geçmiş olsun canım,öncelikle diğer yazılanları okuduysan basit bir ameliyat ve ameliyattan sonra hamile kalanlar da bayağı var,gecikmeden eşin ameliyat olsun sonra da gel beraber sayalım ayları,bakalım ne kadar zamanda bebişin sana gelecek ama ilk 3aydan sonra saymaya başlayacağız sabırlı olacaksın..
geçmiş olsun canım,acele etme sıkıntının büyüğünü atlatmışsınız,ameliyat olduktan sonra yapılacak tek şey beklemek..
iyi fikir herkes ameliyat tarihini yazsın ben o tarihleri bir msjda toplarım,
ilk tarih benden,bakalım ameliyattan ne kadar sonra hamile kalacağım;
6 Ocak 2009 ameliyat tarihi...
merhaba kızlar bende yeniyim.sehercim merhaba ayrıca gözün aydın.sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere olsun.leylcim merhaba nasılsın..
bakamıyodum buraya uzun zamandır.mutlu ve umut dolu bir haber hamileyim:CüvCüv:
biliyosun benim eşiminde varikoseli vardı ve morfolojik bozukluk ve çok az spermi vardı.alman hastanesine gitmişdik ocak 21 de adetimin 3. gidip tüp bebek tedavisine başlıyacakdık ama şükür allahıma adet olmadım çünkü hamileymişim allahım ol dedi oldu.hepinize umut olsun istedim tez zamanda bu mutlu haberi sizde alırsınız inşallaha.s.
leylcim merhaba nasılsın..
bakamıyodum buraya uzun zamandır.mutlu ve umut dolu bir haber hamileyim:CüvCüv:
biliyosun benim eşiminde varikoseli vardı ve morfolojik bozukluk ve çok az spermi vardı.alman hastanesine gitmişdik ocak 21 de adetimin 3. gidip tüp bebek tedavisine başlıyacakdık ama şükür allahıma adet olmadım çünkü hamileymişim allahım ol dedi oldu.hepinize umut olsun istedim tez zamanda bu mutlu haberi sizde alırsınız inşallaha.s.
kızlar bu arada yakalayabildiğim kadarıyla ameliyat tarihlerinden oluşan bir liste yapıyorum eksik ve yanlışları düzeltebilirsiniz,bu tarihlerden ne kadar sonra hamile kalacağız bakalım,hepimize umut olur inşallah.işte başlıyorum;
önce şöyle bir başlangıç yapayım ekim2007de eşi ameliyat olan nurce ocak2008de hamile kaldı.
13ekim 2008 nilos1981
4aralık 2008 mavioje
15temmuz 2008 Fadik
6ocak 2009 leyl
20ocak 2009 seynep
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim moralinizi yüksek tutun imkansız diye bişey yok benimde normal yolla olma ihtimali % 2 idi demekki baya bi mesai yapmışız.....
hepinize dua ediyorum tez zmanda mutlu haberlerini buaradan okuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?