Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel moral oldun bizlere allah kucağına almayı nasip eder inşallah..:lepi:

Hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda bizlerde böyle güzel haberler veririz.

zehra.tugba cok sevindim arkadaşım darısı bizim başımıza degerler nasıldı sölermisin :?hayırlı olsun inş.cok mutlu oldum:)

Eftelya-35 sen demı tedavıdesın yoksa hamılemısın ınŞallh Öylesın deĞılsende ınŞallh kalıcaksın

zehra.tugba cok sevindim arkadaşım darısı bizim başımıza degerler nasıldı sölermisin :?hayırlı olsun inş.cok mutlu oldum:)

morfoloji ve hızlı hareket problemi vardı..eşime bal,arı sütü,polen karışımı yedirdim bi de klomen kullanıyodu onun da faydası oldu sanırım..ama bunlar birer sebep allah ol deyince oluyo..

tebrıkler.... e vıtamını kullanıyormuydu bızım dr. vermek ıstemedı e vıtamını

zehra.tuğbacım Allah tamamına erdirsin inşallah...Darısı da başımıza tabiii...

tebrıkler.... e vıtamını kullanıyormuydu bızım dr. vermek ıstemedı e vıtamını

bana sordun herhalde canım.hayır e vitamini kullanmıyordu..Kızlar rahat olun en önemlisi o stresten hertürlü stresten uzak durun.BEN TEVEKKÜL ETTİĞİM ANDA KAVUŞTUM MELEĞİME- TABİİ DAHA ÇOK YOLUN BAŞINDAYIZ-

zehra.tuğba tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.
benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz birşey yok ortada. bir an bende umutlandım herhangibir gelişme olur diye resmen kendimi dinliyorum eşim ameliyat olalı iki ay oldu bu kadar kısa sürede etkisi olur mu onuda bilmiyorum. eczaneye gidip test almak istiyorum ama birşeylerde beni engelliyor. birde adet olmadan önce olan göğüs şişkinliğim azaldı diğer günlere nazaran dokunduğumda yoğun ağrı hissetmiyorum acaba hamile olabilir miyim. inşallah öğledir. allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

kızlar mrb aranıza yeni katıldım eşim 15 gün önce sol varikosel oldu ama şişme morarma olmadı asla mikrocerrahimiydi ameliyatınız??

bizimki normaldi..kesilen kısımda şişlik oldu..geçti sonra çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…