- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.581
Tatlimm klomen yumurta gelistitmek icin benim yumurtlamada sorun yok o yuzden igneye gerek duymadi drum. Gunu pek farketmiyor heralde canim.. evet gecen ay bende kan inceltici kullandim bu ay bisey demedi dr. Bende turkiyede deiilm kibristayim canim.. gecen asilamada.esinin degerleri neydi hatirliyormusun?
hmm benimde yumurtaliklarimda birsey yok, ama yinede yapiorlarmis iyi tutsun diye....
ignede verdiler yani adetimin 5.günü alacayim sonraki ultrasonda 9 da falan oluyor...
bende kulanacayim, daha iyi geliyormus, öyle dedi doktor
esimin degerleri cok kötüydü canim, yikadiktan sonra yüzde 5 dediler, ondan önce hiz yüzde 0 diiiii
maalesef sen biliyormusun?
Canim esimin ameliyattan once sayi cok azdi ileri hiz 0 di.. ameliyattan sonra yuksledi.. asilamada sperm verdiginde ml.de 40 milyondu ileri hizda % 10 du.. yikandiktan sonra 10 milyon sperm transfer edildi bunun % 40 ileri hizli % 60 ileri yavasti ama tutmadi...
degerleri cok iyimis canim ....
bizimkisi cok kötü yani...ama doktor dedi, belki bir taneyle bile tuta bilir dedi, deniceyiz dedi...
hayirlisi dedik artik.
simdide randevuye gideceyiz bir ay sonra belki esimdede vardir varikosel? hata kücük iken kaba kulak gecirmis esim, doktor ondan gele bilir dedi, kücük cocuklarda asi vururlarmis, bunlarda vurdurmamis, iste cahilik.
Tatlum daha varikosel var mi yik mu tespit edilmemisken asilama saglikli deil.. varikosel varsa asilamada tutma sanci neredeyse hic yok morfolojiniz nasil?
evet, ama bize onu demediler, ben bir kere hamile kaldim canim ama maalesef bos gebelik gecirdim.
belki ondan yapmamislardir?
morfoloji nedir? ay kusura bakma cok soruyorum, ama bilmiyorum türkcesini, anlata bilirmsiin?
Tatlim bende hamilelik yasadim kimyasal gebelik... morfoloji normal yapidaki sperm demektir canim.. eger oda dusukse ve hizda cok azsa nereneyse imkansiz oluyir asilama .. keske once uroloji baksaydi sonra asilamaya gecseydiniz.. yipratici bi surec canim bide negatif aonuc alinca yikiliyoruz..
Tatlim gunaydin ben 2. Asilamaya gectim insallah bu defa olur
teşekkür ederim, canım. hemen bakıyorum yazdığın vitamine.
çok teşekkür ederim cnm.evet Allah tan eşim ne versem yiyor içiyorHosgeldin canim aramiza gecmis olsun gonul isterdiki keske buralara kimsenin yolu dusmeseydi ama buda bizim kaderimiz iste.Esinin o saydiklarini yemesi icmesi cok iyi mutlaka faydasi olur multivitaminde kullandir hergun bunlarin yaninda.Ameliyattan korkmayin bende cok korkuyordum hatta ameliyat gunu bile cok stresliydim stresten kendimi hasta yaptim bosu bosuna cok agri hissetmiyolar erkeklerin en hassas yerleri orasi oldugu icin cok aciyacak gibi falan dusunuyorlar zaten kasiktan yapiyorlar organla bi alakasi olmuyor ameliyatin korkmasin kesinlikle olsun zarari degil faydasini gorursunuz.Neler hissettigini herkes inan burda fazalasiyla biiliyor herkes ne yasadiklarimizi biliyor hissederek icten cevap veriyor.Insallah Allahta bize bir mucize verirde en kisa zamanda bu zahmetlere gerek kalmaz.Yeni gelismeler olursa bizleri haberdar et canim Allah gonlune gore versin
arkadasim hosgeldin bende yeniyim bir haftadir falan aktif takip ediyorum .. esinin hormon testlerini mutlaka yaptirin belki hormonlar etkilemis olabilir sonucu .. havuc ve muz da yesin .. bu arada cok sanslisin bunlari yiyor esin - benimki hic umrunda degil ne kadar hazir gida varsa onu yiyor .. varikosel olup cougu olan bi suru kisi varmis .. ameliyat sonrasida iyilesme bayagi bi zaman aliyor benim esim ameliyat olmadan once danismistim ben dr a - acaba asilama mi yaptirsam yoksa ameliyat mi olsa diye sormustum - bizde ileri hizli hic yoktu sayi da daha azdi .. dua dan baska bisey gelmiyor elimizden - bazen dusunuyorum 1 tane sperm zaten gerekli ALLAH c.c ol derse olur belki biraz manevi yonden guclenmemiz ve cok dua etmemiz sabretmemiz gerekiyor .. ALLAH yardimcimiz olsun
canım bu yazdıklarının benzerini ben yaşadım ilk doktora gittiğimiz zaman değerlerimiz düşük çıktı doktor şekil bozukluğu var dedi tekrar test falan filan istedi en sonunda dayanamayıp doktora sorduk bu spermler ilaçla falan düzelmiyor mu herşeyin ilacı var bunun neden yok falan diye doktor proxeed plus verdi 3 ay kulandık ama hiç bir şey değişmedi tek çözüm ameliyattı olduk ve üstünden 6 ay geçti değerlerimiz de düzeldi şimdi ise beklemek kaldı geriye bekleyin olur dedi dr.bekliyoruz rabbim yazdıysa kaderimize tabii...inş her şey yolunda gider tatlım sonuçlarını paylaşırsın bizimle.
Ewet tatlim once yumurtalarimi cogaltip buyutuyor haftaya pzrtsi yada sali cat. Ignesi yapilir 36. Saati de asilamayi yapar. Igneden 34-36 saat yumurtalat catlar..bugun adetimin 4. Gunu anca 10 gun sonra yapilir asilama hersey yolunda giderse.. kuzummm ama ben sana dedim mutlaka bi kadin dogumcuya git sonuclari goster herseyin hayirlisi canim hakkimizdainş bu sefer tutar tatlım...çatlama iğnesi mi oluyorsun ne zaman çatlayacağı belli mi adetin kaçıncı günündesin canım?ben yerimde sayıklıyorum valla hiç bir şey yaptırdığım yok
Kasiklarim agriyor sanki ilk adet gunummusum gibi ama halen geldigi yok akintimda kesildi.Ne zaman kurtulacagiz biz bu varikosel topiginden uzerimize yapisti kaldi resmen gitmiyor tobe yarabbim yaa.Iyice hassaslastim ben dugune gittim birde bir 10 kisinin lafini nasihatini dinledim geldim
ben dediğim gibi cnm değerlerin pek düzeldiğini sanmıyorum amelyat yolu gözüküyor sanki bize.. ama proxceed kesinlkle işe yarıyor içinde yok yok. bazıları çok pahalı fln diyor evet ama normalde zaten tr.de vitaminler çok pahalı proxceed in içindekileri ayrı ayrı almaya kalksak zaten o parayı çok tan geçer. bu konuda çok araştrma yaptım cnm övünmek gibi olmasın ama 1 ayımı geceli gündüzlü bu işe verdim hala da araştıryorum. ,ingilizce tezleri makaleleri okuyorum sürekli... kısacası şunu söyelecektim proxceed in içinde gerekli herşey var e vitamini - ve l-arginin hariç. ve bunlar da çok önemli. bence bunlarıda ekle 1 er gün arayla e vitamini verebilirsin evicap eczanelerde var birde l- arginine hıza özellikle çok iyi geliyor. en ucuzuda solgar ın ki onuda ekleyebilirsin . inşallah en kısa sürede sonuç alırsınız cnm. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. O ol derse değerler saayılar vız gelir ve olur. Rabbim hikmetinden sual olunmaz pazartesi test sonuçlarını alır almaz yazarım cnm inşallah..
Ewet tatlim once yumurtalarimi cogaltip buyutuyor haftaya pzrtsi yada sali cat. Ignesi yapilir 36. Saati de asilamayi yapar. Igneden 34-36 saat yumurtalat catlar..bugun adetimin 4. Gunu anca 10 gun sonra yapilir asilama hersey yolunda giderse.. kuzummm ama ben sana dedim mutlaka bi kadin dogumcuya git sonuclari goster herseyin hayirlisi canim hakkimizda
Kasiklarim agriyor sanki ilk adet gunummusum gibi ama halen geldigi yok akintimda kesildi.Ne zaman kurtulacagiz biz bu varikosel topiginden uzerimize yapisti kaldi resmen gitmiyor tobe yarabbim yaa.Iyice hassaslastim ben dugune gittim birde bir 10 kisinin lafini nasihatini dinledim geldim
kızlar size bir sorum var.doktor klomen verdi eşime 3 ay kullanacak.bu sırada biz keçiboynuzu kürü kullanalım mı yoksa ikisi birlikte fsh çok fazla arttırır mı?şu an fsh değeri normal.kararsız kaldım siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?