• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:52::52::52:yaaa o pozisyon gözümde canlandı birden,gülme krizlerine girdim yaaaa:9::9::9:
ay hiç unutmuyorum,bir kere öyle bir şekle girdim ki,eşimi çağırıyorum,aşkıııımm bak ben ne yapabiliyorum diye:9::9:

valla triplere girerse girsin oda umrumda değil artık.bu aralar bunalım takılıyorum:32::32::32:

:52::52::52:ne şekle girdin kızz...

ayy komik yaaa bizim bir keresinde çalışmanın sonlarındayızz eşime dur durrr duvar kenarına geçeyimmm yorulursam ayağımı duvara dayarım dedim...:52::52::52::52::52:
o gün bugündürr duvar kenarındayımmm :)

evet tatlım en önemli sorun bu zaten inş allah nasip eder.

yazılan her biri bana uyuyor canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaten o yüzden bu kadar iyi anlaşıyor,bir birimizin hamileliğine seviniyoruz canım...

öyle canm..haklısın...
RABBİM KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN TABİ EVLATSIZIKLA DA...OLACAK HEPİMİZN İNŞALLAH..BURDA DAHA BİRBİRİMİZE ÇOCUKLRIN YARAMAZLIKLARINI DA ANLATIRIZZZ....

:52::52::52:ne şekle girdin kızz...

ayy komik yaaa bizim bir keresinde çalışmanın sonlarındayızz eşime dur durrr duvar kenarına geçeyimmm yorulursam ayağımı duvara dayarım dedim...:52::52::52::52::52:
o gün bugündürr duvar kenarındayımmm :)

:9::9::9:ne komiğiz yaaaa...
omuzumun üstüne kalktım kız :52::52::52:

ayy kız kıyamam....
bnde kaldırmam dersem eşim çok üzülürr hemen üstüne alır ne olsa olmuyor sende hklsın diye tiriplere girrer diye kaldırıyorum..

artık kafamın üstünde evde gezebilirim...
gçen kuzenım ayaklarını kaldırıyor musun falan bana taktik verecek uzandı böyle yap şöyle dedi...
bnde yaptıgımı gösterdim ayyy nasıl durabiliyorsun öylee dedi.... şok oldu kadınn...:1::1::1::1:

Ay valla hepimiz bir hoşuz ama ya.az onceki yaziyi burnum sizlayarak okudum..yazdiklarinizi okumaya devam ederken yazini gordum canim o hisli halimle gozumde biriken yas gulumseyerek suzuldu... siz simdi sevilmezmisiniz yani rabbim insallah guzel gunleride 0aylasmayi nasip etsin ya hala guluyorum :)

öyle canm..haklısın...
RABBİM KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN TABİ EVLATSIZIKLA DA...OLACAK HEPİMİZN İNŞALLAH..BURDA DAHA BİRBİRİMİZE ÇOCUKLRIN YARAMAZLIKLARINI DA ANLATIRIZZZ....

ne güzel olur canım keşke o günleri görebilsek...hamile olan kaçıyor kaçmayın sakın bizi yalnız bırakmayın:5:

Ay valla hepimiz bir hoşuz ama ya.az onceki yaziyi burnum sizlayarak okudum..yazdiklarinizi okumaya devam ederken yazini gordum canim o hisli halimle gozumde biriken yas gulumseyerek suzuldu... siz simdi sevilmezmisiniz yani rabbim insallah guzel gunleride 0aylasmayi nasip etsin ya hala guluyorum :)

valla bacımmm hepsi yaşadıgımız şeylerr...
bebek için döktüğümüz yaşlar , karnımıza koydugmuz yastıklarr,insanalrın laflarına duydugumuz acılar...
sonraa hamile kalmak için yaptıgımız komik halleirimizz...ayaklarına tavana dikmemiz,yarım saata sırt üstü uzanmamızz.

komedi filmlerine döndük bi komedi bir dram ..:) yaşayıp gidiyoruzzz...

olacak inşallahhh ve buraya girip geçmişi okuduğuumuzdaa gülmekten yıkılcağızzz..:)

valla bacımmm hepsi yaşadıgımız şeylerr...
bebek için döktüğümüz yaşlar , karnımıza koydugmuz yastıklarr,insanalrın laflarına duydugumuz acılar...
sonraa hamile kalmak için yaptıgımız komik halleirimizz...ayaklarına tavana dikmemiz,yarım saata sırt üstü uzanmamızz.

komedi filmlerine döndük bi komedi bir dram ..:) yaşayıp gidiyoruzzz...

olacak inşallahhh ve buraya girip geçmişi okuduğuumuzdaa gülmekten yıkılcağızzz..:)

Amin canim insallah.

Zeynep naptin kiz omzunun ustunde :)jimnastikci olacakmisiz masalllah ya bende onceleri bir heves yapiyordum ama artik biraktim.oncesi calis sonrasi calis yoruldum ama ya resmen efor harciyoruz olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar :)

:21: inş tatlım bende inanıyorum ama bir birimizi kaybetmeyelim aman...didildem nerede gözükmüyor bu ara aşılaması nasıl geçti acaba
kaybetmeyiz inşallah tatlım.
bilmem ki görünmüyor bu aralar.salı yada p.tesi aşılaması yapılacaktı.
Amin canim insallah.

Zeynep naptin kiz omzunun ustunde :)jimnastikci olacakmisiz masalllah ya bende onceleri bir heves yapiyordum ama artik biraktim.oncesi calis sonrasi calis yoruldum ama ya resmen efor harciyoruz olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar :)

:9::9::9:
yaaa sormaaaa,nereye kadar kalkabildiimi merak ettimde:52::52:

bu ay bende kaldırmıyorum bacakları,bıktım artık.olacağı varsa böylede olur.

Kacmak yok bakalim kimseye :)
Ya simdi siz kaynatin hic aklim kalmicak yani :( ama benim cikmam lazim herkes kendine iyi baksin olurmu gulumseyinnn :)

:21: inş tatlım bende inanıyorum ama bir birimizi kaybetmeyelim aman...didildem nerede gözükmüyor bu ara aşılaması nasıl geçti acaba

öyle...dildildem yarım randevusu var çt iğnesi vurulacak herhlde sonra da aşılama yapacak....

Amin canim insallah.

hiç söyleme bnde çok yoruldummm...aman neden olurda bir sperm kaybolmasın dyee sırt üstü yatmak :)

bende %90 kaçmam canım:1: şaka canım bende kesin kaçmam burayı nasıl unuturum çocuğum doğsa bile birilerine umut olmak için takip ederim bu topiği...

öyle ya ilk variksoel oldugunu öğrediğimde ve buraya girdiğim de tanımıyorsum kimseyi tek tek baktım variksoel ameliaytı olan herkese tek tek mesj attım kimisi boşuna olmayın dedi kimisi de olun dedi...ilerledikçe taikp ettikçe olamktan başa çare olmadıgını ve olanların 3 ay için de hamile kaldıklarını değlerini yüslediğini görünce mutluluktn deliriyordumm bizim de olcak bizimde olacak diye söylenip durdum..
bizde gitmeylim ki bu yola yeni başlayanlrn yardımcısı oluruz inşallah..

Back
X