- Konu Sahibi delinefsim
- #2.521
evet canm ameliyatdan once boyle bir sorunumuz yoktu hatta diyebilirim ki sonra cok cok duzelme oldu.1 hafdadir boyle onceleri kusdum agladim ama simdi unutturmaya calisiyorum zamana biraktim anlican icimde supheler var korkuyorum amelyatdan mi kaynaklaniyor acaba cnm sizinkisi yeni daha rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnn
Amin cnm biliyorum nasil oldugunu igrenc bir duygu hickira hickira aglayip sonra kusuyordum mide agrisi cekiyordum simdi aglamiyorum ama cok asiri dusunuyorum basim kazan gibi 7/24 dusunceler uyurken bile rahat uyumuyorum,surekli dusunup yattigim icin kabuslar goruyorum.Sizi bilmem ama bizimki ameliyattan degil var olan bi sorundu zaten bilmiyorum nereye kadar nezamana kadar sabredebilirim.Boyle sorunlar oldugu icin insan iyi davranir dimi benimiki tam tersine kotu davraniyor hicbisey umrunda degil o daha cok uzuyor.Olmadi bi doktora gidin sorun ben muayene gununu bekliyorum 3 ay sonra ozaman sorucam doktora halen gecmedi artik bisey ver diye boyle evlilik mi olur yaa.