- Konu Sahibi delinefsim
-
tatlım doktor değilim ama 2 yılda bu konuda çok tecrübe edindim...sizin değerleriniz kötü değil gerçekten ama varikosel olduğu için olan değerleriniz bozuk şekilli o yüzden hamile kalamıyoruz maalesef ama ameliyat olunca bu değerler hala devam etse bile spermler düzelecek.. düşün ameliyattan önce spermler şöyle oluyor geneli birinin başı kopuk birinin kuyruğu kopuk birinin yön duygusu yok falan filan derken bu şekilde spermler nasıl dölleme yapsın???ama ameliyattan sonra başı kopuk.kuyruğu kopuk spermler düzgün sperm oluyor....anladım canım biz daha yeni başladık tedaviye
doktor ne dediyse inanıyoruz işte
ileri hareketli yüzde 15 canım yavaş yüzde 25 hareketsiz yüzde 40
mlm de sperm sayısı 25 milyon
bu şartlarda normal yolla olmaz dedi işte
eşimde başka doktora göründü
onlarda varikoselden ameliyat olması konusunda hemfikir oldular
Tatlim zaten varikosel varsa mutlaka ameliyat sart.. onu aradan cikarin.. bizim ameliyattan onceki sonuclara bi bak.. bizde hiz ve sayiyi cok etkilemisi ameliyattan sonra cok sukur artti.. sayi ve hizin biraz bile yukselse dogal yoldan cok erken hamile kalabirsin.. morfolojiniz gercekten sinirin ustunde..
tatlım doktor değilim ama 2 yılda bu konuda çok tecrübe edindim...sizin değerleriniz kötü değil gerçekten ama varikosel olduğu için olan değerleriniz bozuk şekilli o yüzden hamile kalamıyoruz maalesef ama ameliyat olunca bu değerler hala devam etse bile spermler düzelecek.. düşün ameliyattan önce spermler şöyle oluyor geneli birinin başı kopuk birinin kuyruğu kopuk birinin yön duygusu yok falan filan derken bu şekilde spermler nasıl döllenme yapsın???ama ameliyattan sonra başı kopuk.kuyruğu kopuk spermler düzgün sperm oluyor....
anladım canım kusura bakma demin muhalefet etmek için öyle demedim cidden öyle demişti doktor
eşimde çok üzüldü benimki çok düşük diye
ama içimi rahatlattın biraz
evet canım haklı olabilirsin
ne bileyim dedi doktor gebelik şansın yok gibi bişey diye bana
eşimde çok düşük dedi nasıl düzelcek diye günlerdir çok üzüldü
kusura bakmayın sert çıkmak istemedim sadece son derece gerginim
birde yeni öğreniyor olmak geriyor insanı
yok canım ne kusuru ,hepimiz gerginiz bizi bizden başkası anlamıyor. .içini ferah tut bu konuda allahım ol demesi yeter,inş ameliyatın mükafatını alır, fazla beklemeden bebeğinize kavuşursunuz....
Tatlim ne kusuru..bizde rahat etmen icin acikliyoruz. Morfolojin zaten yeterli.. bize hizbiraz daha artsin olacak dedi dr. Sizinle ayni hizimiz su an..
canım cok iyi durumdasınız.. biz nerelerden geldik ve diger arkadaslar da bunun ıcın ugrasıyor.. hıc merak etmeyin degerleriniz alt sınıra yakın ama sınırın ustunde. esınde sende moralinizi bozmayın ameliyattan kısa bı sure sonra hamıle kalırsın.. :))
Arkadaşlar yazdıklarınıza baktığımda çok tecrubeli olduğunuz görülüyor bizde yeni öğrendik varikosel olduğunu bizim tahlillde morfoloji %1 yazıyor eşimde ameliyat olmaktan korkuyor doktorda ameliyatı size önermiyorum deyince şaşırdım ne yapacağımı alternatif yol arıyorum bilmiyorum buradaki bazı arkadaşlar gibi yıllarca bizdemi uğraşacağız
Arkadaşlar yazdıklarınıza baktığımda çok tecrubeli olduğunuz görülüyor bizde yeni öğrendik varikosel olduğunu bizim tahlillde morfoloji %1 yazıyor eşimde ameliyat olmaktan korkuyor doktorda ameliyatı size önermiyorum deyince şaşırdım ne yapacağımı alternatif yol arıyorum bilmiyorum buradaki bazı arkadaşlar gibi yıllarca bizdemi uğraşacağız
canım ameliyat tarihini yazar mısın seni de listeye ekliyelim..
Canim diger degerleriniz nasil?
tatlım doktor değilim ama 2 yılda bu konuda çok tecrübe edindim...sizin değerleriniz kötü değil gerçekten ama varikosel olduğu için olan değerleriniz bozuk şekilli o yüzden hamile kalamıyoruz maalesef ama ameliyat olunca bu değerler hala devam etse bile spermler düzelecek.. düşün ameliyattan önce spermler şöyle oluyor geneli birinin başı kopuk birinin kuyruğu kopuk birinin yön duygusu yok falan filan derken bu şekilde spermler nasıl dölleme yapsın???ama ameliyattan sonra başı kopuk.kuyruğu kopuk spermler düzgün sperm oluyor....
canım bizimde morfoloji 1 di ameliyt oldu 2 ye çıktı yani çok değişmiyor bence değerler tek çare tüpbebek sanırım ben bu ay aşılama yaptrcam bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun canım anlamıyorum nasıl bukadar tutarsız oluyor ameliyat olanlara baktığımda şikayet sanki daha fazla gibi geldi bana bizede dr ameliyat bu yüzdenmi önermedi acaba
günaydın canmmm..takma kafanı kaynannı diyecem ama insan ister istemez takıyor işte...eşin ameliyat olunca bırakmayı daha doğrusu ara vermeyi düşünmez mi...aman allahtan benım kaynanam da sıgaraya karşı ... aman herkesi birbiryle kıyaslamaları yok mu sanki bünyee aynı ..sanki sağlık aynı.... sigara her şeye kötü...ki biz yok kalbine kötü bırksın demiyoruz ki herkeste kalp var desinler.....çocuk için kötü diyoruzz bir süreç boyu ismesnler yeter...sonraa ne kadr içseler de umrumuzd deği...bizimki sigarayı bıraktığımı sanma değlrle düzelmezse içerim...ya da çocuk olunca içerim...bde çocuk olsunda ne kdr içersen iç diyorum..
neden evlendin diyee kendi kndine eziyet etme...bn de evlendim 3 yıl olacak o soruyu kendime sora sora şimdi sıkıntım sürekli mideme vuruyor..doktora gittim sinir hapı verdi sıkıntını alır dedi..uyuşturup bırakıyor kolumu kıpırdatanıyorum içince ...o adet günü yok mu...bn 1 hafta kala kndimle savaşıyorum sanki...olursan üzlmee kısmet bu y değilmiş demek ki... ALLAHIMMM SESİMİZİ DUYARDAAA BU SIKINTILI GÜNLERİ ATLATIR İNŞALLAH...
üzülme canım. benimde eşimin annesi oğlunda bir şey çıkacak diye aklı çıktı.bana diyor ki ''çok ilaç kullanıyorsun sende kist yapmıştır,senin muayenelerin ne ki erkeklerin ki daha zor,oğlum hassatır üzülür,alt tarafı alttan ultrason bakarlar sana.''. sonra özel hastaneden sipermiogram sonuçlarını almayı bekliyorduk, bana dedi ki ''sonucu kötü çıkarsa ben asla inanmam güvenmem hastanelere, benim oğlumda hiç bir şey yok'' dedi.''çocuğum üzülmesin ben üzülürüm onun yerine'' dedi. o kadar incindim ki anlatamam. ben de bir insan evladıyım dedim içimden. onun annesi her şeyde yanımızda ona destekti ama ben hep tek başıma hissediyordum kendimi.
diyorum ki Rabbim hepimiz bir insandan geldik dünyaya. neden evladı yerine koyup büyüklük edemiyorlar. ben eşimin sonucu çok iyi olmasa bile kayınvalideme oğlunun sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyledim.
canım çok iyi artış olmuş bence allah korusun değerleriniz düşebilirdi biliyorsun ki % 5 lik bi ihtimaldi...inş bu şekilde kat kat katlanarak artar değleriniz tabii bizimkisi de...
Merhaba canım;
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim.Yazdıklarını okuyunca dayanamadım resmen. :) Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum bende.Geçen yıl olumsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu beklemedeyiz.Tabi eşimin ailesi ameliyattan habersiz.Geçen yıl yaşadığım hamilelikten beri kayınvalidem sürekli benim kusurumu arıyor.Sürekli soruyor sende şu olmasın bu olmasın diye.Yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı diyorum ama yok sürekli beni doktora götürme derdinde yalan söylüyorum ya.En son eşimin testlerinde düşüklük olduğundan falan bahsetmeye başladık hani belki beni rahat bırakır diye ama hiç etkilenmedi çünkü inanmıyor.Tabi ben sorunlu ve hasta olabilirim ama onun biricik evladının sorunu olamaz.Kesinlikle kondurmuyor üzülmesin diye aklı çıkıyor nasıl olsa ben üzülsem sorun olmaz.Ya yazsam neler çıkar yazarken bile yaşıyorum sanki cümleler kopuk oluyor yazamıyorum.Diyeceğim yani seni çok iyi anlıyorum canım.Aslında bende çok iyi cevap veririm ama eşim incinsin istemiyorum zira pek sevgili kayınvalidem kırılmasın diye uğraştığı oğlunu en mahremimize soktuğu burnunla fazlasıyla kırıyor.Allah herkese inşallah gönlündekini nasip etsin.Rabbimden şifa diliyorum tüm bekleyenlere...
bütün tahlilimi yazayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?