Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım doktor değilim ama 2 yılda bu konuda çok tecrübe edindim...sizin değerleriniz kötü değil gerçekten ama varikosel olduğu için olan değerleriniz bozuk şekilli o yüzden hamile kalamıyoruz maalesef ama ameliyat olunca bu değerler hala devam etse bile spermler düzelecek.. düşün ameliyattan önce spermler şöyle oluyor geneli birinin başı kopuk birinin kuyruğu kopuk birinin yön duygusu yok falan filan derken bu şekilde spermler nasıl dölleme yapsın???ama ameliyattan sonra başı kopuk.kuyruğu kopuk spermler düzgün sperm oluyor....

Son düzenleme:

anladım canım kusura bakma demin muhalefet etmek için öyle demedim cidden öyle demişti doktor
eşimde çok üzüldü benimki çok düşük diye
ama içimi rahatlattın biraz

evet canım haklı olabilirsin
ne bileyim dedi doktor gebelik şansın yok gibi bişey diye bana
eşimde çok düşük dedi nasıl düzelcek diye günlerdir çok üzüldü
kusura bakmayın sert çıkmak istemedim sadece son derece gerginim
birde yeni öğreniyor olmak geriyor insanı

anladım canım kusura bakma demin muhalefet etmek için öyle demedim cidden öyle demişti doktor
eşimde çok üzüldü benimki çok düşük diye
ama içimi rahatlattın biraz

Tatlim ne kusuru..bizde rahat etmen icin acikliyoruz. Morfolojin zaten yeterli.. bize hizbiraz daha artsin olacak dedi dr. Sizinle ayni hizimiz su an..

yok canım ne kusuru ,hepimiz gerginiz bizi bizden başkası anlamıyor. .içini ferah tut bu konuda allahım ol demesi yeter,inş ameliyatın mükafatını alır, fazla beklemeden bebeğinize kavuşursunuz....

yok canım ne kusuru ,hepimiz gerginiz bizi bizden başkası anlamıyor. .içini ferah tut bu konuda allahım ol demesi yeter,inş ameliyatın mükafatını alır, fazla beklemeden bebeğinize kavuşursunuz....

çok sağol canım ya
cidden son günlerde eşimde bende gerginiz
uzun zamandır evliyiz ama ancak kısmet oldu işte tedaviye başlamak
tekrar çok sağolun bilgiler için

Tatlim ne kusuru..bizde rahat etmen icin acikliyoruz. Morfolojin zaten yeterli.. bize hizbiraz daha artsin olacak dedi dr. Sizinle ayni hizimiz su an..

anladım canım hayırlısı artık
eşim çok bozdu morali
o yüzden bu söylediklerinizi ona nalatıcam tekrar teşekkürler

canım cok iyi durumdasınız.. biz nerelerden geldik ve diger arkadaslar da bunun ıcın ugrasıyor.. hıc merak etmeyin degerleriniz alt sınıra yakın ama sınırın ustunde. esınde sende moralinizi bozmayın ameliyattan kısa bı sure sonra hamıle kalırsın.. :))

Arkadaşlar yazdıklarınıza baktığımda çok tecrubeli olduğunuz görülüyor bizde yeni öğrendik varikosel olduğunu bizim tahlillde morfoloji %1 yazıyor eşimde ameliyat olmaktan korkuyor doktorda ameliyatı size önermiyorum deyince şaşırdım ne yapacağımı alternatif yol arıyorum bilmiyorum buradaki bazı arkadaşlar gibi yıllarca bizdemi uğraşacağız

Canim gecmis olsun.. eger varikosel varsa mutlaka ameliyat yapilmalidir.. esim 6 ay once ameliyat oldu ve takviyelerle normale dondu sperm sonuclari. Ameliyati geciktirmezseniz sonuca cok erken ulasabilirsin canim.. ameliyat dedigimize bakma esim 20 da cikti hemen kendine geldi ve 2 saat sonra eve donduk. Kucuk bi operasyon sadece 2 gun sonrada normal hayatina geri dondu canim..

Canim diger degerleriniz nasil?

Esra değerler bizmde böyle aynı.. dktor sayı 25 mlyon olduğu için aşılama denenebilir dedi o da olmazsa tüpbebek işte

canım bizimde morfoloji 1 di ameliyt oldu 2 ye çıktı yani çok değişmiyor bence değerler tek çare tüpbebek sanırım ben bu ay aşılama yaptrcam bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun canım anlamıyorum nasıl bukadar tutarsız oluyor ameliyat olanlara baktığımda şikayet sanki daha fazla gibi geldi bana bizede dr ameliyat bu yüzdenmi önermedi acaba

Aynen icmesin yesin hatta o derece umurum da degil sigara icip icmedigi sonucta ama cocuk olduktan sonrra umurumda degil.Canim uzuldum sana da tamam bende senin gibi cok takan bi yapim var stres oldum mu mideme vurur yemek yiyemem yesem bile cikaririm stresten ama artik hic ruhsuz gibiyim belki de asil ben depresyona girdim.Zirt pirt aglardim aglamiyorum bile artik bosver tas kalpli olmak lazim bu dunyada,cunku hep oyle insanlar kazaniyor

Inanmayipta benim yalan borcum mu var sana git oglunla konus ozaman de sende ben sabredemem sahsen zaten bu konuda cok hassasim ozellikle kaynanam damarima basmasin bir zahmet.Niye sinir bozucu konusuyor dahaa da destek olacagina birde zeytinyagigibi bunlarin topu da uste cikmaya calisiyolar ne demisler kaynanayi napmali kaynar kazana atmali yandim allah dedikce altina odunu atmali diye bosuna dememisler.Banada cogu zaman oglusuma birsey demiyosun dimi uzmuyorsun dimi diyo merak etme oglunu ben senden daha cok dusunuyorum diyorum icimden.Basina kakmicakmisin sanki bisey dedigim varmis gibi boyle konustukca ben kopek gormus kedi gibi tuylerim kalkiyo sinirden
Asil boyle konustugu zamanlar iyice soguyorum kendisinden sogutuyor..Sen niye kendini atesin altina atiyorsun ki gercegi soyle sonrada dicekki oglumda bisey yok olsa bile okadar degil demekki sorun gelin dicek.Bilsinler vallahi bende sorun olsaydi da oyle koruyup savunacak miydi beni yada senin kaynanan seni HAYYIIIRR oyuzden kaynanamin ne dusundugu umurumda degil sorunun kimden oldugunu bilsin basima kalkmasin bebek bebek diye yeter

canım çok iyi artış olmuş bence allah korusun değerleriniz düşebilirdi biliyorsun ki % 5 lik bi ihtimaldi...inş bu şekilde kat kat katlanarak artar değleriniz tabii bizimkisi de...

Jongulim ya hosgeldincok uzuldum valla gecen gun olaydan sonra ciktim birdaha da acmadim o gunden sonra ilk defa aciyorum.Topikte kapatildi egleniyorduk biraz bu arada benim bat gelmedi daha senin geldi mi yada biliyomusun yeni topik acacaklar mi

Biz el kiziyizya canin ciksin kimin umurunda uzulmussun bisey olmus.Kendilerine toz kondurmazlar.Allahtan benimki sustu artik bazen de en ufak bisey olsun ayy yoksa hamilemisin diyo ikide bir gecen sinir oldum zaten hassas donemimdeyim anlayan yok yine ayni yapti dalgami geciyorsun ya dedim sanki sorunumuzu bilmiormusun dedim okadar da ciddi demedim ama boyle soyledim,EE Allah vercek dimi bunu diyo bende oyle tabi benimde istegim o ama herseyde ortada dedim.Degerleri berbat olduu halde yinede toz kondurmak istemiyor halen.Bende iyi oturtuyorum ama o oyle yaptikca,dayanamiyorum kizlar napim kotu gelin flan demeyin karsimdakiler kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…