-
- Konu Sahibi delinefsim
canım biliyorum internette tanıdıgın birine guvenmek zor.
ama arastır, sor , ben bu ilacları bu sekılde buldum.
ve dr a onaylattım. oda kullanabilirsin dedi..
bitkisel oldugu ıcın bir zararı yok, hatta genelde sporcular kullanıyor.
ama tabiki yine sizin kararınız,
dr lara sinir oluyorum cunku sen istemeyince ilac yazmıyorlar, yada tavsiye etmiyorlar.
sorunca da aa evet faydalıdır, bitkiseldir kullanabilisiniz rahatlıkla diyorlar.
yahu sen nıye soylemiyorsun ozaman..
işte, kader belki de..
hayırlııs hepimiz için..
Kızlar bugun regl olmam gerekti, test yaptırdım degerım 137 cıkmıs.
cok sukur diyorum sadece. ınancınızı hıc yıtırmeyın, bız ameliyatın 2. ayında bu duyguyu tattık, ilk ay zaten denememiştik.
arginmax ve proxeed plus kullandırım eslerınıze, bunlar bıtkısel destekleyıcı ılaclar.
birde kecı boynuzu kuru.. bunun dısında bısey yapmadık, dua ettık birde..
ameliyat oncesı degerlerimiz 15mılyon civarındaydı ama bizim morfolojimiz kotuydu. ameliyatı bu nedenle yapalım dedı dr.
Allahı ım cok buyuk, eminim sizler içinde bu gunler yakın..
inancınızı sakın kaybetmeyin. ve kızlar ovulasyon testi mutlaka kullanın.
gun asırı ilişki.
ben buralardayım, sormak istediğiniz bisey olursa cekınmeden yazın,
cok sukur Allah ım ya:)
canım çok doğru söylüyorsun bende anlamıyorum bu doktorları neden ilaç vermediği konusunda işte doktor ilaç vermeyince eşim de doktor gerek görseydi verirdi deyip kestirip atıyor bende ne yapacağımı şaşırdım... bayramdan sonra test yaptıracağız inş düzelmiştir değerlerimiz...
Canim benim cok sevindim yeni gordum hamis oldugunuAllahim sag salim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bizlere de bol bol dua etmeyi unutma nolursun.Hamilelerin duasi kabul olur derler. Minel ameliyattan once 15 milyon yazmissin ameliyattan sonra kac oldu.Cunku bizim doktor cok birsey degismez diy ff yaa daha biz ameliyat bile olmadik.Doktor katili olcam yakinda gavurun memleketlerinde Ruyamda bile hep ya doktora gidiyoz yada bebek goruyorum dun aksam oldugu gibi.Psikoloji kalmadi valla
Canim benim cok sevindim yeni gordum hamis oldugunuAllahim sag salim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bizlere de bol bol dua etmeyi unutma nolursun.Hamilelerin duasi kabul olur derler. Minel ameliyattan once 15 milyon yazmissin ameliyattan sonra kac oldu.Cunku bizim doktor cok birsey degismez diy ff yaa daha biz ameliyat bile olmadik.Doktor katili olcam yakinda gavurun memleketlerinde Ruyamda bile hep ya doktora gidiyoz yada bebek goruyorum dun aksam oldugu gibi.Psikoloji kalmadi valla
canım bu tabloda kaç ay sonra hamile kaldıklarıda yazsana güzel olmaz mı ?
ewet ..öyle yapalım o zamn :) inşALLAH BU AY İÇİNDE SADECE HAMİELİK TARİHLERİNİ YANINA YAZARIZZ ..
canım inşh bayram sonrası değerleriniz çok iyi çıkar.iyi bayramlar bu arada :).
öncelikle geçmiş olsun canım...bizim sayımız 1 milyon doktor bizede ameliyattn sonra en faza 7 milyon olur ddi...ama bir garantisi yok .bkarsın 20 milyon da olur dedi..amiyat olmazsa ilerde ağrılarada neden oluyor ..eşim 1 ay öce ameliyat oldu..amliyatı basıt bir ameliyat hiç beklemnize gerek yok...en küçük bir umut bile olsa ..belki işe yarar..sizn değrleniz nasıl..
canım biz test yaptırmadık, 5 ay sonra test yaptırın demıstı 2.ayında tuttu
ama ben kullandıgımız ilacların faydasının oldugunu dusunuyorum, biz sayıyı onlarla arttırdık ameliyattan once, ama sekli yani morfolojiyi duzeltemedik. ozaman da doktor ameliyat edelim ilaclara da devam demişti.
sonrası cok sukur..
Allah ım gonlunuzden gecenleri versin, su mubarek arefe gununde tum bebek hasreti cekenlerin göbuslerini saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun Rabbım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Insallah canim Amiiiinnnnn.Allahim kabul etsin.Kendine cok dikkat et sakin stres olma stresten uzak dur kendine de bebisine de cok iyi bak kiymetini bil canin ne istiyosa yaptir
Ya canim beklemek istemiyorum hemde hic ama doktor surekli oyaliyor bidaha muayeneye gel de gel yarin ameliyat tarihini soylucek insalah yine duygusala baglayip aglamam yarin yineIlk test 4 milyon ikincisi 6 milyon ucuncusu 2 milyon canim kotu doktorlar direk asilama onerdi bize hemen baslayalim falan dedi hatta ben istemiyorum bir ameliyattan 1 sene sonra daha beklicem eger olmazsa oyle gorusuruz dedim.Valla bu sabah ise gidiyorum acelece uyandim otobuse yetistim tanidik birini gordum tahmin et sabah sabah sorulan soruyu"bebek" saka mi ya bu insanlar.Allahim yardim et yarabbi...
amin canım inşallah. en kısa zamanda darısı başınıza. eşim 25 mayıs ta ameliyat oldu sayı yüksekti ama hareket var morfolojimiz düşüktü 3 yın sonunda test yaptırdık fazla değişen bişey olmamıştı. morfoloji %1 den %2 ye çıkmıştı.. bu ay doktor vitamin ilaçlrı verdi 15 gün kullandı ve sabah akşam keçi boynuzu pekmezi ve kürünü uyguladık ve her akşam incir ceviz yedi bol bol.. ben de bu ay klomen kullandım 2 yumurtam gelişmişti.. adetim normalde yarın olması gerekiyordu ben 2 gün önce pembe ve su gibi bi akıntı oldu hiç böyle bişey görmemiştim şüpelendim daha adet geçmeden baktırdım vee mutlu haberi aldım darısı size inşallah... ki benim hiç mi hiç umudum yoktu bu ayşok oldum
canım doktor bir daha muayene gel dediği zaman sizden spermiyogram yaptırmanızı istiyor mu peki? eğer istiyorsa değerlerinizin durumuna bakıyordur...zaten sayıdan bile belli varikosel olduğu inmiş çıkmış değerler bi 6 milyon olmuş bi 2 milyon diğer değerleriniz canım ileri hareketli falan?...el ile teşhiste varikosel olduğunu söyledi m doktor?
El ile ilk baktiginda sanirim anladi ultrason istedi sonrada ortaya cikti zaten bugun yine muayeneden geldik belki ameliyat tarihi 3-5 ay sonra olcak yer yokmus delirtirler adami.yine beklemece yani.Neyse ileri harekette dusuk %10 mus bugun yine dedi cok bisey degismez ameliyatla bu degerlerle dedi bende ne yani cocuk sahibi olamazmiyiz bu sayiyla dedim olurda 15 yil bekleyebilirsinde dedi.ilk 3 sefer istemisti bugunku muayenede ameliyat hakkinda konustuk istemedi ne kadar buyuklukte falan ultrason sonuclarina bakti 5mm mis buyuk dedi
ya canım sen o doktora bakma...bizim ileri hareketli %3.2 bizim de varikosel ileri derece de idi 4 mm gibi eşime hiç çocuğunuz olmaz değerleriniz yükselmez gibi bi laf etmedi, etse bu değerlerle bize ederdi tatlım, 15 yıl nasıl zaman biçiyor bide allahın takdiri, sakın umudunu yitirme canım...ameliyata sıra gelince bu konuda çok araştırma yaptım varikosel ameliyatı olmak için 3 şart gerekli bence edindiğim bilgilere göre...1. 3 - 4 kere sperm testi yaptırdığınız zaman değerler sürekli düşüyor ya da inişli çıkışlı ise...2. el ile muayene de varikosel saptandı ise ve 3.olarak 1 yıldır çocuğunuz olmuyorsa o zaman ameliyat şart...araştırdığım bilgilere göre bu saydıklarımın hepsi varsa bence hiç beklemeden ameliyat olunmalı...çevre il ya da ilçe de başka hastanelere gidin tatlım ameliyat için belki orda sıra yoktur...
Ya yok canim keske oyle bir imkan olsa baska yere gidip hemen muayene tedavi olsak.Yurtdisinda gercekten cok zor heryerde ayni sira bekle Allah bekle.Bu 3 sartta var bizde.Ameliyat yapacak ama iste belki 4-5 ay sonra dedi bende o ne ya cok uzak o tarih dedim baska bisey yapamam doluyum dedi.Hatta dun dedim ki Allah korusun onemli bisaglik sorunumuz olsa adini bile anmak istemiyorum burda bunlar adami oldurur yetersiz tedaviden dedim.Nerdeyse gecen marttan beri dusun kac ay gecti 3-4 kez sperm testi oldu 3-4 ay arayla dusun yani ne kadar sinir bozucu bir durumun icindeyim.Migrenim yoktu migren hastaligi buldum dusun dusunZaman kaybi baska hicbirsey degil bizimki bu arada geceleri keciboynuzu getirttim turkiyeden kurunu iciriyorum zorla bide pekmez,bal,badem,ceviz,susam bisuru seyi karistirdim hergun ondan bir kasik yediriyorum ama nafile iste oyle 10-15 sene beklersin diyip uzuyolar.Jonguilim senin durumun nasil suan unuttum vallahi kusura bakma kafa kalmadi artikbende bebis falan varmi?
canım benim anladığım bu ameliyatı olmadan bir şey etki etmiyor...çünkü ameliyattan önce 3 4 ay kadar hem keçi boynuzu kürü kullandık hem de 3 ay kadar proxeed plus kullandık ama nafile değerlere hiç etki etmedi...bebk yok canım keşke olsa pazartesi eşim test yaptıracak ameliyattan 3 ay geçti canım son duruma bakacağız asıl doktor 6 ay sonra gel dedi ama biz merak ediyoruz inş düzelmiştir ya asıl bayram o zaman olacak bize...inşallah o bekleme süresinde ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın canım...ama ben şunu anladım eğer durum ameliyatlıksa o zaman ilaç kür kullanmak zaman kaybı hiç hiç etki etmedi keşke o 3 ay ilaç kullanmaktansa hemen ameliyat olsaydık...
Iste ameliyat yapsalar hemen yaptirtcam ama doktor 4-5 ay sonra gun yok diyo.Agzima geleni soyleyesim geliyo.Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun,biliyorum ameliyat olmadan imkansiz gibi birsey ama iste insan bir umit diyip yapiyor.iNSALLAH gerek kalmadan olurum amin.Sende olursun ins yakin zamanda.Haber ver canim tamam doktordan sonra umarim yukselmistir hersey yolundadir.Guzel haberlerini bekliyorum canim