• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ameliyat olcak mecbur yapcak bişey yok
10 yıla yakın zamandır evliyim ben ve bebeğimiz yok
eşimi doktora ancak ikna ettim 10 yıldır
31 yaşımdayım canım önümde çok uzun zamanlar kalmadı
nasip işi olur olmaz blemem ama elimizden gelenide yapmalıyız
senin eşin ne zaman oldu canım

haklısın canm .kısa bir süre değil..rabbim sabırlar versin..ama inşallah bekledğine deeğr bir ameliyat olur ve sonucunu alırsınz..eşim eylülde oldu... Yani 50 gün falan oluyor ameliyat ollalı...40 gün sonra test yapacaz...ameliyat tn 3 ay geçcince test yapılıyor..spermler ve deeğrler kndini anca 3 ay içinde yeniliyor..

hızınız ve morfolojınız de çok düşük değil şükür..0 larda olarlar var RABBİ YARDIM ETSİN İNŞ..inşALLAH CANIMM AMELİYATTAN SONRA İYİ HABERLERLE GELRİSİN BİZE...

ciddenmi caım ya sağol moral oldu
Allahım kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin hepimize nasip etsin
sen ne zamandır evlisin canım

haklısın canm .kısa bir süre değil..rabbim sabırlar versin..ama inşallah bekledğine deeğr bir ameliyat olur ve sonucunu alırsınz..eşim eylülde oldu... Yani 50 gün falan oluyor ameliyat ollalı...40 gün sonra test yapacaz...ameliyat tn 3 ay geçcince test yapılıyor..spermler ve deeğrler kndini anca 3 ay içinde yeniliyor..

hadi az kalmış canım
sıcak tut demiş eşime doktor canım ameliyattan sonra üşütürsen tekrarlar demiş
sizede dedilermi acaba böyle birşey

olr inşallah blki daha iysinde olur..dualrımdasın sen de dualrını eksik etme inş.

amin canım sizde benim dualarımdasınız

ciddenmi caım ya sağol moral oldu
allahım kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin hepimize nasip etsin
sen ne zamandır evlisin canım

hadi az kalmış canım
sıcak tut demiş eşime doktor canım ameliyattan sonra üşütürsen tekrarlar demiş
sizede dedilermi acaba böyle birşey

amin canım sizde benim dualarımdasınız

amin...yklaşık 3 yıldır evliyim..ilk gnden beri istiyoruzz..küçük bir ilçedeyim..tadıgım kimse yok yanımda inşallah rabbim nasip edr de kimsesiz kalmam burda...

Hayır sıcak tut faan demedi..ama bizimki zaten hep üşüyorum deidği için üstünü hep sıcak tutar...sağol canm..

canım yukarıdaki diğer arkadaşa gelişmeleri yazdım
dün sizden duyduklarımıda eşime anlattım hatta ancak
şekil bozukluğu çok zor düzelir diyenler var sence bu doğrumu
bazı arkadaşların yazılarını okudum çok moral bozucuydu
birde doktor eşime ameliyattan sonra 3 lü sistem ilaç tedavisi gerek demiş
biz onu anlamadık senin bir fikrin varmı bu konuda

canım zaten varikosel ameliyatı olanların çoğu şekil bozukluğundan oluyor bu kadar millet boşuna mı bıçak altına yatıyor madem düzelmiyorsa...bizim de şekil bozukluğu vardı,4 ay önce ameliyat olduk henüz test yaptırmadık ilk fırsata yaptıracağız o zaman paylaşacağım gelişmeleri zaten...bu arada 3 lü ilaç sistemini bende bilmiyorum açıkçası bende çok merak ettim pazartesi hastaneye gittiğiniz zaman sorsana bunu çok merak ettim...

canım zaten varikosel ameliyatı olanların çoğu şekil bozukluğundan oluyor bu kadar millet boşuna mı bıçak altına yatıyor madem düzelmiyorsa...bizim de şekil bozukluğu vardı,4 ay önce ameliyat olduk henüz test yaptırmadık ilk fırsata yaptıracağız o zaman paylaşacağım gelişmeleri zaten...bu arada 3 lü ilaç sistemini bende bilmiyorum açıkçası bende çok merak ettim pazartesi hastaneye gittiğiniz zaman sorsana bunu çok merak ettim...

canım siz ne zamn test yapacaksınızz..?

canım hiç moralını bozma...ewet blki zordur ama olması gerekiyorsa olacaktır merak etme...bizim hiç morfolojı mız nasıl haberimiz yok..sadece sayıya takılıyoruz ..çok düşük oldugu için.hızımız d düşük alsında :( ama ameliyat olduktan onra bir umut var içimizde .. .sizin hızınız nasıldı....3 lü sistem nasıl oluyor bilmiyorum..biz ameliyat olduktn sonra doktor kan aldı sadece iğneye gerek var mı diye..aldıktan sonra şimdilik gerek yok dedi bie ..tek bir hap verdi..

canım hiç sayıya takılmayın bizim sayımız 40 milyon normal değer aralığında o hiç belli olmuyor bence hız ve morfoloji çok daha önemli yani kaliteli olması...bizim hızımız çok düşük inş düzelir...allah eşlerimize şifa versin inş...

canım siz ne zamn test yapacaksınızz..?
ya canım inan meraktan ölüyorum ama eşimin işinden dolayı hastaneye gitmeye fırsatımız yok ilçede oturuyoruz ilçedeki ürolog gidince il e gitmek lazım fırsatımız yok bu aralar ama ilk fırsatı değerlendirip gideceğiz inş..eşine kür falan yapıyor musun canım??bu arada hamile kalanlar hiç uğramaz oldu buraya:))

canım hiç sayıya takılmayın bizim sayımız 40 milyon normal değer aralığında o hiç belli olmuyor bence hız ve morfoloji çok daha önemli yani kaliteli olması...bizim hızımız çok düşük inş düzelir...allah eşlerimize şifa versin inş...

öyle haklısın..da bzim yapılan testler nasıl testler bilmiyorum ayrıntılı yazılmıyorr..doktora hızı sorduk o da biraz düşük dedi..ama kötü demedi..morfolojı ağzından çıkmadı ya ...40 gün sonra testin ardından hepsini ayrıntılı sorarım inşallah gerek kalmz da ...amin..canımm ...

amin...yklaşık 3 yıldır evliyim..ilk gnden beri istiyoruzz..küçük bir ilçedeyim..tadıgım kimse yok yanımda inşallah rabbim nasip edr de kimsesiz kalmam burda...

Hayır sıcak tut faan demedi..ama bizimki zaten hep üşüyorum deidği için üstünü hep sıcak tutar...sağol canm..

hımmm anladım canım bize göre taze evli sayılırsın inşallah evladın gelirde sana arkadaş olur canım benim

anladım canım eşim soguktan çekinmez o yüzden bnim iş zor habire uyarmam gerekecek

öyle haklısın..da bzim yapılan testler nasıl testler bilmiyorum ayrıntılı yazılmıyorr..doktora hızı sorduk o da biraz düşük dedi..ama kötü demedi..morfolojı ağzından çıkmadı ya ...40 gün sonra testin ardından hepsini ayrıntılı sorarım inşallah gerek kalmz da ...amin..canımm ...

sizin test WHO kriterine göre mi yapıldı?? ileri hızlı hareketlilik falan filan hiç bir şey yazmıyor mu?

anladım canım haklısın birçok kişide var morfoloji sorunu
inşallah sonucunuz çok iyi çıkar
tamam canım doktora sorar sizede yazarım neymiş o üçlü sistem

hımmm anladım canım bize göre taze evli sayılırsın inşallah evladın gelirde sana arkadaş olur canım benim

anladım canım eşim soguktan çekinmez o yüzden bnim iş zor habire uyarmam gerekecek

sıcak tutma olayı ne ? eğer varikoselle alakalı bir şeyse tam tersine sıcak tutmamalı kaynar su ile banyo yapmamalı zaten çok sıcaklıktan spermlerin şekli bozuluyor...kesinlikle sıcak su banyosu, laptop falan o bölgeye temas etmemeli ....

anladım canım haklısın birçok kişide var morfoloji sorunu
inşallah sonucunuz çok iyi çıkar
tamam canım doktora sorar sizede yazarım neymiş o üçlü sistem

tamam canım allah yardımcınız olsun bu kadar yıl beklediğinizin sonucunu inş en kısa zamanda alırsınız...

ya canım inan meraktan ölüyorum ama eşimin işinden dolayı hastaneye gitmeye fırsatımız yok ilçede oturuyoruz ilçedeki ürolog gidince il e gitmek lazım fırsatımız yok bu aralar ama ilk fırsatı değerlendirip gideceğiz inş..eşine kür falan yapıyor musun canım??bu arada hamile kalanlar hiç uğramaz oldu buraya:))

haberlererini bekliyorum ve çok merak ediyorum..inşallah düzelmiştir..ewet keçi boynuzu kürü ve pekmezini veriyorum...bu akşm incir kürüne başlıyacam berabe yiyecez... Birde karkim k 9 bitkisel bir su var onu araştırıyorum ..sayıda ..hızda ve orfolojıde işe yarıyor..burdaki bitkiselcide bulunmuyor..netten sipariş etmeyi düşünüyorym..

sıcak tutma olayı ne ? eğer varikoselle alakalı bir şeyse tam tersine sıcak tutmamalı kaynar su ile banyo yapmamalı zaten çok sıcaklıktan spermlerin şekli bozuluyor...kesinlikle sıcak su banyosu, laptop falan o bölgeye temas etmemeli ....

canım ameliyat bölgesi üşütülmemeli demiş
eşim spora gidiyor onu filanda yasaklamış hatta

haberlererini bekliyorum ve çok merak ediyorum..inşallah düzelmiştir..ewet keçi boynuzu kürü ve pekmezini veriyorum...bu akşm incir kürüne başlıyacam berabe yiyecez... Birde karkim k 9 bitkisel bir su var onu araştırıyorum ..sayıda ..hızda ve orfolojıde işe yarıyor..burdaki bitkiselcide bulunmuyor..netten sipariş etmeyi düşünüyorym..

bende seni hatta varikosel ameliyatı olan herkesin sonuçlarını çok merak ediyorum ..umut oluyor çünkü...ne güzel eşin içiyor kür falan benki doktor vermeden bişey içmez..bi tek ballı süt içiyor...

sizin test who kriterine göre mi yapıldı?? Ileri hızlı hareketlilik falan filan hiç bir şey yazmıyor mu?

ewet who kriterlerine göre diyor: Ileri hareketli 9 ....% 32 yazıyor...yerinde hareketli 0......ileri hareketli 4yerinde hareketli %40 yazıyor...toplam ileri hareketli sperm 0,14 milyon yazıyor..vitalite hos testi * > % 58 canlı normal :pozitif...

canım ameliyat bölgesi üşütülmemeli demiş
eşim spora gidiyor onu filanda yasaklamış hatta

anladım canım benim dediğim ameliyatla alakalı değil her erkek için geçerli olan bir şey daha sonra varikosel olabiliyormuş işte...benim eşim çok laptop kullanıyordu mesela..

Back
X