- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
- Konu Sahibi delinefsim
-
kızlar ınanamıyorum eşim bugun amelıyat oluyor cok garip hissediyorum sevınmek degıl uzulmekte degıl cok baska bısey stres yapıyorum uyuyamadım nolur dua edin bırden gelıstı rabbım yardımız olsun. Yapmam gereken ne atladıgımz bısey olmasın ..bıde bı gece yatmaya gerek varmı esiniz durumu nasıldı 1 saatlık yolu cekebılırmı ozel aracla
kızlar ınanamıyorum eşim bugun amelıyat oluyor cok garip hissediyorum sevınmek degıl uzulmekte degıl cok baska bısey stres yapıyorum uyuyamadım nolur dua edin bırden gelıstı rabbım yardımız olsun. yapmam gereken ne atladıgımz bısey olmasın ..bıde bı gece yatmaya gerek varmı esiniz durumu nasıldı 1 saatlık yolu cekebılırmı ozel aracla
kızlar ınanamıyorum eşim bugun amelıyat oluyor cok garip hissediyorum sevınmek degıl uzulmekte degıl cok baska bısey stres yapıyorum uyuyamadım nolur dua edin bırden gelıstı rabbım yardımız olsun. yapmam gereken ne atladıgımz bısey olmasın ..bıde bı gece yatmaya gerek varmı esiniz durumu nasıldı 1 saatlık yolu cekebılırmı ozel aracla
merbaha canm...dualarımdasın..inşallah sorunsuz bir şekillde atlatırsınız..hakknızda hayırlıs..
aaa hayırlısı demek ameliyat olacak eşin.doktorunuz kim acaba?teşhisi kim koydu?
haftaya gidicez bizde doktora.hormon sonuçlarımız çıktı.kromozon analizini bekliyoruz.haftaya hepsini birlikte değerlendircek hoca.ameliyat derse diye korkuyorum.
ameliyatta bol sanş, rabbim yardım etsinn....
allah yardımcınz olsun canım
canım doktorun aını bilmiyorum cidden
yalnız biz bir değil 3 doktora gittik
üçüde aynı karara vardı
peki canım sizde de hiç sperm yokmu şuan???.bizim fsh:7,72 testosteron:3,18
kromozon analizi henüz sonucu çıkmadı bekliyoruz.
3 ayrı testte 0 sperm.
hoca hepsini birlikte değerlendircek.
başka bi yerde yaptırdığımız ultrasonda 2,5 mm sol varikosel çıktı ama hoca kesinlikle daha fazla diyor.
canım bizde mlmde 25 milyon sperm var avcak hız ve morfoloji bozuk dedi doktor
sol tarafta 3 mm varikosel var olman gerek ameliyat dedi
oooo milyonmu???şuan bizim için hayal gibi.
inşallah herşey yolunda gider, ameliyat sonrası bebeğinize kavuşursunuz.
allah yardımcınız olsun...
kızlar ben hala adet olmadım gecikmede 7.gün göğüslerimde şiddetli bi ağrı var ve şişlik ara ara da beyaz koyu akıntım oluyor kasıklarda ver karnımda hiç bi şey hissetmiyorum ve ilk defa bende sivilce çıkmada normalde her ay 1 ya da 2 tane sivilce olurdu adet yaklaşınca geç yumurtlama olmuşmudur acaba zaten çok düzenli değil adetlerim 3 gün önce kan değerim 0.02 çıkmıştı acaba diyorum yaaaa umut ediyorum yaa inşallah olmuştur hem eskiye göre eşimin sonucunda az da olsa düzelme artış var
canım haktan hayırlısı
eşin azospermimi senin
yanım milyon değil trilyon olsada Allah vermeyince olmuyor şte
nasip bu işler
Allahtan dilerimki tez zamanda anne olasın
Alah yardımcın olsun canım. Ameliyattan sonra mutlaka bilgi ver canım. Merakta bırakma.
Canım bi test yapsanaaaaaa 7 gün geçmesi normal mi senin için. Hamile değilsen bile neden geçiktiğini öğren bence.
btd08 canım sizde gelişme var mı bu arada bir şey yapıyor musunuz, benim eşime hadi ara doktoru hadi diye diye dilimde tüy bitti .. varikosel ameliyatı olması lazım benim gittiğim doktor eşin kesinlikle hemen ameliyat olsun dedi benim ki bir kaç haftaya olurum şimdi şu işim var bu işim var deyip hep ilerki tarihlere atıyor, çok moralim bozuk birşey de soylenmiyor olmazsa boşarsın beni diyor trip atarak, sinirlenip bağırıyor ..ALLAHIM ben napıcam diyorum kendi kendime stresten sıkıntıdan bende yumurtlama takibi yaptırıyorum doktor senin yumurtlaman nasıl diye aldı ama benim de yumurtam buyumuyor 13mm de kaldı cuma gunu tekrar gıdeceğim uff ya nolcak bilmiyorum, azcık hevesli olsa azcık o da bişeler yapalım dese koştursa gam yemicem. stresten benim de yumurtam buyumuyor iste.
daha 2 gun önce kayınvaldem bak tv de ne duydum aslan pencesi otu çocugu olmayan kadınlara iyi geliyormuş al iç diyo inanmıyorum ya ben herkesin şunu yap bunu yap deyip bana kısır gözüyle bakmasına katlanıyorum o bir doktora gidip en erken ne zaman ameliyat olabilirim neler yapmam gerekir demiyorçok üzülüyorum çokkk , beni anlayan bir annem de yokki derdimi anlatayım azcık acılayım , ona desem yaaa bak bak bak şimdi eşin kısır mı deyip iyice beni zıvanadan çıkartacak. ALLAHIM nolur sen bizlere, tum isteyenlere yardım et.
valla ekndimi zayıflamaya kilo vermeye verdim biraz kafamı dagıtır diye.. belki kilo verirsem o beni mutlu eder azcık.
canım ya işte böyle olmuyor ki bizde ne güzel anlatmışsın maşallah.canım biz kromozon analizi sonuçlarımızı bekliyoruz.hala çıkmadı.o çıkınca hepsini birlikte değerlendircek doktor.bize henüz ameliyat demedi.ama ilaçla tedavi yada ameliyat karar vericem dedi.
eşin doktoru arayıp sormuyorsa sen arasan.mesela bizde tüm doktor araştırma işlerini, randevuları, test sonuçlarının çıkıp çıkmadığı ben takip ediyorum.doktorada birlikte gidiyoruz hep.
ben ondan tek bişey istedim.sakın pes etme birde bu senin sorunun değil ikimizin sorunu herşeyi birlikte halledelim, doktora hep birlikte gidelim dedim.
allah razı olsun benim eşim çok hevesli, heyecanlı.ameliyat desin hemen olurum ne derlerse yaparım diyor.
bence eşinle güzelce konuş.ama sakın sinirlenme.sen sakin ol.inan onların işide çok zor.kimbilir kafasında neler var.dışa böyle yansıtıyodur belkide.
hele boşanma lafını ağzınıza bile almayın.lafının geçmesi bile uğursuzluk bence.biz bu olayı öğrendikten sonra daha da bağlandık birbirimize.çünkü güçlü olmalıyız.birbirimizden güç almalıyız.
ailelerle keşke paylaşmasaydınız.inan biz hiç kimseye söylemedik.sadece benim kız kardeşim ve eşimin erkek kardeşi biliyor.onlarda bz bişey söylemedikçe sormuyorlar konuyu bile açmıyorlar.kimseyede söylememe kararı aldık.inan tüp bebek yapılsa bile söylemeyi düşünmüyorum.
senin işin biraz daha zor.ama sakin ol.bol bol dua et.herşey allahtan.kimsenin ne dediğine aldırma.daha yeni evlisiniz ama yinede çok vakit kaybetmeyin.
haftaya gidelim doktora hemen yazıcam gelişmeleri.istanbulda da bi doktor buldum.eşim nerde kim var dersen gidelim diyor allahtan.ben sonuçları onada mail atıcam.belki onada gideriz bi.bakalım artık.
ALLAHA EMANET OL.SIKMA CANINI.EŞİNİ ANLAMAYA ÇALIŞ.TABİKİ O DA SENİ.GÜÇLÜ OLUN.....
varikosel oldugundan dolayı sürekli sperm sonucu değişiyor...bizde 5 milyon 3 milyon 500 ml.. 13 milyon en son da bugun yptı 1 milyon...doktor en fazla 6 7 milyon olur diyor..ama daha da yükseleceğini biliyorum çünkü 1 yıldır varikosel i araştırıyorum...1 milyondan 20 mlyona çıkan da var ....yeter ki sabırla bklemesini bilelim...bizde bayram dan sonra kısmet olursa ameliyatı yapmayı düşünüyorz..ama doktor vairkosel den sonra ancak tüp bebek olur demiş..nasıp rabbim hayırlı ile istiyen herkese ve bizlere bebek nasıp edr inş..
ben eşimde varikosel ameliyatı oldu çift taraflıydı onun ve ameliyat olmadan önce 10,9ken ameliyattan sonra 56 milyona çıktı bence önce ameliyat sonra devamı için tekrar düşünün allah büyüktür. biz ilaç kullandık eşim 3 ay proxeed plus kullandı değerleri artmasaydı 3 ay daha kullanacaktı ama doktora gittik ve gerek yok dedi. bizde artık hayırlısıyla bebiş haberini bekliyoruz.
canım ya işte böyle olmuyor ki bizde ne güzel anlatmışsın maşallah.
ama benim eşim bir garip doktora beraber gidiyoruz ben kapıda bekliyorum o konuşuyor ne gerekiyorsa yapıyor, anlayacağın beni bırak konuşturtmayı doktorla kendisi bile çat pat anlatıp geçiştiriyor sana ne ben hallediyorum işte sen rahat ol diyor ama olmuyor. bana asla doktoru arattırmaz kavga çıkarır artık kavga etmeye tahammülüm kalmadı. ara diyorum ararım diyor dun yarın arıcam dedı bugun de cumartesi ararım dıyornapıcam ben bılmıyorum ..
nasıl olsa ameliyat şimdi hemen olmicam o yuzden sonra ararım diyor.
ben burda konuşuyorum araştırıyorum ona bile sinirleniyor yeter dakka başı kafanı karıştırıyorsun diye.
benim doktorum bile geç kalmayın eşin hemen ameliyat olsun diyor. bizim ki bu hafta olmaz obur hafta olmaz öbür ay olurum diyor.
bu arada sadece eşim ve ben biliyoruz hiç kimseye solemedık, o yuzden herkes benim sorunlu olduğumu cocugum olmadığını sanıyor.
git diyorum yapılacak birşey varsa yapalım diyorum dur ne bu acelen diyor ..
bizimkinden doktor hç kromozom testi bile istemedi hormonları normalmiş. uff ya ben aytun beye de yazdım burdan eşime oraya gidelim diyorum tutturmuş medicana ya gidip duruyor.
siz istanbulda nereyi buldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?