- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
bende seni hatta varikosel ameliyatı olan herkesin sonuçlarını çok merak ediyorum ..umut oluyor çünkü...ne güzel eşin içiyor kür falan benki doktor vermeden bişey içmez..bi tek ballı süt içiyor...
anladım canım benim dediğim ameliyatla alakalı değil her erkek için geçerli olan bir şey daha sonra varikosel olabiliyormuş işte...benim eşim çok laptop kullanıyordu mesela..
hımmm anladım canım bize göre taze evli sayılırsın inşallah evladın gelirde sana arkadaş olur canım benim
anladım canım eşim soguktan çekinmez o yüzden bnim iş zor habire uyarmam gerekecek
yok içiyor allhtan...hani dedin ya hamile kalanlar uğramaz oldu diye.inşallah snde kalırsın da uğramazsınn :)
anladım canım evet eşimde laptop kullanıyor devamlı
işi bu zaten
canım eşim 12 yaşında filan çok ciddi bir romatizmal hastalık geçirmiş
ondan olduğu düşünülyor
anladım canım evet eşimde laptop kullanıyor devamlı
işi bu zaten
canım eşim 12 yaşında filan çok ciddi bir romatizmal hastalık geçirmiş
ondan olduğu düşünülyor
inş canım hepimiz hamile kalalım da keşke uğramayız buralara:))burası benim için önemli canım arada uğrarım artık
aynen burası sayensnide eşimi ameliyta ikna ettim.. :)
evet canım bende hep olumlu örnekleri okuttum bak hamile kalan çok var diye... Millet elini kollunu sallayarak bebek sahibi oluyor biz ameliyat olduk sırf bu yüzden allahın takdiri işte kim bilir tüplere kadar mı gidecek durumuz belli değil...
inşallah o kadr ileriye doğru gitmez...rabbim ibşallah en kısa zmanda bebek nasip edr...meryem suresi falan okudun mu..
okudum ama 41 gün mü ne her gün 1 kere okuyun diyorlar ben bi kaç kere okuyamadım düzenli yani...sen okuyor musun bu şekilde ?
bu arada kızlar eşleriniz sigara kullanıyor mu ?
genelde küçük yaşta ateşli hastalık geçirenlerde oluyor diyorlar ama bizimkinin varikoseli 3.5 yıl önce başlamış sizinkinin belli değil mi ne zaman başladığı??
bizimki de hep bilgisayar başında..biziki de küçükken kabakulak geçirmiş zaten kabakulakta spermelr düşebilir miş..
benim ki hiç hayatında sigara içmemiş ne sigara.. doktorların çoğu sigaraya bile bağlıyor bu durumu ama eşimin abisi fosur fosur sigara içiyor ikinci çocuğuna hamile eşi...
bu arada kızlar eşleriniz sigara kullanıyor mu ?
ewet ya bizimki geçirmiş doktorada götürmemişler...öyle evde kendi kendine geçmesine bklemişler..kaynanam elimizde ateşden ölecekti dedi...evet kabakulağı duymuştum hatta kaynanama sordum öyle geçirmedi dedi
işte romatizmal hastalık geçirmiş
canım eşim hiç farketmemiş ağrısı filanda yok
işte sperm testi yapınca anlaşıldı daha geçen hafta
ewet ya bizimki geçirmiş doktorada götürmemişler...öyle evde kendi kendine geçmesine bklemişler..kaynanam elimizde ateşden ölecekti dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?