Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen yine az da olsa evliliğinde bu gibi durumları arkadaşlarından duyduğun için ne anlama geldiğini hissetmişin inan varya korunmayı bıraktıntan 1 yıl geçmişti üstünden hala ben olmaz mı diye bile düşünmüyordum yani bu kadar sorun olacağını düşünemezdim eşim bir kere test verdi hala ben durumun farkında değildim ne zaman değerleri sıfır falan gördüm ozaman bizim çocuğumuz olmayacak dedim offf off çok zor bir durum içim acıyor resmen içime oturdu tatlım çıkmıyor

kızlar selamlar hepinize , bugün doktorla konuştum vitamini sordum. bu 1 ay iyileşme süreci şimdilik gerek duymuyorum dedi.Ben almayı düşünüyorum yalnız, neticede vitamin ne zararı olabilir ki

kızlar selamlar hepinize , bugün doktorla konuştum vitamini sordum. bu 1 ay iyileşme süreci şimdilik gerek duymuyorum dedi.Ben almayı düşünüyorum yalnız, neticede vitamin ne zararı olabilir ki

evet tatlım al bence de doktorlar bilimsel olarak ameliyatın tek başına etkisini ölçmek için ilaç vermek istemiyorlar. vitamin ilacı hiç bir zararı olmaz daha iyi yükselir değerler belki de o ilaçlar sayesinde 2 3 ay beklemekten kurtulmuş olursunuz.

çok zor cnm.bizim etrafta çocuğu olmayan vardı ...insan kndi başına da gelecğeini hiç tahmin etmiyordu..kuzenlerim evlenince hemen çocuk yapmıycğız gezicez edecz sonra diyorlardı bnse bn çocuk için evelniyorum derdim hemen olsun yanımda durdugunda kimse bilmesin çocuğum oldugnu diyordum..ama gel gör ki hepsi 2 çocuklu kimisi 3. ye hamile bnse olsa olsa diye bkliyorum...nasip herhlde..RABBİM İMTİHANIMIZI UZUN SÜRDÜRMESİN...

SELAM CANM.BNCEDE iyi düşünmüşsün al yani ameliyat tek başına ne kadr fayda edeck diye bkletiyorlar..bizde 3 ay bklettiler..sadece zamn kaybı vitamini kulansanda amliyatın faydası varsa belli olur..ki inşallah faydasını görürüsüünz

hiç sorma evlendiğim zaman biri çocuk dese kaçıyordum daha erken diye falan böyle olacağını bilseydim evlendiğim gibi isterdim. benimle aynı zamanla evlenen benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu bi tek benim yok ya eşimin de aynı durumu söz konusu ikimizde çevre baskısı ve kendi sorunlarımız yüzünden bunalmış durumdayız

Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

feelcrying= 14 ocak 2014

gldrn = 5 kasım 2013

optimist3 =8 ekim 2013

umutsuzvakalar =19 ekim 2013

Seremcem =23 kasım 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

estrella06 =ağustos 2013

eses07=17 ocak 2013

benay27=6 şubat 2013

her aksam keciboynuzu suyu içirmeye karar verdim bende dün faydası oluyor spermler hızlanıyor dedi
arkadas 4.yıl sonra oldu. bakalım insallah faydasından yararlanırıızz bizdee

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CANM..
etrafta pek anlayan çıkmaz..tabi tok açın halinden anlamaz...
bnde o yüzden buraya kaçıyorum..en azından anlatıcın anlıyorlar burda...yaşanmış şeyler..

evet canım varikosel listesini yaptığımız zaman hatırlıyor musun 5 6 kişi vardı şimdi ne kadar kişi olmuş ameliyat tarihlerini tarih sırasına göre düzeltmek çok zamanını alır mı canım kasım da ne kadar ameliyat olan var .inş hepimzin yüzü en yakın zamanda güler.

aynen yaa...bnde sürewkli düzeltecem diyorum liste uzamış..ama düzeltirim..

ben yapmaya çalıştım tatlım kopyala istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…