leyl çok güldüm yaa.evet bir yıl zaman vereyim ona..ya bide hastanede bazı dr arkadaslara eşimde varikosel çıktı dedim herkes ohh oh ne güzel dediler..o sorun diil 3 ay sonra bi sıkıntı çıkmaz diyolar.birde varikosel hareketlilik üzerinde çok etkili oluyomuş..ya bide benim adetlerim hep düzenli olurdu.nerdeyse saati saatine..bu ay bir gün geçti göğüslerde şişlik falan var ama acaba diyorum.gerçi matematiksel olarak pek mümkün değil.eşim ameliyat olalı da üç gün oldu..acaba psikololim mi bana oyun oynuyo.
sevgili arkadaşlar. benim varikosel ameliyatlarıyla ilgili acil bilgiye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin özel hastanenin biri 10 milyardan bahsetti. eşi bu ameliyatı yaptırmış olanlar benimle iletişeme geçrese minnettar kalıcam.çocuk özeleminin ne demek olduğunu ancak çocuğu olmayanlar bilir mesajlarınız bekliyorum. sevgiler
sevgili arkadaşlar. benim varikosel ameliyatlarıyla ilgili acil bilgiye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin özel hastanenin biri 10 milyardan bahsetti. eşi bu ameliyatı yaptırmış olanlar benimle iletişeme geçrese minnettar kalıcam.çocuk özeleminin ne demek olduğunu ancak çocuğu olmayanlar bilir mesajlarınız bekliyorum. sevgiler
arkdaşım benim eşimde 4ay önce özel bir tıp merkezinde 1500 ytlye çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve hiçte memnun kalmadık aslında keşke devlet hastanesişnde yaptırsaydık çünkü doktor resmen bizden para almak için ben devlet hastanesinde ameliyat yapmıyorum dedi ama daha sonra biçok kes amleiyatlara girdiğini gördük bence iyi bir araştır 10 milyar çok paraa ama bu ameliyatı daha uygun koşulalrda da yaptırabilirsin[/QUOTE
peki siz nerde oldunuz canım . peki devlet hastaneleri yapıyor mu acaba ssk lıya 2 sene sonra ya gün vermesinler biz dün yani cumartesi günü öğrendik hafta sonu olduğu için ssk yı aramadım cevap alamam diye şu an pazartesi sabahı bir an önce olsun diye bekliyorum bu ameliyatı hemen olsun istiyorum ve hemen hamile kalmak istiyorum önümezdeki yılbaşını hamile olarak geçirmek istiyorummm anlıyormusunuzzz..
evet kesinlikle haklısın.zaten bu aralar hiç paramızı yok hele o kadar paramız hiç yok. ohh be içimi rahatlatınız vallahi. sanırım bu çocuk meselesi bende panik atak hastalığı yaptı.ama sakin olmak lazım. yarın ssk yı arayayım bi bakalım ne diyecekler.çok ama çok teşekkürler.canım benim zaten bu ameliyatları ertelemiyorlar.ama sen şöyle yapabilirsin.ssk ile anlaşmalı(ki genelde hepsi anlaşmalı oluyor)cüz i bir fark ödeyerek,özel bir hastanede yaptırabilirsin..paralarınızı harcama bebişin için lazım olacak:)
selam kızlar benimde 3 yıldır çocuk olmuyor doktora gittik eşimde tek taraflı varikosel çıktı ameliyat dediler ameliyat olcak ama şansımız yüzde kırkmış hamile kalma şansı yani ameliyattan sonara hamile kalan varmı.....................allah yardımcımız olsun..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?