• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bende çok umutlanmadan sabırla beklemek istiyorum ama işte bu süreç çok zor insanın bir günü bir gününü tutmuyor.inşallah rabbim hepimize bu zor zamanları kolaylıkla geçirmek nasip etsin.bekleyişlerimizin sonu hayır olsun inşallah...
arginmaxı almayı bende düşünüyorum aslında doktorun verdiği ilaca takviye olsun diye.ama bu ilaçlar ne kadar pahalı böyle.bir seferde kullanmayacaksın ki en az üç ya da altı ay devam etmek gerek.belki doğal yoldan olmayacak belki tüp bebek gerekecek onun için de para biriktirmek istiyorum ama yok ameliyatı yok ilacı derken para biriktirmek bir yana olanda eriyip gidiyor.allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah...

aynen canım ilaçlar çok pahalı şimdilik 1 aylık aldık duruma göre yükselirse bi yerden kısar ilaç alırız ne yapalım yeterki işe yarasın paramızın son kuruşuna kadar harcarız ...çaresizlik çok zor bir şey

iyiyim canım,aşılamadan negatif alınca biraz nadasa çekilmek istiyorum,o yüzden sık sık yazamıyorum.

tatlım o testlere güvenme ne olur,stresten başka bir işe yaramıyorlar.bizzat yaşadım ben,hep negatifti,en sonunda doktora gittim meğer çatlamış yumurtam.en mantıklısı haftada 3 kez temasta bulunmak,olacağı varsa zaten olur.

lütfen kendine stres yapma,stres bizim en büyük düşmanımız:50:

evet canım demin yaptım yine çizgi çıkmadı dediğin gibi bir gün aralıklarla çalışmak lazım bunlara güven olmuyor anlaşıldı...sende üzme kendini canım zamanı gelince olacak inş.demekki daha zamanı değil...

canımm senden güzel haberler almak çok istiyorum. bakınırken bunu okudum

benim eşimde varikoselli, 10 yıl önce öğrenmiş ama bu kadar ciddiye alıp ne kontrol ne ameliyat olmamış
ta ki 10 ay deneyipte bebeğimiz olmayınca araştırmış etkisi var mı diye.
o zaman anladı ciddiyeti.

hızımızda düşüktü bizim.ve bu hızı artırmak için iki tane vitamin kullandı. ayrıca ben 1,5 ay her akşam taze sıkılmış havuç suyu içirdim.
kızlar inanın ya inanmayın hız için faydası olduğuna inanıyorum ben.
o yüzden lütfen herkes denesin bişey kaybetmezsiniz.

inşallah iyi sonuçlar alırsınız...

sağolasın tatlım havucu eşim seviyor olmazsa her akşam içireyim.bizimde değerlerimizin hepsi düzeldi bir tek hızımız düzelmedi en önemli şey bir de:14:

aynen canım ilaçlar çok pahalı şimdilik 1 aylık aldık duruma göre yükselirse bi yerden kısar ilaç alırız ne yapalım yeterki işe yarasın paramızın son kuruşuna kadar harcarız ...çaresizlik çok zor bir şey

evet haklısın işe yarasın da yeter ki giden para olsun.dediğin gibi çaresizlik çok zor.inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız...

Merhaba kızlar bizde dün nihayet ameliyat olabildik :) şimdi evdeyiz korkulacak bişey yokmuş gerçekten eşim çok iyi :) bize doktor yalnızca antibiyotik ve ağrı kesici yazdı acaba takviye olarak vitamin klomen kullanmalı mıyız ? Yardımcı olursanız sevinirim. Little sizede geçmiş olsun artık iş beklemeye kaldı hakkımızda hayırlısı olur umarım .

Merhaba kızlar bizde dün nihayet ameliyat olabildik :) şimdi evdeyiz korkulacak bişey yokmuş gerçekten eşim çok iyi :) bize doktor yalnızca antibiyotik ve ağrı kesici yazdı acaba takviye olarak vitamin klomen kullanmalı mıyız ? Yardımcı olursanız sevinirim. Little sizede geçmiş olsun artık iş beklemeye kaldı hakkımızda hayırlısı olur umarım .

Tatlim hayirli olsun ... klomen kimyasal bi ilac dr vermemisse kullanmayin.. bitkisel takviye vitamin kullanabilirsiniz. Biz arginmax kullaniyoruz proxeed plus kullanan arkadaslarda var...

merhaba canım, çok geçmiş olsun.
demek dün oldunuz biz de dün olduk.
güzel bir tevafuk olmuş.
evet korkulacak bir şey yokmuş gerçekten.
eşim şu an iyi çok şükür sadece bandajlardan dolayı yürümekte biraz zorlanıyor.
yarın inşallah doktor bandajlarını da alacak.inşallah ondan sonra daha kolay taparlanır.
bize klomen evicap ve proxeed benzeri bir ilaç verdi.zaten vermeseydi ben kullandıracaktım eşime evicap ve proxeedi.
bence sizde kullanabilrisiniz bunları çünkü vitamin bunlar. sadece klomen için bir şey diyemiyorum.onu doktor kontrolünde kullanmak gerek ilaç neticede.

Kızlar çok teşekkür ederim , geçmiş olsun tekrardan ... içimde inanılmaz bir ferahlık var dünden beri :) söylediklerinizi Pazartesi günü doktorla konuşucam bakalım önerir belki vitamin ... Bide ginseng diye bişey duymuştum yalnız biraz pahalıydı ameliyattan önce güvenip alamamıştım . Allah hepimizin gönlüne göre verir inş . Çabalarımızı boşa çıkarmaz inanıyorum ben :)

Merhaba canim gecmis olsun,gozunuz aydin.Bu belanin tek caresi ameliyat oyuzden gozunuz aydin kurtuldunuz insallah bi dertten tek care beklemek.Bir kac gune esinde iyice iyilesir.Derecesi neymis esinin?Benimde esime sadece agri kesici vermisti bende dedimki biseyler verin hizi sayiyi artirmak icin hayir dedi sanirim 3 ay sonra cagiriyor ozaman ameliyatin basarisina bakmak icin oyle dedi.Neyse sonra dediki multivitamin kullansin A'dan Z'ye butun vitaminleri iceren bi vitamin var onu kullaniyor esim.Esinde vitamin kullansin zarari olmaz asla.Gecmis olsun tekrardan

geçmiş olsun canım.allah eşine şifa versin inş.bizede doktor antibiyotik ve ağrı kesici vermişti keşke ek vitamin falan verseymiş değerlerimiz daha yükselirdi. bence iyi bir takviye ilacı alın canım. biz argınmax aldık içeriği çok iyi bir sürü vitamin var,araştır bak istersen bende çok araştırma yaptım takviye konusunda en iyisi argınmax geldi bana...geçmiş olsun

geçmiş olsun canım.allah eşine şifa versin inş.bizede doktor antibiyotik ve ağrı kesici vermişti keşke ek vitamin falan verseymiş değerlerimiz daha yükselirdi. bence iyi bir takviye ilacı alın canım. biz argınmax aldık içeriği çok iyi bir sürü vitamin var,araştır bak istersen bende çok araştırma yaptım takviye konusunda en iyisi argınmax geldi bana...geçmiş olsun

Tatlim gunaydin ben 2. Asilamaya gectim insallah bu defa olur:16:

Abartmayi gosterisi cok sever zaten o.Oyle dusuk karakterli bi insan.Bende soyledim artik eskisi kadar bunaltmiyor halen zir cahillikleri olmuyor degil adetim olur ondan dolayi midem bulanir yada yine olmadi diye uzuntuden hasta olurum ayyyy kiizz yoksa hamilemisin diye ciddi ciddi soruslari yokmu bide cileden cikariyor.Bende kucagima vermeye kalktilar bikeresinde elime alsam hastanenin ortasinda hungur hungur aglicam yani o derece dedim tutamam dusururum falan korkuyorum dedim sonra deliler gibi saatlerce agladim bogazimda dugumler hastaneye bebek gormeye gitmistik.Orda kizin ailesi tanidiklar ne bekliyosun vs olmaz bak yasin geciyor laflari.......:19::19:Ben 26 olacagim yakinda.Benden kucuklerin 2 tane cocugu var :50:Sen kac yasindasin?:

canim benim yasim 27 hata 28 olacagim yani anlicagin bende hemen istedim yasim geciyor diye...benim kuzenleriminin 3 tane bebisleri var, ben onlara bile bakamiyorum artik. kuzenlerim severkene bile icim aciyor :( kizim gel, kizim al ye..oglum yapma demeleri bile icimi acitiyor...allaha isyan degil bunu burda herkes biliyor, ama gönül istiyorki benimde olsun bende seveyim bu eve nese gelsin istiyor. bende evlat sahibi olayim, evlat nedir bende bileyim istiyorum.
allahim insallah cümlemize verir, bizimde imtanimiz böyle iste ne yapalim, elimizden gelen birsey yok iste....
2.asilmayi olacayim iste, esime randevu aldim urologiden (bir ay sonraya verdiler).
ve caksir otu getitirdim (erkek ve kadin icin varmis, haberiniz olsun....cok iiy geliyormus)
buda olmasa TÜP bebek düsünüyoruz, bizim bir komsu var 15 sene olmamis, ve ankarada bir doktor varmis o samsuna gitmis. ücüz bebisleri olmus... :) ne güzel degilmi? bizde elimizden gelen ne varsa yapmaya haziriz.
siz neler yapiorsunuz suan

Canim ocak 20 de asilama oldu tutmadi adetimin 3. Gunu bugun klomene basladim.. hayirlisi olsun hakkimizida:16:
klomen nedir tam anlata bilirmisin bana?
yani ben yurt disindayim, bize igne veriyorlar adetinin 5 günü neden sizde adetinin 3. günü?
ve kan icin (daha böyle sivi olsun diye) bir hap veriyorlar onuda adetinin birinci günü aliyorsun

klomen nedir tam anlata bilirmisin bana?
yani ben yurt disindayim, bize igne veriyorlar adetinin 5 günü neden sizde adetinin 3. günü?
ve kan icin (daha böyle sivi olsun diye) bir hap veriyorlar onuda adetinin birinci günü aliyorsun

Tatlimm klomen yumurta gelistitmek icin benim yumurtlamada sorun yok o yuzden igneye gerek duymadi drum. Gunu pek farketmiyor heralde canim.. evet gecen ay bende kan inceltici kullandim bu ay bisey demedi dr. Bende turkiyede deiilm kibristayim canim.. gecen asilamada.esinin degerleri neydi hatirliyormusun?

Merhaba canim gecmis olsun,gozunuz aydin.Bu belanin tek caresi ameliyat oyuzden gozunuz aydin kurtuldunuz insallah bi dertten tek care beklemek.Bir kac gune esinde iyice iyilesir.Derecesi neymis esinin?Benimde esime sadece agri kesici vermisti bende dedimki biseyler verin hizi sayiyi artirmak icin hayir dedi sanirim 3 ay sonra cagiriyor ozaman ameliyatin basarisina bakmak icin oyle dedi.Neyse sonra dediki multivitamin kullansin A'dan Z'ye butun vitaminleri iceren bi vitamin var onu kullaniyor esim.Esinde vitamin kullansin zarari olmaz asla.Gecmis olsun tekrardan

merhaba tatlım, teşekkür ederim, Allah hepimize şifa versin sonrada bebişlerimizi inş.:) eşim 2 taraflı varikosel amelıyatı oldu, doktorlar yapmamakta ısrarlıydı ağrısı falan olmadıgı için bi de hızlı hareketli 0 (sıfır) olduğu halde deneyin olur deyip başlarından savmaya kalktılar ;ama biz ısrarcı olduk amelıyatta.. 5 tane damar bağladık amelıyat başarılı geçti dediler. garantisi olmadığını değerlerin dahada düşebileceğini söylediler, ama zaten biliyorduk tüm bu ihtimalleri... pazartesi günü bandajları çıkartmak için çağırdılar, 3 ay sonrada değerlere tekrar bakacaklarını söyledıler. pazartesi günü sorup ona göre başlarız herhangi bir vitamıne sanırım.

teşekkür ederim, canım. hemen bakıyorum yazdığın vitamine.

Back
X