- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.521
evet canm ameliyatdan once boyle bir sorunumuz yoktu hatta diyebilirim ki sonra cok cok duzelme oldu.1 hafdadir boyle onceleri kusdum agladim ama simdi unutturmaya calisiyorum zamana biraktim anlican icimde supheler var korkuyorum amelyatdan mi kaynaklaniyor acaba cnm sizinkisi yeni daha rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnn
haklisin bazen cok üzülüyoruz.. ne hissetiklerini anlaya biliyorum canim...ümitsizliye bile kabuluyorum...ama elden gelen birsey yok. evet cok zor birsey evlat sahibi olamamak ama bizimde imtanimiz böyleymis...sabir ile bekliceyiz insallah allahim bizede nasip eder..kucagimizi doldurur insallah en kisa zamanda.
derdi veren allah dermaninida verir canim...her yolu bizde deniyoruz. asilama olacayim insallah (2.kere). sonra ne olur bilemem. bazen ümidimde sabrimda kalmiyor.....bazen cocuk bebek sesine bile gelemiyorum. hata bebegi olan kisinin bile yanina varmak istemiyorum. hamile kalan oldumu üzülüyorum (onun adina seviniyorum) bu kiskanmak degil hani nasil desem üzülüyorum, beni herhalde iyi anlyiorsundur
Amin cnm biliyorum nasil oldugunu igrenc bir duygu hickira hickira aglayip sonra kusuyordum mide agrisi cekiyordum simdi aglamiyorum ama cok asiri dusunuyorum basim kazan gibi 7/24 dusunceler uyurken bile rahat uyumuyorum,surekli dusunup yattigim icin kabuslar goruyorum.Sizi bilmem ama bizimki ameliyattan degil var olan bi sorundu zaten bilmiyorum nereye kadar nezamana kadar sabredebilirim.Boyle sorunlar oldugu icin insan iyi davranir dimi benimiki tam tersine kotu davraniyor hicbisey umrunda degil o daha cok uzuyor.Olmadi bi doktora gidin sorun ben muayene gununu bekliyorum 3 ay sonra ozaman sorucam doktora halen gecmedi artik bisey ver diye boyle evlilik mi olur yaa.
Bende 1.5 yildir deniyorum daha yeni ameliyat olduk daha yolum cokmus gibi geliyor beklemek istemiyorum artikSeni okadar iyi anliyorum ki eve cocuklu biri gelsin istemiyorum.Butun kuzenlerim esimin tanidiklari benim arkadaslarim hep hamile facebooka koyuyorlar hamile fotograflari nasil icim aciyor biliyormusun.Kaynanamla yasiyorum hep beni goturmeye calisir boyle insanlarin evine kucagima bebek vermeye kalkisirlar kucaklada seninde olsun vs bisuru laf cabasi.Anlatmiyorum bile.Kiskanclik degil bu ben kendi halime uzuluyorum neden Allahim olmuyor diye kendimi kotu hissediyorum.Kaynanam ben uzuluyorum gitmek istemiyorum diyince bana sen kiskancsin dedi suratima biliyormusun nasil aglamistim odamda.Dedim bu kiskaclik degil ben kendi halime uzuluyorum seninde ikinci cocugun tedaviyle olmus 7 sene beklemissin bunu sen bari deme dedim ama sen bile anlayamazsin en azindan 1 tane varmis dedim.Anlamiyorlar ki insanlar ne yasadigini yasayan bilir burdaki herkes ayni durumda canim senle anliyoruz.Insallah asilaman tutar benimde martta asilama icin doktor gorusmem var insallah hicbiseylere gerek kalmadan kendiliginden olur.Beklemesi cok zor zaman geciyor yas geciyor
anlıyorum seni tatlım kıskanmak değil imrenmek oluyor bizim ki ...allahım hepimize nasip eder inş her geçen gün içimde büyüyor allah yardımcımız olsun ya çok kötü dönemden geçiyorum bu ay daha bi yoğunlaştı
Amin cnm biliyorum nasil oldugunu igrenc bir duygu hickira hickira aglayip sonra kusuyordum mide agrisi cekiyordum simdi aglamiyorum ama cok asiri dusunuyorum basim kazan gibi 7/24 dusunceler uyurken bile rahat uyumuyorum,surekli dusunup yattigim icin kabuslar goruyorum.Sizi bilmem ama bizimki ameliyattan degil var olan bi sorundu zaten bilmiyorum nereye kadar nezamana kadar sabredebilirim.Boyle sorunlar oldugu icin insan iyi davranir dimi benimiki tam tersine kotu davraniyor hicbisey umrunda degil o daha cok uzuyor.Olmadi bi doktora gidin sorun ben muayene gununu bekliyorum 3 ay sonra ozaman sorucam doktora halen gecmedi artik bisey ver diye boyle evlilik mi olur yaa.
anlıyorum seni tatlım kıskanmak değil imrenmek oluyor bizim ki ...allahım hepimize nasip eder inş her geçen gün içimde büyüyor allah yardımcımız olsun ya çok kötü dönemden geçiyorum bu ay daha bi yoğunlaştı
canm benm yapma bole esının degerlerı duzeldı senın takvıyelerle dahada duzelcek ınan buna en yakın zamnda hamıle kalcan içime doguyor sıkıntı yapma lutfen
evet canım dediğin çok doğru bu sorununa rağmen eşine en iyi şekilde davrandığını söylüyorsun eşinin umursamaz tavrı inan çok ağır bi durum bende olsam aynı hissederdim yani ben kendimden fedakarlık ederken o benim için etmeyecek dayanamam ki
kiskanmak degil, senin kayinvalidende iyice abartmis yani...
benimkide her telefon actigimda soruyordu, taki ben diyene kadar ...oglunda sorun diyene kadar, simdi sormuyor bile. kimselerin haberi yok bir kendi ailemden baska, baskalarini birde cekemem, neden olmadi, nicin olmuyor, neden böyle, neden söyle diyeee...
ben bir bos gebelik gecirdim, cok sevinmistik, ama maalesef allahim bana layik görmedi
seni cok iyi anliyorum canim..bende ayniyim, bende istemiyorum, cocuk sevmiyorum, artik cok sogudum, belki millet diyordur bu niye sevmiyor benim cocugumu, millet anlamaz canim anlaaammaaazzz...saaaak diyince oluyor iste bizlerde böyle imtihandan geciyoruz.
her serde bir hayir vardir ama bazende cok üzülüyorum, gecen ay resmen oturdum adetim geldiginde agladim....hüngür hüngür anlatamam, hic böyle birsey yapmazdim, ama yas geciyor dedigin gibi...
kac yasindasin?
amin insallah canim hepimizie allahim nasip eder...
evet kiskanmak degil, baskalari adina cok seviniyorum, ben kendime üzülüyorum, bunuda millet anlamiyor ondanda söylemiyorum.
canm benm inann esın bu durumun farkında oldugundan sana kotu davranıyo cunku kendı bıle kabul edemıyo bu durumu evlılıgın tadı bu ya karıkoca arasında en buyuk ıletısım psikolojık yardım alamsı sart canm pekı ne kadar surede bı ılıskı yasıyosunuz ozel olmazsa bole gderse nasıl evlat sahıbı olcaksınz kendı cok yıpratıyosun kıyamam sana tatlım benm bıraz daha sabret allah bı cıkıs yolu gostercek sana zor bı ımtıhan
kızlar merhaba,
öncelikle bana moral vermek için burada yazan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.
bugün ameliyatımızı olduk.çok şükür ameliyat iyi geçti.eşim de gayet metanetliydi.
akşam evimize geldik. şimdi dinleniyor eşim.cumartesi günü doktora kontrole gidicez inşallah.
kızlar doktor bize ağrı kesici antibiyotik,evicap,klomen ve neofortel m verdi.antibiyotik ve ağrı kesici ilk 5 gün diğerlerini ise 3 ay kullanıcaz.yalnız bu neoforteli hiçbir eczanede ve ecza deposunda bulamadık.internetten araştırdım proxeed benzeri bir ilaç içinde selenyum,folik asit,vitaminler falan var.yarın iyice bir araştırıp olmazsa doktora sorucam proxeed alalım mı diye?sizler neler kullanıyorsunuz.biz bunun yanısıra keçiboynuzu kürü,zeytinyağında bekletilmiş incir de yapmayı düşünüyoruz.inşallah başka yapabileceğimiz takviyeler var mı?inşallah bu bekleyişlerimiz ve emeklerimiz hayırlıyla neticelenir.
evet canım hızımız az bu seferde onu kafamıza taktık illa kafamıza takacak bir şey buluyoruz çok canım sıkılıyor canım.bazen düşünüyorum niye niye böyle şeyler yaşıyoruz aklıma hiç gelmezdi böyle bi sorunumuz olacağı .yinede halime tabiki şükür ama bazen dayanılmaz oluyor
Gecmis olsun cnim insallah guzel sonuclar alirsiniz
saol canım inşallah hepimiz hayırlı neticeler elde ederiz.
Kızlar bugün bir yerde okudum sizi bilgilendirmek istedim.Varikosel ameliyatı olan bir kişi yazmış.Varikosel ameliyatı sperm sayısı ve şekil bozukluğuna fazla etki etmiyormuş.İleri hızlı hareketini artırmakta etkisi büyükmüş.şekil bozukluğu olduğu için ameliyatın faydası olmamış.Direk tüp bebek yapmak zorunda kalmışlar.bilginiz olsun
canm uzme kendnı ben hıc bıaraya gelemeyenlerı duydum egerkı hıc olmasa ılıskıozmn cıddı sorun vardrGecmis olsun cnim insallah guzel sonuclar alirsiniz
hayır,sana katılmıyorum.
bizzat yaşamış olarak anlatayım.
eşimin ameliyattan önce morfoloji% 0 idi, şuanda%70 yani normale döndü.
hız,%40lardayken şuanda %80-85,sayı 9 milyonken şuanda 50 milyon
boşuna moral bozmayalım,mutlaka hepsine faydası oluyor ameliyatın.
hayır,sana katılmıyorum.
Ben o dayanilmazlik hissini cok iyi biliyorum
canım valla ne bileyim ben de yazan kişinin yalancısıyım,aynen o şekilde yazmış hatta boşuna hayal kurmayın demiş.Sonuçta herkeste aynı sonuç verecek diye bişey yok..ama her duruma karşı hazırlıklı olmalıyız.doktor bile eşime dedi % 100 iyileşecek diye bişey söyleyemem ama ameliyat olunca iyileşme ihtimalin var dedi.bu hastalık tuhaf bir hastalık ama umarım herkeste iyi sonuç verir..
hayır,sana katılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?