evet geliyor. ama haklısınız kesinlikle.Beraber bişeyler elbette yapılıyor vardiyasında haftasonu da çalışma denk geliyor mu? Biz en çok sabah vardiyasında çıkıyoruz dışarı ve hafta tatillerinde her gün her gün dışarı çıkmak maddi olarak zor olur zaten
haklısın bu durumda yardımcı olabilir. ben fazla karamsarmışım. gerçekten rahatladığımı hissettim.Mesela eşimin iş arkadaşının eşi hemşire kız doğum yaptı 6 ay doğum izniydi ücretsiz izindi kullandı sonra işe başladığında adam işe gidene kadar çocuğuna bakıyor kadın gelince adam işine gidiyor falan öyle bakıyorlar başkasına muhtaç olmadan çok dert etme herşeyin kolayı var
o 4 yıl 1 saat görmek aranızdaki sevgi bağını kötü etkiledi mi peki? yoksa sizde özlem olduğu için arada memnun muydunuzBence fazla dert ediyorsunuz.
Tam ayni durum olmaya bilir. Biz evliligimizin 2.senesi cok az goruyorduk birbirimizi. Birde cocugunuza olmustu.
Dogum izni bitince 7-15 calisiyordum. 16-23 esim calisiyordu. 1saat gorurduk haftaici birbirimizi 4sene sonra degisti durum. Cocuk ile tek olmak zordu benim icin ilk yil. Yardimci olacak kimse yoktu.