Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umarım hamilesindir:)) bi hamile haberi mutlu edecek bizleri:)

tatlım biz dr sorduk hiç bir yan etkisi yok içebiliyorsanız için dedi.merak etmeyin yani

biz 6 ocakta ameliyat olduk canım.. eşim oldu yani :)
işte daha bir ay oldu bakalım.. ben adetliydim zaten daha anca denemelere başlıyoruz ilk yumurtlama günüm gelmedi bile..
hemen beklemiorum zaten ama bakalm yinede bş umut..
muhteşem üçlü ile hamile kaldım sayfasında yazan ilaçlar var onları okudun mu bilmiyorum onları alıp kullanacağız bakalım konuyu takip ediyordum kullanan 4 kişiden 3ü hamile kalmış o ilaçlar sayesinde..
birisindede varikosel çıkmış öyle .. o ilaçlarıda değerlendirebilrisin..

slm cnm adetin mi gecikti sakin stres yapma insallah evt haklisin bi kurtulsak bu varikosel topiginden

Mrb canim.adetim 9u olmasi lazim ama daha gelmedi butun belirtiler var

umarım hamilesindir:)) bi hamile haberi mutlu edecek bizleri:)

Amin insallah tatlim seninde benimde bu topikteki herkesin Allah sifasini versin,tek dermanimiz Allah ve dualarimiz baskadada artik yapacak birseyimiz kalmadi herseyi yaptik sira dua edip beklemede insallah Allahim cok bekletmez.Hepimizin insallah yeni yila kadar bebeklerimiz olur dogarda bizde bu topigi hamileler topigi olarak degistiririz
kaç gün geçti adetin canım,test yapsana...
Hic test yapma istegim bile gelmiyor inanirmisin icimden,biliyorum cunku hamile olmadigimi 9u benim adet tarihim tuvalet kagidinda akintimin icinde minik kirmizi gordum iki sefer yani bu demek oluyorku bugun yarin geliyor benim ki gecen ayda boyle olmustu iki gun sonra cozulmustu o yuzden biliyorum bosu bosuna hernekadar hamile olmadigimi bilsemde o tek cizgiyi gormek istemiyorum zaten kirmiziyi gorunce yeteri kadar uzuluyorumKeske hamile olsaydim yaa dusuncesi bile ne guzel.Dun resmen bana iyi izdirap cektirdi zaten halen keyfim yok hicHepiniz suan uyuyorsunuz tatli uykular guzeller byeee

bekle o zaman tatlım ama inş bu gecikme hamilelik gecikmesidir...o tek çizgi durumlarını o kadar yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni bir tek o konuda çok rahatım zaten adeti geçse de kesin olacağımı bildiğim için test yapmıyorum...

tatlım biz dr sorduk hiç bir yan etkisi yok içebiliyorsanız için dedi.merak etmeyin yani

merhaba canım ,
bizim doktorumuz hiç bir şey vermedi ve bu ay sonunda 3. ayımızı bitirmiş olacağız.
3 ay dolar dolmaz yaptıralım mı kızlar sizce testi?

bide klomenı günde kaç tane atıyo eşleriniz?

bildiğimiz şu kadınların kullandığı klomen değil mi bu? kaç gün kullanması gerekıyo?

bir soru daha zinco denilen bi şurup var bunu kullanan var mı faydası var mıdır?

merhaba kızlar...nasılsınızz kaç gündür giremiyorum ...
kan testi yaptım sonuç negatif maalesef ( ve çok üzgünüm tabi üzgün olmak ne ye yarıyacak ki..
o kadr bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim sonuç hamilelik ile sonuçlanack diye mutluydum da ama her zamn ki gibi kocaman bir hayal kırıklığı..
yapacak bişey yok galiba oturup bkliyecğeizz ...
blki anne olmayı çok geç blki de hiç tatmıyacağız ama hayali bile o kadr mutlu ediyor ki..
RABBİM HEPİMİİZN YARDIMCISI OLSUN...

canım doktorunuz 3 ay sonra çağırdıysa gidin ama çağırmadı,6 ay sonra gelin dedi ise bekleyin ben beklemekten yanayım canım çünkü 3.ay düzelme olmayabiliyor boşuna üzülmemek için tam 6 ayı beklemek daha iyi olur.klomeni bilmiyorum tatlım eşim argınmax içiyor günde 6 tane ... ama takviye ilaç kullanmasını tavsiye ederim.bize doktor ameliyat sonrası hiç ilaç vermedi 6 ay sonra test yaptırdık değerlerimiz allaha şükür düzeldi fakat şansımızın daha yüksek olması için değerler daha iyi olabilirdi eşiminat etti doktor vermedi diye ilaç içmedi şimdi kendi de pişman doktor hala ısrarla ilaç vermedi biz kendimiz aldık güçlü bi vitamin ilacı kullanabilirsiniz

hakılsın tatlım kim bilir kaderimiz de neler var bilemiyoruz belki de hiç bir zaman hamile kalamayacağız ama biz her ay sanki hamile kalacakmışız gibi bekliyoruz en azından hayal kurup az da olsa o mutluluğun ne kadar güzel bir şey olduğunu hissedebiliyorz şükür yani ne yapalım başa gelen çekilir allahın takdiri canım. üzme kendini bazen bende çok kötü oluyorum dayanamıyorum hatta ama elimden hiç bir şey gelmiyor galiba durumu kabullenip beklemek lazım

zaten oturup bklemek yıpratıyor...1 ay daha bkleyip bekleyip tüp bebek yapalım diyorum eşim pek yanaşmıyor .sürekli bahane arıyr..yaşı 33 bkle bkle derken kaç yaşında baba olack bilmiyorum ki..en azından bütün yolları deniyelim olmuyorsa tüp bebek çalışmamızda başarısızsa oturup bklerizz elden bişey gelmez ...am yaşlar ilermemişken önümüze bkmak gerekiyor ama anlamıyor...

evt canım 3 ay sonra gelin demişti doktor. benim eşim sağolsun ne versem içer. bize de doktor bir şey vermedi. dedim hocam argınmax falan varmış alalım mı?

ağzının kenarıyla güldü

hiç gerek yok dedi. ben haziran gibi aşılam a düşünüyorum olmazsa.o yüzden biraz önümü de görmek istiyorum açıkçası.

argınmax dan başka önereceğin bir şey var mı canım yanında kullanabileceği?

caım hamilelik belirtisi ile gebelik aynıymış..inşalah hamilesindir...en azından içimizden biri mutlu olsa hepimzin içine umut doğuyor..
ama maalesef bugünlerde gititkçe çoğalıyoruzz ameliyat olanlar ve bkliyenler..

evet tatlım aynen elimizden gelen tüm şeyleri yaptıktan sonra beklemek daha rahatlatır insanı en azından şunu diyebiliriz aşılama tüp ne varsa hepsini yaptık yapacak bir şey kalmadı allah ne zaman nasip ederse o zaman diye beklemek lzım.benim eşimde tüp bebek merkezlerine pek güvenmiyor benim spermim olduğunu ne bileecm bize bir şey göstermiyorlar belki başka birinden alınan iyi spermleri kullanacak donduruyorlar ya valla allah yardımcımız olsun canım çok zor bir şeymiş bu hamilelik olayları

proxeed plus kullanın ozaman canım o da etkili bir ilaç...varikosel ameliyatından sonra işe yarıyor benim arkdaşımın eşi kullandı fırladı değerleri...100 milyon olan sperm 1 ayda 300 milyon oldu

merhaba canm geçmiş olsun...bizde arinmax kullanıuyoruzz ama ne kadr faydasını göreceğiz 25 gün sonrabelli olur..

merhaba canm geçmiş olsun...bizde arinmax kullanıuyoruzz ama ne kadr faydasını göreceğiz 25 gün sonrabelli olur..

bizde argınmax kullanıyoruz canım aynen 25 gün sonra test yaptıracağız inş iyi sonuçlar alırız tam olarak gününüz belli mi tatlım 5 mart ya da 7 marta randevu alacağız

aynen hiç düşünmezdim başıma geleceğizi ama çocuğu olmamayanlar bize geldği vakit saatlerce onlar için ağlardım nasıl yani bunlar şimdi kızım oğlum diye kimseye seslenemiyeklermi yada bu aileler e kimse anne baba dimiyeckmi diye öylece ağlardım..
kendi derdime ağlıyormuşum meğer

bizde argınmax kullanıyoruz canım aynen 25 gün sonra test yaptıracağız inş iyi sonuçlar alırız tam olarak gününüz belli mi tatlım 5 mart ya da 7 marta randevu alacağız

hyr canm biz 3 kutu aldık 45 günlük kullanım...yaklaşık 20 gündür kulnyor eşim 3 kutu bitince test yapacaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…