- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
benimki dibine kadar içiyor canım hemde yıllardır
sigara içmesinden olmaz bencede ama ameliyat olnaların tedavi süresince içmemesi gerekiyor..
sigara içmesinden olmaz bencede ama ameliyat olnaların tedavi süresince içmemesi gerekiyor..
benmki de içiyordu..hele gecelri netin başına oturnca çok içiyordu..ama ameliyat oldugundan beri içmiyor..söyledim içeceksen hiç boşuna ameliyat olup beni de kndini de umutlandırma dedim..şimdi de test yaptıgımda düzelme olmamışsa içecem iyor tekrar .
canım benim eşim de anlamamıştı zaten kağıdınız da varikosel başlangıç tarihi yazıyor olmalı...
benmki de içiyordu..hele gecelri netin başına oturnca çok içiyordu..ama ameliyat oldugundan beri içmiyor..söyledim içeceksen hiç boşuna ameliyat olup beni de kndini de umutlandırma dedim..şimdi de test yaptıgımda düzelme olmamışsa içecem iyor tekrar .
canım benim eşim de anlamamıştı zaten kağıdınız da varikosel başlangıç tarihi yazıyor olmalı...
yok yazmıyor canım öyle bişey
ewet 35 gün sonra 3 ay olacak...bn de dedim 6 aya kadr içme...içersen doktorlara faln göndermem..ilaç kür falan da yapmam...içersen olmasını istemiyorsun o zamn ..dedim ama bakacazz..yok canım sakın içmesin daha 6 aya kadar artma olmayabilir...sizinki 3 ay olmuş olmayacak mı test yaptıracağınız zaman?
canlar şimdilik bana müsade daha sonra yazarım yine
sohbet için teşekkürler
o zaman sen ameliyat dosyasını incele orda yazabilir...eşim dosyasını inceleyince görmüş...
bizimkinde de yazılmıyor variksoel başlangıç tarihi diye..
hay Allah ya unutamamış daha demekki
hmm şimdi bnde 2 tane variskeol için çekilmiş ultrasyon ksğıdı var onlarda yazlmıyor. sonnucu su doktordaa ..orda yazr mı bilmem..ameliyat dosyası hazırlanıyor ya o zaman eşim sedyede beklerken dosyayı eline vermişlerdi o zaman dosyasını inceleyince okumuş canım ama hangi kağıtta yazıyor bilmiyorum ultrason kağıdımızı geri vermediler olsaydı bakardım...
hmm şimdi bnde 2 tane variskeol için çekilmiş ultrasyon ksğıdı var onlarda yazlmıyor. sonnucu su doktordaa ..orda yazr mı bilmem..
bilmiyorum canım ama varikosel başlangıç diye yazıyormuş hatta ben çok şaşırdım ne zaman başladığı belli oluyor mu diye ama burada çok okudum yeni başlamış varikosel 2 yıl önce başlamış diye falan yorum yapanlar oluyordu...doktora gidince sorun olmazsa i
sakalllarım beyazladı diyor 50 gün içinde sigara içmiyor diye...bnde içersen bnm de saçlarım beyazlar diyorum senin ki 50 gün içindeo lmuş bnki 1 gn içinde olur diyorum :)
öyle yapayım..kaynanm hep siz evlendiğinde başlamıştır...haklı mı eğil mi öğreneym bakalımm ..
olur mu canımm onlar burnunu sokmasalar... :) biliyoum çocuklarının iyiliğini istiyorlar ama gerçekten hastane değil doktor çok önmli..biz antepte hereksin önerdeiği hastaneye gittik..doktrun söyledikleri o saçma geldi ki ..bıraktık çıktık..daha önce akrabalardan biri şimdi gittiğimiz doktorda amliyat olmuş damar tıkanıklığı için..onun yanına gittik doktorun anlatmsı bile hoşumuza ..nişallah yanıtaz bizisiz hagi şehirdesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?