- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
h.bulduk canım bizim tahlilde total sayı 7 milyon Hareketlilik %13 Morfoloji 1
bize dediği ameliyat olursanız başarı oranı düşüktür önce alternatif yolları deneyin belli bir süre yüüksel me yakalıyamassanız tekrar gelin denildi. bizde bilmiyoruz nasıl yol takip edeceğimizi.
h.bulduk canım bizim tahlilde total sayı 7 milyon Hareketlilik %13 Morfoloji 1
bize dediği ameliyat olursanız başarı oranı düşüktür önce alternatif yolları deneyin belli bir süre yüüksel me yakalıyamassanız tekrar gelin denildi. bizde bilmiyoruz nasıl yol takip edeceğimizi.
Canim tamam incir ceviz iyi ama kirmizi eti azaltacagiz yazmissin bende tam tersi diye biliyorum.Kirmizi et protein icerdigi icin sperm yapiminda cok etkili yesilliklerde oyle herseyden bol bol yiceksin dedi esime beslenme uyku cok onemli streste olmucaksin stresten uzak durcaksin dedi eti daha da cogaltman lazim bence yada ben yanlis biliyorum size doktor mu dedi azaltin diye.Brokoli hem kadinlar hem erkekler icinde cok iyi bol bol yiyin hele ki marul yada karisik salata yaptiginizda koyun icine kucuk kucuk pincikleyin erkeklerde spem kadinlarinda yumurtaliklarina iyi geliyomus diye duydum cunku icinde bol miktarda demir var
ya kızlar benim adet gecikti bugün 6. gün oldu hala bişey yok dün doktor ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan verdim sonucu ben aldım doktora göstermedim sonucu 0,02 çıktı yani yok demi o zaman niye hala adet olmuyorum yaa gelmedikce de kana rağmen ümitleniyorum ben belki erkendi kanda çıkmadı diye püüüffffff
Canim bol dana eti yesin esin.. benimde bu surecte stresten 7 gun geciktigi oluyordu.. rahat olmaya calis canim..
bende orda rahim filmi çekildim ve sonrasında görüştük güvendm onun için orda devam etmeye karar verdim 2 ay yumurta takibi yaptık daha bişey olmadı bu ay da kendiliğine bıraktk
Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
arkadaşlar nasılsınız
haber vermek istedim eşmin ameliyat günü çarşamba
dua edin lütfen bizim için
arkadaşlar nasılsınız
canım benim, inş sorunsuz bi ameliyat geçirir eşin... korkmayın sakın, 3 lü ilacı sormayı unutma sakın:))
canım çok geçmiş.nerde kime ameliyat oluyorsunuz?
seni çok tanımıyorum biraz bahsedebilirimisin?
canım benim eşim neredeyse etsiz yemek yemez durumdaydı doktor et miktarını azaltın dedi hafta da bir kere normal dedi sebebi de et de bulunan doymuş yağlar damar sertliğine neden oluyormuş.. şimdi yaparken de mümkün olduğunca yağlarından tamamen sıyırarak yapıyorum..
canım anakarada oluyoruz keçiörende bir hastane
doktorla eşim görüştü bende tam bilmiyorum
kuzenim doktorda onun arkadaşı işte
bende seni çok tanımıyorum ama tanışırız canım[/B]
Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?