- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.681
Keskkeeee keske olsam Allahima dua ediyorum hergun gelmesin diye.Odum kopuyor herseferinde ama biliyorum tatlim yok cok zor zaten daha degerler duzelmemistir bile gerci Allah bilir o ol dedikten sonra olacak sonucta ama bakalim test yapmaya biturlu cesaretim yok evde var ama yapmiyorum.Malesef yaaa liste buyuyor ama neden hic hamile haberleri yok artik okadar kisi arasindan bikac kisi resmen hamile kalan bu da beni iyice korkutuyor acikcasi:18::18:
yakın zamanda , çift çizgiyi görürsün inşallah:) yalnızca hamileliğe odaklı yaşadığımız için bi süre sonra vücudumuzda bizimle dalga geçmeye başlıyo sanırım:)
kendi ortada yok ama canım ne oldu acaba gelişme var mı
huhuuu benden bahsediliyorrrbeni unutmadığınız için teşekkür ederim, kızlar her öğlen iş yerinde açıp okuyorum, ama iş yoğunluğundan okuyup geçmek zorunda kalıyorum, fakat takipteyim, malesef henüz bi gelişme yok, reglim yeni bitti, önümüzdeki hafta yumurtlamama denk gelecek, aktardan yaptırdığımız macunu, otları, çinko hapını kullanmaya devaaammm :) kullanalı 15 gün falan oldu, henüz etki eder mi etmez mi bu aya bilemiyorum tabi ama Allah büyük, yazın görümcemin düğünü var ve herkes yine bebek soracak, hazirandan önce hamile olmayı çoook istiyorum, hepimize de bana da nasip olsun inşallah bu arada ameliyat tarihimiz 18 Eylül 2013 beşinci ayımıza yaklaştık, ilk 4 aydaki test sonuçları berbattı, iyice düşmüştü, bundan sonrasına umutla bakıyoruz, öptüm herkesi çokk
anladım canım ameliyat sonrası test verdiniz mi?
biz mart başı gibi test yaptırmayı düşünüyoruz ama erken midir doktor 3 ay sonra gelin dedi ama değerler de düşerse moralımız bozulacak
huhuuu benden bahsediliyorrrbeni unutmadığınız için teşekkür ederim, kızlar her öğlen iş yerinde açıp okuyorum, ama iş yoğunluğundan okuyup geçmek zorunda kalıyorum, fakat takipteyim, malesef henüz bi gelişme yok, reglim yeni bitti, önümüzdeki hafta yumurtlamama denk gelecek, aktardan yaptırdığımız macunu, otları, çinko hapını kullanmaya devaaammm :) kullanalı 15 gün falan oldu, henüz etki eder mi etmez mi bu aya bilemiyorum tabi ama Allah büyük, yazın görümcemin düğünü var ve herkes yine bebek soracak, hazirandan önce hamile olmayı çoook istiyorum, hepimize de bana da nasip olsun inşallah bu arada ameliyat tarihimiz 18 Eylül 2013 beşinci ayımıza yaklaştık, ilk 4 aydaki test sonuçları berbattı, iyice düşmüştü, bundan sonrasına umutla bakıyoruz, öptüm herkesi çokk
Kizlar test yaptim sonuc belli negatif((( Hatta bir umut diyip olmayacagini bile bile bir 15 dakika kadar falan cope atmadim ama yine ayni ayni tek basina kipkirmizi bir cizgi
biz 6 ocakta ameliyat olduk canım.. eşim oldu yani :)
işte daha bir ay oldu bakalım.. ben adetliydim zaten daha anca denemelere başlıyoruz ilk yumurtlama günüm gelmedi bile..
hemen beklemiorum zaten ama bakalm yinede bş umut..
muhteşem üçlü ile hamile kaldım sayfasında yazan ilaçlar var onları okudun mu bilmiyorum onları alıp kullanacağız bakalım konuyu takip ediyordum kullanan 4 kişiden 3ü hamile kalmış o ilaçlar sayesinde..
birisindede varikosel çıkmış öyle .. o ilaçlarıda değerlendirebilrisin..
Birde bu varD
Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza...
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!
rica ederim, kullnamaya karar verirsek şifa olur umarımsaolasin canim bende tam bakicaktim bu muhtesem uclu nedir diye iyiki yazmissin tesekkur ederiz bakalim Insallah bizde ..
rica ederim, kullnamaya karar verirsek şifa olur umarımbenimle beraber, isteyen herkesin önce göbüşü sonrada kucağı dolsun diye çabalıyorum D
verdik canım ameliyat öncesi değerlerimiz
1.testte=sayı 40 milyon, morfoloji(WHO):16, ilerihızlı=8
2.testte= sayı15 milyon,morfoloji:0 ileri hızlı:0
3.testte=sayı 35 milyon,morfoloji:0 ileri hızlı:0
ameliyat sonrası testte
konsatrasyon:25,sayı 76 milyon,morfoloji(WHO):33,ileri hızlı:5.ileri yavaş hareket:36 oldu canım hız için argınmax aldık 1 ay sonra tekrar test vereceğiz.biz de 3.ay test verip vermeme konusunda karar veremedik daha sonra ya değerler yükselmediyse diye 6.ayımızı bekledik canım...siz de bekleyin bence .moral çok önemli
bu ayın sonunda 3 ay olacak canım sizin?
canım ben artık test yapmıyorum olmayacağını bilsem de tek çizgiyi görmek yoruyo beni.
günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim. diğer türlü daha çok yıpranıyo insan
üzülme tatlım allah en yakın zamanda nasip eder inş...eşinin değerleri düzelecek hamile kalacaksın inş ama biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var canım...
ewet canm yeter RABBİM OL DESİN..
FAZLA STRESE GİRME OLMAZSA DA VKTİ GELMEMİŞTİR..
eet liste büyüyor ama içinde sadece 3 4 hamile var...(
canım kaç günün geçti.inşallah stersten değildir..kan testi de yaptır istersen için rahat olsun.
bu tablo bana hiç yabancı gelmedi, tatlım...olmayacağını bile bile bikaç ay üst üste test yapmıştım bendehalbuki stresten geciktiğini biliyordum... burdan okuduğum kadarıyla çok yıpratıyorsun kendini, bende senin gibiydim eşim boşanalım istersen benim yüzümden üzülüyorsun diyene kadar şimdi toparlandım, ameliyattan sonra daha da iyiyim umutluyum enazından... inş. olacak bebeklerimiz Allah büyüktür:))
bat ne zamandı canım,günün geçtimi kaç gün geçti,normalde adet düzenin nasıl ??
QUOTE=jonguil;33957697]tatlım kaç gün oldu yap artık test inş bu ay sen verirsin hamile haberi.
Kizlar saka gibi resmen yaa dun gece ben test yaptim yapmicaktim aslinda biliyordum tek cizgi cikacagini bile bile yaptim yinede acaba olabilirmi ki dedim kendi kendime testten yarim saat sonra adet oldum inanabiliyormusunuz yaa yok boyle birsey sanki benim test yapip uzulmemi bekliyordu gicik seyYani malesefki hamile degilim benim zaten olsaydi mucize olurdu cunku yum gunlerinde calismadik olduysa bir kere falan oldu belkide.Adetim cok duzenli asiri duzenli hatta aman nazar degmesin bide onla ugrasmayayim hep gununde geliyor
canım bende şimdi bir şey kullanmayalım test verelim bakalım sıkıntı varsa belki doktor o vitamınleri verir düşüncesiyle simdi mi versek test dıyorum.
en azından doktor kontrolünde olur diye. çünkü bir şey kullanmayın dedi.
kararsız kaldım. 6. ayda verdiğimizde de hiç bir şey kullanmadan nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum kı canım
karar veremedik daha
Bizim daha 1 ay dolmasina 3 gun var :/
QUOTE=jonguil;33957697]tatlım kaç gün oldu yap artık test inş bu ay sen verirsin hamile haberi.
Kizlar saka gibi resmen yaa dun gece ben test yaptim yapmicaktim aslinda biliyordum tek cizgi cikacagini bile bile yaptim yinede acaba olabilirmi ki dedim kendi kendime testten yarim saat sonra adet oldum inanabiliyormusunuz yaa yok boyle birsey sanki benim test yapip uzulmemi bekliyordu gicik seyYani malesefki hamile degilim benim zaten olsaydi mucize olurdu cunku yum gunlerinde calismadik olduysa bir kere falan oldu belkide.Adetim cok duzenli asiri duzenli hatta aman nazar degmesin bide onla ugrasmayayim hep gununde geliyor
ewet canm yeter RABBİM OL DESİN..
FAZLA STRESE GİRME OLMAZSA DA VKTİ GELMEMİŞTİR..
eet liste büyüyor ama içinde sadece 3 4 hamile var...(
o zaman ilaç kullanmak istiyorsanız 3.ay verin test duruma göre dr.belki ilaç verir canım.doktor bize de 6.aya kadar ilaç kullanmadan bekleyin dedi keşke ilaç kullansaydık canım daha iyi sonuç alırdık yanii
evt canım sanırım ıyısı öyle yapmak gecen ay eşime kecı boynuzu kürü yamış her gün de bi havuç yedirmiştim.
sımdı bunların beraber kullanılmamamsı gerektıgını öğrendim o yuzden bu ay boş gececek ama gecen ay uyguladgım şeyler bir sonrasındaki testi etkılemz dı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?