van başkale depremi ve vana bulaşan virus

Haydi hayırlısı

Neden öpmesine izin verdin ben kimseyi öpmüyorum ve yanımda çocuk varsa yaklaştırmıyorum da insanlara zaten
izin vermedim elimi yikiyodum arkami bir dondum kadin opuyor cocugu, saniyelik arkami donmemle olan bisey.
İnsanlar izin almadan öpmemeyi ögrense keşke

İstanbul’da dahi o şüpheyle karantinaya alınan aciller oldu .... ama sonuç olarak o testler Ankara’ya gitti teyit için (yüksek şüphede testler Ankara’ya gidiyor) ve her seferinde negatif geldi ... benim bahsettigim bilgi sızıntısı acaba Ankara’daki o laboratuvardan olur mu .... yani o laboratuvarda pozitif çıkarsa bir şekilde Sekreteri laborantı doktoru - biri bir Yakınına söyler diye düşünüyorum .... demek istediğim buydu ....

Diğer ülkelerin virüsle mücadele yöntemleri:
1) Amerika: haftalardır talep edilmesine rağmen test yapmamak, eyaletlere yanlış kitler göndermek, hastalıklı gemiden vatandaşlarını alırken sağlamla hastayı aynı uçakta getirmek
2) İngiltere : Olimpiyatları Japonlardan devralmaya çalışmak
3) Japonya: Hasta gemiden 23 kişiyi test etmeden serbest bırakmak, bir gemide karantinayı yapamamak, gelen salgın uzmanını da bir günde gemiden kovmak
4) Hollanda: Hasta gemideki vatandaşlarına karantina uygulamasına gerek yok diyip, direkt gelmelerini istemek

Gelişmiş ülkeler saçmasapan hatalar yapıp duruyorlar, Çin den uçuşlar bu ülkelere halen devam ediyor tabi.

Iran'da coronavirus vakalarina rastlandığı ve birçok ülkenin sınırını kapattığı günlerdir yazılıp çiziliyor. Turkiyede önlem monlem alınmadi rahatca giriş çıkışlar devam ediyordu. O nedenle beklenen olmuş diye şaşırmak manasiz şimdi. Inşallah yayılıp büyük dertlere yol açmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun, ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.

Bugün erkek arkadaşım çarşıda Çinli gördüğünü söyledi. Van’da Çinli ne alaka bilemiyorum. Az önce tekrar deprem oldu. Erkek arkadaşım fena salladı 4.8’den büyüktür dedi...

Edit:5.8 olmuş yine

Allah yardimcin olsun. Hic kimsen yokmu
Bende tekim insallah birsey olmaz.
Tanidiğin birine gitsen aslinda hamile hamile birsey olmasin daha devami olabilirmis korkutmayayim da..
Var canım eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydi
Kendinize dikkat edin beşik gibi sallanıyor van
Sen neden yanlızdın

Virusun geldigini ve ölümler olduğunu neden saklasınlar mutlaka söylerler ve ölümün olduğu illerde karantinalar başlar ve okullar kapanir yani bu kadar hain ve cahil bir devlete sahip degiliz abartmayın .

Var canım eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydi
Kendinize dikkat edin beşik gibi sallanıyor van
Sen neden yanlızdın
Benim esim vardiyali..
Genel durum yani
Merkezemi yakinmisiniz. Yer yer degisiyor sallanan yerler kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor
Cok sukur yanliz degilmissiniz. Bizde boyle mecbur

bende vanlıyim

Hay Allah korusun sonumuzu getirecekler. Tövbe yaa ne olacak peki ne yapmak lazım ki
Abartmamak lazim .
Bu virüs dusunulen kadar ultra korkunc degil. Ölüm orani cok yuksek degil ve bagisikligi dusuk hastalari maalesef öldürüyor. Genc hasta ölümü yok kadar az.
Asisi veya ilaci bulunana kadar bagisikliginizi yuksek tutacak seyler yapmaniz yeterli.
Guzel beslenmek , temiz hava solumak , sigara kullanmamak , stres yapmamak gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…