- Konu Sahibi delinefsim
- #7.701
valla canım niye 28 saat sonra yaptığını bilmiyorum optimistinki de 34 saat sonra oldu transferi doktordan doktora değişiyor.sizin değerlerde iyiymiş canım kısmet dediğin gibi allah isteyecek ilk önce biz ne yaparsak yapalım. doktor ilişki için tranferin olduğu gün dinlen ertesi gün ilişki dedi gün aşırı dedi canım. senin doktorun nasıl dedi canım? bu tutmazsa iğneli aşılamaya geçeriz artık...çatlama iğnen ovitrella mıydı?[/QUOTE]
Benimki 36 saat sonra olmuştu,aşılama günü dinlen 3gün boyunca hergün ilişki dedi,evet ovitrella idi iğneyi yapınca ben çok kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü,bide aşılama yapıldıktan sonra ancak yarım saat dayanabildim çünkü çok sıkışmıştım zaten 20dk sonra kalkabilirsin demişlerdi,drçilaç vs yazdı mı sana,sen ne yaptın farklı olarak?
Benimki 36 saat sonra olmuştu,aşılama günü dinlen 3gün boyunca hergün ilişki dedi,evet ovitrella idi iğneyi yapınca ben çok kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü,bide aşılama yapıldıktan sonra ancak yarım saat dayanabildim çünkü çok sıkışmıştım zaten 20dk sonra kalkabilirsin demişlerdi,drçilaç vs yazdı mı sana,sen ne yaptın farklı olarak?