Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok doğru söylüyorsun bende anlamıyorum bu doktorları neden ilaç vermediği konusunda işte doktor ilaç vermeyince eşim de doktor gerek görseydi verirdi deyip kestirip atıyor bende ne yapacağımı şaşırdım... bayramdan sonra test yaptıracağız inş düzelmiştir değerlerimiz...

Canim benim cok sevindim yeni gordum hamis oldugunu Allahim sag salim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bizlere de bol bol dua etmeyi unutma nolursun.Hamilelerin duasi kabul olur derler. Minel ameliyattan once 15 milyon yazmissin ameliyattan sonra kac oldu.Cunku bizim doktor cok birsey degismez diyff yaa daha biz ameliyat bile olmadik.Doktor katili olcam yakinda gavurun memleketlerinde Ruyamda bile hep ya doktora gidiyoz yada bebek goruyorum dun aksam oldugu gibi.Psikoloji kalmadi valla

canım inşh bayram sonrası değerleriniz çok iyi çıkar.iyi bayramlar bu arada :)

Merhaba ;
öncelikle iyi bayramlar canım.Varikosel varsa ameliyat denmişse mutaka düzelme oluyor.Doktorlar risk almamak için olmayabilir diyor illa ki.Her ameliyattaki yani..İnşh hayırlı sonuçlar alırsınız.
Bizde ameliyat olmak için bekledik doktor bekleyin belki olmadna normal yolla olabilir demişti.
ama olucaz galiba bayramdan sonra test yaptırcaz bizde ona göre son kararımızı vericez.
inşh hepimiz için hayırlısı olur.

canım bu tabloda kaç ay sonra hamile kaldıklarıda yazsana güzel olmaz mı ?[/QUOTE]

ewet ..öyle yapalım o zamn :) inşALLAH BU AY İÇİNDE SADECE HAMİELİK TARİHLERİNİ YANINA YAZARIZZ ..

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

MERHABA ARKADAŞLAR..
KARKİM K9 BİTKİSEL SU ......

Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.
Hormonları dengeler, hipofiz bezinin çalışmasına yardımcı olur ve sperm sayısını arttırmada destekçi bir gıda takviyesidir. 3 ay düzenli şekilde devam ediniz.aktarlarda bulunurr..

..AYRICA KULLANAN BİR ARKADAŞ MORFOLOJİ VE HIZI DA YÜKSELTTİĞİNİ SÖYLEDİ..ARNIZ DA BAŞKA KULLANAN VAR MI..

öncelikle geçmiş olsun canım...bizim sayımız 1 milyon doktor bizede ameliyattn sonra en faza 7 milyon olur ddi...ama bir garantisi yok .bkarsın 20 milyon da olur dedi..amiyat olmazsa ilerde ağrılarada neden oluyor ..eşim 1 ay öce ameliyat oldu..amliyatı basıt bir ameliyat hiç beklemnize gerek yok...en küçük bir umut bile olsa ..belki işe yarar..sizn değrleniz nasıl..

canım bu tabloda kaç ay sonra hamile kaldıklarıda yazsana güzel olmaz mı ?

ewet ..öyle yapalım o zamn :) inşALLAH BU AY İÇİNDE SADECE HAMİELİK TARİHLERİNİ YANINA YAZARIZZ ..[/QUOTE]

canımsın çok sağol teşekkür ederiz.

iyi bayramlar canım.

inşh hamilelik tarihlerini yazalım bayram dönüşü aminnnn

canım inşh bayram sonrası değerleriniz çok iyi çıkar.iyi bayramlar bu arada :).

inş canım inş çok mutlu oluruz değerlerimiz iyi çıkarsa gerçi doktorumuz bize 6 ay sonra görüşelim dedi ama biz başka doktora gidip sadece son duruma bakacaz kendi doktorumuza 3 ay sonra gidecez tabii inş gerek kalmadan hamile kalırım...allah yardımcımız olsun,allah hepimizin dualarını kabul etsin inş...bu arada iyi bayramlar bayramınız şeker tadında geçsin inş..herkesin bayramını kutlarım şimdiden...

Son düzenleme:

canım biz test yaptırmadık, 5 ay sonra test yaptırın demıstı 2.ayında tuttu
ama ben kullandıgımız ilacların faydasının oldugunu dusunuyorum, biz sayıyı onlarla arttırdık ameliyattan once, ama sekli yani morfolojiyi duzeltemedik. ozaman da doktor ameliyat edelim ilaclara da devam demişti.
sonrası cok sukur..

Allah ım gonlunuzden gecenleri versin, su mubarek arefe gununde tum bebek hasreti cekenlerin göbuslerini saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun Rabbım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ya canim beklemek istemiyorum hemde hic ama doktor surekli oyaliyor bidaha muayeneye gel de gel yarin ameliyat tarihini soylucek insalah yine duygusala baglayip aglamam yarin yine Ilk test 4 milyon ikincisi 6 milyon ucuncusu 2 milyon canim kotu doktorlar direk asilama onerdi bize hemen baslayalim falan dedi hatta ben istemiyorum bir ameliyattan 1 sene sonra daha beklicem eger olmazsa oyle gorusuruz dedim.Valla bu sabah ise gidiyorum acelece uyandim otobuse yetistim tanidik birini gordum tahmin et sabah sabah sorulan soruyu"bebek" saka mi ya bu insanlar.Allahim yardim et yarabbi...

canım doktor bir daha muayene gel dediği zaman sizden spermiyogram yaptırmanızı istiyor mu peki? eğer istiyorsa değerlerinizin durumuna bakıyordur...zaten sayıdan bile belli varikosel olduğu inmiş çıkmış değerler bi 6 milyon olmuş bi 2 milyon diğer değerleriniz canım ileri hareketli falan?...el ile teşhiste varikosel olduğunu söyledi m doktor?

canım sizin değerleriniz bizim değerlere benziyor gibi...bizim de sayı 35-40 milyon arası ama hareket ve morfoloji sorunumuz var 3 ayı doldurduk test yaptıracağız 1 haftaya kadar...sorması ayıptır bizim gibi morfoloji sorunu olanlar için doktorlar mutlaka 1 gün aralıklarla çalışma olsun diyor...sizin bebek çalışmalarınız nasıl oldu 1 gün aralıklarla mı yoksa önemli günlerde her gün mü oldu...ben bu çalışma durumlarına çok takıyorum, yumurtlama takibi de yapıyorum ama önemli günlerde art arda mı olsun yoksa bir gün aralık mı olsun bilmiyorum

El ile ilk baktiginda sanirim anladi ultrason istedi sonrada ortaya cikti zaten bugun yine muayeneden geldik belki ameliyat tarihi 3-5 ay sonra olcak yer yokmus delirtirler adami.yine beklemece yani.Neyse ileri harekette dusuk %10 mus bugun yine dedi cok bisey degismez ameliyatla bu degerlerle dedi bende ne yani cocuk sahibi olamazmiyiz bu sayiyla dedim olurda 15 yil bekleyebilirsinde dedi.ilk 3 sefer istemisti bugunku muayenede ameliyat hakkinda konustuk istemedi ne kadar buyuklukte falan ultrason sonuclarina bakti 5mm mis buyuk dedi

ya canım sen o doktora bakma...bizim ileri hareketli %3.2 bizim de varikosel ileri derece de idi 4 mm gibi eşime hiç çocuğunuz olmaz değerleriniz yükselmez gibi bi laf etmedi, etse bu değerlerle bize ederdi tatlım, 15 yıl nasıl zaman biçiyor bide allahın takdiri, sakın umudunu yitirme canım...ameliyata sıra gelince bu konuda çok araştırma yaptım varikosel ameliyatı olmak için 3 şart gerekli bence edindiğim bilgilere göre...1. 3 - 4 kere sperm testi yaptırdığınız zaman değerler sürekli düşüyor ya da inişli çıkışlı ise...2. el ile muayene de varikosel saptandı ise ve 3.olarak 1 yıldır çocuğunuz olmuyorsa o zaman ameliyat şart...araştırdığım bilgilere göre bu saydıklarımın hepsi varsa bence hiç beklemeden ameliyat olunmalı...çevre il ya da ilçe de başka hastanelere gidin tatlım ameliyat için belki orda sıra yoktur...

Ya yok canim keske oyle bir imkan olsa baska yere gidip hemen muayene tedavi olsak.Yurtdisinda gercekten cok zor heryerde ayni sira bekle Allah bekle.Bu 3 sartta var bizde.Ameliyat yapacak ama iste belki 4-5 ay sonra dedi bende o ne ya cok uzak o tarih dedim baska bisey yapamam doluyum dedi.Hatta dun dedim ki Allah korusun onemli bisaglik sorunumuz olsa adini bile anmak istemiyorum burda bunlar adami oldurur yetersiz tedaviden dedim.Nerdeyse gecen marttan beri dusun kac ay gecti 3-4 kez sperm testi oldu 3-4 ay arayla dusun yani ne kadar sinir bozucu bir durumun icindeyim.Migrenim yoktu migren hastaligi buldum dusun dusun Zaman kaybi baska hicbirsey degil bizimki bu arada geceleri keciboynuzu getirttim turkiyeden kurunu iciriyorum zorla bide pekmez,bal,badem,ceviz,susam bisuru seyi karistirdim hergun ondan bir kasik yediriyorum ama nafile iste oyle 10-15 sene beklersin diyip uzuyolar.Jonguilim senin durumun nasil suan unuttum vallahi kusura bakma kafa kalmadi artikbende bebis falan varmi?

canım benim anladığım bu ameliyatı olmadan bir şey etki etmiyor...çünkü ameliyattan önce 3 4 ay kadar hem keçi boynuzu kürü kullandık hem de 3 ay kadar proxeed plus kullandık ama nafile değerlere hiç etki etmedi...bebk yok canım keşke olsa pazartesi eşim test yaptıracak ameliyattan 3 ay geçti canım son duruma bakacağız asıl doktor 6 ay sonra gel dedi ama biz merak ediyoruz inş düzelmiştir ya asıl bayram o zaman olacak bize...inşallah o bekleme süresinde ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın canım...ama ben şunu anladım eğer durum ameliyatlıksa o zaman ilaç kür kullanmak zaman kaybı hiç hiç etki etmedi keşke o 3 ay ilaç kullanmaktansa hemen ameliyat olsaydık...

Iste ameliyat yapsalar hemen yaptirtcam ama doktor 4-5 ay sonra gun yok diyo.Agzima geleni soyleyesim geliyo.Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun,biliyorum ameliyat olmadan imkansiz gibi birsey ama iste insan bir umit diyip yapiyor.iNSALLAH gerek kalmadan olurum amin.Sende olursun ins yakin zamanda.Haber ver canim tamam doktordan sonra umarim yukselmistir hersey yolundadir.Guzel haberlerini bekliyorum canim

ameliyat yaptırmadan hamile kalanlar oluyor canım allahın takdiri ama ameliyat sonrası hamile kalan çok kişi okudum burada inş ameliyat bize de etki etmiş, değerlerimizi yükseltmiştir inş canım değerlerimiz yükselmiştir ya allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler ama yine de şükür halimize...sende bizi bilgilendir canım gelişmeleri yaz her gün takip ediyorum zaten burayı iyi ki var valla içim sıkılınca burdaki yazıları okuyup tekrar umutlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…