-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Haydi hayırlısıBen hakli olma derdinde deģilim
Bunlarin kimseye bi faydasi yok kanisindayim.
Biri birsey soyledigi icin hapise atilacaksa duyulur merak etmeyin.Bir twitle ulkenin ayaga kalktigi olaylar gordük. Nasil çinde ilk tespit eden doktorun gozaltina alinmasi gibi...
Tabiki de ulkemin basina birsey gelmemesi kanisindayim. Insallah ta olmaz diye umud ediyorum.
Neden öpmesine izin verdin ben kimseyi öpmüyorum ve yanımda çocuk varsa yaklaştırmıyorum da insanlara zatenbugun dis hatlara birini goturmemiz gerekiyordu havaalaninda 2,5 yasinda oglumu aman virus kapmasin diye ellerini yikamaya goturdum bir temizlikpersoneli tuvalette ay sen ne tatlisin diye sapur supur optu cocugu, bizim insanimiz da bir gerizekali... hemen yikadim cocugun elini yuzunu ama aklim kaldi. hic farkinda degil kimse tehlikenin
İnsanlar izin almadan öpmemeyi ögrense keşkeizin vermedim elimi yikiyodum arkami bir dondum kadin opuyor cocugu, saniyelik arkami donmemle olan bisey.
İstanbul’da dahi o şüpheyle karantinaya alınan aciller oldu .... ama sonuç olarak o testler Ankara’ya gitti teyit için (yüksek şüphede testler Ankara’ya gidiyor) ve her seferinde negatif geldi ... benim bahsettigim bilgi sızıntısı acaba Ankara’daki o laboratuvardan olur mu .... yani o laboratuvarda pozitif çıkarsa bir şekilde Sekreteri laborantı doktoru - biri bir Yakınına söyler diye düşünüyorum .... demek istediğim buydu ....Vanda bir hafta önce bir corona virüs şüphesi yaşandı hastahane karantinaya alındı diye duyduk dedikodu gaztelerinde ama resmi açıklama böyle birşeyin söz konusu olmadığı yönündeydi
Ve iranda kaç kişi öldü?
Bilemiyorum
umalım yoktur böyle birşey
Haydi hayırlısı
Gelen gideni aratti valla2019'un kalbini kim kırdıysa gitsin özür dilesin, hallolsun bu iş
Hamileyim ve evde yanlızdım çok korktumEvet ya yine 5.9 oldu.
Ben sabahtan beri sallaniyorum hissindeyim.
Allah yardimcin olsun. Hic kimsen yokmuHamileyim ve evde yanlızdım çok korktum
Dizlerimin bağı çözüldü sanki
Çok geçmiş olsun Bu son olsun Rabb'im beterinden korusunHamileyim ve evde yanlızdım çok korktum
Dizlerimin bağı çözüldü sanki
Var canım eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydiAllah yardimcin olsun. Hic kimsen yokmu
Bende tekim insallah birsey olmaz.
Tanidiğin birine gitsen aslinda hamile hamile birsey olmasin daha devami olabilirmis korkutmayayim da..
Amin sağol canım kimse yaşamasın böyle birşeyÇok geçmiş olsun Bu son olsun Rabb'im beterinden korusun
Virusun geldigini ve ölümler olduğunu neden saklasınlar mutlaka söylerler ve ölümün olduğu illerde karantinalar başlar ve okullar kapanir yani bu kadar hain ve cahil bir devlete sahip degiliz abartmayın .Teşekür ederim
Evet virüs girdi ve ölmler bile oldu bence
İran açıklama yapmasaydı türkiye sessizliğini sürdürecekti
İrandaki virüs haberlerinden sonra bile ile birçok turist girdi
Gelen tepkiler artınca işte bugün daha yeni kapılar kapatılmış
Depremin zaten açıklaması bile yok benim nazarımda
Benim esim vardiyali..Var canım eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydi
Kendinize dikkat edin beşik gibi sallanıyor van
Sen neden yanlızdın
Hay Allah korusun sonumuzu getirecekler. Tövbe yaa ne olacak peki ne yapmak lazım kiöyle bir olasılık yok . yüzde milyar gelmiş gelecek .
kuzey korede bile olduğu düşünülüyor bizim gibi kimin girip çıktığı belli olmayan bir ülkeye gelmeme sansı yok
bende vanlıyimVan ne kadar irandan turist alıyor kimsenin bildiği yok
Ben türkiyeye gelmediğine inanmıyorum
Ki kaçak yollarla girenler hariç
Bu ülkede yaşayanların çoğu ülkesinden bi haber
Neyse öleceğimiz varsa ölürüz
Magazinin allahını bilen ülkem insanı sınırda kiminle komşu olduğumuzu bilmez
Not vandayım
Abartmamak lazim .Hay Allah korusun sonumuzu getirecekler. Tövbe yaa ne olacak peki ne yapmak lazım ki