• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
h.bulduk canım bizim tahlilde total sayı 7 milyon Hareketlilik %13 Morfoloji 1
bize dediği ameliyat olursanız başarı oranı düşüktür önce alternatif yolları deneyin belli bir süre yüüksel me yakalıyamassanız tekrar gelin denildi. bizde bilmiyoruz nasıl yol takip edeceğimizi.

alternatif yollar hangieri oluyorr.. şimdi bizde 1 varikosel vardı...2 değerlerimiz düşüktü..1 . altattık yani variskoeten kurtulduk..değrler varisoele bağlı mı değil mi bilemeyiz tabi 1 ay sonra testte görecez..vaiksoselden dolayı ise yükselecektir değilsede onunda çaresine bakacaz...yani bizim şimsi önünümzde sadece değerlerimiz yüksseltmek kaaldı... ne zmandan beri çocuk istiyorsunzz...varikosel ameliyatı çocuk için olmaa bile ilerde ağrılara sebeb oluyor ..o zamn tekrar önerecekler..siz şimdi olmazsanız blki sadece zamn kaybı olaccak siz...önce ameliyaat olun sonra da ilaaç kür falan denersinzi..hngi şehirdesin..

h.bulduk canım bizim tahlilde total sayı 7 milyon Hareketlilik %13 Morfoloji 1
bize dediği ameliyat olursanız başarı oranı düşüktür önce alternatif yolları deneyin belli bir süre yüüksel me yakalıyamassanız tekrar gelin denildi. bizde bilmiyoruz nasıl yol takip edeceğimizi.

canım ilk önce değerlerin düşüş sebebi araştırılır en az 3 kere spermiyogram testi yaparak, daha sonra el ile muayene de varikosel teşhis edilir ve üstüne çocuğunuz olmuyorsa uzun süredir o zaman kesin ameliyat...biz alternatif yolları denedik de ne oldu 3 ay boşuna bekledik kür ilaç ne varsa hepsini yaptık 3 ay sonra değerlerimiz de 1 sayı bile oynama olmadı...sadece boşuna masraf ve zaman kaybettik...varikol varsa ilk önce ondan kurtulmanın yollarına bakın ondan sonra alternatif yolları deneyin...

Canim tamam incir ceviz iyi ama kirmizi eti azaltacagiz yazmissin bende tam tersi diye biliyorum.Kirmizi et protein icerdigi icin sperm yapiminda cok etkili yesilliklerde oyle herseyden bol bol yiceksin dedi esime beslenme uyku cok onemli streste olmucaksin stresten uzak durcaksin dedi eti daha da cogaltman lazim bence yada ben yanlis biliyorum size doktor mu dedi azaltin diye.Brokoli hem kadinlar hem erkekler icinde cok iyi bol bol yiyin hele ki marul yada karisik salata yaptiginizda koyun icine kucuk kucuk pincikleyin erkeklerde spem kadinlarinda yumurtaliklarina iyi geliyomus diye duydum cunku icinde bol miktarda demir var

canım benim eşim neredeyse etsiz yemek yemez durumdaydı doktor et miktarını azaltın dedi hafta da bir kere normal dedi sebebi de et de bulunan doymuş yağlar damar sertliğine neden oluyormuş.. şimdi yaparken de mümkün olduğunca yağlarından tamamen sıyırarak yapıyorum..

ya kızlar benim adet gecikti bugün 6. gün oldu hala bişey yok dün doktor ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan verdim sonucu ben aldım doktora göstermedim sonucu 0,02 çıktı yani yok demi o zaman niye hala adet olmuyorum yaa gelmedikce de kana rağmen ümitleniyorum ben belki erkendi kanda çıkmadı diye püüüffffff:50::50:

ya kızlar benim adet gecikti bugün 6. gün oldu hala bişey yok dün doktor ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan verdim sonucu ben aldım doktora göstermedim sonucu 0,02 çıktı yani yok demi o zaman niye hala adet olmuyorum yaa gelmedikce de kana rağmen ümitleniyorum ben belki erkendi kanda çıkmadı diye püüüffffff:50::50:

Canim bol dana eti yesin esin.. benimde bu surecte stresten 7 gun geciktigi oluyordu.. rahat olmaya calis canim..

Canim bol dana eti yesin esin.. benimde bu surecte stresten 7 gun geciktigi oluyordu.. rahat olmaya calis canim..

yaa bu stres belasında nasıl kurtulacağız ne zaman stres bitecekte bebek gelecek inşallah çok kalmamıştır kavuşmaya

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.

Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.

çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.

İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.

bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.

eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.

bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...

ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.

hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.

çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.

eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.

ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.

canım Allah yardımcnız olsun
eşimde ameliyat olacak hakkımızda hayırlı olan olsun

arkadaşlar nasılsınız
haber vermek istedim eşmin ameliyat günü çarşamba
dua edin lütfen bizim için

canım çok geçmiş.nerde kime ameliyat oluyorsunuz?

seni çok tanımıyorum biraz bahsedebilirimisin?

canım anakarada oluyoruz keçiörende bir hastane
doktorla eşim görüştü bende tam bilmiyorum
kuzenim doktorda onun arkadaşı işte
bende seni çok tanımıyorum ama tanışırız canım

canım benim eşim neredeyse etsiz yemek yemez durumdaydı doktor et miktarını azaltın dedi hafta da bir kere normal dedi sebebi de et de bulunan doymuş yağlar damar sertliğine neden oluyormuş.. şimdi yaparken de mümkün olduğunca yağlarından tamamen sıyırarak yapıyorum..

Anladim canim bak mantikli geldi simdi

canım anakarada oluyoruz keçiörende bir hastane
doktorla eşim görüştü bende tam bilmiyorum
kuzenim doktorda onun arkadaşı işte
bende seni çok tanımıyorum ama tanışırız canım[/B]

aaa hayırlısı demek ameliyat olacak eşin.doktorunuz kim acaba?teşhisi kim koydu?
haftaya gidicez bizde doktora.hormon sonuçlarımız çıktı.kromozon analizini bekliyoruz.haftaya hepsini birlikte değerlendircek hoca.ameliyat derse diye korkuyorum.
ameliyatta bol sanş, rabbim yardım etsinn....

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

merhaba canımm..RABBİM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...HAKKINIZDA HAYIRLISI ..DUALRIMDASIN...TEDİRGİN OLMANA GEREK BASIT BİR AMELİYAT İNŞALLAH HİÇ XORLANMADAN ATLATIRSINZ...

kızlar ınanamıyorum eşim bugun amelıyat oluyor cok garip hissediyorum sevınmek degıl uzulmekte degıl cok baska bısey stres yapıyorum uyuyamadım nolur dua edin bırden gelıstı rabbım yardımız olsun. yapmam gereken ne atladıgımz bısey olmasın ..bıde bı gece yatmaya gerek varmı esiniz durumu nasıldı 1 saatlık yolu cekebılırmı ozel aracla

Back
X