Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla canım niye 28 saat sonra yaptığını bilmiyorum optimistinki de 34 saat sonra oldu transferi doktordan doktora değişiyor.sizin değerlerde iyiymiş canım kısmet dediğin gibi allah isteyecek ilk önce biz ne yaparsak yapalım. doktor ilişki için tranferin olduğu gün dinlen ertesi gün ilişki dedi gün aşırı dedi canım. senin doktorun nasıl dedi canım? bu tutmazsa iğneli aşılamaya geçeriz artık...çatlama iğnen ovitrella mıydı?[/QUOTE]

Benimki 36 saat sonra olmuştu,aşılama günü dinlen 3gün boyunca hergün ilişki dedi,evet ovitrella idi iğneyi yapınca ben çok kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü,bide aşılama yapıldıktan sonra ancak yarım saat dayanabildim çünkü çok sıkışmıştım zaten 20dk sonra kalkabilirsin demişlerdi,drçilaç vs yazdı mı sana,sen ne yaptın farklı olarak?

valla canım niye 28 saat sonra yaptığını bilmiyorum optimistinki de 34 saat sonra oldu transferi doktordan doktora değişiyor.sizin değerlerde iyiymiş canım kısmet dediğin gibi allah isteyecek ilk önce biz ne yaparsak yapalım. doktor ilişki için tranferin olduğu gün dinlen ertesi gün ilişki dedi gün aşırı dedi canım. senin doktorun nasıl dedi canım? bu tutmazsa iğneli aşılamaya geçeriz artık...çatlama iğnen ovitrella mıydı?

Benimki 36 saat sonra olmuştu,aşılama günü dinlen 3gün boyunca hergün ilişki dedi,evet ovitrella idi iğneyi yapınca ben çok kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü,bide aşılama yapıldıktan sonra ancak yarım saat dayanabildim çünkü çok sıkışmıştım zaten 20dk sonra kalkabilirsin demişlerdi,drçilaç vs yazdı mı sana,sen ne yaptın farklı olarak?[/QUOTE]

Ben yarım saat yattım canım 2 saat kadar tuvalete çıkmadım dayandım yani.ilac vermedi canım ananas yiyorum progestan gibi etkisi varmış tutunmayi Sağlıyor mus değişik olarak onu yapıyorum gün aşırı ilişki oluyor birde.benim çatlama ignem prengly hiç ağrım olmadı canım bakalım artık tutmazsa birdaha bir daha olmazsa tüpe geçeriz

Iyiyim canım arada sol tarafıma ağrı giriyor. geçen ay günde 2 klomen kullanmıştım 5 olmuştu bu ay günde 1 tane içtim 3 tane oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu canım. Geçen ay aşılama olduğun zaman yıkama sonrası hareket ve ml deki sayı kaçtı canım. Bizim % 80 hareket ml de sayı 40 toplam 80 milyon la transfer oldu
Canım senin aşılaman oldumu ne zaman oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm arkadaşlar benim eşimde de varikosel varmış yeni öğrendik spermiogram da her saha da 7-8 lökosit, 2-3 eritrosit yazıyo bi de nadiren hareketsiz sperma görüldü yazıyo. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu durumun sebebi varikosel mi acaba nadiren hareketsiz sperma neyi ifade eder :2:

Slm arkadaşlar benim eşimde de varikosel varmış yeni öğrendik spermiogram da her saha da 7-8 lökosit, 2-3 eritrosit yazıyo bi de nadiren hareketsiz sperma görüldü yazıyo. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu durumun sebebi varikosel mi acaba nadiren hareketsiz sperma neyi ifade eder :2:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Nadiren hareketsiz durum varıkosel kaynaklı olabilir canım bizimde ameliyat öncesi hareketsiz oluyordu. Ameliyat tarihi belli mi karar verdiniz mo canım? sayınız,ileri hareketli kaç canım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Nadiren hareketsiz durum varıkosel kaynaklı olabilir canım bizimde ameliyat öncesi hareketsiz oluyordu. Ameliyat tarihi belli mi karar verdiniz mo canım? sayınız,ileri hareketli kaç canım

canım daha hiç bişey belli değil bu testte hiç sperm görünmüyor sayı falan hiç bişey yazmıyor sadece en sona nadiren hareketsiz sperma görüldü yazıyo çarşamba günü randövu aldık ameliyatı hemen istiyoruz ama spermin olmaması korkutuyo bizi:(

canım daha hiç bişey belli değil bu testte hiç sperm görünmüyor sayı falan hiç bişey yazmıyor sadece en sona nadiren hareketsiz sperma görüldü yazıyo çarşamba günü randövu aldık ameliyatı hemen istiyoruz ama spermin olmaması korkutuyo bizi:(

O zaman canım en az 3 kere spermiyogram testi yaptırın tatlım daha sonra o 2 3 testi karşılaştırın doktorda karşılaştırır zaten spermler inişli çıkışlı ise ve el ile muayenede varıkosel varsa o zaman dr.ameliyat der zaten bence hiç beklemeden ameliyat olun 2 3 milyon sperm olup ameliyat sonrası 30 milyonlara kadar çıkan sonuçlar gördük

muayene ve ultrasonda varikosel teşhisi kondu. özel bi hastaneye gitmiştik hiç bi açıklama yapmadı 15 gün sonra tekrar test yaptırın dedi azosperm çıkmasından korkuyorum:( canım bu arada cevap verdiğin çok sağol :42:

merhaba arkadaslar..taa en bastan sayfaları okuyodum yazmak ıstedım tabı bu sayfaların hepsını okuyup bıtırıcem:)

gelelım bana,1,5 yıldır cocugumuz olmuyordu..benım kontrollerım tamam eşimde ürologa gıttı..elle muayene ettı doktor varıkosel var dedı..sperm testı ıstedı sonuc sıfır....testesteron 3,,71 çıktı...sonra tekrar sperm testı verdık odda sıfır cıktı..ürologumuz dogal yoldan cocugunuz olmaz..size yardımcı olamam dedı..umudumuz kolumuz kanadımız kırıldı....eşimde varıkosel var ve amelıyat yapalım demedı :( sıfır sperm...sizce ne yapmalıyız ne aşamalardan gecıcez...doktor arastırıyorum...inş umudumuz yeserecek...

muayene ve ultrasonda varikosel teşhisi kondu. özel bi hastaneye gitmiştik hiç bi açıklama yapmadı 15 gün sonra tekrar test yaptırın dedi azosperm çıkmasından korkuyorum:( canım bu arada cevap verdiğin çok sağol :42:

Inşallah azosperm çıkmaz mutlaka bir kaç doktora gidin ve en az 2 3 kere test verin belli olmuyor çünkü .

merhaba arkadaslar..taa en bastan sayfaları okuyodum yazmak ıstedım tabı bu sayfaların hepsını okuyup bıtırıcem:)

gelelım bana,1,5 yıldır cocugumuz olmuyordu..benım kontrollerım tamam eşimde ürologa gıttı..elle muayene ettı doktor varıkosel var dedı..sperm testı ıstedı sonuc sıfır....testesteron 3,,71 çıktı...sonra tekrar sperm testı verdık odda sıfır cıktı..ürologumuz dogal yoldan cocugunuz olmaz..size yardımcı olamam dedı..umudumuz kolumuz kanadımız kırıldı....eşimde varıkosel var ve amelıyat yapalım demedı :( sıfır sperm...sizce ne yapmalıyız ne aşamalardan gecıcez...doktor arastırıyorum...inş umudumuz yeserecek...

Tatlım geçmiş olsun farklı bir doktora gidin bence el ile muayenede varıkosel ciktiysa ameliyat olabilir. Azosperm topiginde sıfır sperm olup ameliyat sonrası çıkış olan kişiler var canım .umudunu kaybetme tatlım olmadıktan sonra bazen değerler bile fayda vermiyor bizim ameliyat öncesi bile doğal yolla ihtimali varmış ama 3 yıl oldu hala olmuyor

Kızlar galiba anne oluyorum bu ay tüp bebek yaptırdık ve yarın test günümdeyim bugün idrarda silik çizgiyi gördüm dua edin yarında güzel sonuçlar alayım

Kızlar galiba anne oluyorum bu ay tüp bebek yaptırdık ve yarın test günümdeyim bugün idrarda silik çizgiyi gördüm dua edin yarında güzel sonuçlar alayım

Kizz hhicc haber vermedunn..tup bebek yapiyorum diye...insalkh kan testinde pozitif cikar..kac guunluk embrio yeerleestirsim..kac embrio..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım geçmiş olsun farklı bir doktora gidin bence el ile muayenede varıkosel ciktiysa ameliyat olabilir. Azosperm topiginde sıfır sperm olup ameliyat sonrası çıkış olan kişiler var canım .umudunu kaybetme tatlım olmadıktan sonra bazen değerler bile fayda vermiyor bizim ameliyat öncesi bile doğal yolla ihtimali varmış ama 3 yıl oldu hala olmuyor

ayy kafam cok karısık canım birisine iyi gelen doktor baskasına kötü gelıyo kıme neye guvenecegımı sasırdım..hayırlısı artık

Aşk olsun hiç haberimiz yok ne güzel canım çok sevindim hadi bu ay baya hamile haberi alacağız demek sırada delinefsim var

kızlar merhabalar ne zamandr gelemedım. teyze oldum:16:

bool bo l bebek kokusu cektım ıcıme oyle guzelkı

rabbım hepımıze nasıp eder ıns tez zamanda hayırlısı ıle.

asılama yaptıranlar neler yaptınız beklemeye gectınız mı nasılsınz?

cuma gunu adetı beklıyorum bakalım baslayacagm bende

Back
X