Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benimki dibine kadar içiyor canım hemde yıllardır

benmki de içiyordu..hele gecelri netin başına oturnca çok içiyordu..ama ameliyat oldugundan beri içmiyor..söyledim içeceksen hiç boşuna ameliyat olup beni de kndini de umutlandırma dedim..şimdi de test yaptıgımda düzelme olmamışsa içecem iyor tekrar .

hay Allah ya unutamamış daha demekki

yok canım sakın içmesin daha 6 aya kadar artma olmayabilir...sizinki 3 ay olmuş olmayacak mı test yaptıracağınız zaman?

yok canım sakın içmesin daha 6 aya kadar artma olmayabilir...sizinki 3 ay olmuş olmayacak mı test yaptıracağınız zaman?
ewet 35 gün sonra 3 ay olacak...bn de dedim 6 aya kadr içme...içersen doktorlara faln göndermem..ilaç kür falan da yapmam...içersen olmasını istemiyorsun o zamn ..dedim ama bakacazz..

bizimkinde de yazılmıyor variksoel başlangıç tarihi diye..

ameliyat dosyası hazırlanıyor ya o zaman eşim sedyede beklerken dosyayı eline vermişlerdi o zaman dosyasını inceleyince okumuş canım ama hangi kağıtta yazıyor bilmiyorum ultrason kağıdımızı geri vermediler olsaydı bakardım...

hmm şimdi bnde 2 tane variskeol için çekilmiş ultrasyon ksğıdı var onlarda yazlmıyor. sonnucu su doktordaa ..orda yazr mı bilmem..

hmm şimdi bnde 2 tane variskeol için çekilmiş ultrasyon ksğıdı var onlarda yazlmıyor. sonnucu su doktordaa ..orda yazr mı bilmem..

bilmiyorum canım ama varikosel başlangıç diye yazıyormuş hatta ben çok şaşırdım ne zaman başladığı belli oluyor mu diye ama burada çok okudum yeni başlamış varikosel 2 yıl önce başlamış diye falan yorum yapanlar oluyordu...doktora gidince sorun olmazsa i

öyle yapayım..kaynanm hep siz evlendiğinde başlamıştır...haklı mı eğil mi öğreneym bakalımm ..

sakalllarım beyazladı diyor 50 gün içinde sigara içmiyor diye...bnde içersen bnm de saçlarım beyazlar diyorum senin ki 50 gün içindeo lmuş bnki 1 gn içinde olur diyorum :)

müptela demekki oda canım eşim gibi
napcaz bilmem benim eşim bırakmaz ya eminim
seninki yine iyi dayanmış

öyle yapayım..kaynanm hep siz evlendiğinde başlamıştır...haklı mı eğil mi öğreneym bakalımm ..

hiih Senin kaynana kendine toz kondurmak istemiyorda ondan evlendikten sonra olmustur diyo hepsinin huyu ayni bunlarin.Hakli olsa nolcak hem onca zaman duzgun bakamamis demekki.Yanlis hatirlamiyosam atesli hastalik gecirmis doktora goturmemisler dimi senin esindi.Kendi hatasini mi ort bas etmeye calisiyor tobe tobe yaaa.

Benim koca da resmen kocatiyor beni bu sigara konusunda icme degil somuruyor resmen bir de zayif zaten icince sigarada istah kesiyo az yiyiyo bol bol ye yemene beslenmene dikkat etmen lazim dedi doktor ama dinlemiyor.Bende aynisini diyorum sigarayla tamam cok alakasi yok ama sayiyi kaliteyi etkiliyorr zehir aliyosun sonucta vucuduna.Bi ara azaltir gibi oldu yine dinlemiyor ayni hesap ne zaman kavga etsem o bikac gun azaltiyor geri yine ayni basliyor.Senin gibi kac kere dedim madem istemiyosun ugrasmiyosan beni de bosuna ugrastirip yorma artik yoruldum diye.Ama afedersin k.cina takan yok

canm biz yalovada oturuyoryz ozel hastanede gtk doktora mıkrocerrahı ıle yapmıyo oyuzden vazgectk esım karalıydı gun gectıkce daha cekımser oluyo esım offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…