- Konu Sahibi delinefsim
- #2.661
ok..zelis82 ..:)benm de gözüme zelis72 diye çarptı .:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok..zelis82 ..:)benm de gözüme zelis72 diye çarptı .:)
tatlım cıft cızgıyı gorunce 24 saat sonra calısma yapın sonra da devam edın garantı olur.. bazı ovulasyon testlerınde pek yakalayamıyormussun cıft cızgıyı canım sen yınede gun asırı devam et ne olur ne olmaz olacak ınsallah bu defa![]()
evet tatlım bizim kendi doktorumuz bize ileri hızlı(a)+ileri yavaş hareketli(b) toplamının %35 olması gerek dedi bizim %42 zaten o yüzden değerleriniz normal değerlere çıkmış dedi bende geldim araştırma yaptım evde çoğu makale %50 yazıyordu panik falan yaptık başka doktorlara gittik kimi yeter dedi kimi demedi bizde ilaç aldık takviye ilaçla yükseltmeye çalışıyoruz.dediğin değerler doğru canım 2010 a göre değerler bu şekilde banada bi doktor demişti ama herkesin haberi yokevet cnm arginmax la proxceed in içeriği hemen hemen aynı dediğin gibi. inşallah artmıştr sayı.biz bugün test yaptrdık ama sonuç yarın çıkıcak geç gitmiştil. 4 gibi fln dı randevumuz. birde ultrason istedi çarşamba sabaha randevu verdiler erkek radyolog izindeymişde. bu arada sevdindirici bi gelişme aktarayım hepimizi ilgilendiren bişey bu. ben aslında bununla ilgili bi kaç kez yazı da okumuştum ama çok üzerinde durmamıştım ama dr. söyleyince daha etkili oldu. şu anda kullanılan sperm kriterleri 1998 WHo kriterlerine göre.( yani en az 2ml.- ml .de enaz 20 milyon - toplmda en az milyon - a+b hareketn en az % 50 olması gerektiği ) ama aslında 2010 WHO kriterlerine göre yeni referenaslar belirlenmiş. ama bi çok dr. hala eski referenas aralıklalarına göre değerlerdndrime yapıyor. günümüzde ki yaşam koşulları sebebiyle (Stres, sağlıksız beslenme,teknoloji kullanımının artması, radyasyon, sigara alko vb.) kriterlerdeki rakamlar aşağıya çekilmiş örneğin 2ml. olması gereken volum 1,5 ml. inmiş. ml.de en az 20 milyon olması gereken sperm sayısı 15 milyona toplam sperm 22,5 milyon a inmiş. a+b hızlı ve ileri hızlı toplamı % 50 den % 35 e inmiş. dr. yani aslında sizin ilk testinizin sonuçları çok da kötü sayılmaz dedi buna göre dedi. dr. umuz bu konuda baya bilgili baya güzel konuştu ben kafadan atmasyon yapmam dedi avrupa üroloji birliğinin kayıtları ve verilerine göre uygulama yaparım dedi. varikosel için ultrason dan ziyade elle yapılan teşhis çok önemlidir dedi ( ve nitekim bende hep öyle okudum araştırmalarımda)
bakalım perşembe tüm sonuçları alıp toptan göstereceğim. ha bu arada hormon testi istedim ( her nekadar hormon testi sperm sayısı 5 milyon dan az olanlar için yapılması gerekli olsada ) ben gerek görmüyorum dedi sebeplerini uzun uzun anlattı ama isterseniz yaptıralım dedi ama bende ikna oldum ve zaten eşim kan veremez bayılır o da şimdilik erteleyelim gerekirse bir sonraki sefere verelim dedi.
bu arada google a ''2010Who sperm criteria '' diye yazarsanız ingilizcesi 2010 who sperm kriterleri diye yazarsanız türkçesi çıkıyor. okusun bence herkes ve moral olsun hepimize.:) tabiki bu değerlerden kat kat fazla olur inşallah sonuçlarımız ama en azından olması gerekeni de öğrenmiş olalım. hakkımızda hayırlısı olsun..
.
tatlım normalde 3 ay kecıboynuzu kuru o bıtınce de havuc kuru yapın dıyorlar ıkısının aynı donemde kullanılması sayıyı azaltıyormus.. vitaminlere de gelince ewet proxxed plus ıyı ama gnc argınmax ın ıcerıgı daha guclu.. klomende dedıgım gıbı sonucta hormon ve baska bıseylerını bozmasın dr. gerek gormedıkce vermeyın.. ama sız daha ıyısını bılırsınız tatlım...
çakşır otu ve keçi boynuzu aktarda satılıyor canım. havuç suyunu nasıl çıkartacağız katı meyve sıkacağım yok benim.klomeni eczaneden alırsın canım.
evet cnm arginmax la proxceed in içeriği hemen hemen aynı dediğin gibi. inşallah artmıştr sayı.biz bugün test yaptrdık ama sonuç yarın çıkıcak geç gitmiştil. 4 gibi fln dı randevumuz. birde ultrason istedi çarşamba sabaha randevu verdiler erkek radyolog izindeymişde. bu arada sevdindirici bi gelişme aktarayım hepimizi ilgilendiren bişey bu. ben aslında bununla ilgili bi kaç kez yazı da okumuştum ama çok üzerinde durmamıştım ama dr. söyleyince daha etkili oldu. şu anda kullanılan sperm kriterleri 1998 WHo kriterlerine göre.( yani en az 2ml.- ml .de enaz 20 milyon - toplmda en az milyon - a+b hareketn en az % 50 olması gerektiği ) ama aslında 2010 WHO kriterlerine göre yeni referenaslar belirlenmiş. ama bi çok dr. hala eski referenas aralıklalarına göre değerlerdndrime yapıyor. günümüzde ki yaşam koşulları sebebiyle (Stres, sağlıksız beslenme,teknoloji kullanımının artması, radyasyon, sigara alko vb.) kriterlerdeki rakamlar aşağıya çekilmiş örneğin 2ml. olması gereken volum 1,5 ml. inmiş. ml.de en az 20 milyon olması gereken sperm sayısı 15 milyona toplam sperm 22,5 milyon a inmiş. a+b hızlı ve ileri hızlı toplamı % 50 den % 35 e inmiş. dr. yani aslında sizin ilk testinizin sonuçları çok da kötü sayılmaz dedi buna göre dedi. dr. umuz bu konuda baya bilgili baya güzel konuştu ben kafadan atmasyon yapmam dedi avrupa üroloji birliğinin kayıtları ve verilerine göre uygulama yaparım dedi. varikosel için ultrason dan ziyade elle yapılan teşhis çok önemlidir dedi ( ve nitekim bende hep öyle okudum araştırmalarımda)
bakalım perşembe tüm sonuçları alıp toptan göstereceğim. ha bu arada hormon testi istedim ( her nekadar hormon testi sperm sayısı 5 milyon dan az olanlar için yapılması gerekli olsada ) ben gerek görmüyorum dedi sebeplerini uzun uzun anlattı ama isterseniz yaptıralım dedi ama bende ikna oldum ve zaten eşim kan veremez bayılır o da şimdilik erteleyelim gerekirse bir sonraki sefere verelim dedi.
bu arada google a ''2010Who sperm criteria '' diye yazarsanız ingilizcesi 2010 who sperm kriterleri diye yazarsanız türkçesi çıkıyor. okusun bence herkes ve moral olsun hepimize.:) tabiki bu değerlerden kat kat fazla olur inşallah sonuçlarımız ama en azından olması gerekeni de öğrenmiş olalım. hakkımızda hayırlısı olsun..
cnm benden sana tavsiye bu konuyu çok araştrdım hala da araşrtıyorum ha öyle forumlardan filan değil sadece. her gün geceli gündüzlü ingilizce makaleler araştrmalar okuyorum yurt dışında yapılan çalışmalar vs. kesinlikle kafana göre ilaç kullanma. keçiboynuzu çakşır ve havuç bir arada asla kullanma. önce 3 ay keçiboynuzu sonra havuç suyu 1 ay. ama sperm tstinde lökosit varsa yada fsh ınız yüksek se kesinlikle keçi boynuzu yapma ters etki yapıo. çakşırda keçiboynuzu ile aynı anda kullanılmıo. tercini yap ona göre başla.çakşır otu kullanacaksan erken ve dişisi var ayrı ayrı onuda iyi araştr. kadınlar için dişisi erkekler için erkeği kullanılıo eğer ters kullanırsan o da ters etki edio. ama çakşır suyunu kullandıracaksan onda öyle bişey yokmuş pek mantığıma yatmadı ama aktar dedi kadın erkek ayrımı yok suyunda ama otunda var die. otunun ayrı olduğunu bi yerlerde de okumuştum.
canım benim de meyve sıkacağım yoktu her gün bir iki tane havuç yedirıyordum eşime sen de öyle yapabilirsin
öyle zaten yiyor eşim çok severiz ikimiz de ama bu tarz kürlerde suyu daha etkili diye biliyorum.bilen biri varsa söylesin havuç suyunu katı meyve sıkacağı dışında ne ile çıkartabiliriz. rendeleyip kaynatacak mıyız acaba?
canım onu bilemeyeceğim canım o da olabılır
caım hamilelik belirtisi ile gebelik aynıymış..inşalah hamilesindir...en azından içimizden biri mutlu olsa hepimzin içine umut doğuyor..
ama maalesef bugünlerde gititkçe çoğalıyoruzz ameliyat olanlar ve bkliyenler..![]()
bekle o zaman tatlım ama inş bu gecikme hamilelik gecikmesidir...o tek çizgi durumlarını o kadar yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni bir tek o konuda çok rahatım zaten adeti geçse de kesin olacağımı bildiğim için test yapmıyorum...
dün biraz koyu çizgi oldu gibi canım çalıştık bi de yarın çalışırız bu ay yeter19.güne kadar bir gün aralıklarla çalışmış olacağız bu ay baya sıkı çalıştık
![]()
neyse canım elbet biri okur cevap verirsizin ameliyatın kaçıncı ayı canım?
Kizlar test yaptim sonuc belli negatif((( Hatta bir umut diyip olmayacagini bile bile bir 15 dakika kadar falan cope atmadim ama yine ayni ayni tek basina kipkirmizi bir cizgi
![]()
Keskkeeee keske olsam Allahima dua ediyorum hergun gelmesin diye.Odum kopuyor herseferinde ama biliyorum tatlim yok cok zor zaten daha degerler duzelmemistir bile gerci Allah bilir o ol dedikten sonra olacak sonucta ama bakalim test yapmaya biturlu cesaretim yok evde var ama yapmiyorum.Malesef yaaa liste buyuyor ama neden hic hamile haberleri yok artik okadar kisi arasindan bikac kisi resmen hamile kalan bu da beni iyice korkutuyor acikcasi:18::18:
Adet bitiminden itibaren yum gunu sonuna kadar mi iki gune bir calisiyorsunuz sormasi ayip ammmaaYoksa sadece yum gunlerinde iki gune bir mi
bu ayın sonunda 3 ay olacak canım sizin?
bizin bu ay 7.ayımız olacak canımama biz ameliyatın 3 ile 6. ayı arası hiç çalışma olmadı gibi bir şey canım
Kizlar test yaptim sonuc belli negatif((( Hatta bir umut diyip olmayacagini bile bile bir 15 dakika kadar falan cope atmadim ama yine ayni ayni tek basina kipkirmizi bir cizgi
![]()
![]()
![]()
bu tablo bana hiç yabancı gelmedi, tatlım...olmayacağını bile bile bikaç ay üst üste test yapmıştım bendehalbuki stresten geciktiğini biliyordum... burdan okuduğum kadarıyla çok yıpratıyorsun kendini, bende senin gibiydim eşim boşanalım istersen benim yüzümden üzülüyorsun diyene kadar
şimdi toparlandım, ameliyattan sonra daha da iyiyim umutluyum enazından... inş. olacak bebeklerimiz Allah büyüktür:))
yakın zamanda , çift çizgiyi görürsün inşallah:) yalnızca hamileliğe odaklı yaşadığımız için bi süre sonra vücudumuzda bizimle dalga geçmeye başlıyo sanırım:)canım kaç günün geçti.inşallah stersten değildir..kan testi de yaptır istersen için rahat olsun.
aynen bende bu ay 13 gün geciktim evde test yaptım çıkmadı..ama her adetten farklı oldgu için umutlanmıştım..kan testinde de çıkmadı ama umut işte kanlar karışmış olabilir dedimen son doktora gittim bişey görünmedi...yine inanmadımm hamile kelimesi o kdr odaklanmışın ki taki kızmızılar görünene kadr..
((
biliyorsun onun eşinin de değerleri bizimki gibi düşmüştükendi ortada yok ama canım ne oldu acaba gelişme var mı