Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hmm benimde yumurtaliklarimda birsey yok, ama yinede yapiorlarmis iyi tutsun diye....
ignede verdiler yani adetimin 5.günü alacayim sonraki ultrasonda 9 da falan oluyor...
bende kulanacayim, daha iyi geliyormus, öyle dedi doktor
esimin degerleri cok kötüydü canim, yikadiktan sonra yüzde 5 dediler, ondan önce hiz yüzde 0 diiiii
maalesef sen biliyormusun?

Canim esimin ameliyattan once sayi cok azdi ileri hiz 0 di.. ameliyattan sonra yuksledi.. asilamada sperm verdiginde ml.de 40 milyondu ileri hizda % 10 du.. yikandiktan sonra 10 milyon sperm transfer edildi bunun % 40 ileri hizli % 60 ileri yavasti ama tutmadi...

degerleri cok iyimis canim ....
bizimkisi cok kötü yani...ama doktor dedi, belki bir taneyle bile tuta bilir dedi, deniceyiz dedi...
hayirlisi dedik artik.
simdide randevuye gideceyiz bir ay sonra belki esimdede vardir varikosel? hata kücük iken kaba kulak gecirmis esim, doktor ondan gele bilir dedi, kücük cocuklarda asi vururlarmis, bunlarda vurdurmamis, iste cahilik.

Tatlum daha varikosel var mi yik mu tespit edilmemisken asilama saglikli deil.. varikosel varsa asilamada tutma sanci neredeyse hic yok morfolojiniz nasil?

Tatlum daha varikosel var mi yik mu tespit edilmemisken asilama saglikli deil.. varikosel varsa asilamada tutma sanci neredeyse hic yok morfolojiniz nasil?

evet, ama bize onu demediler, ben bir kere hamile kaldim canim ama maalesef bos gebelik gecirdim.
belki ondan yapmamislardir?

morfoloji nedir? ay kusura bakma cok soruyorum, ama bilmiyorum türkcesini, anlata bilirmsiin?

evet, ama bize onu demediler, ben bir kere hamile kaldim canim ama maalesef bos gebelik gecirdim.
belki ondan yapmamislardir?

morfoloji nedir? ay kusura bakma cok soruyorum, ama bilmiyorum türkcesini, anlata bilirmsiin?

Tatlim bende hamilelik yasadim kimyasal gebelik... morfoloji normal yapidaki sperm demektir canim.. eger oda dusukse ve hizda cok azsa nereneyse imkansiz oluyir asilama .. keske once uroloji baksaydi sonra asilamaya gecseydiniz.. yipratici bi surec canim bide negatif aonuc alinca yikiliyoruz..

evet canim hizli ve normal spermler cok az...
urolojiye gideceyiz ama bir ay sornaya verdiler randevuyu...
bize tedavi yeri olur dedi, bir tanesiyle bile olur dedi, biz deniyelim dediler, simdi ben karar verdim burda okuduktan sonra, urolojiyede baktirmaya...
evet cok zor oluyor, gecen ay adetim gelince, yani adetim gelmeden önce kan testi yapti doktor ondada hamile cikmadim...ve hüngü hüngür agladim...cok zor olyuor insan yikiliyor

çok teşekkür ederim cnm.evet Allah tan eşim ne versem yiyor içiyor çok şükür. amleyatın çok basit olduğunu biliyorum cnm ama eşim çok korkuyor. ama çaresi yok olacaksa olacak. bakalım pazartesi belli olacak.

teşekkürler cnm. evet aklımda cnm hormon testi ve ultrason isteyeceğim mutlaka. yediriyorum cnm. hatta bu gün katı meyve sıkacağı aldım havuç kürü ne başlayağım inşallah. cnm açıkcası ben aşılama zaten düşünmüyorum. bana mantıksız geliyor normal ilişkiden tek farkı yıkama sonrası hep kalanlar kaliteli spermler ve rahime yakın bi yere bırakılıyor. onun dışında ha ilişki ha aşılama. tabi tutma şansı da çok düşük . ben inşallah gerek kalmaz ama direk tüp düşünürüm gibime geliyor. birde varikosel den dolayı spermlerin yapısı bozuk olduğu için amelyat öncesi tüp yada aşılama tutma şansı çok düşük oluyor. ameliyat tek şans...
aynen kesinlikle dua şart. Rabbim ol dedikten sonra 3milyon la bile hamile kalan var. %1 morfolojiyle hamile kalan var. Amin Allah yardımcımız olsun...

ben dediğim gibi cnm değerlerin pek düzeldiğini sanmıyorum amelyat yolu gözüküyor sanki bize.. ama proxceed kesinlkle işe yarıyor içinde yok yok. bazıları çok pahalı fln diyor evet ama normalde zaten tr.de vitaminler çok pahalı proxceed in içindekileri ayrı ayrı almaya kalksak zaten o parayı çok tan geçer. bu konuda çok araştrma yaptım cnm övünmek gibi olmasın ama 1 ayımı geceli gündüzlü bu işe verdim hala da araştıryorum. ,ingilizce tezleri makaleleri okuyorum sürekli... kısacası şunu söyelecektim proxceed in içinde gerekli herşey var e vitamini - ve l-arginin hariç. ve bunlar da çok önemli. bence bunlarıda ekle 1 er gün arayla e vitamini verebilirsin evicap eczanelerde var birde l- arginine hıza özellikle çok iyi geliyor. en ucuzuda solgar ın ki onuda ekleyebilirsin . inşallah en kısa sürede sonuç alırsınız cnm. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. O ol derse değerler saayılar vız gelir ve olur. Rabbim hikmetinden sual olunmaz pazartesi test sonuçlarını alır almaz yazarım cnm inşallah..

tekrar slm kızlar...
çalıştığım için biraz geriden takip edicem sizi galiba ama artık burdayım inşallah.
pazartesi test sonucunu alınca yazarım inşallah sonuçları. Hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın...

Merhaba inanın mesajınız beni çok rahatlattı.eşinize çok geçmiş olsun.umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.bu konuda önümüzdeki haftaya randevu aldım,ameliyat büyük ihtimalle yaz başında olacak.iyi dilekler için çok teşekkürler,kendinize iyi bakın.

Kasiklarim agriyor sanki ilk adet gunummusum gibi ama halen geldigi yok akintimda kesildi.Ne zaman kurtulacagiz biz bu varikosel topiginden uzerimize yapisti kaldi resmen gitmiyor tobe yarabbim yaa.Iyice hassaslastim ben dugune gittim birde bir 10 kisinin lafini nasihatini dinledim geldim

inş bu sefer tutar tatlım...çatlama iğnesi mi oluyorsun ne zaman çatlayacağı belli mi adetin kaçıncı günündesin canım?ben yerimde sayıklıyorum valla hiç bir şey yaptırdığım yok
Ewet tatlim once yumurtalarimi cogaltip buyutuyor haftaya pzrtsi yada sali cat. Ignesi yapilir 36. Saati de asilamayi yapar. Igneden 34-36 saat yumurtalat catlar..bugun adetimin 4. Gunu anca 10 gun sonra yapilir asilama hersey yolunda giderse.. kuzummm ama ben sana dedim mutlaka bi kadin dogumcuya git sonuclari goster herseyin hayirlisi canim hakkimizda

slm cnm adetin mi gecikti sakin stres yapma insallah evt haklisin bi kurtulsak bu varikosel topiginden

kızlar size bir sorum var.doktor klomen verdi eşime 3 ay kullanacak.bu sırada biz keçiboynuzu kürü kullanalım mı yoksa ikisi birlikte fsh çok fazla arttırır mı?şu an fsh değeri normal.kararsız kaldım siz ne dersiniz?

tatlım bende çok araştırma yaptım proxeed plus ve argınmax hıza sayıya falan iyi geliyormuş biz ameliyat öncesi proxeed plus kullanmıştık bu sefer argınmax almak istedik l arginin de var içeriği baya iyi bir ilaç bakalım 1 ay sonra test yaptıracağız inş daha yükselir değerlerimiz...

tatlım en uygun zamanda gideceğim zaten çalıştığım için her zaman doktora gitmeye vaktim olmuyor bi de bu ara çok izin aldım göze batmayayım uygun bir zaman kolluyorum hemen gidecem zaten. bende ovulsayon yapıyorum çift çizgiyi yakaladığım zaman 24 36 saate kadar çatlayacak demek oluyor demi. bu ay gerçi çift çizgiyi yakalayamadım ama deneyimlisin sen ayrıntısını bilirsin canım...

kaç gün geçti adetin canım,test yapsana...

vala canım benim eşim 3 ay kullandı klomeni keçi boynuzu da içti.test yaptık dr bi 3 ay daha klomen kullansın dedi keçi boynuzu da içiyor zararı var mı bilmiyorum şimdi benimde kafan karıştı bilen arkadaşlar yardım etsin bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…