Vardiyalı Çalışan Eş

Biz öyleyiz canim tam adamin benim :/
Esim vardiyali çalışıyor ben bankacıyım
Cocuklar yokken haftasonu yalnizdim,haftaici akşamları yine oyle
Simdi cocuklar var 3 ve 1,5 yasindalar sabah krese birakma aksam alma bende.Esim bu gleden sonra gider gece gelir biz çıktığımızda uyuyor olur evi süpürüp çamaşır asar bulaşık mk vs boşaltıyor (bulasik mk bosaltmaya yeni basladi 6yikdir :KK70:)
balkon filan yikar sagolsun daginik değildir emrivaki yapmaz vs.
Ama cok zorlanıyorum öyle böyle degil
Bi kere zamanimiz kalmıyor birbirimize gece geldiğinde bi kahve ☕️ İçelim der ben uykusan uyanip icmem lazim o zamanda uyuyamıyorum mesela bir olmuyor
Yada cocuklari uyutup bi film izleyelim desek yine ayni
Durumlar böyle
Eşinizin vardiyası değişmiyor mu peki

Merhaba benim eşim de vardiyalı çalışıyor
2 vardiya şeklinde
bizim de 2 çocuğumuz var.. küçük kızım doğmak üzereyken başladı bu işe
evet bebek olduğu için zorlandım ama geçti gitti o günler inanın alışıyorsunuz
benim kimsem yoktu çevremde sizin varmış yine onlar da destek çıkar
daha evleneceksiniz de bebek olacak da çook yol var o zamana :)

gece vardiyası keyif vardiyasıdır kadın için :)
ne demişler beyim evde yok keyfim beyde yok :)

benim eşim yönetmen ve 3 vardiya çalışıyorlar. sadece bir hafta akşamları beraber yemek yiyebiliyoruz. diğer 2 hafta geç geliyor. bence güzel olan yanları çok. hem özlüyorsun sürekli mıç mıç olmak çok sevmeme rağmen güzel bir şey değil diye düşünüyorum. Evlilik böyle monotonlaşmıyor heyecan daha çok oluyor bence. ben öyle hissediyorum. sen de seviyorsan zaten bunları düşünmemen lazım. ben eşimi çok sevdiğim için hiç düşünmedim bile ve pişman da değilim :)

Çocuk olunca zor.
Çünkü yanında birine ihtiyaç var.
Hastane olur cocugun bakımı olur
Benim esim şuan benden geç geliyor
O gelene kadar tek çocukla aşırı bunaliyorum.
Gelince nefes alıyorum.
Herşeyin bir insana kalması zor.
Evin alışverişi var çöp var evin temizliği var
Yemek yapması var var da var
Bunları tek yapmak zor.

Merhaba. Şu an evliliğe giden bir ilişkim var. Sözlüyüm. Evleneceğim kişi şu an 3 vardiyalı çalışıyor. İşini değiştiremez çünkü önü çok açık bir sektör ve işini çok seviyor. O çalışmaya aynı parayı alacağı başka iş yok resmen.
Bende çalışıyorum 8.30 - 18.00 şeklinde. Benim çevremde vardiyalı çalışan birisiyle evli kimse yok bu nedenle öngöremiyorum yaşabileceğim zorlukları.
Bende çalışacağım için birbirimizi çok az göreceğiz, çocuğumuz olsa bana yardım edemeyecek, evin tüm sorumluluğu bende olacak gibi hissediyorum.
Ben çalışmasam daha fazla görüşürüz belkide çok etkilemez ama benim kişisel hedeflerim var işimi bırakmam.
Evlenince benimle uyusun uyansın, haftasonları birlikte gezelim istiyorum ama vardiyası yüzünden bunlar hayal kalır.
Eşi vardiyalı çalışan hanımlar siz evliliğinizin ilk yıllarında ve şu anda ne zorluklar çekiyorsunuz? Alıştınız mı? Güzel yanları var mı?
sözlümü çok seviyorum ama bazen sırf bu yüzden nişan vs olmadan ayrılmayı düşünüyorum. Bu konu benim için çok önemli.
Lütfen cevaplarınızla destek olun.
Ben eşimi günde 4 saat görebiliyorum ve 8 aylık evliyim. 4 günde bir izni var ama benim izin günlerime genelde uymuyor. Hep gece çalıştığı için gece de yanımda yok, zorluğu var elbette. Ama iş bırakılacak gibi değil bu şartlarda. Zamanla alışıyorsunuz zaten. Yardım etmek isteyen her türlü ediyor iş bölümü yapıyoruz. Her ne kadar kadın kadar olmasa da söylediklerini yapması bile yükünü alıyor. Eğer eşiniz her şeyi size bırakmazsa, bunu da öncesinde konuşun derim.

Ben eşimi günde 4 saat görebiliyorum ve 8 aylık evliyim. 4 günde bir izni var ama benim izin günlerime genelde uymuyor. Hep gece çalıştığı için gece de yanımda yok, zorluğu var elbette. Ama iş bırakılacak gibi değil bu şartlarda. Zamanla alışıyorsunuz zaten. Yardım etmek isteyen her türlü ediyor iş bölümü yapıyoruz. Her ne kadar kadın kadar olmasa da söylediklerini yapması bile yükünü alıyor. Eğer eşiniz her şeyi size bırakmazsa, bunu da öncesinde konuşun derim.
Ayrıca çok özlüyorsunuz , kavgalar daha az oluyor özleyince :) Güzel yanı bu , bir de sizin 3 vardiya daha çok göreceksiniz. Siz bilirsiniz ama bence seviyorsanız bu durum katlanılmaz değil. Sevgiyi bulmak zor.

Ben yapamazdım çünkü kendimde çalışıyorum.
Hatta cumartesi evde olup, pazar çalışabileceği iş vardı onu da istemedim.
Sabah beraber çıkıp, akşam beraber eve dönüyoruz.
Vardiyalı olsaydı yapamazdım eminim.

Hatta bir ara başka iş vardı ayın bir haftasında evde olmayacaktı onu da istemedim.

Eşim vardiyalı çalışıyor çocuk yokken 7 yıl hiç sorun yaşamadık.Ben de çalışıyorum. Yıllık izinlerimiz dışında birlikte neredeyse hiç izin yapmadık çünkü onun izin günü hafta içi benimki haftasonu. 9-6 çalıştığı günler akşam planları yapardık. Ama çocuk olunca son 1 yıldır biraz zorlanıyorum ne yalan söyliyeyim. Bebeğim de 1 akşam 2 saat falan görebiliyor babasını, bir akşam hiç görmeden uyuyor. Ama yapacak bişey yok hayat şartları böyle.

Sevsen bu kadar dert etmezdi bence.. hic gorusulmuyir nerdeyse hafta ici ama..

benim tercih edecegim bir duzen degil,
meslegi geregi bu sekilde calismasi gerekiyorsa yapacak bir sey yok,

ancak vardiyali daha fazla kazandigi icin bu sekilde calisiyorsa ben vardiyasiz isi tercih etmesi yonunde talepte buliunurdum acikcasi. ben mic mic severim cunku :KK48:

Merhaba benim eşim vardiyali çalışıyor.
Eşim muhendis bu arada, terfi durumu var. Ona rağmen başka bı iş olsa 8-4 direk bırak derim.
4-12 vardiyasında nerdeyse hiç görmüyoruz birrbirimizi.
Çünkü bende gündüzleri okulda oluyorum. 4 senedir bu şekilde ve hâla alışamadım.
Gece vardiyasında korkudan uykumun kaçtığı en az gece bir iki kez olur anca sabaha doğru uyuyorum.
Hatta bazen kapı sesinden irkildigim dahi oluyor.
Tek güzel yani birbirimizi özluyor olmamız.
Evin sorumluluğu eşit, iş bölümü var aramizda kendiliğinden oluştu üstelik. Eşim eve makina tutar bende akşam eve gidince silerim...
Seviyorsanız zorluğu öyle çok gormezzsiniz.

Merhaba. Şu an evliliğe giden bir ilişkim var. Sözlüyüm. Evleneceğim kişi şu an 3 vardiyalı çalışıyor. İşini değiştiremez çünkü önü çok açık bir sektör ve işini çok seviyor. O çalışmaya aynı parayı alacağı başka iş yok resmen.
Bende çalışıyorum 8.30 - 18.00 şeklinde. Benim çevremde vardiyalı çalışan birisiyle evli kimse yok bu nedenle öngöremiyorum yaşabileceğim zorlukları.
Bende çalışacağım için birbirimizi çok az göreceğiz, çocuğumuz olsa bana yardım edemeyecek, evin tüm sorumluluğu bende olacak gibi hissediyorum.
Ben çalışmasam daha fazla görüşürüz belkide çok etkilemez ama benim kişisel hedeflerim var işimi bırakmam.
Evlenince benimle uyusun uyansın, haftasonları birlikte gezelim istiyorum ama vardiyası yüzünden bunlar hayal kalır.
Eşi vardiyalı çalışan hanımlar siz evliliğinizin ilk yıllarında ve şu anda ne zorluklar çekiyorsunuz? Alıştınız mı? Güzel yanları var mı?
sözlümü çok seviyorum ama bazen sırf bu yüzden nişan vs olmadan ayrılmayı düşünüyorum. Bu konu benim için çok önemli.
Lütfen cevaplarınızla destek olun.
Benim eşimde vardiyalı çalışıyordu geceleri beni yalnız bırakmak istemedi ve düğünden önce işyeriyle anlaşma yaptı ve 2 vardiya yaptırdı 4 12 ve 8 4 olarak ayarladı. 1 senedir evliyiz böyle çok iyi gidiyor diğer türlü gece evde olmazdı bende öyle sevmiyordum açıkçası o yüzden değiştirdi oda işini çok seviyor ama böyle bi yolu varsa sizde öyle yapın.

X