- Konu Sahibi delinefsim
helal olsun canım ne demek.. gelişmeleri yazarsın buraya...
tamam canım mutlaka yazarım
konuya abone oldum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bizim ki varikosel yünüden 13 milyon 5 milyon 1 milyon 500 bin arası ürekli değişiyordu...sizinki değişir mi iblmem...doktor bkleyin demiş dedin..ne kadr bklemenizi istiyor...biliyorum bklemez çok zor insan bir an önce olmasını istiyor..ama sen büyük kısmını atlatmışsın..doktor bkleme süresi az sa bkle bnce ...birde braz araştır morfolajı yükselten bitkisel ilaçlar faln kulln..bn karkim k 9 diye bir bitkisel su duydum..sayıda ..hızda ve morfolajı de etkili olutor ..bizim gittiğim bitkiselcide yoktu.. netten sipariş ettim bugun..onu da braz deniyeceğim..deniyen bir kişinin yorumunu gördm..faydası nı görmüşler..bakalım sende braz daha araştır bnde ..morfolojı sadece blki normal yolla hamile kalırsın...
canım çakşır otunu çok içti eşi
keçiboynuzuuda tabiii
fındık fıstık ta yedirdim
denedim yani hepsini ama ameliyattan sonra yine yaparım
havuç suyu çok iyi geliyor diye okumuştum birde
mikrocerrahiyi anladım canım şimdi sağolun
canım birde ne kadar zamanda spermlerde artış yada düzelme oluyor
çok teşekkür ederim canım sanada bilgi verdiğin için
hakkınızı helal edin
inşh canım ilgin alakan için çok tşk ederim.
Bende araştırayım farklı bir şey duyrasam sana ve diğer arkadaşlara iletirim çok sağol.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
çok sağol.
merhaba caım hoş geldin...öncelikle geçmiş olsun..bnce önce eşin ameliyat olsun hiç vakit kaybetmeden...eşin amelayt olduktan sonra beraber tadavi olursunuz...inan ameliyat dan önce hiç bir şey fayda etmiyor..gebelik şansın çok düşük..bizde ameliayttan önce neler neelr kulandık..kürler macunlar...ilçlr vitaimnler ama sonuç gene 1 gene 1 hiç değişmiyor inip çıkıyor..boşuna o kadr bkledik..ama ameliyat sonrası yapsaydık işe yralardı blki..RABBM HEPMİZN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...AMA İNŞALLAH HİÇ KİMSEYİ EVLAT LA İMTİHAN ETMEZ..![]()
canm doktorlar genelde ameliyattan 6 ay sonra gelin der...ama 3 ay iinde spermler kndini yeniliyor..ilk testi 3 ay iinde yaparsın..fayda edrse 3 ve 6 ay iinde belli olur..bi de ameliyat dan önce hiç bir şeyin faydası pek olmuyor..bizde ameliyattan önce ok şey denedik sonu yoktu...ameliyattan sonra deniyoruz şimdi sonucu alacaz inşallah..
rica edrm canm ne demek helal olsun...dualarımdasın..iyi haberlerini ve gelişmelerini beklliyorum canm...RABBMİ HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
Amin canim evet ameliyat olacak doktor bakioyoruz microcerrahi için sizin durumunuz nasil simdi değerler nasil o kadar yiprandikki.. Rabbim kimseye vermesin her ay bi umut tasiyoruz ama...
anladım canım bakalım bugünkü doktor ne diycek eşime
buda ameliyat derseki büyük ihtimal diyecek olur heralde o zaman
gelişmeleri yazarım tabiki
tekrardan teşekkür edrim
canim test olmadi mi esin ameliyattan sonra?tesekkur ederim esim 15 ekimde ameliyat oldu hatta kurban bayrami gunu biz hastanedeydik esimin degerleri 2 milyondu bu arada yaklasik 2 aydir esime kurler de uyguluyorum
hmmm benm eşimde 14 eylülde ameliyat oldu sizden 1 ay önce...bizim sayımız da 1 milyonnbnde keçi boynuzu kürü...ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorm...inşallah mutlu haberlerini alırım canm ...dualrımdasınnn...
rica edrm canm bn teşekkür edrm..inşALLAH İYİ ŞEYLERLE GELİR EŞİN..AMA VARİKOSEL AMELİYATIN DA HİÇ ÇEKİNMESİN..
canim test olmadi mi esin ameliyattan sonra?
cnm senin esin test oldumu ameliyattan sonra?
merhaba canım seni gelişmelerden haberdar edeyim dedim
dün eşim devlet hastanesine gitti
kuzeni orada çalışıyor zaten onunda desteğiyle 2 doktora birden görünmüş
1 tanesi muayene etmiş işte demişler dobler çektir
onuda çektirmiş sonra bakmışlar başka bişeye gerek yok varikosel var ameliyat gerek
bunun ilacı filan olmaz demişler
önümüzdki pazartesi ameliyat için gerekli tetkikler yapılacak
ve daha sonrada ameliyat olacak
şekil bozukluğuna ve sayı azlığına yol açar varikosel demişler
işte ondan sonrada 3 lü sistem ilaç tedavisi gerek demişler
ama onun ne olduğunu bende bilmiyorum tam olarak
eşimde anlamamış çokta sormadım dedi
işte böyle bakalım Allah tan hayırlısı
birde bişey soracağım bu şekil bozukluğu hiç düzelmez diyenler var ameliyatla sen ne düşünüyorsun
birde senin eşinde ameliyat olmuş sanırım oldumu bir düzelme sana zahmet yanıtlarsan sevinirim
canım yukarıdaki diğer arkadaşa gelişmeleri yazdım
dün sizden duyduklarımıda eşime anlattım hatta ancak
şekil bozukluğu çok zor düzelir diyenler var sence bu doğrumu
bazı arkadaşların yazılarını okudum çok moral bozucuydu
birde doktor eşime ameliyattan sonra 3 lü sistem ilaç tedavisi gerek demiş
biz onu anlamadık senin bir fikrin varmı bu konuda
merhaba canım seni gelişmelerden haberdar edeyim dedim
dün eşim devlet hastanesine gitti
kuzeni orada çalışıyor zaten onunda desteğiyle 2 doktora birden görünmüş
1 tanesi muayene etmiş işte demişler dobler çektir
onuda çektirmiş sonra bakmışlar başka bişeye gerek yok varikosel var ameliyat gerek
bunun ilacı filan olmaz demişler
önümüzdki pazartesi ameliyat için gerekli tetkikler yapılacak
ve daha sonrada ameliyat olacak
şekil bozukluğuna ve sayı azlığına yol açar varikosel demişler
işte ondan sonrada 3 lü sistem ilaç tedavisi gerek demişler
ama onun ne olduğunu bende bilmiyorum tam olarak
eşimde anlamamış çokta sormadım dedi
işte böyle bakalım Allah tan hayırlısı
birde bişey soracağım bu şekil bozukluğu hiç düzelmez diyenler var ameliyatla sen ne düşünüyorsun
birde senin eşinde ameliyat olmuş sanırım oldumu bir düzelme sana zahmet yanıtlarsan sevinirim
canım hiç moralını bozma...ewet blki zordur ama olması gerekiyorsa olacaktır merak etme...bizim hiç morfolojı mız nasıl haberimiz yok..sadece sayıya takılıyoruz ..çok düşük oldugu için.hızımız d düşük alsındaama ameliyat olduktan onra bir umut var içimizde .. .sizin hızınız nasıldı....3 lü sistem nasıl oluyor bilmiyorum..biz ameliyat olduktn sonra doktor kan aldı sadece iğneye gerek var mı diye..aldıktan sonra şimdilik gerek yok dedi bie ..tek bir hap verdi..
sevndim senin adına eşin hiç mızmızlanmadan ameliyatı kabul ediyor ve araya zamn koymadan yapıyorsunuz...ben ameliyata ikna edene kadr neler yaşadım neler..o da yetmez miş gibi kayanam da olmasını istemiyor ..sürekli ilaç ta ialç diyorlar ..şükür ki ikna ettim ve oldu...doktorlar da düzeleceğine inandığı için ameliyatı istiyorar..ve herkesn bünyesi farklıdır..kimisin de düzelir kimisinde düzelmez...bazılarında öyle şeyler oluyor ki..ilk ayında hamile kalıyorlar...sen kafana fazla takma..moralınızı yüksek tutun ve umutlu olun ki olsun ALLAHIN İZNİ İLE..ameliyatı olduktan sonra ilaç tedavi ve bitkisel kürlerde uygularsın İNŞLLAH DÜĞZELİR ...
Tatlim gecmis olsun.. ben sana benim esimin ameliyat sonrsi ilk testteki farki soyleyeyim morfolojide.. ameliyattan once % 6 idi ameliyattan sonraki ilk testte yani 3 bucuk ay sonra % 7 oldu canim. 2. Testi bu hafta yaptirabiliriz yine yazarim cnm sonucu..
anladım canım bilmiyorum işte bu üçlü sistem ilaç ne anlamadım bende
canım normal hızlı hareketli yüzde 15 yazıyor bizde
morfolojide yüzde 5
umarım ameiyattan sonra bir düzelme olur
eşim ameliyat olcak zatende canım bari bi ilerleme kaydedebilsek