum,Allah yardımcımız olsun
Bu arada eşimin vizkozite yüksek çıktı dr da keçiboynuzu yesin dedi başka hiç bişeye gerek yok başka şeyler kullanmayın dedi,biz de keçiboynuzu özü aldık sürekli kaynatmaktansa diye kullanan var mı nasıl kullanıyosunuz,inş bunun faydası olur

Son düzenleme:
[emoji2]canım erkekler hep böyle boşver o zaman kendi haline bırak en iyisi...sende çok yıprandın kafanı dinle biraz düşünme tatlım zaten ramazan geldi mübarek ay bol bol dua edelim açlıktan bebek düşünmeye halim kalmaz heralde en azından bir ayda olsa düşünmem belki kafamiz dan atmamizz lazım .kısmet herşey zamanla inşallah bebeklerimize kavusuruz

Tatlım hastane yeni test istiyor zaten bakalım işte nasıl çıkacak değerler.valla bende Bian önce tüpe geçmek istiyorum ne olacaksa olsun artık kısmet ten öteye gidilmiyor demek kaderimizde varmış

aynen öyle canım bıraktım kendi haline dediğin gibi yıprandım zaten kimseyle uğraşcaz halim yok.

azcık sükut kalalım bu konud dediğin gibi ramazanda zaten.hayırlısı bakalım herşey için.

eee akşam ne yapcaz yaaa

Ben güveç mercimek çorbası bide mantı yapacam canım yemek işi zor ne yapacağım derdi yemek yapmaktan zor[emoji2]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…