Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm ınan benm elımde olsaydı hıc soylemezdım kımseye ıhtıyacınız yok cunku rahat gecıyo bıde bı gece hastanede kalırsa gul gıbı bakılıyo esım cok nazlı olmasına ragmen yuruyerek cıktı hayırlısıyla atlatın ıns sonra gelsın bebiler hepimıze:))))

inşallah canım inşallah hayırlısıyla atlatalım sonrada hepimiz hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza...

3 ay cok kisa bir sure insallah olur ama kendini sartlandirma .. beklemelisin doktor bize 6- 8 ay dedi . bizimde 4 ay oldu bakalim test yaptirmaya calisicam bu hafta sonu .. duaa edelim kizlar birbirmize bu gruptakiler diye dualarimizda soylersek ALLAH hepimizi bilir .. Muslumanin muslumana yaptigi dua kabul olurmus cunku birbirimize dua ederken gunahsiz bir dille dua ediyoruz ..

kizlar - kocalarimiza bu surecte cok dayanamiyoruz ya zaten evlilik onemli bir imtihan bu nedenle sizinle arada kendimi teselli etmek icin okudugum yaziyi paylasmak istedim .. disi kuslar olarak yuvayi yapmakta sabretmek te hep bize dusuyor genelde ama inanin bir gun bunun karsiligini alicaz Insallah ..

------------------
Bal arıları bir peteği doldurabilmek için 100 milyon çiçeğin nektarını emiyor ve 100.000 km kanat çırpıyor.
Evinde mutluluğu ağırlayabilmek için, kalbine aşkı doldurabilmek için, hayattan umduğunu bulabilmek için, çokça zahmete katlanmalı, çokça engelleri aşmalı, eşini anlamak için, onu bir çiçek kadar özel görmeli, ona konuşurken en az bir arı kadar seçici olmalı değil misin? Çiçekler nektarlarını gizlerler; arı çalıştığı için özlerini bala çevirirler; sen de eşinde saklı olanı açığa çıkarmak için çalışmalısın, sürekli kanat çırpmalısın.

---------------------------------

Arılar 1 gram bal için çiçeklere en az 7000 uçuş yapıyorlar.

Sen ömür boyu mutluluk için yüzlerce kez pişman olmayı, binlerce kez naz çekmeyi, onlarca kez kavga etmeyi, anlaşmazlığa düşmeyi, hayal kırıklığına uğramayı, çiçekler getirmeyi, çikolatalar almayı, yüzlerce kez özür dilemeyi, binlerce kez sözünü geri almayı, binlerce kez “affet beni” demeyi, on binlerce kez “seni seviyorum” demeyi göze almalı değil misin?

senai demirci

kizlar - kocalarimiza bu surecte cok dayanamiyoruz ya zaten evlilik onemli bir imtihan bu nedenle sizinle arada kendimi teselli etmek icin okudugum yaziyi paylasmak istedim .. disi kuslar olarak yuvayi yapmakta sabretmek te hep bize dusuyor genelde ama inanin bir gun bunun karsiligini alicaz Insallah ..

------------------
Bal arıları bir peteği doldurabilmek için 100 milyon çiçeğin nektarını emiyor ve 100.000 km kanat çırpıyor.
Evinde mutluluğu ağırlayabilmek için, kalbine aşkı doldurabilmek için, hayattan umduğunu bulabilmek için, çokça zahmete katlanmalı, çokça engelleri aşmalı, eşini anlamak için, onu bir çiçek kadar özel görmeli, ona konuşurken en az bir arı kadar seçici olmalı değil misin? Çiçekler nektarlarını gizlerler; arı çalıştığı için özlerini bala çevirirler; sen de eşinde saklı olanı açığa çıkarmak için çalışmalısın, sürekli kanat çırpmalısın.

---------------------------------

Arılar 1 gram bal için çiçeklere en az 7000 uçuş yapıyorlar.

Sen ömür boyu mutluluk için yüzlerce kez pişman olmayı, binlerce kez naz çekmeyi, onlarca kez kavga etmeyi, anlaşmazlığa düşmeyi, hayal kırıklığına uğramayı, çiçekler getirmeyi, çikolatalar almayı, yüzlerce kez özür dilemeyi, binlerce kez sözünü geri almayı, binlerce kez “affet beni” demeyi, on binlerce kez “seni seviyorum” demeyi göze almalı değil misin?

senai demirci

rabbım hayırlı sonuclar versın inş canm butun degerler tavan yapsın inş

haklisin hatta bende bir kere kan testi yaptirdim idrar da cikmayinca dedim belki cikmiyor diye sonra cok uzulmustum artk adetim bile 1 hafta gecikmeden bende kan testi yaptirmam idrar testi de geciktiginde psikolojimiz bozuldu her ay var mi yokmu diye dusunmekten ..

kızlar biraz canım sıkıldı sizle paylaşmak istedim.Geçen gün benimki diyorki,ya bu ay hamile kalırsan ne olacak,borçlarımız çok falan biraz toparlayınca olur inşallah diyor.Ben de dedim o zaman harcamana dikkat et,senin toparladım toparlıcam demene bakarsam biz ömür boyu çocuk yapmamamız lazım dedim.Bir de keçi boynuzu özünü yarım şişe içti bıraktı.Spora başladık.diyet yapıyormuş kilo vermememiş o keçi boynuzu özünü içtiği için.ya beni kızdırıyor yaşı 37 oldu çocuk oldu olacak diyene kadar dede diyecek buna adamın umrunda değil yaav:) kızlar acil yardım..bana kilo aldırmayan sperm hızılı sayısını artıran bişeyler önerin bildiklerinzi varsa,içireyim de test olana kadar çoğalsın :)))

canım inan bende eşimde kilo aldık macunlardan pekmezlerden, ama yapacak bişi yok, akşam 7 den sonra yemek yemesin verir zaten yada atıştırmasın, benim bildiğim kilo aldırıyor malesef ballar, macunlar pekmezler, bide tavsiyem borcumuz çok çocuk yapmayalım diyor ya yaşın geçiyor falan deme de ben bir kadınım ve anne olmak istiyorum, Allah nasip ederse olsun deneyelim de :26: buna çok hazırım de belki o zaman kiloyu da borcu da düşünmez hem hangimizin borcu yok ki, inan bizde borç içindeyiz ama yaşlar 31 oldu nasibiyle gelir inşallah

O da istiyor çocuk ama canım,ev borcu ödüyoruz ben çocuk olunca işi bırakmayı düşünüyorum.2,5 yıl bitti 2,5 yıl akldı kredi bitmesine napayımki bilemedim valla..neyse biraz zayıflama hevesini alsın yeniden içiririm artık :)

illa ki biri olur canım kocanda sana kalır hakkınızda hayırlı neyse o olsun tatlım.inş değerleriniz fırlar..stres yapmayın herşeyin başı stres

tatlım bizde ailelerimize haber vermeden gittik ikimiz hastaneye allaha şükür ameliyatımız çok ii geçti ameliyat sonrası eşim 6 saat sonra ayağa kalkıp lavabo ihtiyacını gördü belden aşağısını uyuşturdukları için uyuşukluk tam olarak 6 7 saat arasında geçiyor zaten.ondan sonra istersen eve gidebilirsin dedi doktor ama bir gün kalırsanız daha iyi olur dedi,bizde kaldık evimiz de uzaktı hastaneye o yüzden.korkulacak hiç bir şey yok tatlım.

Son düzenleme:

Hiiimm guzelmis valla cok anlamli:26:

Hiiimm guzelmis valla cok anlamli:26:

evet ozellikle senin icin yazdimm :) inan bana iyi seyler dusunmeye calis kendini de iyi hissediceksin adamin iyiliklerini dusunmeye calis bak neler bulcaksin :) kotulukleri gorme - karsindaki dunyanin en anlayisli - en kibar - en iyi kocasiymis gibi ona davran bi sure sonra o da birazda olsa yavas ta olsa daha iyi olmaya calisicaktir .. ama sabretmen lazim .. haydiii bugun basla :))

keci boynuzu kurunun ben cok kilo alddricagina inanmiiyorum - sadece onu icsin nolucak ki - oyle cok kilo aldiran seyler yiyoruz ki o cok masum bence .. tatliyi ekmeg falan kesssin zaten spor yapiyosa verir sorun - borclarida dusunme her cocuk rizkini yaninda getirir .. artik bu zamanda erkekler oyle kolaya alisiyorlar ki kadinlar da calissin ben rahat ediyim modundalar - erkek adam calissin gerekirse ek is yapsin odesin borcunu nolucak - alsaymis o zaman evlenmeden once evini oyl degilmi - sen bunlari dusunme - insallah hamile kalirsin is guc borc bilmem ne hepsi erkeklerin derdi - ben de yakinda isimi briaktim sorumluluguda ona biraktim inanin cok rahat bosu bosuna kendimize is hayatinin stresini yukluyoruz .. havuc yedir kilo aldirmaaz hemde yemek yerine yesin .. muz da iyimis - ginseng tablet aldim ben kilo aldirirmi bilmiyorum .. benimki macun falan yemiyor onun icin ginseng icirmeye calisiyorm ..

Tatlimmm nasilsin? Benim asilama tutmadi.. tekrar denicem..

iyilik tatlım ne olsun bende ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum her zaman yapıyorum 3 ay sonra bıkıp bırakıyorum tekrar başlıyorum kendimi kandırmaktan başka bir şey yaptığım yok zaten tatlım çok üzüldüm senin adına yine de halimize şükür en azından aşılama ya da tüp şansımız var canım.inş bu ay ki aşılaman tutar...

İnş canm gelmez ya artk cok yıprandık

evet tatlım inan çok yıpratıcı bi dönemden geçiyoruz allahım en yakın zamanda nasip etse keşke ya ulaşılmaz bir şey gibi bir şey olmaya başladı gözümde hamile kalsam doğum yapana kadar inanamam çünkü olmayacak diye içime oturdu resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…