• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar Kızlar;
Naılsınız?

ben işteytim yarın ilk defa uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşüne gidiyoruz.

Dün akşam o yüzden evde bayağı iş yaptım yorulmuşum koltukta sızmışım :1:

Çok güzel oluyor doğada olmak insan tüm negatifliğini bırakıp geliyor sanki...

inşh hepsini bırakırım gene...:9:
Merhaba canım nasılsın.cuma günü doktora gittim üniversite Hastaneleri iğneli aşılama raporu veriyor.bende bi dr randevu aldım gittim dr eşimin ve benim şimdiye kadar yaptırdığım bütün tetkikleri gösterdim dr çok sinirli davrandı bana senin Şansın % 2 ne bekliyorsun 3 yıl olmuş git tüp yaptır ben rapor vermem dedi.bende eşimin doktoru normal yolla çocuğunuz olur diyor ama dedi falan dedim.yok diyor bu değerle 10 yıl sonra olur doğru diyor.degeler şu en iyi değerler yani
sayı 178 milyon
Konsantrasyon 90 milyon
Ileri hızlı % 25
Morfoloji kruger % 6
sen benden ne istiyorsun dedi bende tüp bebek raporu alabilmek için iki iğneli aşılma şartı var iğneli aşılama raporu istiyorum dedim gerek yok bu değerle direkt tüp raporu bile verirler dedi.vermedi rapor.ordan çıkıp özel hastaneye gittim iyi bir dr vardı bakalım o ne diyecek diye eğer bu dr tüp derse tüp için araştırma yapacaktım.bu dr bu değerle normal yolla çocuğunuz olur aşı şansı % 30 dedi hatta bu değerle tüp raporu bile vermez dedi dr.trabzon farabi üniversite hastanesine gidip iğneli rapor için ugrasacam öyle bende durumlar allah kimseyi bu dertte uğraştırmasin

kızlar merhaba bı sorum olacak.

12 hazıran oglen çatlatma iğnemı yaptım. adet tarıhım 5 temmuz ne zaman test yaparsam sonuc cıkar?

Merhaba canım nasılsın.cuma günü doktora gittim üniversite Hastaneleri iğneli aşılama raporu veriyor.bende bi dr randevu aldım gittim dr eşimin ve benim şimdiye kadar yaptırdığım bütün tetkikleri gösterdim dr çok sinirli davrandı bana senin Şansın % 2 ne bekliyorsun 3 yıl olmuş git tüp yaptır ben rapor vermem dedi.bende eşimin doktoru normal yolla çocuğunuz olur diyor ama dedi falan dedim.yok diyor bu değerle 10 yıl sonra olur doğru diyor.degeler şu en iyi değerler yani
sayı 178 milyon
Konsantrasyon 90 milyon
Ileri hızlı % 25
Morfoloji kruger % 6
sen benden ne istiyorsun dedi bende tüp bebek raporu alabilmek için iki iğneli aşılma şartı var iğneli aşılama raporu istiyorum dedim gerek yok bu değerle direkt tüp raporu bile verirler dedi.vermedi rapor.ordan çıkıp özel hastaneye gittim iyi bir dr vardı bakalım o ne diyecek diye eğer bu dr tüp derse tüp için araştırma yapacaktım.bu dr bu değerle normal yolla çocuğunuz olur aşı şansı % 30 dedi hatta bu değerle tüp raporu bile vermez dedi dr.trabzon farabi üniversite hastanesine gidip iğneli rapor için ugrasacam öyle bende durumlar allah kimseyi bu dertte uğraştırmasin

merhaba jonguil
senin durumunu anlayamadım değerlerin iyi yanlış bilmiyorsam bu değerlerle hamile kalabilirsin
değilmi sen tüp bebek mi yaptırmak istiyorsun?

merhaba jonguil
senin durumunu anlayamadım değerlerin iyi yanlış bilmiyorsam bu değerlerle hamile kalabilirsin
değilmi sen tüp bebek mi yaptırmak istiyorsun?
Tatlım benim durumum şu 5 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğumuz olmuyor 2.yil eşim varıkosel ameliyatı oldu dr 6.aya kadar gebelik olur dedi olmazsa aşı tüpe geçin dedi bizim ameliyatın 11.ayi ama hala gebelik olmadı O yüzden iki iğneli aşılama yaptırıp tüpe geçmek istiyorum.normal yolla olur diyor dr ama 3 yıl oldu artık yardimci üreme yöntemlerine geçmek lazım

kızlar merhaba bı sorum olacak.

12 hazıran oglen çatlatma iğnemı yaptım. adet tarıhım 5 temmuz ne zaman test yaparsam sonuc cıkar?
Tatlım 12 haziran çatlama iğneni olduysan 26 temmuz yapsan çıkar kanda yaptır canım.ben bu ay aşılama yaptırmıştım çatlama iğnesi nin üstünden 16 gün geçince yani tam bat günü adet oldum .o yüzden birdaha ki aşılamamda test için bat gününü bekleyeceğim.

sayı 178 milyon
Konsantrasyon 90 milyon
Ileri hızlı % 25
Morfoloji kruger % 6

ne gicik doktorlar var yaa Allah bilir olup olmayacagini 10 sene icinde.Kendi baslarinda olmadigi surece doktor dahi olsa anlamiyor hemde hic kimse.Allah kimseyi ugrastirmasin gercekten daha ne kadar bekleyecegiz bilmiyorum.Geldim Turkiyeye etrafim bebek dolu yaa benden sonra evlenenler benden kucukler offf off

ne gicik doktorlar var yaa Allah bilir olup olmayacagini 10 sene icinde.Kendi baslarinda olmadigi surece doktor dahi olsa anlamiyor hemde hic kimse.Allah kimseyi ugrastirmasin gercekten daha ne kadar bekleyecegiz bilmiyorum.Geldim Turkiyeye etrafim bebek dolu yaa benden sonra evlenenler benden kucukler offf off
Hoşgeldin tatlım ne kadar kalacaksın? aynen doktor bile olsa insan halinden anlamıyor tatlım allah yardımcımız olsun valla bu kadar yıl bekledik eşim ameliyat falan oldu ama son 2 aydır çok yıprandım hiç bu kadar çok yıpranmamistim

saol canım sanada geçmiş olsun,şuan iyi şükür ilk 10 gün yatsın dedi bizim doktorumuzda ,dikiş yerleri agrıyo bazen ,evin içinde yürüyo biraz,bakalım 27sinde dikiş aldırmaya gidicez.size takviye ilaçlarından verdımı doktor?

canm mrb geçmiş olsun kimde ameliyat oldunuz canım siz birde fiyatı nekadar yazarmısın sana zahmet

Tatlım 12 haziran çatlama iğneni olduysan 26 temmuz yapsan çıkar kanda yaptır canım.ben bu ay aşılama yaptırmıştım çatlama iğnesi nin üstünden 16 gün geçince yani tam bat günü adet oldum .o yüzden birdaha ki aşılamamda test için bat gününü bekleyeceğim.

26 temmuz mu:40:
canm 26 hazıran da ıdrar da cıkar mı kan da gızlıce baktırmam lazım kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum.

canm benım yumurta erken büyüdü o yuzden adet gunu cok uzak gelıyo normalde benım de ıgneden 14-16 gun sonra adet oluyorum

26 temmuz mu:40:
canm 26 hazıran da ıdrar da cıkar mı kan da gızlıce baktırmam lazım kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum.

canm benım yumurta erken büyüdü o yuzden adet gunu cok uzak gelıyo normalde benım de ıgneden 14-16 gun sonra adet oluyorum
[emoji2]pardon canım haziran yazacaktım. inşallah olur canım az kaldı güzel haberler almaya çok ihtiyacım var burda biri hamile kalınca umutlaniyorum .

[emoji2]pardon canım haziran yazacaktım. inşallah olur canım az kaldı güzel haberler almaya çok ihtiyacım var burda biri hamile kalınca umutlaniyorum .

inşallah canm bende umut doluyorum haber alınca bakalm ınsallah en kısa zamanda verırız guzel haberlerı ramazanla bırlıkte:16:

Arkadaslar esim 5 nisanda varikosel ameliyati oldu onumuz ramazan 5temmuzda yapamayiz ama tam 3 ay olmadi sizce spermiogram yaptirsakmi yoksa agustosumu beklesek sizce duzelme varsa cikarmi yoksa erkenmi

Arkadaslar esim 5 nisanda varikosel ameliyati oldu onumuz ramazan 5temmuzda yapamayiz ama tam 3 ay olmadi sizce spermiogram yaptirsakmi yoksa agustosumu beklesek sizce duzelme varsa cikarmi yoksa erkenmi

Tatlim...3 ayda aslinda teest yaplmamasi gerekiyor..ama iste merak ediyoruz..erkeklerde de ozel gun yok ki ozel gununde yPsin diyecgim..esin oruc tutuyor herjlde..o zaamn agustosta yapsin eger sabrdebilecksen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim...3 ayda aslinda teest yaplmamasi gerekiyor..ama iste merak ediyoruz..erkeklerde de ozel gun yok ki ozel gununde yPsin diyecgim..esin oruc tutuyor herjlde..o zaamn agustosta yapsin eger sabrdebilecksen...

Sagol canim dayanmaya calisacam bakalim hem 4 ay olmus olur ozaman daha iyi cikabilir

Tatlım ml sperm sayısı 9milyon hareketli sperm %23 le %60 arası degisiyodu morfoloji %1 ile %2 arasında oynuyordu.. ilaclar coktu ama ben yinede extradan çok şey yedirip icirdim.saracoğlu keçi boynuzu kürü,arı sütü+polen+propolis karışımına çakşır otu karıştırıp yedirdim.. bol bol nohut ve kırmızı et.. ama inan bana hepsinden bol dua ettim... Allah buradaki herkese tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı evlat nasip etsin,yürekten dua ediyorum..

cevabın için teşekkürler canım ... allah sana bebişine eşine uzun ömürler versin inşallah

Trabzonluyum canım bende oralıyım diye demiyorum ama seviyorum gerçekten topraklarımı...

geldim canım Eksişehire ben lisanslı voleybolcuyum üniversitede karşılaşmalara geldim kaldım oralarda :1:

bak konuştukça neler çıkıyor yaa :9:

vaaoovvv şimdi seni hayal ettimde,ince uzun güzel bi hatunnn:)))

benim memleketimde güzeldir senin ki kadar olmasa da:)

Tebrik eedrm tatlim .Rabbim bizedde yasatir insallh. Sadece morff. Sorununuz mu vardi. Teedavi surecnden bhsedeer misiin....

Teşekkür ederim cnm.Allah isteyen herkese nasip etsin. Burdaki herkesi çok ii anlıyorum.
Bizim sorunumuz morfolojiydi ama Kaan Aydosa gittikten sonra morfolojinin hiç bir önemi olmadığını öğrendik.Yani aslında asıl bakılması gereken spermin DNA sı.Morfoloji her bakana göre değişkenlik gösteriyor.DNA da hasa var ise ilaçla tedavi ediliyor.Yada varikosel varsa ameliyatla sorun ortadan kalkıyor.Bizim ameliyattan 3 ay sonrasında hafif hasarımız vardı.Onuda sanırım klomenle halletmiş olduk.İlacı kullandıktan 1,5 ay sonra hamile kaldım.Ama Kaan Bey harika bir doktor.Hiç spermin olmaması hariç Nerdeyse bütün sorunların çözümü var. İyi araştırın ve Kaan beye mutlaka gidin bence.En kısa zamanda sonuca ulaşmanız dileğiyle....:49:

canm gozun aydı Allah tamamına eriştirdin.

klomenı nasıl kullandı esın bı kutu mu kullandı bı de zamanı onemlı mı mesela bızım yumurtlama donemlerınden kac gun once kullanılıyo
Teşekkür ederim cnm.Allah sana da nasip etsin
Bu fsh hormonunu yükseltmek için kullanılan bir ilaç ve yumurtlama dönemiyle alakalı değil.Uzun süre kullanıldığında yükseltiyo.Devamlı kullanılıyor ama dozunu kişiye göre doktor ayarlıyo.Biz gün aşırı yarım kullandık 2 ay boyunca

Back
X