- Konu Sahibi delinefsim
- #8.261
Merhaba canım nasılsın.cuma günü doktora gittim üniversite Hastaneleri iğneli aşılama raporu veriyor.bende bi dr randevu aldım gittim dr eşimin ve benim şimdiye kadar yaptırdığım bütün tetkikleri gösterdim dr çok sinirli davrandı bana senin Şansın % 2 ne bekliyorsun 3 yıl olmuş git tüp yaptır ben rapor vermem dedi.bende eşimin doktoru normal yolla çocuğunuz olur diyor ama dedi falan dedim.yok diyor bu değerle 10 yıl sonra olur doğru diyor.degeler şu en iyi değerler yaniMerhabalar Kızlar;
Naılsınız?
ben işteytim yarın ilk defa uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşüne gidiyoruz.
Dün akşam o yüzden evde bayağı iş yaptım yorulmuşum koltukta sızmışım
Çok güzel oluyor doğada olmak insan tüm negatifliğini bırakıp geliyor sanki...
inşh hepsini bırakırım gene...![]()
sayı 178 milyon
Konsantrasyon 90 milyon
Ileri hızlı % 25
Morfoloji kruger % 6
sen benden ne istiyorsun dedi bende tüp bebek raporu alabilmek için iki iğneli aşılma şartı var iğneli aşılama raporu istiyorum dedim gerek yok bu değerle direkt tüp raporu bile verirler dedi.vermedi rapor.ordan çıkıp özel hastaneye gittim iyi bir dr vardı bakalım o ne diyecek diye eğer bu dr tüp derse tüp için araştırma yapacaktım.bu dr bu değerle normal yolla çocuğunuz olur aşı şansı % 30 dedi hatta bu değerle tüp raporu bile vermez dedi dr.trabzon farabi üniversite hastanesine gidip iğneli rapor için ugrasacam öyle bende durumlar allah kimseyi bu dertte uğraştırmasin